Dodaj do ulubionych

Do redakcji

19.06.12, 17:45
Od jakiegoś czasu to forum okupuje jakiś nawiedzony osobnik, zamieszcza po kilka durnych wątków na dzień a klikanie kosza nic nie daje - wasza moderacja to dno i wodorosty! Jeszcze trochę i forum umrze śmiercią naturalną. Choć jestem tu od lat przyszło mi do głowy, że czas juz usunąć je z ulubionych.
Obserwuj wątek
    • wwredny Re: Do redakcji 19.06.12, 18:22
      popieram
      • Gość: bk66 Re: Do redakcji IP: *.nyc.res.rr.com 24.06.12, 05:15
        to sie usuncie,nikt po was nie bedzie plakal
        • Gość: dodeni Re: Do redakcji IP: *.elpos.net 24.06.12, 18:04
          popieram
    • Gość: lucjusz_lulejko Do redakcji: "shiva" ustala liste osob nawiedzonyc IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 19.06.12, 18:36
      I kto to pisze o "durnych watkach"?
      "shiva"?
      Nauczycielka historii?
      - Ta sama, ktora sie chwali wyjatkowo kontrowersyjnymi pogladami na temat najnowszej historii Polski odsadzajac od czci i wiary Zolnierzy Wykletych, walczacych o Polske niezawisla a ktorzy padli ofiara Sowietow okupujacych Polske i ich pacholkow mowiacych po polsku?
      I ona wlasnie, pewnie z nadmiaru szyderstwa, jak w tym slynnym powiedzeniu rosyjskim (" s zyru biesjat'sia"), dodaje do swoich wpisow: "rzeczowych bledow nie popelniam".
      A jaka "politycznie poprawna".
      Chce wprowadzic regulacje internetu akurat teraz gdy niezwykle dziwny zestaw politykow swiata wystosowal listy do Sekretarza Generalnego ONZ by zabronic internetowi dotychczasowego, miedzynarodowego charakteru.
      Kto napisal takie listy do Sekretarza ONZ?
      Ano popatrzmy: Putin jak tylko na nowo zostal prezydentem Rosji. Pierwszy Sekretarz Partii Komunistycznej Chin, Prezydent Iranu - Ahmadinezad i tak moglbym wyliczac dalej...
      Sami "super-interesujacy" politycy.
      "shiva" za to napewno moglaby sie pochwalic Putinowi, ze "nie popelnia bledow rzeczowych".
      • wwredny Re: Do redakcji: "shiva" ustala liste osob nawied 19.06.12, 18:43
        i kto to śmie pouczać innych?
        "ziutek"?
        Ten sam, który zasłynął pisząc o "hitlerowskich wyzwolicielach Białegostoku" i ze "Jezus nie byl Zydem"?
        • shiva772 Re: Do redakcji: "shiva" ustala liste osob nawied 19.06.12, 21:31
          Ziutek uwielbia konfabulować zwłaszcza na mój temat, że też mu sie nie znudzi. I skąd ta pewność, że ciągle pracuję jako nauczyciel, heheh tyle setek nauczycieli zwolnili to może i mnie? I nie wiem co ma Putin do wiatraka tak wogóle? Ulżę ci Ziutku, jeżeli na forum nikt nie będzie robił porządku, więcej tu pisać nie będę.
          • Gość: Klamczynski Re: Do redakcji: "shiva" ustala liste osob nawied IP: 135.214.150.* 19.06.12, 23:23
            Shiva, nie mozesz nasz opuszczac. My biedne dzieci, sierotki tego forum prosimy cie, zostan!
            • Gość: lucjusz_lulejko Re: Do redakcji: "shiva" ustala liste osob nawied IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 20.06.12, 01:43
              Wiec uwazasz "shivo", ze tylu jest jest czychajacych na owo "shivione" dobre imie?
              I, ze ja niecnota, takze nastaje na twoje dobre imie?
              Ze tylu konfabuluje na temat zawodu, ktorym, co rusz, pouczajac innych o historii zamiast pisania prawdy historycznej, odtancowujesz swoj rytualny taniec - "Kazaczok"?
              - Skad ta pewnosc, ze ciagle pracujesz jako nauczycielka?
              Naprawde nie widzisz?
              - Wywolujesz do tablicy wszystkich "nieprizornych", jak chocby mnie teraz, strofujesz po belfersku i jednoczesnie klikasz w kosz oraz piszesz donos do Admina by precz wyrzucil wszystkich niepokornych.
              Kobieto - nauczycielko a nie widzisz, ze zostaniesz wtedy sama?
              - U ciebie, niczym na zagumniu Lukaszenki, wszyscy maja znac swoje miejsce. I tak jak u Lukaszenki liczy sie tylko jedna, najlepiej - lukaszenkowa wersja historii.
              Wszystkie inne wersje sa "zaprieszczeny" podobnie zreszta jak i u Putina, ktory juz zaczyna lansowac swoja, odrebna, "sputinizowana" wersje historii.
              No ale jak juz pisalem, Putin wlasnie wyslal oficjalne pismo do Sekretarza Generalnego ONZ by raz na zawsze skonczyc z tym "szalenstwem" wolnego internetu bo go to drazni.
              On, u siebie w Rosji, podobnie jak i ty, moglby wtedy zabronic pisania kazdemu co mu tam do glowy przychodzi bo o wiele latwiej byloby mu rzadzic tlumem cichych.
              Cisi nizej czapkuja...
              • wwredny "shiva" ustala a ziutek bredzi 20.06.12, 07:03
                Gość portalu: lucjusz_lulejko napisał(a):

> ... pouczajac innych o historii zamiast pisania prawdy historycznej...
                No tak, ty jestes forumowym specjalista od prawdy historycznej, ty piewco "hitlerowskich wyzwolicieli Białegostoku" i wyznawco teorii ze "Jezus nie byl Zydem"
                • Gość: fan Re: "shiva" ustala a ziutek bredzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.12, 07:34
                  Najlepsze jest to, że ziutek w wątku o uju patryku nie wspomni nawet o nim, ale ociera pot z czoła w walce o złe imię kobity na poziomie. To tylko jeden dowód na to, że pracuje u niego tylko ćwiartka jednej półkuli mózgowej. Ustal sobie inne proporcje pustaku.
                • Gość: bk66 Re: "shiva" ustala a ziutek bredzi IP: *.nyc.res.rr.com 24.06.12, 05:22
                  towarzyszom radzieckim nie udalo sie przerobic naszej historii,to i zydom nic nie wyjdzie
        • Gość: bk66 Re: Do redakcji: "shiva" ustala liste osob nawied IP: *.nyc.res.rr.com 24.06.12, 05:18
          czytac i rozumiec to co sie czyta,nie dla wszystkich jest latwe
          • patr.yk28 Re: Do redakcji: "shiva" ustala liste osob nawied 24.06.12, 14:14
            poeram super madre wpisy bk66,krotkie rzeczowe,zrozumiale dla wszystkic,no oczywiscie poza ktorymi
            • Gość: fan Re: Do redakcji: "shiva" ustala liste osob nawied IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.12, 16:04
              Super mądre to nie jest, aby sobie samemu komenty wystawiać. Ehhh, gdzie was sieją debile?
              • patr.yk28 Re: Do redakcji: "shiva" ustala liste osob nawied 25.06.12, 00:01
                Gość portalu: fan napisał(a):

> Super mądre to nie jest, aby sobie samemu komenty wystawiać. Ehhh, gdzie was si
                > eją debile?
                na pewno nie tam gdzie was w super esbeckiej szkole w Legionowie,a pozniej douczanie w Moskwie sowieckej.
                • 141288bs Re: Do redakcji: "shiva" ustala liste osob nawied 25.06.12, 02:20
                  Ci legionowscy a pozniej moskiewscy absolwenci,jeszcze na cos licza.
                  • patr.yk28 Re: Do redakcji: "shiva" ustala liste osob nawied 25.06.12, 12:46
                    141288bs napisał:

> Ci legionowscy a pozniej moskiewscy absolwenci,jeszcze na cos licza.
                    tak,ale nie moga sobie uswiadimic ,ze tylko sznurek im pozostal.
                    • Gość: fan Re: Do redakcji: "shiva" ustala liste osob nawied IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.12, 15:34
                      O! kumulacja! Numerek do kompletu dołączył. Macie w sobie jakiś niepojęty magnetyzm. Może spróbujcie w realu buzi sobie dać.
                    • 141288bs Re: Do redakcji: "shiva" ustala liste osob nawied 01.07.12, 05:06
                      Zgodzisz sie,patryku,ze potrafia sznurkiem posluzyc sie.
                      • Gość: fan Re: Do redakcji: "shiva" ustala liste osob nawied IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.12, 11:54
                        Ty, Polak! Przeczytaj jeszcze raz co napisałeś i zastanów się czego w tym niby zdaniu brakuje. Potem napisz je ponownie, tym razem poprawnie, a następnie przeproś forumowiczów, zmuszonych do tak podłej lektury, za swoje grafomaństwo.
                        • 141288bs Re: Do redakcji: "shiva" ustala liste osob nawied 01.07.12, 15:18
                          Cos ci nie pasuje,czy klopoty z rozumieniem sytuacji stwarzanych przez specjalistow od samobojstw? Mimo wszystko,jestes trollem.
                          • Gość: fan Re: Do redakcji: "shiva" ustala liste osob nawied IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.12, 15:41
                            To że jestem trollem to rzecz dyskusyjna, szczególnie w kontekście twoich opinii, natomiast to że dyskutuję z półanalfabetą to jest pewnik. I to jeszcze byłoby do przełknięcia, ale w połączeniu z emigracyjną traumą i żalem spowodowanym niepowodzeniami na obczyźnie przedstawiasz obraz nędzy i rozpaczy. Kaleczysz język, treść, formę i w dodatku jesteś poyebany na punkcie polityki, żydów, kościoła itp. Pełny przykład gangreny umysłowej, zatruwającej życie normalnym ludziom odwiedzającym to forum. Pora numerku przeprosić i spierd...ć.
                            • bogo200 forum ma to do siebie, ze sie wybiera dyskutantow. 01.07.12, 15:53
                              to,ze wybierasz z niskiej,wedlug ciebie polki, to tylko, o tobie swiadczy...:)!

Gość portalu: fan napisał(a): (...)
                              > natomiast to że dyskutuję z półanalfabetą to jest pewnik.(...)
                              • Gość: fan Re: forum ma to do siebie, ze sie wybiera dyskuta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.12, 16:41
                                To nie półka, to śmietnik. Próbuję sprzątać i wg mnie to nie wybór, a obowiązek.
                                • bogo200 to ty masz misje od boga...:) 01.07.12, 17:02

jak w tym filmie...
                                  en.wikipedia.org/wiki/The_Blues_Brothers_(film)

> To nie półka, to śmietnik. Próbuję sprzątać i wg mnie to nie wybór, a obowiązek
                                  > .
                                • 141288bs Re: forum ma to do siebie, ze sie wybiera dyskuta 02.07.12, 03:48

> To nie półka, to śmietnik. Próbuję sprzątać i wg mnie to nie wybór, a obowiązek
                                  > .
                                  ----------------
                                  eh,te branzowe nawyki
                            • 141288bs Re: Do redakcji: "shiva" ustala liste osob nawied 02.07.12, 03:22
                              Nie odwracaj uwagi od problemu. - Lepiej byc polanalfabeta,,niz ponizac sie trollowaniem - to brzydkie i szkodliwe zajecie.
                              Brakuje ci na chleb...podpowiadam,ze jest wiele uczciwych i pozytecznych zajec umozliwiajacych utrzymywanie sie przy zyciu.
                              • Gość: fan Re: Do redakcji: "shiva" ustala liste osob nawied IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.12, 06:42
                                Zastanów się półanalfabeto, czy nie zaprzeczasz sam sobie. Ochłoń, pomyśl i przeproś za błędy.
                                • 141288bs Re: Do redakcji: "shiva" ustala liste osob nawied 04.07.12, 21:43
                                  Nie odwracaj uwagi od spraw istotnych - jestes szczegolnie pazernym trollem.
                                  Powtarzam jeszcze raz,poszukaj,jesli cie stac,uczciwej pracy.
    • Gość: stach.konwa [...] IP: *.elpos.net 20.06.12, 12:26
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • azp11 wreszcie admin zareagował 21.06.12, 19:28
        i usunął post łamiący regulamin. Brawo Shiva772.
        • Gość: fan Re: wreszcie admin zareagował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.12, 07:05
          Następny pustak do pary z patryczkiem? Ależ ty musisz tupać nóżkami że szczęścia, że konwie post wycięli!
          • erle2 Re: wreszcie admin zareagował 22.06.12, 07:28
            ma kisiel w majtach
            • azp11 Re: wreszcie admin zareagował 22.06.12, 18:34
              O! Kolejny prostak. :(
          • azp11 Re: wreszcie admin zareagował 22.06.12, 18:33
            A ty znowu rynsztok z forum robisz trollu?
    • bogo200 wydaje mi sie ze przesadzasz... 22.06.12, 18:49
      takich nawiedzonych, to forum, przez lata, przezylo wielu....!
      i w zaden sposob, nie zagrozilo to forum...!
      sa jak motyle,rodza sie, pokazuja skrzydla i gina , jak cmy....
      jezeli chcesz usunac te forum z ulubionych , to twoj wybor, twoja strata...
      jezeli, to ma byc grozba, to swiat sie smieje...!

shiva772 napisała:

> Od jakiegoś czasu to forum okupuje jakiś nawiedzony osobnik, zamieszcza po kilk
      > a durnych wątków na dzień a klikanie kosza nic nie daje - wasza moderacja to dn
      > o i wodorosty! Jeszcze trochę i forum umrze śmiercią naturalną. Choć jestem tu
      > od lat przyszło mi do głowy, że czas juz usunąć je z ulubionych.
      • patr.yk28 Re: wydaje mi sie ze przesadzasz... 25.06.12, 15:27
        bogo200 napisał(a):

> jezeli, to ma byc grozba, to swiat sie smieje...!
        no wiec, jezeli widzisz w tym co napisalem widzisz chodzby z z jedno ze znamion grozby to badz uprzejmy mi je wskazac

a co do smiechu ,to swiat sie moze posmiac z tego co ty napisales o tej wymyslonej przez siebie grozbie.
        • bogo200 ty nic nie napisales...to shiva772 napisala.:) 01.07.12, 16:01
          patr.yk28 napisał:

> no wiec, jezeli widzisz w tym co napisalem(...)
      • patr.yk28 Re: wydaje mi sie rowniez 25.06.12, 15:28
        bogo200 napisał(a):

> jezeli, to ma byc grozba, to swiat sie smieje...!
        no wiec, jezeli widzisz w tym co napisalem widzisz chodzby z z jedno ze znamion grozby to badz uprzejmy mi je wskazac

a co do smiechu ,to swiat sie moze posmiac z tego co ty napisales o tej wymyslonej przez siebie grozbie.
        • bogo200 ty nic nie napisales...to shiva772 napisala.:) 01.07.12, 16:04
          patr.yk28 napisał:

> no wiec, jezeli widzisz w tym co napisalem (...)
    • Gość: Andrzej Re: Do redakcji IP: 2.29.154.* 30.06.12, 01:42
      Jaska ciebie to juz chyba do koca poje...
    • alan220 petycja 01.07.12, 13:51
      Do wszystkich tych, którym zależy na wyjaśnieniu tragedii Smoleńskiej o podpisanie się pod petycją która została złożona na stronie Białego Domu w Waszyngtonie po adresem wh.gov/zMU. Zebranie 25000 głosów pozwoli na rozpoczęcie dalszych prac nad tym co naprawdę zdarzyło się w Smoleńsku. Złożenie poparcia jest bardzo łatwe poniżej instrukcja: 1. skopiuj link: wh.gov/zMU i wklej do okna przeglądarki internetowej 2. kliknij na niebieski link na dole strony pod tytułem create an account 3. wpisz w pojawiających się rubrykach swoje Imię (first name) Nazwisko (last name)i adres e mailowy 4. Następnie na dole strony przepisz do najniższej rubryki nieregularne literki i cyferki pojawiające się nad ramką potwierdzające logowanie 5. Kliknij niebieską ramkę z napisem create an account 6. Następnie po kilkunastu minutach wejdź na swoje konto emailowe i kliknij w link przesłany przez Biały Dom celem zweryfikowania konta 7. Po weryfikacji konta możesz podpisać petycję klikając na sign this petition na dole strony wh.gov/zMU Co ważne podpisy pod petycją pojawiają się tylko z Imienia i pierwszej litery nazwiska a więc są anonimowe. Dodatkowo nie musisz być obywatelem USA aby podpisać się pod petycją. Do chwili obecnej podpisało się wielu Polaków z USA, Polski i innych krajow. Uprzejmie proszę o skopiowanie tej wiadomości i rozesłanie pocztą oraz wklejanie na fora celem zainteresowania jak największej liczby osób mogących podpisać się pod petycją. O godzinie 9.00 było 5125 podpisów pod petycją (4500 wczoraj!!!). Moze to jest jedyne rozwiazanie...Nie zmarnujmy szansy...
      • bogo200 polska,to nie jest amerykanska kolonia.. 01.07.12, 16:23
        tylko poddancze narody, prosza o werdykt obcych... polska do takich nie nalezy...! spadaj..!!!

alan220 napisał:

> Do wszystkich tych, którym zależy na wyjaśnieniu tragedii Smoleńskiej o podpisa
        > nie się pod petycją która została złożona na stronie Białego Domu w Waszyngtonie (...)
        • azp11 Re: polska,to nie jest amerykanska kolonia.. 01.07.12, 16:36
          Sądząc po podejściu polskich władz do kwestii wyjaśnienia katastrofy, można by odnieść wrażenie, że Polska to rosyjska kolonia.
          • bogo200 to twoja opinia, moja jest inna,mozemy 01.07.12, 16:52
            sie klocic ze soba, tak dlugo,jak chcemy.... ale to nie znaczy, ze musimy prosic obcych o werdykt.. historia mowi, ze sie to zle dla polski, konczy...!

azp11 napisał:

> Sądząc po podejściu polskich władz do kwestii wyjaśnienia katastrofy, można by
            > odnieść wrażenie, że Polska to rosyjska kolonia.
            • Gość: lucjusz_lulejko Re: to twoja opinia, moja jest inna,mozemy IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 01.07.12, 19:43
              "bogo", nie cudoooj!
              To co dotychczas zrobil (albo raczej niczego nie zrobil), rzad polski utworzony przez dziwna partie PO, w sprawie wyjasnienia nieslychanej katastrofy gdzie ginie i Prezydent kraju i Glownodowodzacy polska armia i setka najwazniejszych politykow wspolczesnej Polski to jest jakas niezwykla, kosmiczna "Czarna dziura".
              I o jakiej "suwerennosci" my tu mowimy?
              Dotychczas, ponad dwa lata po nadzwyczaj dziwnej katastrofie, nie zwrocono nawet wraku polskiego samolotu. Oto, z miliona nieprawidlowych i oszukanych "sprawozdan", ktore dotarly do Polski, nadal Rosjanie twaja np,. przy swojej absolutnie oszukanczej wersji czasu katastrofy.
              Wersji, zupelnie roznej od czasu, ktory caly normalny swiat, razem z Polska, zarejestrowal w dniu tragedii.
              To o czym my mowimy?
              Mamy czekac tak jak na "laskawe" przyznanie sie rosyjskiej Dumy, ze sowieckie bestie mowiace po rosyjsku, zakatowaly 30 tysiecy polskich jencow wojennych w lasach Katynia nastepne 75 lat?
              Ta, dotychczasowa farsa pokazuje, ze Polacy bez pomocy kraju o sprawdzonych wieziach przyjazni, ktorego to prezydent - Wilson - swoja jednostronna decyzja odtworzyl-byl Polske na konferencji wersalskiej, znowu sobie nie poradza.
              Gnojki SLD-owskie i PO-wskie, nie plujcie na Ameryke bo Polska nie ma nikogo lepszego, na kuli ziemskiej!
              • bogo200 to twoja opinia, moja jest inna... 01.07.12, 20:17

moim zdaniem,polska doskonale sie obejdzie i doskonale sobie poradzi, bez zadnej pomocy kraju o sprawdzonych wieziach przyjazni.. moim zdaniem, przypinasz polakom,polsce,gebe....:(

> Ta, dotychczasowa farsa pokazuje, ze Polacy bez pomocy kraju o sprawdzonych wie
                > ziach przyjazni, (...)znowu sobie nie poradza.
                • azp11 Re: to twoja opinia, moja jest inna... 01.07.12, 20:35
                  Może i poradzi, ale nie z tymi władzami.
                  • bogo200 to twoja opinia, moja jest inna... 01.07.12, 20:58
                    ale to jeszcze nie powod,zeby amerykanin, sedzia byl ..!

azp11 napisał:

> Może i poradzi, ale nie z tymi władzami.
            • azp11 Re: to twoja opinia, moja jest inna,mozemy 01.07.12, 19:48
              A jakież to zło może wiązać się z wydaniem przez Amerykanów opinii na temat tej katastrofy i w jakich wydarzeniach historycznych upatrujesz tu analogii?
              • bogo200 amerykanie...? a ktorych masz na mysli ? 01.07.12, 19:59
                azp11 napisał:

> A jakież to zło może wiązać się z wydaniem przez Amerykanów opinii na temat tej
                > katastrofy i w jakich wydarzeniach historycznych upatrujesz tu analogii?
                >
                >
                • azp11 Re: amerykanie...? a ktorych masz na mysli ? 01.07.12, 20:34
                  Powiedzmy, że Indian.
                  To w jakich wydarzeniach historycznych upatrujesz tu analogii?
                  • bogo200 Re: amerykanie...? a ktorych masz na mysli ? 01.07.12, 20:41
                    jezeli o nich mowa, to zadne analogie historyczne,sa nie na miejscu... nigdy nie stworzyli rzeczy wspolnej....
                    azp11 napisał:

> Powiedzmy, że Indian.
                    > To w jakich wydarzeniach historycznych upatrujesz tu analogii?
                    • azp11 Re: amerykanie...? a ktorych masz na mysli ? 01.07.12, 20:50
                      To napisz coś o tych historycznych analogiach, które miałeś na myśli.
                      • Gość: XXX Re: amerykanie...? a ktorych masz na mysli ? IP: *.internetia.net.pl 01.07.12, 21:16
                        AMERYKA nie będzie się wpierdzielać w wewnętrzne sprawy Polski .
                        Zapomnijcie o tym głupole .
                        • azp11 Re: amerykanie...? a ktorych masz na mysli ? 02.07.12, 09:39
                          Nie dyskutujemy o wewnętrznych sprawach Polski, a o katastrofie smoleńskiej. A tak przy okazji - nie stać cię na odrobinę kultury?
                      • bogo200 historyczne analogie, z kim ? 01.07.12, 21:19
                        z amerykanami...?przeciez, nie ma czegos takiego?

azp11 napisał:

> To napisz coś o tych historycznych analogiach, które miałeś na myśli.
                      • bogo200 historia polski uczy, ze kiedykolwiek, polskie 01.07.12, 21:48
                        spory roztrzygal,ktos obcy,zawsze,to bylo polski nieszczescie...
                        a kiedy nie roztrzygal,to bylo polski szczescie... :)

azp11 napisał:

> To napisz coś o tych historycznych analogiach, które miałeś na myśli.
                        • Gość: lucjusz_lulejko Re: historia polski uczy, ze kiedykolwiek, polski IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 01.07.12, 21:56

- "bogo",
                          - a ty tak dlugo potrafisz o dooopie Maryni?
                          • bogo200 Re: historia polski uczy, ze kiedykolwiek, polski 01.07.12, 22:06
                            tak dlugo zanim, spac nie pojdziesz...:)

>
                            > - "bogo",
                            > - a ty tak dlugo potrafisz o dooopie Maryni?
                        • 141288bs Re: historia polski uczy, ze kiedykolwiek, polski 02.07.12, 03:58
                          bogo...po jaka cholere wlezlismy do NATO?
    • alan2200 jest 25000 podpisow pod petycja 02.07.12, 10:51
      w koncu bedzie prawdziwe sledzwo przeprowadzone przez komisje ekspertow zagranicznych,a nie zacieranie sladow pod plaszczykiem dochodzenia
      Nareszcie zostana ujawnione oszustwa komisji ruskiej MAK i komisji Millera.
      Dowiemy sie wkoncu prawdy o zamachu Smolenskich,chociaz i tak 90% ta prawde zna.
      • 141288bs Re: jest 25000 podpisow pod petycja 04.07.12, 22:01
        MAK,komisja Millera,byly powolane w celu zatarcia sladow zbrodni,jaka byla tragedia smollenska.
        - To byla zbrodnia,zbrodnia do ktorej przyczynili sie ludzie z wysokich stanowisk w Polsce.
        Smieszne sa dzialania prokuratury, chronice ludzi z najwyzszych stanowisk panstwowych - bo tylko tak mozna nazwac wszczynanie sledztw,ktore sa umarzane zpowodu znikomej szkodliwosci w sprawie.Nasuwa sie pytanie o niezaleznosc prokuratury i sadownictwa? - Przypomina mi to czas,kiedy to jedyna sluszna partia,jaka byla PZPR,"pdpowidala"wyroki sadom i ukierunkowywala
        dzialania prokuratorskie.
        Tak jest dzisiaj.
    • alan2200 satanistyczna sekta chabad 02.07.12, 10:59
      Satanistyczna sekta Chabad

Źródło: 3rm.info/Stop Syjonizmowi

Data publikacji: 19.03.2012, Tłum. RX

Urodziłem się w starym domu, sądząc po dacie na frontonie budynku, to zbudowanego w 1914 roku. W kamienicy mieszkało 14 rodzin z których 7 to były rodziny żydowskie. Widziałem i doświadczałem tylko dobrosąsiedzkich stosunków pomiędzy mieszkańcami tej kamienicy. Ich przyzwoitość i poczucie humoru mogły być przykładem do naśladowania. Przeminęły 23 lata mojego życia w Sewastopolu ale dobre stosunki staram się utrzymywać z wieloma z nich chociaż życie rozrzuciło wszystkich po świecie, ktoś jest w Niemczech, ktoś w USA a ktoś inny jeszcze w Izraelu ale tym nie mniej dzięki nowoczesnej technice internetu często jesteśmy w kontakcie. Po upływie tego czasu dzięki Bożej Opatrzności doszedłem do prawosławia i tutaj doznałem olśnienia, że żyd żydowi nierówny, że w judaizmie istnieją ekstremistyczne nurty tak jak i w innych licznych religiach.

Dużo na ten temat czytałem i mogłem jakieś wnioski dla siebie wyciągnąć i chcę żeby ludzie wiedzieli i w tej sprawie wyraźnie rozróżniali nie wrzucając wszystkiego do jednego worka. Z takim przykładem zetknąłem się w Sewastopolu kiedy dowiedziałem się z mediów i internetu, że żydowska organizacja religijna złożyła podanie do władz miejskich o wydzielenie ziemi pod budowę synagogi w okolicy Placu Powstańców.

Jednak po pewnym okresie czasu podanie zostało przerejestrowane na ekstremistyczną organizację Chabad, która jest zakazana w Unii Europejskiej. Rzecz nie w samej synagodze ale w tym, że zamierza ją się budować w bezpośrednim sąsiedztwie miejsca masowych rozstrzeliwań w latach 1920-1921 prawosławnych oficerów, żołnierzy, kozaków, duchownych i prostego ludu, wszystkich którzy sprzeciwiali się żydobolszewickiej ideologii. W mojej pamięci jeszcze zachowała się przyzwoitość sąsiadujących ze mną żydów i w żaden sposób nie pasowałaby ona do takiego cynizmu, którym kieruje się Chabad w sprawie budowy synagogi

(na lewo – rozważania o boskich duszach?)

na kościach gdybym nie wiedział co przedstawia sobą Chabad. Od tej chwili będę powoływał się na cytaty z książek znanego publicysty, szefa żydowskiej społeczności Charkowa, demaskujące tę ekstremistyczną organizację którą w latach 30-tych ubiegłego wieku Stalin, świetnie zorientowany w tematyce religijnej, przepędził poza granice ZSRR. Fragmenty z książki Eduarda Hodora zatytułowanej „Brigada Chabad”:

„Sekta powstała w XVII wieku na styku granic Rosji, Ukrainy i Białorusi w miejscowości Liubawicz. Chabad ma system klanowy. Wstępowanie do klanu jest niezmiernie ograniczone a jego członkowie wyróżniają się agresywnym, graniczącym z szaleństwem, religijnym fanatyzmem. Chabadzcy mężczyźni stale noszą brody, noszą czarne chałaty i czarne kapelusze. Kobiety golą głowy do gołej skóry i noszą peruki.”

Nie będę wdawał się w szczegóły a pragnący poznać detale mogą dużo więcej przeczytać w książkach Eduarda Hodora, który napisał ich ponad 20, tylko na temat sekty Chabad.

Zatrzymam się na najważniejszych demaskujących sprawach:

„W odróżnieniu od innych przedstawicieli ortodoksyjnego judaizmu chabadnicy nie tylko nie uznają Jezusa Chrystusa ale nienawidzą go zaciekłą nienawiścią. Za swojego największego wroga Chabad uważa prawosławie i odpowiednio wyznawców tej religii. Podstawową zasadą faszystowskiej ideologii sekty jest następująca teza: „Żydzi ponad wszystkim a Chabad ponad żydami. W 1986 roku siódmy Rebe Lubawiczer po katastrofie w Czernobylu, którą chabadnicy nazywają „czernobylskim cudem”, odprawiał obrzęd błogosławieństwa jednodolarowym banknotem na którym zamiast wizerunku prezydenta USA była jego fotografia a od rana ustawiała się ogromna kolejka po to błogosławieństwo”.

Jak widzimy, dla obywateli radzieckich była to ogromna ludzka katastrofa a dla bluźnierczych chabadników był to „czernobylski cud”, który zapowiadał rozpad ZSRR.

„Zgodnie z chabadskim wyznaniem wiary opracowanym przez Schneur-Zalmana, Bóg stworzył świat wyłącznie dla żydów, żydzi posiadają boską duszę natomiast goje (nie żydzi) posiadają dusze niższego rodzaju, zwierzęce. Żydzi są jedynymi istotami, które można nazywać „ludźmi”, pozostałe ludy świata równe są wymiocinom i nieczystościom, to zapisano w księdze „Tania” i jest to przedmiotem nauczania w chabadskich szkołach na równi z Torą i Talmudem, gdzie także zapisane są takie stwierdzenia o nadludzkiej istocie żydów”.

„W okresie gorbacziewowskiej pierestrojki Chabad z powrotem pojawił się w ZSRR, podporządkował sobie ogromną większość żydowskich religijnych i finansowych struktur i umocnił się w roli podstawowej siły w ruchu żydowskim. Teraz Chabad jest głównym „motorem”, który zorganizował sieć niezliczonych żydowskich ośrodków oświatowych i patronuje ich działalności. Największe ich ośrodki znajdują się w Rosji (Moskwa) i na Ukrainie (Dniepropietrowsk) w rodzinnym mieście siódmego Lubawiczewskiego Rebe.

Członkowie sekty Chabad są wyznawcami kabały (mistyczne nauczanie w judaizmie) i władają jej tajemnicami na poziomie profesjonalnym. W rozumieniu chrześcijańskim kabała jest niczym innym jak czarnoksięstwem i demonizmem. W grudniu 2004 roku Chabad ogłosił nadejście Antychrysta”. Myślę, że fragmentów z książki Eduarda Hodora jest wystarczająco dużo żeby samodzielnie wyciągnąć wniosek o moralnej postawie sekty Chabad. Uwzględniając ich stosunek nie tylko do prawosławia i narodów wyznających tę religię ale i do wszystkich pozostałych ludzi świata, można zrozumieć cynizm w stosunku do tego dlaczego trzeba budować synagogę prawie na kościach męczenników, pomordowanych niewinnych oficerów, żołnierzy i po prostu ludzi. Podsumowując chciałbym przedstawić czytelnikom pod ocenę zdanie z tej książki wyrażone przez głównego rabina Rosji i krajów WNP, Berla Lazara (obywatela Włoch i USA a teraz Rosji), żydonazistowskiego wilkołaka, który przyjechał do nas z Brooklynu i szefuje sekcie Chabad: „Wiele rewolucji poznała Rosja ale najcichszą, najskuteczniejszą była ta, którą stworzyli wysłannicy Chabadu”.

Jednakże nie zmieni to mojego stosunku do zwykłych żydów i nie zapomnę mego dobrego z nimi współżycia, które pamiętam do dzisiaj.
    • alan2200 satanistyczna, sekta,chabad 02.07.12, 11:02
      Satanistyczna sekta Chabad

Źródło: 3rm.info/Stop Syjonizmowi

Data publikacji: 19.03.2012, Tłum. RX

Urodziłem się w starym domu, sądząc po dacie na frontonie budynku, to zbudowanego w 1914 roku. W kamienicy mieszkało 14 rodzin z których 7 to były rodziny żydowskie. Widziałem i doświadczałem tylko dobrosąsiedzkich stosunków pomiędzy mieszkańcami tej kamienicy. Ich przyzwoitość i poczucie humoru mogły być przykładem do naśladowania. Przeminęły 23 lata mojego życia w Sewastopolu ale dobre stosunki staram się utrzymywać z wieloma z nich chociaż życie rozrzuciło wszystkich po świecie, ktoś jest w Niemczech, ktoś w USA a ktoś inny jeszcze w Izraelu ale tym nie mniej dzięki nowoczesnej technice internetu często jesteśmy w kontakcie. Po upływie tego czasu dzięki Bożej Opatrzności doszedłem do prawosławia i tutaj doznałem olśnienia, że żyd żydowi nierówny, że w judaizmie istnieją ekstremistyczne nurty tak jak i w innych licznych religiach.

Dużo na ten temat czytałem i mogłem jakieś wnioski dla siebie wyciągnąć i chcę żeby ludzie wiedzieli i w tej sprawie wyraźnie rozróżniali nie wrzucając wszystkiego do jednego worka. Z takim przykładem zetknąłem się w Sewastopolu kiedy dowiedziałem się z mediów i internetu, że żydowska organizacja religijna złożyła podanie do władz miejskich o wydzielenie ziemi pod budowę synagogi w okolicy Placu Powstańców.

Jednak po pewnym okresie czasu podanie zostało przerejestrowane na ekstremistyczną organizację Chabad, która jest zakazana w Unii Europejskiej. Rzecz nie w samej synagodze ale w tym, że zamierza ją się budować w bezpośrednim sąsiedztwie miejsca masowych rozstrzeliwań w latach 1920-1921 prawosławnych oficerów, żołnierzy, kozaków, duchownych i prostego ludu, wszystkich którzy sprzeciwiali się żydobolszewickiej ideologii. W mojej pamięci jeszcze zachowała się przyzwoitość sąsiadujących ze mną żydów i w żaden sposób nie pasowałaby ona do takiego cynizmu, którym kieruje się Chabad w sprawie budowy synagogi

(na lewo – rozważania o boskich duszach?)

na kościach gdybym nie wiedział co przedstawia sobą Chabad. Od tej chwili będę powoływał się na cytaty z książek znanego publicysty, szefa żydowskiej społeczności Charkowa, demaskujące tę ekstremistyczną organizację którą w latach 30-tych ubiegłego wieku Stalin, świetnie zorientowany w tematyce religijnej, przepędził poza granice ZSRR. Fragmenty z książki Eduarda Hodora zatytułowanej „Brigada Chabad”:

„Sekta powstała w XVII wieku na styku granic Rosji, Ukrainy i Białorusi w miejscowości Liubawicz. Chabad ma system klanowy. Wstępowanie do klanu jest niezmiernie ograniczone a jego członkowie wyróżniają się agresywnym, graniczącym z szaleństwem, religijnym fanatyzmem. Chabadzcy mężczyźni stale noszą brody, noszą czarne chałaty i czarne kapelusze. Kobiety golą głowy do gołej skóry i noszą peruki.”

Nie będę wdawał się w szczegóły a pragnący poznać detale mogą dużo więcej przeczytać w książkach Eduarda Hodora, który napisał ich ponad 20, tylko na temat sekty Chabad.

Zatrzymam się na najważniejszych demaskujących sprawach:

„W odróżnieniu od innych przedstawicieli ortodoksyjnego judaizmu chabadnicy nie tylko nie uznają Jezusa Chrystusa ale nienawidzą go zaciekłą nienawiścią. Za swojego największego wroga Chabad uważa prawosławie i odpowiednio wyznawców tej religii. Podstawową zasadą faszystowskiej ideologii sekty jest następująca teza: „Żydzi ponad wszystkim a Chabad ponad żydami. W 1986 roku siódmy Rebe Lubawiczer po katastrofie w Czernobylu, którą chabadnicy nazywają „czernobylskim cudem”, odprawiał obrzęd błogosławieństwa jednodolarowym banknotem na którym zamiast wizerunku prezydenta USA była jego fotografia a od rana ustawiała się ogromna kolejka po to błogosławieństwo”.

Jak widzimy, dla obywateli radzieckich była to ogromna ludzka katastrofa a dla bluźnierczych chabadników był to „czernobylski cud”, który zapowiadał rozpad ZSRR.

„Zgodnie z chabadskim wyznaniem wiary opracowanym przez Schneur-Zalmana, Bóg stworzył świat wyłącznie dla żydów, żydzi posiadają boską duszę natomiast goje (nie żydzi) posiadają dusze niższego rodzaju, zwierzęce. Żydzi są jedynymi istotami, które można nazywać „ludźmi”, pozostałe ludy świata równe są wymiocinom i nieczystościom, to zapisano w księdze „Tania” i jest to przedmiotem nauczania w chabadskich szkołach na równi z Torą i Talmudem, gdzie także zapisane są takie stwierdzenia o nadludzkiej istocie żydów”.

„W okresie gorbacziewowskiej pierestrojki Chabad z powrotem pojawił się w ZSRR, podporządkował sobie ogromną większość żydowskich religijnych i finansowych struktur i umocnił się w roli podstawowej siły w ruchu żydowskim. Teraz Chabad jest głównym „motorem”, który zorganizował sieć niezliczonych żydowskich ośrodków oświatowych i patronuje ich działalności. Największe ich ośrodki znajdują się w Rosji (Moskwa) i na Ukrainie (Dniepropietrowsk) w rodzinnym mieście siódmego Lubawiczewskiego Rebe.

Członkowie sekty Chabad są wyznawcami kabały (mistyczne nauczanie w judaizmie) i władają jej tajemnicami na poziomie profesjonalnym. W rozumieniu chrześcijańskim kabała jest niczym innym jak czarnoksięstwem i demonizmem. W grudniu 2004 roku Chabad ogłosił nadejście Antychrysta”. Myślę, że fragmentów z książki Eduarda Hodora jest wystarczająco dużo żeby samodzielnie wyciągnąć wniosek o moralnej postawie sekty Chabad. Uwzględniając ich stosunek nie tylko do prawosławia i narodów wyznających tę religię ale i do wszystkich pozostałych ludzi świata, można zrozumieć cynizm w stosunku do tego dlaczego trzeba budować synagogę prawie na kościach męczenników, pomordowanych niewinnych oficerów, żołnierzy i po prostu ludzi. Podsumowując chciałbym przedstawić czytelnikom pod ocenę zdanie z tej książki wyrażone przez głównego rabina Rosji i krajów WNP, Berla Lazara (obywatela Włoch i USA a teraz Rosji), żydonazistowskiego wilkołaka, który przyjechał do nas z Brooklynu i szefuje sekcie Chabad: „Wiele rewolucji poznała Rosja ale najcichszą, najskuteczniejszą była ta, którą stworzyli wysłannicy Chabadu”.

Jednakże nie zmieni to mojego stosunku do zwykłych żydów i nie zapomnę mego dobrego z nimi współżycia, które pamiętam do dzisiaj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka