alexis1121
03.09.26, 13:22
Cześć dziewczyny, powoli szykuję swoją garderobę na jesień, szukałam mokasynów i z czterech różnych par wybrałam te jedne, jedyne. Przyszły, na oko piękne, idealnie okalające moją stopę, jednak miały minimalnie za dużo przestrzeni w pięcie. Stwierdziłam, że zamówię o pół rozmiaru mniejsze, poczekam aż przyjdą i potem ewentualnie jedną parę odeślę.
* generalnie nie znoszę takich kombinacji, no ale co zrobić.
Ok, wczoraj przyszły te mniejsze, na długość pasują idealnie, ALE znalazłam małe zadrapanie na prawym bucie. Myślałam, że wyjdę z siebie 😵💫 Dopiero co naklikałam się, żeby wygenerować zwrot za dużej pary, umówiłam kuriera, a tu sen z powiek spędza mi ten scratch. Napisałam więc do mojej fashion adviserki, którą mam przydzieloną, co proponuje, bo nie chce mi się odsyłać kolejnego pary (kto robi dużo zwrotów, ten wie jakie to męczące). Czekam na odpowiedź, zgodziłabym się na częściową rekompensatę (20 %), albo 20 % upustu na torebkę którą mam na oku.
Z jednej strony fajnie by było dostać mały rabat, ale czy damie wypada chodzić w podrapanych butach? To pytanie retoryczne, musiałam się po prostu wyżalić.