Dodaj do ulubionych

Warszawska-Branickiego

18.03.02, 10:07
Ciekawe kto dal kierowcom co niektorym prawo jazdy. Jade ja sobie wczoraj Warszawska, a tu mi wyjezdza taki jeden, pod prad i jeszcze
miga swiatlami i puka sie w czolo co ja robie na prawym pasie....
Obserwuj wątek
    • korni Re: Warszawska-Branickiego 18.03.02, 10:12
      a w ktora strone jechalas zlotko ?
      • poziomk Re: Warszawska-Branickiego 18.03.02, 10:51
        korni napisał(a):

> a w ktora strone jechalas zlotko ?
        Na pewno w dobrym kierunku:)) z centrum z Alei Pil- Palacowej i dalej...War....
    • Gość: SS Re: Warszawska-Branickiego IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 12:13
      Z przyzwyczajenia ludzie wjezdzali pod prad. kto sie patrzy na znaki :( a
      szczegolnie tubylcy.

ja bym radzil na razie jezdzic Warszawska nadal tylko prawym pasem. bo przez
      pare dni moze sie zdarzyc kilka stluczek. osobiscie widzialem jakie komedie sie
      tam teraz dzieja.

P.S. a lewym pasem to jezdza jacys luzacy, a niestety to sie moze zle skonczyc.
      i z luzaka moze byc "połamak"- to dla rymu.
      • anka1 Re: Warszawska-Branickiego 18.03.02, 13:43
        ja dzis 4 jadacych Warszawska pod prad widzialam. ale 1 byl z nie nasza
        rejestracja wiec moze mu wybaczyc?:) i postanowilam jezdzic prawym pasem zeby
        sie za bardzo do jednokierunkowosci nie przyzwyczaic:)
        • poziomk Re: Warszawska-Branickiego 18.03.02, 14:05
          anka1 napisał(a):

> ja dzis 4 jadacych Warszawska pod prad widzialam. ale 1 byl z nie nasza
          > rejestracja wiec moze mu wybaczyc?:)

A czy z innymi numerami to u nich jakies inne przepisy i inne znaki ?? :))
          • Gość: anka1 Re: Warszawska-Branickiego IP: 212.33.74.* 18.03.02, 15:52
            a jezdzilas kiedys po miescie ktorego nie znasz? wtedy nawet ja znaki takie
            same to nie pomaga:)))
    • Gość: Oka Pytanie do Poziomk IP: *.17.79.204.lifespan.org 18.03.02, 23:41
      Mam pytanie do "Poziomk". Czy jestes dziewczynka czy chlopczykiem? Bo bylam
      przekonana, ze chlopczykiem, ale patrze, ze wszyscy zwracaja sie do Ciebie jak
      do dziewczynki. Kto jest w bledzie?
      Oka
      • Gość: Akir Re: Pytanie do Poziomk IP: 212.160.130.* 19.03.02, 09:20
        Gość portalu: Oka napisał(a):

> Mam pytanie do "Poziomk". Czy jestes dziewczynka czy chlopczykiem? Bo bylam
        > przekonana, ze chlopczykiem, ale patrze, ze wszyscy zwracaja sie do Ciebie jak
        > do dziewczynki. Kto jest w bledzie?
        > Oka

To na pewno chłop na dowód fragment z wątku: Polska A i Polska B.... jak widzicie
        JEJ podzial? PoziomK pisze tam tak: ...Jezdzac po kraju, zauwazylem, ze wcale nie
        odbiegamy od normy... czyli męska końcówka w slowie zauważyłem, pozatym jak sam
        napisał nie odbiega od normy więc posądzanie go o zdziewczęcenie jest karygodnym
        błędem. Pozdrowienia Akir
        • anka1 Re: Pytanie do Poziomk 19.03.02, 09:32
          Poziomk to wlasciwie jestes dziewczynka czy chlpoczykiem?:) moze napisz bo nas
          z ciekawosci skreci!:)
        • Gość: OPka Re: Pytanie do Poziomk IP: *.17.79.204.lifespan.org 19.03.02, 22:30
          Dzieki, spostrzegawczosc i dobra pamiec to Twoje zalety.
          Oka
      • poziomk Re: Pytanie do Poziomk 19.03.02, 09:54
        :)))
        No wiec tak. Nic nie wiadomo w internecie kto jest kim - czy chlopczyk czy dziewczynka. Mozna sie podszywac zupelnie za kogo innego niz sie
        jest w rzeczywistosci , - byle by rozmowa byla na temat i z sensem.
        Ja nie jestem zaden/zadna POZIOMKA tylko poziom-K , a ze sie wymawia jak owoc to inna sprawa, i o to wlasciwie mi chodzilo :))
        A tak naprawde to jestem dla znajomych Wojtek, a dla nie znajowych Pan Wojciech bo juz moze jestem taki mlody wiekiem jakby sie modlo
        wydawac (siwizna wylazi) , ale mlody duchem :)
        pozdrawiam
        • poziomk Re: Pytanie do Poziomk 19.03.02, 09:58
          Errata
          > bo juz moze
          tutaj powinno byc NIE :))

jestem taki mlody wiekiem jakby sie modlo
          > wydawac (siwizna wylazi) , ale mlody duchem :)
          > pozdrawiam
          jeszcze raz nie jestem taki mlody jak by sie moglo wydawac..... ( teraz OK..)
          • korni Re: Pytanie do Poziomk 19.03.02, 10:00
            to witaj w klubie siwych
            :))
            • poziomk Re: Pytanie do Poziomk 19.03.02, 10:09
              Powiedzialem ze dopiro wylazi, a to zupelnie co innego.
              Tak samo jakby powiedzial na lysiejacego- lysy
              • anka1 Re: Pytanie do Poziomk 19.03.02, 11:10
                w takim razie mozemy zlozyc klub siwiejacych:)))) Panie Korni, Panie Wojciechu
                co Panowie na to?:)
                • anka1 Re: errata:) 19.03.02, 11:12
                  zalozyc. teraz chyba dobrze:)
                  • Gość: Oka Klub Siwych IP: *.17.79.204.lifespan.org 19.03.02, 22:31
                    A ja jestem platynowa blondynka. To co, tez bym mogla sie zalapac?
                    Oka
                    • anka1 Re: Klub Siwych 20.03.02, 10:35
                      ja bylabym za! tylko jeszcze Panow zapytaj:)
                      • korni Re: Klub Siwych 20.03.02, 10:41
                        mysle ze przyjmiemy wszystkich , bez wzgledu na dlugosc i kolor wlosow ,
                        skory , wzrost , tusze i inne zalety i przywary
                        • anka1 Re: Klub Siwych 20.03.02, 10:43
                          cos mi sie zdaje ze wtedy klub bedzie liczny jak Chiny z Tajwanem:)
                          • korni Re: Klub Siwych 20.03.02, 10:46
                            klubowiczow , jak i forumowiczow nigdy za duzo
                            pozdrawiam
                            :))
                            • Gość: anka1 Re: Klub Siwych IP: 212.33.74.* 20.03.02, 10:49
                              masz swieta, zupelna i calkowita racje!
                              stad moja propozycja do Redakcji: kubek dla Korniego !!!
                          • poziomk Re: Klub Siwych 20.03.02, 10:57
                            Ja tez jestem za. Tylko jak sie okaze , ze jest wiecej chetnych to trzeba bedzie pomyslec o oplacie wpisowej
                      • Gość: poziomk Re: Klub Siwych IP: 217.97.203.* 20.03.02, 10:49
                        Ja tez jestem za. Tylko jak sie okaze , ze jest wiecej chetnych to trzeba bedzie pomyslec o oplacie wpisowej
                        • poziomk UPS troche za duzo tego 20.03.02, 10:59
                          Cos mi za duzo sie wyslalo tego
                          sorry
                      • Gość: poziomk Re: Klub Siwych IP: 217.97.203.* 20.03.02, 10:51
                      • Gość: poziomk Re: Klub Siwych IP: 217.97.203.* 20.03.02, 10:52
                      • Gość: poziomk Re: Klub Siwych IP: 217.97.203.* 20.03.02, 10:52
                        • Gość: anka1 Re: Klub Siwych IP: 212.33.74.* 20.03.02, 10:59
                          widze ze portalowi znow zaczyna odbijac!:) mnie wylogowalo, a Poziomk-owi
                          wyslalo zwiekszona ilosc postow. to ja sie chyba do pracki zabiore i poczekam
                          az mu przejdzie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka