Dodaj do ulubionych

Poszukuję mieszkania do wynajęcia!

IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.01, 12:19
Czekam na propozycje.
Obserwuj wątek
    • Gość: atomski Re: Poszukuję mieszkania do wynajęcia! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.08.01, 14:10
      Obojętnie ,gdzie ? Bydgoszcz też wchodzi w rachubę ?
      • Gość: Slobo D. Re: Poszukuję mieszkania do wynajęcia! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 11:38
        A czy to jest forum Bydgoszczy?
        • Gość: atomski Re: Poszukuję mieszkania do wynajęcia! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 20:46
          A ty jak myślisz ?
          • Gość: Slobo D. Re: Poszukuję mieszkania do wynajęcia! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 12:27
            Ja nie myśle tylko szukam mieszkania. Jak nie masz nic do zaoferowania to ciao!
            Nie zajmuj mi czsu.
            • Gość: atomski Re: Poszukuję mieszkania do wynajęcia! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.08.01, 13:04
              Jakoś nikt nie ma dla Ciebie mieszkania....
              Ale nie przejmuj się,tyle tylko,że będziesz musiał pofatygować się osobiście.
              Ceny wynajmu w Białymstoku są bardzo umiarkowane. Śpiesz się jednak,bo przyszli
              studenci już na pewno zaczęli szukać sobie miejsc,bo w akademikach pomieści się
              połowa chętnych.
              Jakbyś jednak chciał w Bydgoszczy .....
              • Gość: canemuto Re: Poszukuję mieszkania do wynajęcia! IP: *.icpnet.pl 20.08.01, 14:58
                hi slobo d. - napisz, o jakie mieszkanie konkretnie ci chodzi (blok, willa
                etc.) czy chcesz jeden pokoj czy cale itd. no i jaka suma jest nie do
                przejscia. moze bede mogl pomoc. pozdro:)
                • Gość: atomski Re: Poszukuję mieszkania do wynajęcia! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.08.01, 15:03
                  Canemuto ,ale nie chodzi o Poznań !!!
                  Tak mi się przynajmniej wydaję,chociaż...
                  ...?...
                  • Gość: canemuto Re: Poszukuję mieszkania do wynajęcia! IP: *.icpnet.pl 20.08.01, 15:18
                    wiem, ze nie chodzi o poznan. ach, ten niedowiarek atomski;)...
                • Gość: Slobo D. Konkret IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 19:49
                  Kawalerka, najchetniej na Dziesiecinach. moze byc bez mebli, ale niekoniecznie.
                  Moze byc bez tel. Zdal by sie balkon, ale obejdzie sie. Cen nie znam wiec nie
                  wiem jak celowac ale moze 350/400 max z oplatami. wiecej
                  slobodandragovic@poland.com
                  • Gość: canemuto w piatek blizsze informacje... IP: *.icpnet.pl 23.08.01, 22:16
                    sorry, troche zapomnialem o sprawie - jutro sie spytam i zaraz dam znac. a tak
                    przy okazji - masz zajebiste imie i nazwisko:))) prawdziwe??? czy to tylko na
                    potrzebe nicka/nazwy konta??? pozdro:)
                    • Gość: Slobo D. Re: w piatek blizsze informacje... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.01, 17:48
                      Powstalo w klubie z Danem Ziarescu.
                      • Gość: MICHAL Re: w piatek blizsze informacje... IP: *.skane.se 25.08.01, 22:46
                        Gość portalu: Slobo D. napisał(a):

> Powstalo w klubie z Danem Ziarescu.

SLOBO ,
                        Chetnie bym z Toba razem zamieszkal.
                        • Gość: Slobo D. Re: w piatek blizsze informacje... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 16:16
                          Osobiscie wolalbym dziewczyne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka