Dodaj do ulubionych

łatwe dziewczyny

IP: *.bsk.vectranet.pl 13.07.04, 22:37
W ktorym lokalu mozna je w Białymstoku znaleźć?
Obserwuj wątek
    • Gość: Acro Re: łatwe dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 22:46
      Dużo dobrego słyszałem o Domku Napoleona... Są bardzo łatwe, wręcz narzucaja
      się!
      • Gość: koro Re: łatwe dziewczyny IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 13.07.04, 22:58
        ja wiem gdzie można znaleźć łatwe krzyzówki
        • Gość: piecyk gazowy Re: łatwe dziewczyny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.04, 23:25
          Najtrudniejsza jest ta z wyspą przy starym PZMOT-cie. Za cholerę - nie mam
          pojęcia jak tam się jeździ! :-)
          • pogromca_oszolomow nie podszywaj sie pod piecyka gazowego 14.07.04, 18:22
            Prawdziwy piecyk gazowy ma ip neoplus.
            • Gość: piecyk gazowy Re: nie podszywaj sie pod piecyka gazowego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.04, 22:59
              Się nie podszywam! W Warszawie jestem, idioto!!!
              • pogromca_oszolomow Re: nie podszywaj sie pod piecyka gazowego 14.07.04, 23:29
                Prawdziwy piecyk gazowy piszac z innego miasta by sie zalogowal.Piecyk
                powiedzial mi ze juz sie pod niego podszywali.
                • piecyk.gazowy Re: nie podszywaj sie pod piecyka gazowego 14.07.04, 23:31
                  W WARSZAWIE JESTEM TERAZ!!! NIE ROZUMIESZ???
                  • Gość: piecyk gazowy PS IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.04, 23:38
                    I dosyć często piszę też z hosta internetdsl.tpnet.pl, Sherlocku Holmesie...
    • Gość: edek Re: łatwe dziewczyny IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 13.07.04, 23:37
      najłatwiejsze sa w Starsie i Gwincie
      chyba daltego ze chodzi tam sredia szkola znaczy siksy
    • ogabignac Re: łatwe dziewczyny 13.07.04, 23:53
      Gość portalu: gosc napisał(a):

> W ktorym lokalu mozna je w Białymstoku znaleźć?

Cóś ostatnio strasznie trudne się porobiły.
      Wiem z autopsji, że 20 lat temu były łatwiejsze.
      Hyy?
      • rodia5 Re: łatwe dziewczyny 14.07.04, 08:24
        ogabignac napisał:
        > Cóś ostatnio strasznie trudne się porobiły.
        > Wiem z autopsji, że 20 lat temu były łatwiejsze.

Pewnie! Te, co byly latwe 20 lat temu juz dawno stracily ochote. Startuj do
        mlodszych!
      • Gość: Acro Re: łatwe dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 09:46
        Wiem, mam to samo. Bo une, panie, to tera same lezbijki są i dlatego sie nam
        opierają!
    • Gość: gosc Re: łatwe dziewczyny IP: *.bsk.vectranet.pl 14.07.04, 00:08
      a te platne gdzie sie kreca?
      • Gość: koro Re: łatwe dziewczyny IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 14.07.04, 07:44
        na karuzeli
        • ormond Re: łatwe dziewczyny 14.07.04, 07:48
          Gość portalu: koro napisał(a):

> na karuzeli

Karuzela z madonnami...?
          • alex.4 Re: łatwe dziewczyny 14.07.04, 17:02
            moim zdaniem jest sporo dziewcząt łądnych. Niektóre są bardzo ładne...:)
            pozdr
    • Gość: Raff 150 zł IP: *.pl 15.07.04, 01:18
      Zabierz ze sobą 150 zł, zapytaj pierwszego taksiarza na postoju o odpowiedni
      lokal, a gwarantuję tobie, że tego wieczora coś wyrwiesz - przynajmniej na
      godzinkę.
      • ormond Re: 150 zł 15.07.04, 02:37
        Dla tych, ktorzy rozwazaja wizyte u platnej dziewczyny, dedykuje koncowy
        fragment Nowoczesnej sztuki chedozenia Tadeusza Boya-Zelenskiego (to sie
        powinno przerabiac w szkole jako lekture, nie sadzicie?)

Najwazniejsza rada,
        Która na koniec dlatego wykladam:
        Nie chodz do kurwy, chociazbys z pragnienia
        Usychal, tego czarciego nasienia
        Unikaj zawsze, chocby kapucyna
        Przyszlo ci urznac, z nimi nie zaczynaj.
        Wiedz, ze kloaka jest kurewska potka,
        Ze chuja wsadzilbys jak do wychodka,
        Bo kazdy, nawet najwstretniejsze chuje,
        Jak do kanalu, z chuja do niej pluje,
        A chuj twój godny jest chyba salonu.
        Jakzebys potem mógl puscic sie z zona
        I do jej czystej, rozkosznej poteczki
        Wsadzac brudasa, co z smierdzacej beczki
        Pil swinska rozkosz. Z tej ohydnej misy
        Wyniesiesz trypry, szankry, syfilisy,
        I jako czlowiek bedziesz upodlony.
        Czy dla kochanki, czyli tez dla zony -
        Tak dla mezatki, jak dla wdowy, panny,
        W czystosci chowaj chuja nienagannej,
        Myj wiec go co dzien, by sie ser nie tworzyl,
        A bedziesz zdrowo i dlugo chedozyl.

