rrrita 20.06.12, 13:19 nie chce mi się klikać kartą miejską, czy ktoś widział lub sam płacił karę za nieklikanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasi Re: klikanie IP: *.elpos.net 26.06.12, 21:44 ja tez nie klikam!glupota! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucjusz_lulejko Re: klikanie IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 27.06.12, 07:59 - A panie, Gala, Kasia i Rita nie boja sie duzych mandatow? Przeciez to tylko kwestia czau az zostana zlapane... Odpowiedz Link Zgłoś
wwredny Re: klikanie 27.06.12, 08:02 I tu wyszlo jak bardzo jestes homo sovieticus, jak bardzo przesiakniety strachem przed nieuchronna i sroga kara grzmiacej reki partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucjusz_lulejko Re: klikanie IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 27.06.12, 08:18 Czlecze - cierpisz na zwidy? Snila ci sie akurat dzis jakas odcieta "reka partii"? Ponadto; raz odciete rece partii - wiecej juz nie "grzmia". Wsluchaj sie uwazniej; ten grzmiacy lomot to raczej z kierunku twoich nogawek... Odpowiedz Link Zgłoś
wwredny Re: klikanie 27.06.12, 08:22 A ty slepaku skad wziales ODCIETA reke partii? Zwidy masz ze przeczytac nie umiesz, wlascicielu grzmiacych portek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucjusz_lulejko Re: klikanie IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 28.06.12, 06:00 - A ty jak zaczynasz cos pisac to uzywasz wlasnej kiepaly? - Nie jestem tego tak pewny, bo w normalnym temacie cos raptem zaczynasz pieprzyc, ni z gruszki ni z pietruszki, o "grzmiacej rece partii" Z kolei ta paskudna partia - PZPR, ktora darzysz taka miloscia, nie przetrwalaby ani chwili gdyby nie miala wspomnianej przez ciebie, srogo bijacej i mordujacej patriotow polskich "grzmiacej reki". I tylko gdy ruch wolnosciowy w kraju odcial ta twoja "grzmiaca reke" od partii, ta ostatnia rozleciala sie w "try-miga". Posypaly sie z tej partii jedynie wiory... Od tego momentu, jezeli juz chcesz nawiazywac do historii, staraj sie zatem opisywac rzeczywistosc poprawnie tzn., uzywac pojecia "odcieta grzmiaca reka partii" (w domysle: PZPR-u). Odpowiedz Link Zgłoś
wwredny Re: klikanie 28.06.12, 07:18 > Od tego momentu, jezeli juz chcesz nawiazywac do historii, staraj sie zatem opi > sywac rzeczywistosc poprawnie tzn... Otoz powiem ci tyle durniu - o tym co ja chce napisac bede decydowal jedynie ja, a nie np taki duren jak ty. Poza tym wcale nie opisywalem rzeczywistosci a ze ty jestes zbyt glupi by pojac o czym pisalem to tylko swiadczy o tobie. I to ty sobie uroiles jakas ODCIETA reke partii co swiadczy ze nie rozumiesz tego co czytasz, piszesz brednie zrodzone w twojej glowie i co lepsze - masz czelnosc pouczac innych bo twoje urojenia przyjmujesz za wzorzec dla innych. Inna rzecz ze to ty durniu pisales o historii ze np Jezus nie byl Zydem i o "hitlerowskich wyzwolicielach Bialegostoku". Wiec sam masz w d... te twoje nawiazywanie do historii. Od innych wymagasz a sam ... jestes hipokrytą. Odpowiedz Link Zgłoś
grzezoch Re: klikanie (akcja przeciwklikowa) 11.07.12, 20:31 Witam! Prowadzę akcję przeciwklikową. Jeśli jesteście przeciw to: - dajcie wsparcie na Fejsbuku www.facebook.com/nieklik - opiszcie tam dlaczego nie chcecie klikania; - nagrywajcie i publikujcie zdjęcia i filmiki pokazujące utrudnienia (kolejki przed wejściem, wydobywanie biletu przez osoby upośledzone lub obciążone bagażem, dzieckiem itp.); - poinformujcie innych; - zadeklarujcie, jeśli możecie, chęć pomocy "na żywo" (spotkania własne, z władzami, akcje) i preferowany ich zakres. Chciałbym wpłynąć na zmianę regulaminu (też nie mam najmniejszej ochoty klikać) bo uważam to za bezsens i brak zważania na wygodę pasażerów. Odpowiedz Link Zgłoś