Dodaj do ulubionych

Sypią się mandaty za brak paragonów

08.02.13, 14:48
Nie ma obowiązku BRANIA paragonu i nie jest mi do niczego potrzebny. Wyjątkiem sa sprzęty objęte gwarancją, gdzie paragon jest niezbędny.
Po co mam napychać kieszenie papierem....i czytać takie bzdety ile to budżet na mnie zarobił...
Obserwuj wątek
    • Gość: jejku Re: Sypią się mandaty za brak paragonów IP: *.tel.tkb.net.pl 08.02.13, 21:09
      za brak paragonu ok, ale za ewidencję? uwaga na grubą ryżą. nie zna przepisów, nie bierzcie mandatów. Wygracie
    • Gość: zalogowaqny Sypią się mandaty dla klientów IP: *.ztpnet.pl 11.02.13, 09:06
      Jak się „0okm2" dokreśli, czy też nie macza w tym palców, to się domyśli , skąd powód zlikwidowania u niej/ niego następnego przedszkola publicznego i braku funduszy na kredę dla szkoły.
      • wwredny Re: Sypią się mandaty dla klientów 11.02.13, 09:21
        Gość portalu: zalogowaqny napisał(a):

> Jak się „0okm2" dokreśli, czy też nie macza w tym palców, to się d
        > omyśli , skąd powód zlikwidowania u niej/ niego następnego przedszkola publiczn
        > ego i braku funduszy na kredę dla szkoły.
        haha dobre
        dawno nie czytalem tak dobrego belkotu
        • Gość: fan Re: Sypią się mandaty dla klientów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.13, 09:52
          To ile z tego paragonu idzie na te przedszkola i kredę w szkole?
      • Gość: czlonek PO Re: Sypią się mandaty dla klientów IP: 2.29.145.* 12.02.13, 12:50
        na Zagornej 14A mieszka taki jeden bezwzgledny specjalista od wystawiania mandatow za niby wykroczenia zwiazane z paragonami ,inicjaly jego B.T.
        • Gość: byly czlonek PO dokladniej Bogdan T. IP: 2.29.145.* 13.02.13, 23:52
    • ogabignac Sypią się mandaty za brak paragonów 14.02.13, 03:54
      Srednio po 300 zlotych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka