Dodaj do ulubionych

ZIMA ZASKOCZYŁA KZB

20.01.12, 07:27
ZIMA ZASKOCZYŁA KZB ----klęska żywiołowa czy nieudolne zarządzanie może trza czekać wiosny albo prosić o pomoc sąsiednie gminy
Obserwuj wątek
    • and5 Re: ZIMA ZASKOCZYŁA KZB 20.01.12, 08:32
      Człowieku, czy Ty musisz na wszystko narzekać?!
    • piterss.1 Re: ZIMA ZASKOCZYŁA KZB 20.01.12, 08:44
      Ale spokojnie Janie... nie ma co sie goraczkowac i wyciagac zbyt pochopne wnioski. Nasza gmina jest duza terytorialnie, posida duzo wiosek i musimy cierpliwie czekac. Z tego co wiem pierwszenstwo maja drogi, ktorymi dowozi sie dzieci do szkoly. Bylem dzis na Grodku po 7 to bynajmniej chodnik byl odsniezony, wiec nie ma co sie pieklic.
    • public-enemy125 Re: ZIMA ZASKOCZYŁA KZB 20.01.12, 09:07
      Ludzie nie śpią, ludzie widzą, ludzie piszą nie ważne co. Jan jest człowiekiem "pieniaczem" któremu to nic się nie podoba. Do obowiązków mieszkańców należy odśnieżanie chodników przy swoich posesjach ciekawe Janie jak przy Twojej posesji chodnik odśnieżony czy czekasz aż KZB to zrobi?
      • jan381 Re: ZIMA ZASKOCZYŁA KZB 20.01.12, 12:57
        co z tego że chodnik odśnieżyłem jak KZB jego zawaliło i muszę jeszcze raz odśnierzać
        • public-enemy125 Re: ZIMA ZASKOCZYŁA KZB 25.01.12, 13:20
          jan381 napisał:

> co z tego że chodnik odśnieżyłem jak KZB jego zawaliło i muszę jeszcze raz odśn
          > ierzać
          Janie proszę opatentuj oraz podziel się z nami w jaki sposób odśnieżyć ulicę aby nie zasypać chodnika? zwłaszcza, że duża część gródeckiego społeczeństwa odśnieżając chodnik wyrzuca śnieg na ulicę.
    • janerwus Re: ZIMA ZASKOCZYŁA KZB 20.01.12, 21:39
      Tak tak - śnieżna zima to prawdziwa udręka dla KZB. Zima w gródku jak co roku - taka sama. Śnieg leży na ulicach aż zostanie rozjeżdżony, rozdeptany a jak przymarźnie to jęczą amortyzatory i pękają sprężyny. Na chodniku jak ładnie się udepcze to służby komunalne posolą chodniki żeby ciekawiej było chodzić po kaszy. Być może owe służby robią co mogą , byc może problem tkwi głębiej - no ale wybaczcie żygać się chce jak się patrzy na zimowy Gródek i kichy przewraca jak się po Gródku jeździ. Śnieg nie przykrył biedy. Muszę tu znowu stanąć po twojej stronie jan381. Aby do wiosny. a KZB do roboty.
      • janerwus Re: ZIMA ZASKOCZYŁA KZB 25.01.12, 23:52
        No muszę to powiedzieć i napisać- ponarzekaliśmy, popsioczyliśmy a tu proszę, jak ładnie odśnieżone ulice. Może to tylko te co widziałem ale nawet gdyby to i tak brawo KZB. Coś się wam odmieniło. Może to pogoda sprzyjała, a może po prostu ktoś wziął se uwagi do serca i aż miło jechać i iść przez Gródek( no może z tym chodzeniem to jest jeszcze nie jest najlepiej). Błoto pośniegowe zepchnięte w czas to i jezdnia równiutka( na głównej ulicy) - tego wy jeszcze nie graliście, czyżby jakieś zmiany w zarządzaniu???No ale nie chwali się dnia o poranku wiec poczekamy - zobaczymy, a nóż powspominamy tę zimę jako tą co nie zaskoczyła KZB. Tak trzymać !!!
        • jan381 Re: ZIMA ZASKOCZYŁA KZB 26.01.12, 14:21
          odśnieżone to może jest ale trza zakładać łyżwy bo KZB PIASKU NIMA bo piasek trza chiba z chin przywozić bo u nas jego brak
    • nikita538 Re: ZIMA ZASKOCZYŁA KZB 21.01.12, 17:53
      Jechałem drogą lokalną w Waliłach Stacji. Medal za odwagę wszystkim uczestnikom tej drogi. Czyżby nikt odpowiedzialny za oczyszczanie tutaj nie zaglądał?
      • jan381 Re: ZIMA ZASKOCZYŁA KZB 21.01.12, 20:30
        nikita538 napisała:

> Jechałem drogą lokalną w Waliłach Stacji. Medal za odwagę wszystkim uczestnikom
        > tej drogi. Czyżby nikt odpowiedzialny za oczyszczanie tutaj nie zaglądał?
        ----napewno nikt tam nie mieszka z naszych RADNYCH-BEZRADNYCH bo tam gdzie mieszkają jest poodśnieżane
    • drust Re: ZIMA ZASKOCZYŁA KZB 26.01.12, 16:46
      Kurcze ,jednak pisanie troche pomaga,nie jest tak żle na naszych ulicach..............
      • qwasz12 Re: ZIMA ZASKOCZYŁA KZB 26.01.12, 18:18
        Na ulicach może i nie jest źle, ale chodniki to prawdziwa tragedia. Drugi dzień ślizgawicy i nadal brak piachu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka