Gość: Slobo D. IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.01, 12:19 Czekam na propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: atomski Re: Poszukuję mieszkania do wynajęcia! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.08.01, 14:10 Obojętnie ,gdzie ? Bydgoszcz też wchodzi w rachubę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slobo D. Re: Poszukuję mieszkania do wynajęcia! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 11:38 A czy to jest forum Bydgoszczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Poszukuję mieszkania do wynajęcia! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 20:46 A ty jak myślisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slobo D. Re: Poszukuję mieszkania do wynajęcia! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 12:27 Ja nie myśle tylko szukam mieszkania. Jak nie masz nic do zaoferowania to ciao! Nie zajmuj mi czsu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Poszukuję mieszkania do wynajęcia! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.08.01, 13:04 Jakoś nikt nie ma dla Ciebie mieszkania.... Ale nie przejmuj się,tyle tylko,że będziesz musiał pofatygować się osobiście. Ceny wynajmu w Białymstoku są bardzo umiarkowane. Śpiesz się jednak,bo przyszli studenci już na pewno zaczęli szukać sobie miejsc,bo w akademikach pomieści się połowa chętnych. Jakbyś jednak chciał w Bydgoszczy ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canemuto Re: Poszukuję mieszkania do wynajęcia! IP: *.icpnet.pl 20.08.01, 14:58 hi slobo d. - napisz, o jakie mieszkanie konkretnie ci chodzi (blok, willa etc.) czy chcesz jeden pokoj czy cale itd. no i jaka suma jest nie do przejscia. moze bede mogl pomoc. pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Poszukuję mieszkania do wynajęcia! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.08.01, 15:03 Canemuto ,ale nie chodzi o Poznań !!! Tak mi się przynajmniej wydaję,chociaż... ...?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canemuto Re: Poszukuję mieszkania do wynajęcia! IP: *.icpnet.pl 20.08.01, 15:18 wiem, ze nie chodzi o poznan. ach, ten niedowiarek atomski;)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slobo D. Konkret IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 19:49 Kawalerka, najchetniej na Dziesiecinach. moze byc bez mebli, ale niekoniecznie. Moze byc bez tel. Zdal by sie balkon, ale obejdzie sie. Cen nie znam wiec nie wiem jak celowac ale moze 350/400 max z oplatami. wiecej slobodandragovic@poland.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canemuto w piatek blizsze informacje... IP: *.icpnet.pl 23.08.01, 22:16 sorry, troche zapomnialem o sprawie - jutro sie spytam i zaraz dam znac. a tak przy okazji - masz zajebiste imie i nazwisko:))) prawdziwe??? czy to tylko na potrzebe nicka/nazwy konta??? pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slobo D. Re: w piatek blizsze informacje... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.01, 17:48 Powstalo w klubie z Danem Ziarescu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: w piatek blizsze informacje... IP: *.skane.se 25.08.01, 22:46 Gość portalu: Slobo D. napisał(a): > Powstalo w klubie z Danem Ziarescu. SLOBO , Chetnie bym z Toba razem zamieszkal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slobo D. Re: w piatek blizsze informacje... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 16:16 Osobiscie wolalbym dziewczyne. Odpowiedz Link Zgłoś