alex.4 08.05.04, 15:11 ginięcie językó zubarza ludzkość ale jest procesem naturalnym... C`est la vie pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polonista Re: Seminarium o mniejszościach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 22:44 "zubażać" to sie kochany "romanisto" pisze jak widać, bo to jest oboczność jak każdy Polak wie do "g" (np. ubogi). Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Seminarium o mniejszościach 08.05.04, 23:16 uff dobzre że przeczytałem tekst bo już myslałem ze pedały tu sie przeniosły z Krakowa...Bogu niech będą dzięki Bialystok omija ta plaga pedalstwa Odpowiedz Link Zgłoś
rodia5 Re: Seminarium o mniejszościach 09.05.04, 11:01 oszolom.z.radia.maryja napisał: > uff dobzre że przeczytałem tekst bo już myslałem ze pedały tu sie przeniosły z > > Krakowa...Bogu niech będą dzięki Bialystok omija ta plaga pedalstwa czego nie mozna powiedziec o pladze oszolomstwa. A propos - Kiedy zrobicie parade? Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Seminarium o mniejszościach 09.05.04, 16:49 Oszołom po raz kolejny pokazał, że jest kretynem... A widać mniejszości językowe nie wywołują zainteresowania. Tymczasem większość z językó jest zagrozona wymarciem i pewnie niedługo stana się martwymi językami. Wraz z nimi odchodzi cząstka człowieczeństwa. Ale taki jest czasami postęp pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Seminarium o mniejszościach IP: 81.15.255.* 09.05.04, 17:02 > Tymczasem większość > z językó jest zagrozona wymarciem i pewnie niedługo stana się martwymi > językami. Wraz z nimi odchodzi cząstka człowieczeństwa. Ale taki jest czasami > postęp ROFL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha14 Re: Seminarium o mniejszościach IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 09.05.04, 17:20 Oszołom po raz kolejny pokazał, że jest kretynem... > A widać mniejszości językowe nie wywołują zainteresowania. Tymczasem większość > z językó jest zagrozona wymarciem i pewnie niedługo stana się martwymi > językami. Wraz z nimi odchodzi cząstka człowieczeństwa. Ale taki jest czasami > postęp > pozdr Jak ciebie czytam to rzeczywiście obawiam się o nasz polski język Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Seminarium o mniejszościach 09.05.04, 17:21 Gość portalu: ha14 napisał(a): > > Jak ciebie czytam to rzeczywiście obawiam się o nasz polski język Jak ja ciebie czytam obawiam się o twoje zdrowie. Lecz nogi, głowa juz nie jest do uratowania Odpowiedz Link Zgłoś
venus66 Re: Seminarium o mniejszościach 09.05.04, 18:39 Alksiku, dla mnie twoje zdrowie jest najwazniejsze. Nie kloc sie bo potem przenosisz takie same zwyczaje do domu i calkowicie sie nie bedzie dalo z toba zyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-NY Re: Seminarium o mniejszościach IP: *.phil.east.verizon.net 09.05.04, 18:47 Jezeli chodzi o alexa, to juz jest za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś