azp11 25.07.12, 22:47 fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3175279,2,1,komu-ta-tablica.html Rzadki to przypadek, by pamięci ofiar i katów jedną tablicę dedykować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patr.yk28 Re: Komu ta tablica? 25.07.12, 23:05 wyglada na to ,ze zamordowanym i mordercom z UB ,sowietom i faszystom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Komu ta tablica? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.12, 09:21 Błąd na tablicy należy poprawić wymieniając ją jak najszybciej. Kto był fundatorem? Odpowiedz Link Zgłoś
wwredny Re: Komu ta tablica? 26.07.12, 09:30 tzn jaki blad? Ze chca uczcic pamiec ofiar? A moze szwankuje czytanie ze zrozumieniem? Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Komu ta tablica? 04.08.12, 00:00 Zadane przez ciebie pytania dpwodzą, że rzeczywiście szwankuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wwredny Re: Komu ta tablica? 04.08.12, 08:48 Udawaniem durnia chcesz zamaskowac wlasna ignorancje? Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Komu ta tablica? 04.08.12, 21:52 Znowu się kompromitujesz, a twoje chamskie zachowanie tego faktu nie przysłoni. Odpowiedz Link Zgłoś
wwredny Re: Komu ta tablica? 04.08.12, 22:11 azp11 napisał: > Nie pogrążaj się. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Komu ta tablica? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.12, 10:12 PAMIĘCI TYCH, KTÓRZY STRACILI ŻYCIE W LATACH 1930-1956 - OFIAR SOWIECKICH I NIEMIECKICH OKUPANTÓW ORAZ FUNKCJONARIUSZY KOMUNISTYCZNEGO APARATU BEZPIECZEŃSTWA I SPOCZYWAJĄ W TEJ MOGILE ORAZ INNYCH MIEJSCACH NA TERENIE WIĘZIENIA Wredny, tym razem daj spokój. Składnia mogłaby być lepsza na tej tablicy. Wyszło jak wyszło i wg mnie należy to poprawić. Ta powyżej nie jest może idealna, ale nie byłoby dylematów komu poświęcono tabliczkę z takim tekstem. Odpowiedz Link Zgłoś
wwredny Re: Komu ta tablica? 04.08.12, 10:26 Ja mam dac spokoj? A moze wy dajcie spokoj? Fakt, skladnia nie jest idealna. Fakt, moglaby byc lepsza. Tylko ze od tego jest jeszcze daleko do twierdzenia ze ta tablica upamietnia oprawcow. Tzn trzeba wyjatkowa duzo zlej woli by tak ją odbierac. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Komu ta tablica? 04.08.12, 21:55 Wygrzeb gdzieś podręczniki z podstawówki i poczytaj trochę o konstrukcji zdań, może wtedy przestaniesz pleść bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Komu ta tablica? IP: 2.29.155.* 04.08.12, 11:32 dla wwrednego odpowiada napis na tej tablicy ze zrozumialych wzgledow. Napis w ten sposob sformulowany ,jest poswiecony miedzy innymi jego towarzyszom oprawcom z czasow jak pracowal w ubecji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stach.konwa Re: Komu ta tablica? IP: *.elpos.net 07.08.12, 09:53 "dla wwrednego odpowiada napis na tej tablicy" Akurat to ty z rusycyzmem tu wyskoczyłeś, nie mówiąc o dziesiątkach wpisów rodem wprost z 1968... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stach.konwa Re: Komu ta tablica? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.12, 15:57 Akurat w miejscu "dla kogo" byłoby na miejscu. Twoje czytanie ze zrozumieniem też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropek Re: Komu ta tablica? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.12, 12:24 Super..ostatecznie okupantom ,katom i oprawcom tez sie nalezy tablica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stach.konwa Re: Komu ta tablica? IP: *.elpos.net 07.08.12, 09:49 Niestety, mój nick jest już zajęty, więc musisz się obejść smakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stach.konwa Re: Komu ta tablica? IP: *.elpos.net 07.08.12, 18:46 Nie będę się się azp podpisywał jak jakiś burak Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Komu ta tablica? 07.08.12, 19:57 Jakbyś się nie podpisał, buractwa nie ukryjesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stach.konwa Re: Komu ta tablica? IP: *.elpos.net 07.08.12, 21:51 Najpierw osiągnij w życiu to co ja. Potem będziesz miał prawo równać mnie do twojego buractwa, ćwikło, Choć w sumie azp to ubliga dla zdrowego warzywa. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Komu ta tablica? 07.08.12, 23:12 Mylisz się, nie porównywałem, ale stwierdzałem fakty. Twój powyższy post to kolejny przykład twego buractwa, bufonie. Odpowiedz Link Zgłoś
alan220 Re: Komu ta tablica? 09.08.12, 16:31 Gość portalu: stach.konwa napisał(a): > Najpierw osiągnij w życiu to co ja. Potem będziesz miał prawo równać mnie do tw > ojego buractwa, ćwikło, Choć w sumie azp to ubliga dla zdrowego warzywa. blad na bledzie mlocie .sraj.w.konwe Odpowiedz Link Zgłoś
alan220 Re: Komu ta tablica? 09.08.12, 16:25 Gość portalu: stach.konwa napisał(a): > Nie będę się się azp podpisywał jak jakiś burak podpisujesz sie jak burak i ciec uzywajac pod rzad" sie sie,"degenerad bez szkoly ,poza moskiewska szkola szpiegowska,ty jestes na pewno ubecka bestia,poszedl won do szkoly na nauki Odpowiedz Link Zgłoś