• alex.4 Re: 150 zł 15.07.04, 14:17
          Jesli się pamięta, ze wiekszośc tak pracujących pań to Białorusinki, oraz że
          akurat w dawnym ZSRR wzrasta liczba przypadkó AIDS to może nie być to zbyt
          bezpieczne.
          pozdr
          • orrnond Re: 150 zł 15.07.04, 17:13
            Zamiast wydawac na te panie, albo na caritas kup sobie cos. Jak bede w
            Bialymstoku do do Ciebie przedzwonie...
            • milosnik_kobiet Re: 150 zł 15.07.04, 17:27
              Ja korzystam z agencji towarzyskich od dluzszego czasu i jestem zadowolony.
              • Gość: ciekawy Re: 150 zł IP: *.bsk.vectranet.pl 15.07.04, 18:17
                jakies szczegoly? ceny, czy maja katalog dziewczyn? itp.
                • milosnik_kobiet Re: 150 zł 15.07.04, 18:51
                  Zalezy od agencji z katalogiem dziewczyn spotkalem sie tylko raz.W wiekszosci
                  agencji w Białymstoku jest niewiele dziewczyn wiec nie ma potrzeby tworzyc
                  katalogow.A teraz opisze jak wyglada agencja od srodka. W mniejszych agencjach
                  wchodzisz do pokoju i po pewnym czasie przychodza dziewczyny i ustawiaja sie w
                  rzadek i ty wtedy wybierasz.W wiekszych najczesciej mieszczacych sie w
                  wynajetych willach dziewczyny siedza na kanapie przy barze czy nawet tancza
                  przy rurce .Wtedy jak chcesz wybrac dziewczyne musisz do niej podejsc i
                  powiedziec ze chcesz z nia isc na gore.W wiekszych agencjach niektorzy klijeci
                  nie spiesza sie z wyborem dziewczyn .Tam jest troche podobnie jak w
                  restauracji .Mozesz sobie przed wyborem dziewczyny wypic piwko lub drinka.

• Gość: ciekawy Re: 150 zł IP: *.bsk.vectranet.pl 15.07.04, 22:15
                    to ktora bys polecil, jakis kontakt, nazwa, namiar?
              • Gość: jarek-ny Re: 150 zł IP: *.phil.east.verizon.net 15.07.04, 18:23
                Saper myli sie tylko raz
        • Gość: Raff Re: 150 zł IP: *.pl 16.07.04, 00:25
          Chłopak pyta o łatwe dziewczyny, a ty go straszysz. Dlaczego ma uprawiać
          samogwałt pod obrazki z internetu, zamiast rozładować się?
          Zabezpieczyć się można zakładając 2 prezerwatywy i jeszcze owijając "go"
          papierem toaletowym.
          • Gość: ARTUR PRZYSTOJNEGO FACETA POZNAM.PLACE. IP: *.skane.se 16.07.04, 06:43
            • alex.4 Re: 16.07.04, 11:53
              Dwie prezerwatywy???? To zdaje się przynosi odwrotny efekt. Pęka...
              Zresztą wystarczy jedna, tylko trzeba ją nakłądać zgodnie z instrukcją
              obsługi:))))
              pozdr
              • Gość: jarek-ny Re: IP: *.phil.east.verizon.net 16.07.04, 16:44
                Sam nakladasz prezerwatywy?

Pozbawiasz partnerke przyjemnosci.
                • competer1 Re: 16.07.04, 16:56
                  Gość portalu: jarek-ny napisał(a):

> Sam nakladasz prezerwatywy?
                  >
                  > Pozbawiasz partnerke przyjemnosci.
                  Ciąża i wydanie potomstwa nie zawsze jest przyjemnością.
                  • Gość: jarek-ny Re: IP: *.phil.east.verizon.net 17.07.04, 04:43
                    Chodzilo mi o to, ze niektore partnerki lubia taka czynnosc przynajmniej dla
                    mnie niewdzieczna i prozaiczna jak nakladanie prezerwatywy.
                    • milosnik_kobiet Re: 17.07.04, 09:10
                      Gość portalu: jarek-ny napisał(a):

> Chodzilo mi o to, ze niektore partnerki lubia taka czynnosc przynajmniej dla
                      > mnie niewdzieczna i prozaiczna jak nakladanie prezerwatywy.

to prawda
                      • alex.4 Re: 19.07.04, 14:07
                        na marginesie. Skutecznośc prezerwatyw jako metody antykoncepcyjnej faktyczna
                        jest sporo niższa niż ta jaką można by oczekiwać. Najprawdopodobniej jest to
                        rezultat niefachowej obsługi nimi:)
                        Biolodzy-ewolucjoniści podejrzewają że wpływ na to ma nasza poświadomość. W
                        końcu zadaniem męzczyzn było rozsiewanie jak w największym stopniu swoich
                        genów, szczególnie jesli z tym nie związane były dodatkowe koszty:)
                        pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka