baba_krk 01.09.08, 07:36 a ja tu już od ponad pół godziny... damdaraaaam pobudka :)))) słońce świeci, piękny dzień, nie ma co tracić czasu na sen :P Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysiek1042 Re: ani żywej duszyczki 01.09.08, 07:53 się obudziłem dopiero. Od samego rana mnie Gustavem atakują z ekranu... Odpowiedz Link
baba_krk Re: ani żywej duszyczki 01.09.08, 07:57 to budź się szybko, bo przejmujesz stery, ja spadam na pociąg ;) też Gustava widziałam :( Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: ani żywej duszyczki 01.09.08, 07:56 aa-ha! myślałaś, że jesteś tu sama ? :P ja tu już od godziny siedzę :) ale już idę spać bo po nocce w pracy jestem... 'branoc :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: ani żywej duszyczki 01.09.08, 07:59 kolorowych snów :))) ja spałam 2h i mam takiego kopa, że heeeej ;) Odpowiedz Link
iberia.pl Re: ani żywej duszyczki 01.09.08, 10:47 baba_krk napisała: > a ja tu już od ponad pół godziny... damdaraaaam pobudka :)))) > słońce świeci, piękny dzień, nie ma co tracić czasu na sen :P o tej porze gdy pisalas posta ja wlasnie jechalam do pracy...nie chce mi sie...bu ja chcem na urlop! Odpowiedz Link