Dodaj do ulubionych

Prowokacja!Andrzej S. jest niewinny! LPR go wrabia

IP: 217.153.197.* 30.06.04, 11:32
jestem tego pewny...ci pseudonarodowcy i siejacy z nienawisci ciemni katolicy
są do tego zdolni, mówię wam...
to u nich szerzy się pedofilia ale są hipokrytami więc wrabiają tak
porządnych ludzi jak Andrzej S., podkładają im fałszywe zdjęcia a ich
kryptofasztsowscy zwolennicy w mediach rozdmuchują sprawę!

czas skończyć z państwem wyznaniowym!
Obserwuj wątek
    • Gość: alex.4 DO ADMINA IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.06.04, 14:37
      Ponieważ ktoś podszywa się pode mnie, czy mogę prosić aby publicznie podać jego
      adres IP i nicki pod którymi pisze na forum. Ciekawy jestem kim jest ten cham.
      Chciałabym wiedzieć. Czy to oszołom, albo jedna z innych osób które prześladuja
      mnie. Biwedny palant i wymoczek. gardzę takimi śmieciami jak on.
      pozdr
      • pogromca_oszolomow a co ty powiesz podszywaczu 30.06.04, 16:09
        alex 4 zawsze sie loguje.
        • Gość: obserwator alexa Re: a co ty powiesz podszywaczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 16:15
          i na końcu zawsze pozdrawia, chocby nawet wcześniej wiadro pomyji na ciebie
          wylał
          • Gość: alex.4 Re: a co ty powiesz podszywaczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 16:49
            Tak to prawda ,ze czasami sie jednak nie loguje.mam z tym zawsze do czynienie
            jak przy mnie jest moj oddany przyaciel Jonathan.
            Pozdrawiam.
            • pogromca_oszolomow oszolom nie zartuj 30.06.04, 17:05
              Juz ja wiem ze to sciema tak samo jak ten powyzej co pisal do admina.Ale
              oczywiscie sam oszolom lubi sie zabawic w podszywacza (ip neoplus).Jakims
              dziwnym trafem bardzo duzo podszywaczy ma ip neoplus.Powinni ciebie w neoplusie
              do reklamy zatrudnic .Duzo kasy bys zarobil.Nie podszywaj sie pod alexa tylko
              pisz wszystko pod swoim nickiem.
        • Gość: piecyk gazowy Re: a co ty powiesz podszywaczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 17:49
          pogromca_oszolomow napisał:

> alex 4 zawsze sie loguje.

Nie zawsze!!! NIE KŁAM!!!
        • oszolom.z.radia.maryja Re: a co ty powiesz podszywaczu 30.06.04, 17:55
          ja też się loguję oi co? wystarczy zmienić jedną literę i znów problem
          gotowy..zaloguję się np jako aalex.4 albo alex-4 i już mogę bezkarnie się pod
          gościa podszywać ale tego nie robię..niestety moi adewrsarza za nic mają
          skrupuly i potem się pojawiaja tacy z radyja czy maryia...
          • oszolom.z.radio.maryja Re: a co ty powiesz podszywaczu 30.06.04, 18:59
            Co Ty wiesz o podszywaniu...
      • oszolom.z.radia.maryja Re: DO ADMINA 30.06.04, 17:53
        jak pode mnie się podszywają (oszolom z radia maryIa) to cię to bawi ale jak
        pod ciebie to biada palancie o mentalności Kalego
        • Gość: samba Re: DO ADMINA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 18:31
          Kocham Alexa.4
          No i co?
          • oszolom.z.radia.maryja Re: DO ADMINA 30.06.04, 18:38
            a jesteś kobietą czy mężczyzną?
            • Gość: konik Re: DO ADMINA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.04, 22:12
              alex kocha sie tylko mężczyznami
              • Gość: alex-nieprawdziwy Re: DO ADMINA IP: 212.122.214.* 30.06.04, 23:16
                Gość portalu: konik napisał(a):

> alex kocha sie tylko mężczyznami

czyżby tylko?
                • oszolom.z.radia.maryja Re: DO ADMINA 01.07.04, 11:32
                  a co masz na myśli oprócz facetów? dzieci? zwierzeta?
                  • Gość: santiago spisek policji? IP: 217.153.197.* 01.07.04, 13:44
                    "Życie Warszawy" dotarło do treści zarzutów, jakie postawiono Andrzejowi S.
                    Psycholog podejrzany jest o czynną pedofilię - obcowanie płciowe z dziećmi i
                    wykorzystywanie swoich pacjentów. Wiele wskazuje na to, że terapeuta już
                    wcześniej był na celowniku policjantów - informuje dziennik

Prof. Janusz Czapiński, przyjaciel aresztowanego psychologa, jest przekonany,
                    że zatrzymanie mogło być ukartowane. Gdyby zdjęcia były jego i widziałby
                    policję, to po co by się kręcił w pobliżu domu - zastanawia się Czapiński -
                    pisze dziennik.

alex...masz juz drogowskaz...prof. czapiński, autorytet środowiska trzymającego
                    władzę...
                    • Gość: santiago Re: spisek policji? IP: 212.122.214.* 02.07.04, 23:58
                      Jacek Santorski (autorytet medialny) w sparwie Andrzeja S. (autorytetu
                      medialneg)

"mogła być to także własna prowokacja Andrzeja S., w której to on sam
                      spreparował dowody winy. To rozwiązanie narzuca naiwność odkrycia zdjęć.
                      Niewykluczone, że Andrzej S. zostanie uniewinniony i wkrótce opublikuje w jakiś
                      sposób swoje doświadczenia związane z tą sprawą, by w sposób drastyczny i
                      radykalny zwrócić uwagę na zjawisko pedofilii, które w jego ocenie może być
                      społecznie niewidoczne".

naoglądał się monthy pythona? takie zagrywki i metody naukowe sa czymś
                      normalnym w środowisku zbalzowanych pscyholoów, seksuologów i itd?

a mozę jednak spisek...
                      • Gość: piecyk gazowy Re: spisek policji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 10:53
                        A może Santorski też ma w szufladzie jakieś fotki? ;-)
    • Gość: piecyk gazowy BARDZO CIEKAWY ARTYKUŁ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 11:10
      kiosk.onet.pl/charaktery/1132748,1255,artykul.html
      • oszolom.z.gazety.wyborczej Re: BARDZO CIEKAWY ARTYKUŁ! 03.07.04, 11:14
        Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a):

> kiosk.onet.pl/charaktery/1132748,1255,artykul.html

to jest wolny kraj
        jesteśmy w europie
        oczywisćie nie należy łamać prawa a pedofilia jest karana
        więc andrzej s. winien ponieść karę za złamanie prawa
        • oszolom.z.gazety.wyborczej Re: BARDZO CIEKAWY ARTYKUŁ! 03.07.04, 11:16
          oszolom.z.gazety.wyborczej napisał:

> Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a):
          >
          > > kiosk.onet.pl/charaktery/1132748,1255,artykul.html
          >
          > to jest wolny kraj
          > jesteśmy w europie
          > oczywisćie nie należy łamać prawa a pedofilia jest karana
          > więc andrzej s. winien ponieść karę za złamanie prawa

Ludzie obciążeni pociągiem seksualnym do dzieci i molestujący je nie cieszą się
          moją sympatią. Uważam jednak, że - tak jak wszyscy sprawcy przestępstw
          wynikających ze swego rodzaju zaburzeń emocjonalnych - wymagają bliższego
          zbadania, a nie tylko mnożenia prawnych lub pozaprawnych represji.

No cóż! Matki i ojcowie przyzwyczajeni są do tego, że ich pociechy czasami
          kłamią, zmyślają, że w ich umysłach mogą powstać najdziksze pomysły. Nie mieści
          im się natomiast w głowach, że artysta, wychowawca, pedagog i szanowany członek
          społeczeństwa może okazać się kimś, kto w sposób drastyczny nadużył zaufania i
          dzieci, i rodziców. Mam wrażenie, że w obronie obwinionego chórmistrza
          wystąpili rodzice tych chłopców, którzy akurat nie byli ofiarami rzekomego
          pedofila.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka