Dodaj do ulubionych

katolickie su...

13.02.13, 18:00
fak na kortach w Izraelu, wykrzykiwali w strone siostr Radwanskich zydowscy kibice
Obserwuj wątek
    • azp11 Re: katolickie su... 13.02.13, 19:05
      Oni nie lubią Polaków. Wolą Niemców.
      • Gość: adik Re: katolickie su... IP: *.elpos.net 23.02.13, 08:44
        ale brzydko krzyczeli ajajaj, posłuchajcie kibiców legii itp...to dopiero koncert!!!!!
        • Gość: 141288bs Re: katolickie su... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.13, 20:00
          adik...tu jest Polska i Polak jest u siebie...i wie co krzyczy
          • Gość: 141288bs zakaz wejscia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.13, 20:06
            ...wscieklym zydowskim psom!
    • Gość: xxxxxxx Re: katolickie su... IP: *.tel.tkb.net.pl 13.02.13, 19:36
      Nasi święci, patriotyczni, katoliccy kibole to takie same bydło
      Różni ich tylko język.
      • Gość: fan Re: katolickie su... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.13, 19:53
        Ale numerek to miłośnik tenisa, a nie piłki i dwa dni po wydarzeniu zebrało mu się na obwieszczanie światu co to te żydy wyprawiają! Ale dla równowagi powinien pojechać z jakimiś kibolami do Łodzi na mecz wyjazdowy. Odreagowałby z pewnością.
        • Gość: 141288bs Re: katolickie su... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.13, 20:18
          nie wazne ile dni po...liczy sie fakt
          • Gość: xxxxxxx Re: katolickie su... IP: *.tel.tkb.net.pl 13.02.13, 20:25
            Ważne jest tylko to, że "wybrańcy narodu" z pewnej partii popierają to stadionowe bydło .
            Wg nich to prawdziwi Polacy.
            • azp11 Re: katolickie su... 13.02.13, 21:34
              A ty ciągle kijem Wisłę zawracasz.
              • Gość: stach.konwa Re: katolickie su... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.13, 10:01
                Masz rację. Wam przecież już nic nie pomoże.
                • azp11 Re: katolickie su... 14.02.13, 21:35
                  :(
    • Gość: xxxxxxx Re: katolickie su... IP: *.tel.tkb.net.pl 13.02.13, 23:32
      nic tumany nie kumają.........
      NASZE BYDŁO CACY, TAMTO BYDŁO BE.
    • Gość: fan Re: katolickie su... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.13, 23:35
      Ja wiem że ty masz klapki na oczach, ale jako miłośnik tenisa powinieneś zareagować już przy meczu Szarapowej parę lat temu, gdzie ci wstrętni żydzi również zachowywali się skandalicznie. No ale ty patriota jesteś. Ruskich nie szkoda! :)
    • Gość: stach.konwa Re: katolickie su... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.13, 09:55
      Powinieneś się cieszyć. Przecież wzięli z ciebie przykład.
    • Gość: stach.konwa Re: katolickie su... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.13, 10:00
      nie bądź taki skromny. Pod względem podłości charakteru to oni jeszcze długo za tobą teczkę będą nosić.
    • Gość: 141288bs Re: katolickie su... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.13, 14:52
      alez...nie pisalem o wszystkich zydach,tylko o tych z tego forum,np. iles iksow,stachach konwowych,fanach,wwrednych i im podobnych i jak widzisz,nie musialem dlugo czekac
      na charakterny odzew
      czytajcie i chociaz starajcie sie cos zrozumiec...tam bylo,ze nie kazdy Zyd jest podly
      • Gość: stach.konwa Re: katolickie su... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.13, 15:00
        Akurat nie jestem żydem,mizerny człowieczku, który Polskę sprzedałeś za dolary
        • Gość: 141288bs Re: katolickie su... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.13, 15:33
          a ktory z was sie przyzna - podlosc tez wymaga wyzeczen
          • Gość: fan Re: katolickie su... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.13, 16:04
            Gość portalu: 141288bs napisał(a):

> a ktory z was sie przyzna - podlosc tez wymaga wyzeczen

Ale co by ci to dało? Przecież tak czy siak już wszystkich o innym poglądzie sklasyfikowałeś. Tobie baby trzeba numerek. Walentynki są, poszukaj jakiejś, tylko nie dopytuj o wyznanie i pochodzenie, bo po ryju dostaniesz.
            • Gość: 141288bs Re: katolickie su... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.13, 16:26
              no tak...jestem jednym z Was - moj interes tego wymaga
              i jeszcze jedno;ja nie dopytuje,na odleglosc rozpoznaje
              • Gość: stach.konwa Re: katolickie su... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.13, 16:41
                Z takim wyczuciem to jako pies myśliwski nie mogłbyś pracowac, bo by cię mysliwy na zbity pysk wywalił.
                "moj interes tego wymaga"
                To tobą twój interes rządzi zamiast mózgu? Cóż, w sumie można było się już dawno domyślić.
                • Gość: fan Re: katolickie su... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.13, 17:12
                  A taki był fajny numerek....., amerykanski!
                  • Gość: 141288bs Re: katolickie su... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.13, 17:30
                    miekniesz?
                • Gość: 141288bs Re: katolickie su... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.13, 17:28
                  ty potrafisz myslec? - twoje myslenie polega na pluciu na wszystkie strony
                  • Gość: fan Re: katolickie su... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.13, 20:34
                    Cytuj amerykanski cudaku komu odpowiadasz, bo aż żal czytać. To jak tam? Masz babę na wieczór czy znowu robótki ręczne na emigracji?
        • azp11 Re: katolickie su... 14.02.13, 21:45
          Już co najmniej kilka razy o tym zapewniałeś.
    • Gość: stach.konwa Re: katolickie su... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.13, 21:15
      No jak nie? Przecież sam napisałeś, że twój interes tego wymaga. Perwers z ciebie...
    • Gość: apolak wielki wstyd IP: *.ecatel.net 14.02.13, 22:09
      Polakiem wstyd być w każdym miejscu pod słońcem
      • azp11 Re: wielki wstyd 14.02.13, 22:27
        Przyznaj się do swojej narodowości, jeżeli się nie wstydzisz.
        • Gość: apolak Re: wielki wstyd IP: *.ecatel.net 14.02.13, 22:42
          muszę przyzanć ze wstydem
          jestem obywatel Republiki Polska
          • azp11 Re: wielki wstyd 14.02.13, 22:46
            Nie pytałem o obywatelstwo, a o narodowość.
            • Gość: apolak Re: wielki wstyd IP: 67.159.36.* 15.02.13, 10:50
              "my, naród Polski - wszyscy obywatele Republiki"
              • Gość: 141288bs Re: wielki wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.13, 19:05
                tworz dalej... i zebys pekl,nie uda ci sie nic zmienic - jedyne co osiagniesz to wykop z Rzeczpospolitej
                • Gość: Gosc Re: wielki wstyd IP: *.wedos.net 15.02.13, 23:05
                  > o wykop z Rzeczpospolitej
                  To tak zawsze bylo z ta slawna polska goscinnoscia? Kolejny mit do zdemaskowania, jak z Westerplatte.
          • Gość: 141288bs Re: wielki wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.13, 09:16
            nigdy nie slyszalem o Republice Polska...oswiec mnie gdzie ona jest
            • Gość: xxxxxxx religia-wielki wstyd IP: *.tel.tkb.net.pl 15.02.13, 09:34
              A jaki był napis na kadłubie ukochanego przez pisiaczków Tupolewa ?
              Proponuję poszukać w sieci zdjęć, napis był w kolorze czerwonym...........
              • Gość: 141288bs Re: religia-wielki wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.13, 09:42
                na szczescie w paszportach i dowodach osobistych nie jest w kolorze czerwonym...natomiast
                samolot o ktorym piszesz byl ulubiencem lemingow,a teraz POzostanie u ruskich na wsiegda
          • Gość: 141288bs Re: wielki wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.13, 09:31
            a ja ciesze sie,ze nie jestes obywatelem Rzeczpospolitej Polskiej
            • Gość: stach.konwa Re: wielki wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.13, 09:40
              Obywatelu USA, rozprawiaj raczej o swoim obywatelstwie
              • Gość: xxxxxxx obiekt kultu IP: *.tel.tkb.net.pl 15.02.13, 09:43
                zdjecia.newsweek.pl/zdjecia,tupolew-w-sanktuarium-maryjnym,93394,9,1.html
    • Gość: xxxxxxx Re: wielki wstyd IP: *.tel.tkb.net.pl 15.02.13, 10:25
      TakiE GŁUPKI JAK TY , TO NAJWYŻEJ MOGĄ WYSŁAĆ KASĘ RYDZYKOM.
    • Gość: fan Re: wielki wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.13, 11:30
      Numerek się podleczy, złapie formę i poleci do swoich.
    • Gość: fan Re: wielki wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.13, 19:40
      Jakich dzielnicach? Możesz przybliżyć?
      Tak poza tym to musisz być "amerykańcem" - cwaniaczkiem bez pełnego tam ubezpieczenia. Na 100% przyjechałeś do Polski, zameldowałeś się i pociąłeś do UP po kwit potrzebny do korzystania ze służby zdrowia i pewnie jesteś w trakcie jakiejś specjalistycznej usługi. I przy okazji jeszcze narzekasz!
      • Gość: 141288bs Re: wielki wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.13, 20:31
        dlaczego mialbym nie korzystac z twojej kasy? - tak sie kraje,jak sie daje
        • Gość: fan Re: wielki wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.13, 00:17
          Nie z mojej, a z naszej. Jedno jest pewne, garba się dorobiłeś a nie pieniędzy za kałużą i pewnie u żyda robiłeś, hheeeehe. Ale to dobrze, będziesz przykładem jak się kończy rumakowanie.
    • Gość: 141288bs w Dausze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.13, 21:26
      Agnieszka Radwanska wygrala z Karolina Wozniacka 6:2 i 7:5. Szczegolnie II set to popis Agnieszki od 0:3 do 7:5
      • Gość: 736194kr Re: w Dausze IP: *.internetia.net.pl 15.02.13, 23:41
        Jutro Polka Radwańska przegra z rodaczką mieszkańców Białostocczyzny, Azarenko Wiktorią.
        • Gość: 726194kr w Dausze deklasacja Radwańskiej IP: *.internetia.net.pl 16.02.13, 21:32
          Białorusinka Azarenka, rodaczka mieszkańców Białostocczyzny sromotnie pokonała Polkę Radwańską do zera w setach, 2:0

duma rozpiera rodaków
          • Gość: 141288bs Re: w Dausze deklasacja Radwańskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.13, 23:01
            klamiesz 726194kr ; I set 6:3,II set 6:3
            • Gość: 726194kr Re: w Dausze deklasacja Radwańskiej IP: *.internetia.net.pl 17.02.13, 12:33
              > klamiesz 726194kr ; I set 6:3,II set 6:3

dla Radwańskiej?

hehehhe
    • Gość: 141288bs Re: wielki wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.13, 10:35
      Nie zlapalem sie na kariere emigranta i to cie cieszy,no to fajnie,lubie gdy ty sie cieszysz.
      A teraz zmartwie cie i powiem ci,ze o moje zdrowie nie martw sie,jest wspaniale i zycze
      zebys mial 30% trgo co ja mam -wiecej w twoim cherlawym ciele nie zmiesci sie.
      • Gość: fan Re: wielki wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.13, 11:33
        Oj nie kręć już! Wysypałeś się przed publiką i mamy teraz obraz antysemity/emigranta/patrioty, co to nie widzi nic złego w tym żeby polski system dymać. Latasz pewnie teraz i zbierasz jakieś świadectwa pracy, żeby rentę wyrwać. Stary numer numerku. Na końcu będziesz narzekał jaki lichy ten socjal w tym podłym kraju.
        • Gość: stach.konwa Re: wielki wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.13, 12:42
          Zdrajca, antysemita, w dodatku złodziej. I jak się dziwić, że USA nam wiz nie chce dawać, skoro od nas takie ścierwo do nich trafia?
          • Gość: 141288bs Re: wielki wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.13, 19:46
            oj konwo,nie przesadzaj z tym zlodziejstwem,to nie jest zlodziejstwo tylko standarty systemowe,np.taki Michal Tusk...nazwiesz go zlodziejem?
        • Gość: 141288bs Re: wielki wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.13, 19:03
          brakuje ci?zglos sie,to dostaniesz
    • Gość: stach.konwa Re: wielki wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.13, 16:11
      Przejdź się na nasze polskie stadiony i posłuchaj, co tam się wyśpiewuje i wykrzykuje. Przeczytaj, co 14it. ma obyczaj wypisywać na tym forum. I skończ z tą swojąmanią prześladowczą. Jeśli ty albo 14 itd. kogoś pouczacie, to trochę tak jakby świnia kota manier uczyła.
      • azp11 Re: wielki wstyd 16.02.13, 16:34
        Właśnie zachowujecie się, jak ci kibole - tyle że nie na stadionach, a na forum i nie wyśpiewujecie, a wypisujecie.
        • Gość: stach.konwa Re: wielki wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.13, 17:16
          forum.gazeta.pl/forum/w,52,142519808,142568831,Re_wielki_wstyd.html-----
          Podlinkowałem ci przykład waszych wyrafinowanych i jakże eleganckich manier.
          • azp11 Re: wielki wstyd 16.02.13, 17:38
            Chyba coś ci nie wyszło z tym linkiem.
            • Gość: stach.konwa Re: wielki wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.13, 18:58
              Widzę, że nawet mój komputer brzydzi się 14itd.
      • Gość: 141288bs Re: wielki wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.13, 19:15
        konwo...gdzie i w ktorym miejscu pouczam? - jedynie kilka rad wam dalem...ostatnio zdjecie
        mycek radzilem,bo tam totalne spustoszenie idzie,a ty mi tu o pouczeniach piszesz...cos podobnego no wiesz?
    • Gość: fan Re: wielki wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.13, 16:31
      Racz azp zauważyć, że ostatnie posty nie odnoszą się do kwestii paskudnego traktowania Polek(chociaż dałem przykład i nie tylko one dostały tam po głowie), a do postępowania czołowego prawdziwego z krwi i kości Polaka i katolika. Daję głowę, że jutro z podniesionym czołem w kościele będzie śpiewał do krzyża i się modlił o lepszą Polskę. Ot, taki cwaniaczek - przeciętniak.
      • azp11 Re: wielki wstyd 16.02.13, 16:50
        Wcale nie twierdzę, że ostatnie posty odnoszą się do paskudnego traktowania Polek
        Jesteście specami od zmiany tematu.
        • Gość: stach.konwa Re: wielki wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.13, 17:17
          Akurat najwybitniejszym specjalistą od zmieniania tematów to akurat ty jesteś. Nikt nie jest w stanie ci dorównać.
          • azp11 Re: wielki wstyd 16.02.13, 17:36
            Doceniam twoją skromność.
            • Gość: stach.konwa Re: wielki wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.13, 18:57
              To nie skromność. To obiektywny ogląd sytuacji- nawet patrząc na tę właśnie sprowokowaną przez ciebie pyskówkę. Ty jesteś gejem, że mnie tak non stop zaczepiasz?
              • azp11 Re: wielki wstyd 16.02.13, 19:05
                A ty jesteś mężczyzną?
    • Gość: 141288bs Re: wielki wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.13, 19:08
      coz im zostalo...jedynie ujadanie...pozwalam im - mnie to ani ziebi,ani grzeje
      • Gość: stach.konwa Re: wielki wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.13, 19:19
        mnie to ani ziebi,ani grzeje
        --
        zwłaszcza ilośc postów na to wskazuje

• Gość: stach.konwa Re: katolickie su... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.13, 19:21
      Po zaangażowaniu na igrzyskach olimpijskich śmiem wątpić w szczerość patriotycznych i religijnych uczuć pani Agnieszki, zwłaszcza ta skrzywiona mina po każdej porażce
      • Gość: 141288bs Re: katolickie su... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.13, 19:33
        przepraszam...a ty,lubisz przegrywac? - to i twoje zaangazowanie,ma jakikolwiek wplyw na szczerosc patriotyczna i religijna?
        • Gość: stach.konwa Re: katolickie su... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.13, 19:44
          Tu nie chodzi o porażkę, ale o to, że chorąży polskiej reprezentacji nie powinna odpadać po pierwszej rundzie grając w stylu "zwisa mi to jak kilo kitu na agrafce", a potem udzielać wywiadu na zasadzie "co tam olimpiada, za trzy tygodnie mam poważny turniej". To raczej "patriotyzm" w twoim stylu- spieprzam do ameryki, a do Polski to wrócę, żeby się za cudze podleczyć. U nas w Polsce to się określa jako cynizm i złodziejstwo.
        • Gość: stach.konwa Re: katolickie su... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.13, 19:45
          Nie lubić przegrywać, a nie umieć przegrywać to dwie różne rzeczy. W tej kwestii podzielam zdanie Fibaka o pannie Radwańskiej.
      • azp11 Re: katolickie su... 16.02.13, 21:11

Po zaangażowaniu na igrzyskach olimpijskich śmiem wątpić w szczerość patriotycznych i religijnych uczuć pani Agnieszki, zwłaszcza ta skrzywiona mina po każdej porażce

I to jest komentarz Dd na temat skandalicznego potraktowania Radwańskich przez izraelskich rasistów. Nic dodać, nic ująć.
        • morfeusz_1 Re: katolickie su... 16.02.13, 21:52
          info za gwizdek24pl

Nie milkną echa skandalu na meczu polskich tenisistek z Izraelem w Eilacie. Kibice zachowywali się fatalnie, przeszkadzając Agnieszce (24 l.) i Urszuli (23 l.) Radwańskim w grze. W reakcji na to siostry po zwycięstwie 2-1 nie chciały w ogóle przyjść na konferencję prasową. Zmuszone do tego, pojawiły się, ale udzieliły tylko kilku zdawkowych odpowiedzi.
          Kiedy w Internecie pojawiło się nagranie z trwającej zalewie 50 sekund konferencji, na której wyraźnie zła Agnieszka daje izraelskim dziennikarzom do zrozumienia, że nie chce z nimi rozmawiać, w mediach i na forach zaroiło się od opinii, że "rozkapryszone Radwańskie strzeliły focha". Prawda jest inna.
          - Zachowanie izraelskich kibiców było niedopuszczalne, przekraczało wszelkie normy. Buczeli, tupali, wrzucali papierowe samolociki na kort. W pewnym momencie nawet izraelska tenisistka miała do nich pretensje - opowiada "SE" obecny na meczu Dawid Celt, członek polskiej ekipy.

- Organizatorzy nie zapewnili także zawodniczkom bezpieczeństwa. Nie było żadnej ochrony, każdy mógł podejść do kortu.
          - Byłam bardzo zawiedziona. Naprawdę nie spodziewałem się, że może się coś takiego zdarzyć. Tym bardziej, że grało tam już kilka drużyn i topowych zawodniczek - powiedziała "Isia".

- Takie coś jest zawsze smutne i niesprawiedliwe. To nie jest odpowiedzialne zachowanie - dodała Radwańska.
          Portal Niezalezna.pl, powołując się na informację jednego z kibiców, twierdził nawet, że siostry Radwańskie zostały zwyzywane od "katolickich s...". Jednak Celt nie potwierdza tych rewelacji. -

i jeszcze ..

Nie wiemy, co oni krzyczeli, Agnieszka i Ula nie skarżyły się, że były obrażane - mówi.
          - Specjalnie rozmawiałem z członkami naszej ekipy, ale nikt nie potwierdził rewelacji o rasistowskich obelgach - dodaje Wojciech Andrzejewski, dyrektor sportowy PZT. - Nie zmienia to jednak faktu, że zachowanie kibiców było szowinistyczne i szykujemy pismo do ITF w tej sprawie.

O tym że izraelscy kibice są iście wyrafinowaną publicznością mogła przekonać się również Maria Szarapowa w 2008 r

oto tekst za GW

2008-02-04 , aktualizacja: 05.02.2008 00:00

W drugim pojedynku meczu Pucharu Federacji Izrael - Rosja Maria Szarapowa spotkała się z Tzipi Obziler, tenisową 34-letnią zagadką, która ten wiek wybrała na wejście do pierwszej setki rankingu. Szarapowa prowadziła już 6:0, 4:0, ale wtedy na stadionie zaczęły dziać się przedziwne rzeczy. Zwłaszcza, jeśli chodzi o izraelską publiczność.
          Publiczność - krótko mówiąc - zaczęła stękać przy każdym uderzeniu Szarapowej. Jęczenie Szarapowej na korcie to - no dobrze, oprócz jej nóg i dwuręcznego bekhendu z głębi kortu - jej znak firmowy. Wszyscy o tym wiedzą. Wielu to denerwuje.

Sędzia nie mogła opanować sytuacji. Co uderzenie - to jęk całej publiczności. Do tego owacje na stojąco po każdej zepsutej piłce i inne zachowania sprzeczne z tenisową etykietą. Mecz o mało co nie został przerwany, dopiero interwencja kapitana drużyny izraelskiej nieco uspokoiła sytuację. Tymczasem Obziler doprowadziła do stanu 5:4, choć w końcu nie udało się jej wygrać.
          Jak zareagowała Szarapowa. Z klasą - na każde jęknięcie publiczności odpowiadała własnym, jeszcze głośniejszym (niż jej zwykłe jęknięcie, nie niż jęknięcie kilku tysięcy osób). Wytrzymała napięcie, przedrzeźniała się z publicznością, ostatecznie wygrała spotkanie.

A mówią, że ona nie ma poczucia humoru. Schodząc z kortu po wygranej przyłożyła palec do ust w geście uciszenia. Potem pomachała kibicom.

Rosja wygrała cały mecz 4:1.
          • Gość: stach.konwa Re: katolickie su... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.13, 21:55
            Morfi, a czy mam cytować naszych kiboli? Cham to cham- to niezależne od nacji.
            • morfeusz_1 Re: katolickie su... 16.02.13, 21:58
              to właśnie chciałem powiedzieć - chamstwu w życiu trzeba się przeciwstawiać siłą i godnością osobistą i zarówno Szarapowa jak i Siostry Radwańskie stawiły czoło paszteciarzom
              • Gość: stach.konwa Re: katolickie su... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.13, 22:01
                Bardzo podobała mi się postawa włoskich piłkarzy, którzy po rasistowskich okrzykach po prostu zeszli z boiska. Nie rzuca się pereł przed wieprze.
    • Gość: stach.konwa Re: katolickie su... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.13, 21:08
      guzik mnie obchodzą stadionowi debile nie ważne z jakiego kraju jakiego stadionu, ale tę mordę plującą na olimpiadę i mającą w d... medale dla Polski na zawsze sobie zapamiętam. Zresztą już z twarzy widać, że nowobogacka. Pewnie sie tata jak ty na azbeście i czyszczeniu żydowskich sraczy dorobił. To od razu widać.
    • azp11 Re: katolickie su... 17.02.13, 20:06
      niestety, tak już masz.
    • azp11 Re: katolickie su... 17.02.13, 20:15
      Chcesz mojej reklamy? Nie rzucam pereł przed wieprze.
      • Gość: stach.konwa Re: katolickie su... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.13, 18:30
        trudno, jakoś ten brak pereł musisz przeżyć
        • Gość: 141288bs Re: katolickie su... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.13, 18:59
          perlami fajdasz sie - bujna wyobraznia...moze i do jedzenia na kolacje sobie wydalisz
          • Gość: stach.konwa Re: katolickie su... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.13, 21:23
            Noż nie będę jadł jak ty kotleta ze zmielonych oczu i byczych jaj, bo takie są wasze hamerykańskie hamburgery
            • Gość: 141288bs Re: katolickie su... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.13, 21:32
              jesli byly dobre,jedz dalej...smacznego!
              • Gość: 141288bs Re: katolickie su... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.13, 18:19
                przejadles sie,ale nie dziwie sie,ty zawsze bez umiaru
    • azp11 Re: katolickie su... 17.02.13, 20:19
      Etat instruktora w tej dziedzinie masz jak w banku.
    • azp11 Re: katolickie su... 17.02.13, 20:30
      Polak w przeciwieństwie do 141288bs - czyli Polak inaczej. To by tłumaczyło, dlaczego ciągle o tym zapewniasz forumowiczów.
      • Gość: fan Re: katolickie su... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.13, 20:44
        A jaki to Polak? Urodził się, pewnie starali się go wychować, ale się nie udało jak widać, szkołę na siłę skończył i spieprzył z kraju bo pewnie musiał po jakimś wyroku, albo przed nim. Nawrzucał potem trochę na obecną Polskę, po czym przyjechał do niej skorzystać na luce w systemie, do czego się jawnie przyznaje. Masz azp jednego przyjaciela w mieście więcej!
        • azp11 Re: katolickie su... 17.02.13, 20:49
          To jeszcze kartoteki przechowujesz?
          • Gość: fan Re: katolickie su... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.13, 20:58
            A po co kartoteka na głąba, który się do oszustwa przyznaje. Gdy on każdemu z nas funduje określone pochodzenie, twojej wyważonej reakcji na forum jakoś nie widać. To jest jednak chyba bardzo bliska przyjaźń z waszej strony. Nie wstydź się jej, niekoniecznie przyznawaj, ale też nie zaprzeczaj. Te same poglądy nurt zainteresowań, ci sami wrogowie....
            • azp11 Re: katolickie su... 17.02.13, 21:14
              ...Gdy on każdemu z nas funduje określone pochodzenie, twojej wyważonej reakcji na forum jakoś nie widać...
              ... ci sami wrogowie....
              Dotknąłeś tu ciekawej kwestii. Oczekujesz, żebym na forum bronił tych, którzy ze skóry wręcz wychodzą, żeby mi "przyłożyć"? Sami sobie reagujcie.
              • Gość: fan Re: katolickie su... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.13, 21:17
                No to nie zaprzeczyłeś. Tak więc o kartoteki nie pytaj w kontekście czyichkolwiek insynuacji. Odpowiedzi sam sobie udzieliłeś i podziękuj emigrantowi złodziejowi za jego składki zdrowotne, hahaha!
                • Gość: 141288bs Re: katolickie su... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.13, 21:25
                  gdybys tak szybko nie tworzyl, roznorodne okreslenia,mozna by bylo uznac cie za kabareciarza,a tak jestes pospolitym durniem
                  • Gość: fan Re: katolickie su... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.13, 21:27
                    Pasuje do ciebie numerek jedna piosenka. "Znowu w życiu mi nie wyszło.....".
                • azp11 Re: katolickie su... 17.02.13, 21:31
                  Emigrant = złodziej - to tylko w chorej głowie.
                  • Gość: fan Re: katolickie su... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.13, 21:38
                    Zapomniałeś że to o numerka chodzi. Jest oszustem i przyznając się sam napisał "tak krawiec kraje...". Tylko w chorej głowie może się zrodzić takie porównanie jak twoje. Jednak nawet w tak ujowej sytuacji trzeba przyjaciołom pomóc, rozumiem cię.
                    • azp11 Re: katolickie su... 17.02.13, 22:05
                      To nie było moje porównanie, to ty ciągle pisałeś, że emigrant, przyjeżdża tu kasę wyłudzać, że złodziej. I co, liczyłeś na to, że 141288bs będzie się usprawiedliwiać, tak jak Dd to robi?
                • Gość: 141288bs Re: katolickie su... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.13, 20:49
                  nie umiesz sam podziekowac - szukasz powiernikow?
                  co z toba fan...bokami robisz?
              • Gość: stach.konwa Re: katolickie su... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.13, 21:26
                Oj, azp, nikt od ciebie niczego innego nie oczekuje ani nie spodziewa od tego, co zwykle- nazistowskie ścierwo broni nazistowskiego ścierwa, tak zawsze było i zawsze będzie, volksdeutsch to zawsze volksdeutsch, szmalcownik to szmalcownik. Dziwi mnie tylko, że polskiego używasz, szkopie
                • azp11 Re: katolickie su... 17.02.13, 21:34
                  I znowu się zaplułeś Dd.
    • Gość: fan Re: katolickie su... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.13, 21:59
      Ty nie ratowałeś to i nie rozpaczaj. Ratowali odważni, uczciwi i rozumiejący swoja religię. Ty się do tego grona nie zaliczasz, nawet po dzisiejszej mszy na której pewnie byłeś. Ty zakała jesteś numerek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka