Dodaj do ulubionych

WYSOKA NAGRODA PIENIĘŻNA

14.01.13, 09:20
WYSOKA NAGRODA PIENIĘŻNA
W dniach 7-10 stycznia 2013 roku z działki przy ulicy Kolejowej w Waliłach-Stacji skradziono kosiarkę do trawy oraz wykaszarkę.
Za informację o miejscu przebywania danych rzeczy lub wskazanie sprawcy wysoka nagroda pieniężna.
Gwarantowana anonimowość.
Tel. 509 712 326
Obserwuj wątek
    • ona_12_34 Re: WYSOKA NAGRODA PIENIĘŻNA 14.01.13, 13:36
      może to ta sama osoba, która kilka miesięcy temu okradła mieszkańców bloków nadleśnictwa
    • gepardcheester Re: WYSOKA NAGRODA PIENIĘŻNA 14.01.13, 22:06
      ja bym proponowal podac model tych sprzetow, firme, jak wygladaja mniej wiecej... bo poki co, to szukaj wiatru w polu, to tak samo jak "zgineli dwa kaski, jak sie nie znajda bedzie zakurzawa"
      • ulkolejowa Re: WYSOKA NAGRODA PIENIĘŻNA 16.01.13, 14:07
        Celowo nie podaję typu czy modelu. Kradzieży w ostatnim czasie było wiele więc każda podejrzana kosiarka może być moja.
        Ogólnie duża z napędem na przednią oś nowa. Kosa spalinowa z profesjonalną metalową głowicą OREGON
        • ulkolejowa Re: WYSOKA NAGRODA PIENIĘŻNA 28.01.13, 13:59
          Jak i ogłoszenie tak i reakcja służb specjalnych powoli przynosi skutek. Odzyskałem wykaszarkę i inne drobne rzeczy, czekam na kosiarkę. Sprawa w toku, jeśli kosiarka zostanie zwrócona wcześniej to sprawa zostanie umorzona, jeśli nie to prędzej czy później znajdzie się sprawca lub udowodni się mu kradzież.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka