Dodaj do ulubionych

Atak na Centrum Muzułmańskie. Ogień w domu modl...

21.08.11, 21:10
Mam propozycję. Jeżeli policja ich złapie niech przypadkowo do internetu wypłyną ich dane, nazwiska, miejsca zamieszkania, zdjęcia itd. Nie pozwólcie im pozostać anonimowymi. Na bezmózgów nie ma resocjalizacji, tylko strach.
Obserwuj wątek
    • maurycyzulicy Re: Atak na Centrum Muzułmańskie. Ogień w domu mo 21.08.11, 21:30
      Idąc bowiem z kamerą do miejsca, gdzie ludzie się modlą i przeszkadzając im, reporterzy TVNu I Gazety musieli przynajmniej liczyć się z tym - pokazując zawieszone genitalia na krzyżu, Matkę Boską w masce pgaz, pisząc, że pielgrzymki to biznes, wydając wyrok w sprawie Nergala bezczeszczącego Biblię- że wyrządzą krzywdę
      Nergal, Nieznalska, reporterzy TVN i GW powinni być z całą surowością ukarani.
      • natt Re: Atak na Centrum Muzułmańskie. Ogień w domu mo 21.08.11, 21:36
        maurycyzulicy napisała:

> Idąc bowiem z kamerą do miejsca, gdzie ludzie się modlą i przeszkadzając im, re
        > porterzy TVNu I Gazety musieli przynajmniej liczyć się z tym

Spadaj żerować na Kononowiczu. Tylko to potrafisz
      • luznyjanek8 Re: Atak na Centrum Muzułmańskie. Ogień w domu mo 21.08.11, 21:50
        przyjaciel bezmózgów. Skąd wy się ludzie bierzecie? Co wy czytacie ? Jakie szkoły kończycie? Żal dupsko ściska
      • maurycyzulicy Re: Atak na Centrum Muzułmańskie. Ogień w domu mo 21.08.11, 22:48
        a w którym miejscu napisałem, że popieram ten "atak"? Jakie szkoły wy kończycie, że nie potraficie czytać? Uważam, że forum pod tym tematem to doskonałe miejsce aby zaprotestować przeciwko Nergalom Nieznalskim i macherom z TVN i wyborczej, atakujących katolicyzm. Jeżeli odbierasz mi prawo do wypowiadania poglądów, tym samym przyznajesz mi prawo abym ja odbierał innym prawo głoszenia ich poglądów, w tym religijnych. Nie jestem gorszy od ciebie, wiec zastanów się zanim znów napiszesz.
        • luznyjanek8 Re: Atak na Centrum Muzułmańskie. Ogień w domu mo 21.08.11, 22:56
          jeszcze raz muszę podkreślić twoją bezmózgowość. Zrównujesz rwanie biblii w prywatnym klubie ze spalenia miejsca modlitwy? chyba ci się busola moralna zje*ała
        • maurycyzulicy Re: Atak na Centrum Muzułmańskie. Ogień w domu mo 21.08.11, 23:02
          Nigdy nie odpowiadajcie na posty, w których was ktoś obraża. Znieważenie Biblii jest postępkiem o wiele gorszym. A przodkowie imama jakiśtam nie walczyli w Powstaniu Styczniowym i Bitwie Warszawskiej, więc niech wracają na pustynię Meches.
          • stach.konwa Re: Atak na Centrum Muzułmańskie. Ogień w domu mo 22.08.11, 16:30
            Gdybyś cokolwiek wiedział o historii, to wiedziałbyś, że nasi lokalni muzułmanie są potomkami ludzi, którym nadano ziemię za walkę o Polskę właśnie, co możesz nawet w trylogii przeczytać niedouczony ciołku.
        • stach.konwa protestuję przeciw niszceniu godności człowieka 22.08.11, 14:55
          przez niejakiego Czeczetkowicza żerującym na psychicznie chorym człowieku nie wiedzącym, że robi z siebie cyrkowe monstrum. Jak smiesz mówić o chrześcijańskiej moralności ty hieno.
    • prostowicz Re: Atak na Centrum Muzułmańskie. Ogień w domu mo 21.08.11, 22:33
      I to jest właśnie tzw "tolerancyjna i wielokulturowa" Polska
    • maurycyzulicy Re: Atak na Centrum Muzułmańskie. Ogień w domu mo 21.08.11, 23:07
      Przecież Fritzl gwałcił córkę w PRYWATNEJ piwnicy, więc wg ciebie nie powinien zostać ukarany. Nie podejmuj ze mną dyskusji bo nie masz szans
      • w.koronkiewicz Re: Atak na Centrum Muzułmańskie. Ogień w domu mo 22.08.11, 09:12
        "zaprotestować przeciwko Nergalom Nieznalskim i macherom z TVN i wyborczej, atakujących katolicyzm"

nie pochwalam rwania ani Biblii, ani Koranu, Tory czy jakichkolwiek ksiąg. nie rozumiem przesłania płynącego z genitalii wpisanych w krzyż. ale nie rozumiem też w jaki sposób działania te mogą obrazić mój katolicyzm? fakt, że ktoś nazywa pielgrzymki biznesem ma wywoływać we mnie kryzys wiary? podziwiam tych, którzy mają w sobie tyle łaski, by iść przez wiele dni w pielgrzymkach. ale widzę też takich, którzy na tym zarabiają. mam udawać, że ich nie ma? są. mój Bóg w którego wierzę, stworzył mnie na swój obraz i podobieństwo. wiem, że kocha mnie z moimi słabościami i grzechami. w jego naukach nie znajduję ani słowa o zajadłości czy nienawiści do drugiego człowieka. jest tam natomiast wiele o wybaczaniu grzechów, o nadstawianiu drugiego policzka i o tym, by nie czynić drugiemu co Tobie nie miłe.
        także kiedy piszesz o atakowaniu katolicyzmu, jest mi Ciebie po prostu żal. jakże mała musi być Twoja wiara, że tak łatwo ją zaatakować i obrazić.
        • niveau Re: Atak na Centrum Muzułmańskie. Ogień w domu mo 22.08.11, 12:16
          Myślę, że tu nie tyle chodzi o siłę wiary co o ogólne odczucia. Mnie jako katoliczce zwyczajnie przykro czyta się wiele artykułów, w których "dziennikarze" wręcz pastwią się nad katolicyzmem. Nie ma to oczywiście wpływu na moją wiarę, ja chodzę do kościoła, widzę, owszem, wiele wad Kościoła jako takiego, ale jednocześnie nie da się ukryć, że teraz mamy do czynienia z takim trendem w mediach. Właściwie dlaczego?
          Jeśli chodzi o wydarzenia na Hetmańskiej - nie wiem, jak można atakować religię innych w taki okropny sposób. I w ogóle jak można pisać o polskich Tatarach, żeby wracali skąd przyszli? Bo nie walczyli o Polskę? Rany ... (to ktoś na forum wspaniałomyślnie obwieścił)
          • maurycyzulicy Re: Atak na Centrum Muzułmańskie. Ogień w domu mo 22.08.11, 14:04
            1. Ten imam nie jest Polskim Tatarem. Znowu nie potraficie czytać ze zrozumieniem. A do Pana Koronkiewicza: Skąd wniosek, że jestem katolikiem? Nie ma podstaw aby tak twierdzić na podstawie tego co napisałem. Jedno jest pewne, ja nie nadstawię nikomu drugiego policzka do uderzenia. więc chyba by mnie proboszcz zganił. Kolejna sprawa w gminie Puńsk. Skoro Litwini łamią prawo międzynarodowe w kwestii nazwisk i nazw ulic, to należy stosować odwet i retorsje. Nie twierdzę , że ktoś społecznie powinien zamalować nazwy litewskie. To powinna zrobić polska władza lub samorząd.
            Komitet Podlasie XXI wieku
            • niveau Re: Atak na Centrum Muzułmańskie. Ogień w domu mo 22.08.11, 15:45
              Spoko, ale na Podlasiu mieszkają Tatarzy, którzy są i czują się Polakami. Meczet czy dom modlitw to nie tylko iman. Przecież nie tylko on się w nim modli. A to że modlą się tam też uchodźcy, matko jedyna, co w tym złego? To że ja będąc teraz w Austrii chodzę jako Polka do austriackiego kościoła na niedzielną mszę jest czymś złym? To chyba rozumie się samo przez się.
        • gekon-3 Re: Atak na Centrum Muzułmańskie. Ogień w domu mo 22.08.11, 14:29
          No to ładnie najpierw malujemy epitety na synagogach, potem podpalamy meczet. To w następnym tygodniu pora na kościół a potem na cerkiew. Tak by wychodziło z całej tej sytuacji.
          A tak poważnie. Muzułmanie dość często walczyli razem z polakami przeciwko tym samym wrogom, z tym samym okrzykiem i wierząc w te same ideały. Nie zapominajmy, że Tatarzy polscy /muzułmanie/ uczestniczyli w obronie kraju. Większość walczyła w I Szwadronie Tatarskim 13 Pułku Ułanów Wileńskich, w którym od 1936 r. odbywali służbę wojskową wszyscy poborowi Tatarzy. 17 września 1939 r. na zamieszkałe przez nich ziemie wtargnęła armia sowiecka. Stosunek Tatarów do niej był podobny jak ludności polskiej, tylko nieliczni poszli na współpracę z okupantem /zresztą ludzie innych wyznań tez dokonali tego/. Podczas wysiedlania ludności polskiej znalazła się wśród niej liczna grupa Tatarów, przeważnie z rodzin inteligenckich. Część z nich wstąpiła do wojska polskiego gen. Władysława Andersa i przeszła szlak bojowy II Korpusu. Inni walczyli w I Armii Wojska Polskiego. Nieznana jest liczba Tatarów, którzy zmarli na zsyłce lub zostali zamordowani w miejscach straceń oficerów polskich w Katyniu, Ostaszkowie czy Kozielsku.
          Tak więc co niektórzy powinni liznąć najpierw trochę historii a potem wypowiadać się, nieprawdaż maurycyzulicy?

Podlasie to ewenement na skalę kraju jeśli chodzi o wielokulturowość. Nigdzie nie ma takiej mieszanki kultur i wyznań, jak tu. Zawsze żyło się tu dobrze wszystkim wyznaniom, ale w każdym stadzie znajdzie się czarna owca która w imię własnych spraw poświęca innych.
          • maurycyzulicy Re: Atak na Centrum Muzułmańskie. Ogień w domu mo 22.08.11, 14:39
            W wielomilionowej armii sowieckiej z 1920 roku atakującej Polskę, nawet co 10 sołdat mófgł byc muzułmaninem. Piszę to ja historyk. Pamiętajcie o proporcjach
            • gekon-3 Re: Atak na Centrum Muzułmańskie. Ogień w domu mo 22.08.11, 15:51
              W wielomilionowej armii sowieckiej z 1920 roku atakującej Polskę, nawet co 10 sołdat mófgł byc muzułmaninem. Piszę to ja historyk. Pamiętajcie o proporcjach.

O jakich proporcjach. Fakty są takie, że w obronie Polski, jej niepodległości walczyli Polacy różnych wyznań. Jeżeli szukasz sensacji i uważasz, że po stronie Sowieckiej podczas agresji z 1920 czy 1939 roku walczyli sami Rosjanie to jesteś w błędzie. Znalazłoby się tam trochę komunistów z polskim rodowodem. I mówiąc komuś o „Piszę to ja historyk. Pamiętajcie o proporcjach” przestałbyś używać „mógł być” w badaniach historycznych używa się sformułowań mniej ogólnych, a by głosić jakieś poglądy trzeba najpierw dokonać badań, bo co jeśli by się okazało że w armii sowieckiej był muzułmanów tylko 1 %. Co do wielkości i znaczenia profanacji. Podarcie biblii, podpalenie meczetu, zdeptanie tory. To wszystko jest zbezczeszczenie które w konsekwencji prowadzi do nienawiści. Tak wielkim jesteś obrońcą krzyża i Tego co na nim został ukrzyżowany. Nie zapominaj on mówił o szacunku do innych, o poszanowaniu jednych dla drugich, o miłości. A tak w ogóle to chyba był Żydem.
              • maurycyzulicy azp11 22.08.11, 18:21
                Proporcje są takie. W wojnie 1920 po stronie polskiej walczyło kilkuset muzułmanów, przeciwko Polsce sto kilkadziesiąt tysięcy. Chrystus był Galilejczykiem jak to już pisałem, czyli człowiekiem drugiej kategorii. Nie mógł piastować urzędów, ani służyć przy Świątyni. Mógł być co najwyżej rzemieślnikiem. Czego może chcieć ode mnie cygan na ulicy? Co najwyżej zażądać ode mnie moich pieniędzy, jeżeli nie okraść. A muzułmanie? Chcą tylko polskich kobiet. Podaj mi przykład Polaka ożenionego z muzułmanką albo murzynką. proszę o konkretne imię i nazwisko oraz liczbę takich par.
                • stach.konwa Re: azp11 22.08.11, 19:41
                  Tak, niewątliwie cygan i muzułmanin są w twoich oczach ludźmi drugiej kategorii. Jakim był Chrystus w Galilei.
                • followthesun To chore. n/t 22.08.11, 19:43
                  maurycyzulicy napisała: Czego może chcieć ode mnie cygan na ulicy? Co najwyżej zażądać ode mnie moich pieniędzy, jeżeli nie okraść. A muzułmanie? Chcą tylko polskich kobiet.
                • shiva772 Re: azp11 23.08.11, 00:07
                  maurycyzulicy napisała:

Czego może chcieć ode mnie cygan na ulicy? Co najwyżej zażądać ode mnie moich pieniędzy, jeżeli nie okraść. A muzułmanie? Chcą tylko polskich kobiet. Podaj mi przykład Po
                  > laka ożenionego z muzułmanką albo murzynką

Ja! znam Polaka który jest mężem Turczynki, żyją w Istambule, bardzo szczęśliwa para.
                  Nie jestem fanką Muzułmanów jako takich, zwłaszcza ekstremistów ale to co ty gościu (jeżeli jesteś kobitą to biada ci tym bardziej) wypisujesz tutaj to poprostu idiotyzmy i nic wiecej.
                  • maurycyzulicy Re: azp11 23.08.11, 06:00
                    aha więc już wiemy jest taka para w Istanbule. A ja znam 40 arabów mających polskie żony w Białymstoku. pamiętaj o proporcjach.
                • gekon-3 Re: azp11 23.08.11, 08:57
                  Czytając twoje retorykę nasuwa się jedno. Białe Kobiety dla białych mężczyzn i odwrotnie. Grunt to biała rasa, grunt by była wyznania rzymskokatolickiego. Wszyscy inni – inny kolor skóry, inna narodowość, inna kultura to same zło nieszczęście. Co do podawania danych, po co ci takie informacje, przygotowujesz się do budowy getta czy jakiegoś innego pogromu. Był już w historii europu człowiek który miał również na tym tle kompleksy, rasa panów, blond włosy, błękitne oczy, aryjskie pochodzenie. Spójrz w lustro i sprawdź czy nie jesteś do niego podobny. .
            • niveau Re: Atak na Centrum Muzułmańskie. Ogień w domu mo 22.08.11, 15:52
              Tak, tak, a Japonia walczyła razem w Niemcami w II wojnie światowej, więc mamy tępić Japończyków? A katolicka Austria i katolickie w 1/3 Niemcy? Bardzo po katolicku się zachowali. I co? Również ich mamy potępiać do końca świata? Człowieku, Twój "argument" nie ma nic do rzeczy. Pisząc takie rzeczy tylko podsycasz nienawiść. A tu chodzi o dom modlitw, w którym modlą się Polacy i uchodźcy innego wyznania. Jak nie przemawiają do Ciebie uchodźcy, to może przemówią Polacy? Co z Ciebie za historyk, jak tak wąsko myślisz ...
            • stach.konwa Re: Atak na Centrum Muzułmańskie. Ogień w domu mo 22.08.11, 16:07
              Czeczetkiewicz, przecież ty pedagogikę kończyłeś.
              • azp11 Re: Atak na Centrum Muzułmańskie. Ogień w domu mo 22.08.11, 16:29
                Dd, z duchami rozmawiesz?
                • stach.konwa Re: Atak na Centrum Muzułmańskie. Ogień w domu mo 22.08.11, 16:33
                  Po prostu nawet moja klawiatura brzydzi się poprawnie napisać nazwisko tego osobnika.
                  • fritz_freiherr_zu_frommenthal Re: Atak na Centrum Muzułmańskie. Ogień w domu mo 22.08.11, 17:27

Takiego jezyka (co to niby nawet klawiatura sie brzydzi kogos), uzywaja wlasnie ludzie z roznych odlamow spolecznych takich jak Suprematysci rasowi, Rasisci, Xenofobi, Seksisci, Szowinisci.
                    I...
                    "Stachu" (konwowy)!?
                    • stach.konwa Re: Atak na Centrum Muzułmańskie. Ogień w domu mo 22.08.11, 19:38
                      Ty masz wyraźnie jakąs bardzo tanią klawiaturę, które przepuszcza wszystkie twoje brednie szwabie cieszący się z "wyzwolenia" Białegostoku w 1941.
                  • azp11 Re: Atak na Centrum Muzułmańskie. Ogień w domu mo 22.08.11, 17:36
                    Ten problem możesz rozwiązać zmieniając klawiaturę. Chyba stać cię na to.
                    Moja uwaga odnosiła się do zwracania się przez ciebie do osoby na forum nieobecnej.
                    • stach.konwa Re: Atak na Centrum Muzułmańskie. Ogień w domu mo 22.08.11, 19:36
                      Widzę, że doskonale znasz personalia białostockich faszystów. Zdaję się na twoją znajomość tematu, nie bedę polemizował i gratuluję przyjaciół. jednak spróbuj się dowiedzieć ilu Polaków wymordowali twoi pobratymcy, bo wbrew twojemu przekonaniu nie mordowali oni tylko żydów.
                      • azp11 Re: Atak na Centrum Muzułmańskie. Ogień w domu mo 22.08.11, 20:32
                        Gdybyś miał trochę "oleju" w głowie, nie pisałbyś takich bzdur. Skoro, jak sam do wiadomości podałeś, Czeczetkowicz skończył pedagogikę, a Maurycyzulicy historię, to z tego prosty wniosek, że Maurycyzulicy to nie Czeczetkowicz. Wniosek prosty, ale nie na twoją głowę.
                        Piszesz też:
                        ... jednak spróbuj się dowiedzieć ilu Polaków wymordowali twoi pobratymcy, bo wbrew twojemu przekonaniu nie mordowali oni tylko żydów.
                        Nie rozumiesz chyba słowa "pobratymcy". Jednak mając na uwadze, że - jak sam pisałeś - w rodzinie masz członków sonderkommando, łatwo pojąć, dlaczego na oślep ciskasz oskarżenia o mordowanie ludzi: szukasz bratnich dusz. Niestety, trafiłeś pod zły adres. To nie jest twoje rodzinne forum.
                        • stach.konwa Re: Atak na Centrum Muzułmańskie. Ogień w domu mo 22.08.11, 22:02
                          Świnia jesteś. I tyle. Wytarzany w brunatnym gnoju wieprz.
                          • azp11 Re: Atak na Centrum Muzułmańskie. Ogień w domu mo 22.08.11, 23:03
                            Jeżeli chcesz liczyć na takt ze strony adwersarzy, wyzbądź się chamstwa.
                            • stach.konwa Re: Atak na Centrum Muzułmańskie. Ogień w domu mo 23.08.11, 18:38
                              W kwestii taktu i logiki:
                              1. komitet Podlasie XXI jest podpierany przez jedną osobę- Adama czeczetkowicza, który jest absolwentem pedagogiki, nie historii. mam podstawy, by sądzić, że to jest jedyna osoba z tego komitetu. jeśli sa inne- dlaczego sie nie ujawnią? Wstydzą się? Mają rację. rasizm jest powodem do wstydu. Ty widocznie jesteś lepiej zorientowany. Że masz kumpli faszystów- twoje zmartwienie
                              2. Co do kalumni pod adresem mojego wujka (właściwie wujka mojego ojca zmarłego miesiąc temu) to jaieś 150 lat temu po prostu dostałbyś najpierw ode mnie po mordzie rękawiczką, a potem rozsiekałbym cię szablą lub rozwalił z pistoletu twój pusty łeb. To oczywiście tylko teoria. W praktyce pokazałbym cię ekonomowi i poradził, by porządnie ci nahajem dołożył, bo rozumu i taktu i tak w ciebie się wcisnąć nie da.
                              • maurycyzulicy Re: Atak na Centrum Muzułmańskie. Ogień w domu mo 23.08.11, 20:10
                                nie jestem Adamem, jestem historykiem, a nasz komitet nie jest jednoosobowy, jak to komitety. Komitet nie może być jednoosobowy. Komitet to kierownictwo większej niezorganizowanej grupy, to jego co najmniej dwuosobowa reprezentacja.
                                • stach.konwa Re: Atak na Centrum Muzułmańskie. Ogień w domu mo 24.08.11, 13:07
                                  Każdy normalny komitet każdej normalnej partii ujawnia swój skład. Ty się nie ujawniasz. Wstydzisz się tego komitetu?
                                  • maurycyzulicy Re: Atak na Centrum Muzułmańskie. Ogień w domu mo 24.08.11, 15:22
                                    youtube kanal uzytkownika thep21tv
                                    • stach.konwa Re: Atak na Centrum Muzułmańskie. Ogień w domu mo 24.08.11, 17:46
                                      Powtórzę jeszcze raz, gdyż najwyraźniej nie rozumiesz. Każdy normalny komitet, każda normalna partia ujawnia w normalny sposób personalia swoich członków. Ponieważ twój komitet sygnuje oficjalnie jedna osoba, pan Czeczetkowicz, mam prawo zakładać, że ty nim jesteś, a w związku z tymkłamiesz w kwestii swojego wykształcenia. I odsyłanie mnie w odpowiedzi na portal, na którym ktokolwiek może umieścić cokolwiek i nazwać się na przykład Grzegorz Świszczypała tym bardziej utwierdza mnie w tym przekonaniu. Albo więc przestań ściemniać, pedagogu, że jesteś historykiem, albo jak członek każdego komitetu oficjalnie się na ten komitet powołujący podpisuj się prawdziwym imieniem i nazwiskiem. No chyba, że się tego komitetu wstydzisz, co nie zdziwiłoby mnie za bardzo.
                                      ----------------------
                                      Możliwe wszak, że jesteś tym facetem z zółtymi papierami, co salon Toyoty chciał wysadzać. Wtedy by wyszło ześ nie dość, że faszysta, to jeszcze czubek.
                                      • maurycyzulicy won chamie 24.08.11, 18:49
                                        z tobą nie będziemy dyskutować won psie
                                        • stach.konwa Re: won chamie 25.08.11, 08:28
                                          No proszę, wygląda na to, że trafiony zatopiony. Czyżby fakt choroby psychicznej byłby dla ciebie jeszcze bardziej wstydliwy niż fakt przynależności do tego zabawnego komiteciku? Co do choroby psychicznej- nie masz się czego wstydzić, np. taka depresja jest ostatnio bardzo modna. Wręcz nie wypada jej nie mieć.
                              • azp11 Re: Atak na Centrum Muzułmańskie. Ogień w domu mo 23.08.11, 21:36
                                ...mam podstawy, by sądzić, że to jest jedyna osoba z tego komitetu. jeśli sa inne- dlaczego sie nie ujawnią? ...
                                Te podstawy to ciągle nękające cię urojenia.

... Że masz kumpli faszystów- twoje zmartwienie...

Ci moi kumple faszyści to ciągle nękające cię urojenia

...to jaieś 150 lat temu po prostu dostałbyś najpierw ode mnie po mordzie rękawiczką, a potem rozsiekałbym cię szablą lub rozwalił z pistoletu twój pusty łeb. To oczywiście tylko teoria. W praktyce pokazałbym cię ekonomowi i poradził, by porządnie ci nahajem dołożył, bo rozumu i taktu i tak w ciebie się wcisnąć nie da....

To twoje kozactwo to ciągle nękające cię urojenia - biedaku.

... Co do kalumni pod adresem mojego wujka...
                                Kalumnie czy nie, ale są to fakty, o których sam pisałeś.
                                • stach.konwa Re: Atak na Centrum Muzułmańskie. Ogień w domu mo 24.08.11, 13:08
                                  Tarzaj się dalej zwolenniku LPR- Ligi Polskich Rasistów
        • azp11 Re: Atak na Centrum Muzułmańskie. Ogień w domu mo 22.08.11, 17:43
          Koro napisał:
          ... nie rozumiem przesłania płynącego z genitalii wpisanych w krzyż. ale nie rozumiem też w jaki sposób działania te mogą obrazić mój katolicyzm? ...

Wpisz (wmaluj) genitalia w symbole innych religii, to może zrozumiesz.
    • qual0play Atak na Centrum Muzułmańskie. Ogień w domu modl... 23.08.11, 10:48
      Jak nic, prowokacja wiadomych "służb". Widać to po Ub-SB-eckich metodach.
      Możliwe że chodzi o uzasadnienie większych uprawnień jakie otrzymują od Rządu skierowanych przeciwko rzekomej eskalacji terroryzmu w kraju. Min mogą razić tzw "nieostrą" amunicją i paralizatorami, nawet demonstrujące dzieci i kobiecy w ciąży. W istocie chodzi o dalsze stopniowe ograniczenie swobód obywatelskich za przykładem USA i innych krajów. Jest to stały trend po ataku na WTC w NY 2001. Również rzekomo ze strony Al-Kaidy. A propos: kto ich zorganizował wyszkolił i dotował?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka