Gość: adamo IP: *.choroszcz.sdi.tpnet.pl 12.03.02, 10:51 Wyjeżdżał ktoś może z Was gdziekolwiek poprzez Visitor? Czy jest to solidna firma? Proszę o wrażenia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Akir Re: Visitor IP: 212.160.130.* 12.03.02, 13:28 Kiedyś wracałem z Warszawy , a przedemną autobus z napisem Visitor, cały czas jechał 110-120 km/h, mając linię środkową szosy pomiędzy kołami i zmuszając wszystkich jadących do zjeżdżania na pobocze, Ja miałem fajnie bo wsiadłem mu na ogon i torował mi drogę, ale gdybym był w autobusie to pewnie miałbym niezłego pietra. Ale jeśli się komuś spieszy to bardzo szybko pokonał drogę z Warszawy do Białegostoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: Visitor IP: 62.6.72.* 15.03.02, 07:04 NIE NIE POLECAM,KORZYSTALAM KILKA RAZY DO LONDYNU. MAJA KIEPSKIE SAMOCHODY I CHAMSKICH KIEROWCOW, KTORZY ZACHOWUJA SIE JAK BOGOWIE. POZA TYM RZADKO JEZDZI PILOT W AUTOKARZE, ZASTEPUJE GO KIEROWCA I WTEDY NIKT NIE WLADA JEZ. ANGIELSKIM. ZOSTAWIAM RESZTE WOJEJ WYOBRAZNI. P.S. TOALETA Z LONDYNU PRAWIE ZAWSZE NIE JEST CZYNNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IDA Re: Visitor IP: 62.6.72.* 15.03.02, 07:13 SORRY ZAPOMNIALAM, ZE NIE MOZNA ZABRAC WIELU RZECZY DO SRODKA AUTOKARU, POLECANY JEST LUK ZA OPLATA 10 FUNTOW BEZ WYPISANIA BILETU NA BAGAZ. OSTATNIO MIALAM SCINKE ZA MALA WALIZKE PODRECZNA - JEDYNA, KTORA SWIETNIE MIESCI SIE W NORMACH NAWET W SAMOLOCIE. W SUMIE KILKU Z KIEROWCOW JEST W PORZADKU, ALE OGOLNIE TO NIE POLECAM, MOI ZNAJOMI TEZ NARZEKAJA, JESLI MASZ INNA OPCJE TO JA WYBIERZ. POZDRAWIAM Z LONDYNU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Visitor IP: *.17.79.204.lifespan.org 15.03.02, 23:16 Ida, Ty jestes w Londynie? Nie wiedzialam. Pozdro. Oka Odpowiedz Link Zgłoś
elf_mily Re: Visitor 18.03.02, 01:11 jechalam raz z Londynu, kierowcy chamscy, z ubikacji skorzystac mozna bylo 1 (slownie JEDEN!!!) raz w czasie 28 godzinnej podrozy bo mowili, ze plyn do toalet przenosnych drogi! Bylo to kilka lat temu, moze sie poprawili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Visitor IP: *.17.79.204.lifespan.org 18.03.02, 23:58 Na sama mysl o takich ograniczeniach ogarnia mnie...sraczka. I co wtedy robic? Skorzystac z kibelka tylko raz?... Odpowiedz Link Zgłoś