Dodaj do ulubionych

Kettlebell w Białmstoku

IP: *.tel.tkb.net.pl 04.01.13, 20:55
Witam czy ktoś wie czy odbywają się jakieś zajęcia z kettlebell w białymstoku ?
Wiem że na większości siłowniach są kettle i instruktorzy prowadzą zajęcia z nimi, ale interesuję mnie trening tylko i wyłącznie z tym przyrządem i szukam miejsca gdzie mogłabym ćwiczyć.
Czytałam że jest coś takiego jak RKC i niby są po tym bardzo dobre efekty,
Czy ktoś słyszał o tym i może mi pomóc ?
Będę bardzo wdzięczna. Pozdr. Ania
Obserwuj wątek
    • Gość: polecam Re: Kettlebell w Białmstoku IP: 212.33.91.* 09.01.13, 13:37
      www.facebook.com/pages/Centrum-Kettlebell-RKC-Wsch%C3%B3d/491657764188063
    • Gość: teko Re: Kettlebell w Białmstoku IP: *.231.14.173.koba.pl 17.01.13, 08:57
      Ewentualnie jeszcze jest strona- www.ckb.kravmaga.webd.pl/start.php. Jak wyglada trening w tym miejscu- tylko miesniaki chodza czy rowniez i nowe osoby?
    • Gość: Eliza Re: Kettlebell w Białmstoku IP: *.net-com.net.pl 25.06.13, 13:08
      Zajęcia z kettlebelli z wprowadzeniem elementów crossfitu odbywają się na ul. kolejowej 12 E w klubie mma we wtorek o 17, środę i piątek o 20. Super zajęcia, do każdego nowego podejście indywidualne. Super atmosfera, a na efekty nie trzeba długo czekać :P Zapraszam serdecznie ;) W razie czergo mogę odpowiedzieć na pytania ;) eliza.swiecicka@gmail.com
      • Gość: Krzysiek Re: Kettlebell w Białmstoku IP: 212.160.68.* 26.06.13, 11:33
        Od grudnia odbywają się też zajęcia na ul Mickiewicza 95D
        Znajduje się tam Centrum Kettlebell RKC Wschód.
        Jedyny oficjalny przedstawiciel na terenie Polski wschodniej Pavla Tsatsouline twórcy RKC
        (Russian Kettlebell Challenge)
        Polecam, naprawdę warto !!!
        kontakt 791 552 443
        akademiabp@wp.pl
        www.aswbielsk.pl
    • skajdelimit Re: Kettlebell w Białmstoku 13.03.17, 13:31
      Iron Brothers CKB w Białymstoku - polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka