Gość: mk IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 17.07.04, 00:35 i tak wam to wszystko gołąbki obsr**ą ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rydzo Re: Remont placu przed archiwum IP: *.bialystok.agora.pl 18.07.04, 14:21 Czy to znaczy, że podoba Ci się tak jak jest teraz? Bo mi się nie podoba i czekam na ten remont. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bee.G Re: Remont placu przed archiwum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 18:24 Rydzo - IP: bialystok.agora.pl. Czyżby autor komentował swój własny artykuł? Nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rydzo Re: Remont placu przed archiwum IP: *.bsk.vectranet.pl 18.07.04, 23:56 Przyznaję, że to ja - ale nie komentuję tylko odpowiadam na wypowiedź kolegi, bo pomimo autorstwa jestem ciekaw jak będzie wygladał plac po remoncie (niepodoba m sie to co jest) :) Czy to Ci przeszkadza?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bee.G Re: Remont placu przed archiwum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 08:02 Tak. Forum jest dla czytelników, nie dla dziennikarzy. Poza tym, jeśli wypowiadasz się jako autor, podpisuj się imieniem i nazwiskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najduch Re: Remont placu przed archiwum IP: *.bsk.vectranet.pl 19.07.04, 18:55 Nie przesadzaj - czy to, że jest dziennikarzem oznacza, że nie może sie tutaj wypowiadać? Myślę, że może - przecież podobnie jak my moze mieć swoje zdanie. A poza tym nie komentował artykułu tylko wypowiedź. Mi się wydaje, że to nie jest coś złego. Ale w sumie, każdy może miec swoje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Remont placu przed archiwum IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 19.07.04, 16:22 nie powiedzialem ze mi sie podoba ten plac, uwazam ze juz dawno powinni go wyremontowac bo o wystajace kafelki mozna sie zabic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najduch Re: Remont placu przed archiwum IP: *.bsk.vectranet.pl 19.07.04, 18:52 Zgadzam się - plac przed archiwum jest beznadziejny. Do tego ta brzydka wiata. Strszne - oby to sie zmienilo - i to jak najszybciej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Remont placu przed archiwum IP: *.elpos.net 18.07.04, 17:30 inne miejsca, jakie ma Pani na mysli, moze stare Bojary, a prosze zobaczyc jak tam sie szybko wszystko zmienia. wystarczy tylko chciec skierowac pieniadze tam gdzie "wizytowka miasta" czyli centrum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siemiatycze Re: Remont placu przed archiwum IP: *.europarl.eu.int 19.07.04, 18:57 czy remont potrwa jeszcze dlugo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najduch Re: Remont placu przed archiwum IP: *.bsk.vectranet.pl 19.07.04, 19:01 Jeśli pytasz o ten plac to remont sie jeszcze nie zaczą. No ale od dawna zapowiadają (bodajże w maju był artykuł o projekcie remontu, teraz, że prace tusz tusz), że ma się zaczać w wakacje, więc może, może... poczekamy zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś