malazuzia 11.06.04, 10:55 Widziałam już takie forum na ogólnopolskiej stronie. Może zainicjujmy także na naszej regionalnej. Wypali? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Re: Gdzie nie warto pracować IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 11.06.04, 12:14 w Eurobanku. No comments. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exxpert2 Bardzo dobry wątek! IP: *.light.csk.pl 11.06.04, 13:09 Rynek pracy został nagięty do panującego bezrobocia i obecnie wszystkie oferty pracy są z płacą minimalną 830zł brutto. Dojaz z przesiadką zmniejsza go o kolejne 160zł. Do tego dochodzi praca po godzinach, w soboty i niedziele. Do tego dochodzą "inne zwyczaje" pracodawców czyli zatrudniam tu a pracujesz tam, a diecie czy rozłąkowym zapomnij. Wszystkim wiadomo że praca na budowie mocno różni się od pracy dozorcy, tak samo kasjerka w sklepie musi więcej pracować niż agent ochrony który tylko stoi przy niej. Ale nikogo to nie wzrusza, dawaj parobka za 500zł bo ja wielki pan. A pokazać im wszystkim wała, podpowiem wam że jeśli delikwent poczuł hossę i ma nóż na gardle bo brakuje mu rąk do pracy to zapłaci i 3 razy tyle, ale jak się znajdzie dureń co w sezonie pójdzie za 500 bo go pracodawca podpuści że w październiku dostanie 1500, to proszę wybaczyć, idiotów nie sieją. Odpowiedz Link Zgłoś
malazuzia Re: Bardzo dobry wątek! 11.06.04, 13:49 Wątek jest napewno słuszny, jednak moją intencją było " wywiedzieć się ", jakie są złe opinie o róznych instytucjach w Białymstoku i dlaczego. A jaki możesz ty podać przykład firmy? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś