bagnowka 20.08.11, 08:53 Raduja sie, żech tu jest. Film o katoliczce, która śpiewa w cerkwii prawosławnej www.youtube.com/bagnowka7 Pzdr Bagnowka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogo2 troche dziwi, ze watek zaczynasz z tego powodu 20.08.11, 18:22 brzmi, jakbys znalazl dziwadlo, ktorym sie trzeba pochwalic...(: bagnowka napisał: > Raduja sie, żech tu jest. Film o katoliczce, która śpiewa w cerkwii prawosławnej www.youtube.com/bagnowka7 Pzdr Bagnowka Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Re: troche dziwi, ze watek zaczynasz z tego powod 20.08.11, 21:36 Bogo a może sobie jednak ustalimy, że nie jest to zbyt częste zajęcie katoliczek :) Filmik jest bardzo sympatyczny - szczególnie wspomnienia o podróży do Zubek. Bardzo mi się też podobał filmik o człowieku który zbudował drzewo - niesamowita jest jego puenta. Odpowiedz Link Zgłoś
bratabrat Re: troche dziwi, ze watek zaczynasz z tego powod 21.08.11, 02:29 shiva772 napisała: > Bogo a może sobie jednak ustalimy, że nie jest to zbyt częste zajęcie katoliczek :) Moze i nie jest to zbyt czeste, ale spotkanie rodowitej Slazaczki na podlaskiej bialoruskiej wsi to juz wogole fenomen. Odpowiedz Link Zgłoś
lo334 Re: Raduja się, żech tu jest 22.08.11, 09:08 Świetne filmiki. Bardzo zaciekawił mnie ten z tramwajami w Bstoku.Nie widziałem kilku zdjęć wcześniej. Czy ktoś wie,gdzie zostało zrobione te zdjęcie z jadacym tramwajem pod górkę -w tle na dole ulicy jest napis Dojlidy??Chodzi mi o konkretne miejsce.Może ktoś wie też czy zostały jakieś ślady po liniach tramwajowych? Odpowiedz Link Zgłoś