Dodaj do ulubionych

odblokowanie dv

IP: 195.117.23.* 28.08.04, 14:40
jak w temacie wie ktos czy moge to zrobić w Białymstoku i jeżeli tak to gdzie
moge odblokować wejscie dv w kamerze
Obserwuj wątek
    • Gość: koro Re: odblokowanie dv IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 28.08.04, 17:15
      zapytaj jurka: 501 431 502
      • Gość: jurek Re: odblokowanie dv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 17:26
        Dzięki Wojtek, ze podales moj numer na publicznym forum. Dzownia do mnie teraz
        ciągle jacyś debile i robią kawały.

Np. taki Aleks Cztery (jak można mieć tak na nazwisko?) telefonował już trzy
        razy i za każdym razem mówi mi, że tylko Polacy kolaborowali z okupantem i
        tworzyli większość MO. A Żydzi nie. I chce, żebym wstąpił do UW bo trzeba walczyć.

Co robić?
        • Gość: koro Re: odblokowanie dv IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 28.08.04, 17:32
          potakiwać
          • Gość: jurek nic z tego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 17:41
            potakiwałem ale wyczuł ironię i nazwał mnie antysemitą, glupim ćwokiem, biednym
            człowieczkiem i powiedział, że nie potrafię sklecić dwóch zdań i powtarzam same
            banialuki
            • ciekawsky Re: nic z tego... 28.08.04, 18:20
              A moze po prostu czlowiek szuka bratniej duszy. Nastepnym razem jak zadzwoni to
              umow sie z nim na kawe, potem kino cukiernia i spacer w ta sobotnia letnia
              noc ;-)
              • Gość: 123 Re: nic z tego... IP: *.csk.pl 28.08.04, 18:32
                ... i bedziecie szczęśliwi, weseli, aż przyjdzie młodzież weszpolska i was
                rozdzieli.
                • ciekawsky Re: nic z tego... 28.08.04, 18:38
                  ale do tego czasu urodza sie im trojaczki ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka