zyggis 04.04.02, 12:34 Wiecie co, widzialem moc różnych ulic i streetow na świecie, ale moja Jagiellońska jest najpiekniejszą ulicą świata...Przyjedzcie i zobaczcie, to główna ulica Białegostoku i kocham Ją... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białeg.... IP: 212.33.74.* 04.04.02, 13:14 jako blondynka chyba moge zapytac gdzie jest ta ulicaaaa?:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komunik Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białeg.... IP: *.biaman.pl 04.04.02, 13:54 Gość portalu: anka1 napisał(a): > jako blondynka chyba moge zapytac gdzie jest ta ulicaaaa?:))))))))))))) A tam, nie musisz byc blondynka :) Ja tez nie wiedzialem. Ale od czego mapa? Sprawdzilem i sie okazalo, ze jest ona pomiedzy Mickiewicza, Ciolkowskiego i Bialka; a odchodzi od tej pierwszej ulicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białeg.... 04.04.02, 14:23 Anulka...zapraszam, zobacz a przekonasz się, że nie ma ładniejszej....Autobus nr.4 dowiezie Cię, a będzie tak : Przybyłam, zobaczyłam i .....uwierzyłam... Odpowiedz Link Zgłoś
kuala_lumpur Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białeg.... 04.04.02, 15:28 Tak, jagiellońska mi się podoba też; mam pytanie: kiedy powstała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białeg.... IP: *.piasta.pl / 10.1.0.* 09.04.02, 17:15 kuala_lumpur napisał(a): > Tak, jagiellońska mi się podoba też; > mam pytanie: kiedy powstała? Jagiellonska była juz przed wojna. Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białeg.... 04.04.02, 17:32 a mi jakos znajomo sie to wszystko kojazy..... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białeg.... 04.04.02, 17:34 to pojde objerzec jak sie cieplo zrobi. kto idzie ze mna?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białeg.... 08.04.02, 19:12 a pojdziemy razem , i odwiedzimy " zyggisa" on tam mieszka ( qrcze ale sie wydalo ) Zygi !!!!! wracaj z tej stolicy , tu jest Twoj dom !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białeg.... 09.04.02, 13:27 na szczescie nie zdradziles numeru:))) a chetnie sie wybiore:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białeg.... 12.04.02, 14:44 Korni, OKI wiesz dobrze ze moje drzwi zawsze otworem stoja... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białeg.... 12.04.02, 15:31 w ogole ich sie nie zamyka?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funfel Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białeg.... IP: *.interserw.com 22.04.02, 20:33 Prawda, nawet bardzo ladna, a jakie dziewczyny tam mieszkaja :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białeg.... 23.04.02, 08:24 jakie? opowiedz bo to mnie zywo interesuje:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frytka22 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białeg.... IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 15:47 Mowie wam to prawda, Anulka przyjedz i zobacz... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białeg.... 09.05.02, 17:22 bylam ! ladnie tam jest, bzy kwitna w ogrodkach i cicho jest... ale sie rozmarzylam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białeg.... IP: *.future / 10.0.20.* 29.05.02, 22:17 Aniu...a zobacz teraz jak ONA wyglada....aha....pozdrawiam:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białeg.... IP: *.zigzag.pl 05.06.02, 09:09 Drewniana też jest ładna... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białeg.... 05.06.02, 15:58 ale Jagiellonska palce lizac:) i na dodatek do Bialki niedaleko, mozna sobie zwierzaki popodgladac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: *.future-net.pl 08.08.02, 21:03 Aniu, powrocilem niedawno z Bornholmu....i powiem jednak i tam nie ma ładniejszej ulicy od mojej ukochanej Jagiellońskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 09.08.02, 09:08 na Bornholmie nie bylam wiec wierze na slowo:) i nigdzie na swiecie nie ma takich Chlopakow jak na Jagiellonskiej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korni Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.80.* 09.08.02, 09:27 he, he , he chyba sie tam wybiore ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spacerowicz Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: *.bsk.vectranet.pl 24.12.03, 06:10 Ja chyba też Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 09.08.02, 09:29 A moze ktos mi powie gdzi w B-stoku jest Jagielonska bo nie moge sobie przypomniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 09.08.02, 09:34 Korni wybierz sie koniecznie:) Ormond na tym watku jest wyjasnienie jak tam trafic, poczytaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 09.08.02, 09:37 Znalazlem: "pomiedzy Mickiewicza, Ciolkowskiego i Bialka". To nie byly moje tereny lowiecki, ale sadzac po lokalizacji: co moze byc tam - poza nazwa ulicy - ladnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 09.08.02, 09:40 calkiem sporo ladnych rzeczy, jak bedziesz w Bialym to sie wybierz:) Odpowiedz Link Zgłoś
forty1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 10.08.02, 19:31 sama,Jagiellonska to nic nadzwyczajnego.Ale to co jest na wylocie tej ulicy (idąc do ul.Branickiego)to już poezja.Szczególnie wczesnym rankiem.Toż to ptasi skansen,te bażanty,kaczki...ech,tylko tam.Pozdrowienia z Drewnianej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: *.future-net.pl 11.08.02, 14:03 Pozdrawiamy goraca, zawsze mam przyjazna i biska ulice Drewniana i jej Mieszkancow tezzzzzzz....duza buzka dla Was... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 12.08.02, 08:37 niech sie Drewniana nie obrazi ale jakos wole Jagiellonska )))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: *.future-net.pl 12.08.02, 10:07 Aniu , prawda co piszesz, ale wiesz jak jest z Sasiadami nalezy zyc w zgodzie...:-)))))))))))))))Pozdrawiam goraco... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 12.08.02, 10:18 ja tez pozdrawiam cieplutko! z sasiadami bywa ze oni nie chca zyc z nami w zgodzie((( Odpowiedz Link Zgłoś
forty1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 12.08.02, 17:30 Ja w każdym razie chcę żyć w zgodzie i z Jagiellonską i z każdż inną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: *.future-net.pl 12.08.02, 17:40 Forty, dzieki i tak trzymac ... Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 12.08.02, 17:42 Gość portalu: zyggis napisał(a): > Forty, dzieki i tak trzymac ... to i ja sie dolacze do tego trzymania moge Zyggi ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 13.08.02, 09:56 tez bym chciala, ale jak sie ma sasiada glaba, ktory zycie wszystkim dookola zatruwa to co z takim poczac?((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.08.02, 13:04 Anulka, ja na swoich nie narzekam, no moze troche na tych, ktorych w nocy psy wyja , a jest ich u nas pare ...Pozdrawiam Cieplutko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 14.08.02, 13:10 tez pozdrawiam! i sie usmiecham o tak )))))))))))) hmm,czasem lepszy pies nawet wyjec,niz paskudny typ jako sasiad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 22.08.02, 13:51 Anulka... pomieszkaj troche to zobaczysz jak to u nas jest, milo, a te psy coz zrobic ...:-(((((((( ale ogolnie jest oki.Cieplutko pozdrawiam :-)))) Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 22.08.02, 14:45 a sa tam jakies kwatery? to chetnie pomieszkam!:) pozdrawiam upalnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 10:36 Anulka, w mojej okolicy pare kwater mozna znalezc, poszukam cos dla Ciebie, pomieszkasz, zobaczysz co to Nasza Jagiellońska, to ... najpiękniejsza ulica Świata ... Pozdrawiam upalnie ... tezzzzz :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 10:42 Anulka, w mojej okolicy pare kwater mozna znalezc, poszukam cos dla Ciebie, pomieszkasz, zobaczysz co to Nasza Jagiellońska, to ... najpiękniejsza ulica Świata ... Pozdrawiam upalnie ... tezzzzz :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 23.08.02, 11:35 w takim razie czekam na wiadomosc z niecierpliwoscia! i tez podrawiam, kurcze chyba sie jednak za cieplo ubralam!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.100.* 23.08.02, 11:41 nie wiem czy ktoś już o tym wspominał, ale ulica jagiellońska ma bardzo fajne okolice, otóż uliczki i zułki z nią sąsiadujące. otóż na takiej np. folwarcznej jest opuszczony sad gdzie rosną bardzo słodkie jabłka i gruszki. nie wiem natomiast czy świątynia hare krysznowców znajdująca się przy samej białce, jest nadal czynna? jeżeli nie to gdzie obecnie się znajduje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 23.08.02, 11:43 nie jest czynna, ale nie wiem gdzie sie przeniesli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 27.08.02, 08:45 Niestety krysznowce... coz wyprowadzili sie, nowa gospodyni chyba wymowila im lokal, a gdzie teraz przebywaja ??? Moze Ktos podpowie ...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 27.08.02, 08:47 o dzien dobry! jak tam kwatera dla mnie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 09:09 Dzien Dobry Anulka, kwatera ; szukam, ale wiesz co dzisiejszej nocy ponownie psy szczekaly, a sasiad wrocil z pracy o 4.30, do tego zalany w banie ... Nie wiem juz sam czy jagiellonska to glowna ulica Bialego, zaczynam w to watpic ...Pozdrawiam...:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 28.08.02, 09:17 a tam jeden Sasiad ulicy nie czyni, na Lipowej to dopiero na takich sie mozna napatrzec o kazdej porze. ale jezeli mamy na mysli tego samego Sasiada to juz ja zrobie sledztwo skad On wraca o tej porze i to na bani!:) prosze w Jagiellonska nie watpic! czekam na kwatere:) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 19:39 Anulka, to nie ten Sasiad, to ten od psa. Pozdrawiam Cie goraco ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 19:40 Anulka, zaprasze w sobote do Krypna....wiem, ze dasz rade :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 03.09.02, 08:16 chyba nie dam rady. K. wie dlaczego, ((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 03.09.02, 08:21 Anulka, wychodzimy o godz. 7.45 , dnia 07.09 spod Fary, bede sie za Toba rozgladal, a i K. tez pociagnij za soba :-)))) Pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 03.09.02, 08:29 Zyggis nie mam wolnego w sobote,a poza tym jak za duzo sie ruszam to jeszcze wszystko mi sie odzywa. K. pewnie K. zabierze i tez nie bedzie mogl isc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 03.09.02, 08:33 Słyszałem, cóż współczuję, ale mimo to ... zapraszam :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 03.09.02, 08:34 dziekuje za zaproszenie i pozdrawiam cieplo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 10:28 Anulka, dzieki za milutkie pozdrowionka, no niech sie K. dowie dostaniermy po uszach i Ty i ja tezzzzzz.Ale i tak , zreszta jak zawsze goraco i cieplutko Cie pozdrawiam ...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 04.09.02, 10:40 On wie, bo Mu mowie. moze nie dostaniemy :) i jak zwykle odpozdrawiam milo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 10:50 No, chyba masz racje, ale o wszystkim, nie trzeba mowic :-))) pozdrawiam i Jego tym razem tezzzzzzzz...Do jutra...Pa i czesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 04.09.02, 10:56 totez robie selekcje, a jak Go pomidorami przekupisz to bedzie ok.:) pozdrawiam jeszcze raz i do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K . Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.80.* 04.09.02, 12:51 Gość portalu: anka1 napisał(a): > totez robie selekcje, a jak Go pomidorami przekupisz to bedzie ok.:) > pozdrawiam jeszcze raz i do jutra. jaka selekcje ? , musze cyba przycisnac kogos .... pozdrawiam goraco p. dzieki za jajka tym razem , wprawdzie to nie to co pomidory ale zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 04.09.02, 13:35 tylko nie przyciskaj jajek, chyba ze juz na patelni beda:) a pomidorkow nie bedzie? buuuuuuuuu ((((((((((((( pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 05.09.02, 19:16 Anulka...brawo, tak trzymac :-)))))))))Pozdrawiam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 05.09.02, 19:13 K., nie wykrecaj sie jajkami... :-))) a do Krypna isc nalezy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 06.09.02, 11:16 ee nic z tego, K. dzis zabiera :) pozdrowionka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 06.09.02, 17:07 Anulka, z braku pomidorkow K.dostal cos lepszego, a na jajaka ma uwazac :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 06.09.02, 17:10 a co moze byc lepszego od jajek i pomidorkow?:) pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 08.09.02, 18:46 Gość portalu: anka1 napisał(a): > a co moze byc lepszego od jajek i pomidorkow?:) > pozdrowienia! Jak to co? Podwójne jajka z podwójnymi pomidorami! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 09.09.02, 10:49 ale zawsze beda to pomidorki z jajami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A to ja:-) Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: *.future-net.pl 06.09.02, 20:52 zyggis napisał(a): > Wiecie co, widzialem moc różnych ulic i streetow na świecie, ale moja > Jagiellońska jest najpiekniejszą ulicą świata...Przyjedzcie i zobaczcie, to > główna ulica Białegostoku i kocham Ją... Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 09.09.02, 15:03 Sorry, nie wiem KTOS Ty ??? ale pozdrawiam z Jagiellonskiej, najpiekniejszej ulicy Bialego :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 09.09.02, 18:03 a jak tam jajka z pomidorami i moja kwatera?:) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 10.09.02, 17:45 Anulka...jajka sa zalatwione, cale...pomidorki tez kupione, sliczne i czerwone...no z kwatera gorsza sprawa, ale cos mam na oku :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 10.09.02, 18:11 to bede dalej czekac cierpliwie ad kwatery:) ale dlaczego pomidorki kupione a nie takie z ogrodka buuuuuuuuu (((( pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 17:48 Anulka........mam kwatere, tylko co K. na to powie ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 12.09.02, 08:10 w takim razie trzeba zwolac narade i wypalic faje pokoju:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.80.* 12.09.02, 13:12 juz Wy nie zaczynajcie palic , wystarczy ze ja to robie ps. to ze sie nie odzywam nie znaczy ze nie czytam , od czasu do czasu ps . Wszystkiego najlepszego Zygi w dniu urodzin , a gdziez Cie znowu pognalo ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 12.09.02, 15:44 Gość portalu: K. napisał(a): > juz Wy nie zaczynajcie palic , wystarczy ze ja to robie > ps. to ze sie nie odzywam nie znaczy ze nie czytam , od czasu do czasu > ps . Wszystkiego najlepszego Zygi w dniu urodzin , a gdziez Cie znowu > pognalo ????? tak sam pali a nam dlaczego ma byc dobrze?:)))) a ze czytasz to dobrze, bardzo dobrze, ja sie ciesze:))) ja dolaczam sie do zyczen : mnostwo zdrowia i swietego spokoju, pomidorow, jajek i duzo dobrych rzeczy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 09:42 Drodzy Przyjaciele...Anulka, K. serdecznie dziekuje wam za pamiec, wczoraj pognalo mnie az do Bilgoraja, dzisiaj jade do Wawy, taka moja nowa praca, pomagam chorej Kolezance w rozwozeniu towaru ( srebra), jest powaznie chora na raka :-(((.A ja coz, juz od dzisiejszego dnia wali mi na 50-tke, jak ten czas szybko leci, pamietam jak K. szedl do I Komunii Sw., oj kiedy to bylo...Tak, tak...Goraco Was pozdrawiam i milo mi, ze pamietaliscie o mnie.A z paleniem...Anulka jeszcze 2 -lata temu palilem ponad 40 ....beeeeee. Cze i Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 13.09.02, 11:13 powiedz Kolezance niech sie trzyma, ja tez bede za Nia trzymac kciuki, niech chorobsko idzie precz. jak tu K. oduczyc palenia ? (((( pozdrawiam i zawiadamiam ze od poniedzialku ide na urlop, ale jak wroce to sie odezwe. uwazaj na wariatow na drodze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: *.future-net.pl 13.09.02, 16:39 Cze tym razem z W...y, a K.oduczymy palenia, trzymaj sie i milego wypoczynku.Sorry a jak zdrowko ??? Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 30.09.02, 08:26 zdrowko w porzadku tylko wyc mi sie chce bo juz po urlopie! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimowa Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: *.szeptel.net.pl 30.09.02, 12:52 Jagiellonska najpiekniejsza? Hmmm nie wiedzialam, choc mieszkam niedaleko jej. Faktyczne te bzy latem…. ale na tej dzielnicy wszystkie ulice sa w bzach No, ale chyba ktos zapomnilal wspomniec jak tam jest ladnie wieczorem, ci ludzie pod szkola pijacy, przy stawach zreszta tez /w sumie niedaleko monopolowy/, hehehe Aj co tu gadac, jagiellonska to jedna z wielu ladnych uliczek dzielnicowyc, a duzo uliczek ma swój czar……. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 30.09.02, 15:51 Sorry, od naszej Jagiellonskiej... do stawow oj daleko, daleko , a bzy coz....nie tylko ...:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 30.09.02, 15:49 Anulka, pozdrawiam gorąco, tak Ciebie brakowało, dobrze ze jestes :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 01.10.02, 11:01 alez mi sie milo zrobilo, dziekuje i pozdrawiam cieplo i zlotojesiennie.chyba pojde sie przejsc Jagiellonska, ladnie pewnie tam teraz w babim lecie, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 05.11.02, 16:56 Anulka, wiem, ze wybaczysz, sorry dlugo mnie tu i na Jagiellonskiej nie bylo, ale obiecuje poprawe i bede w okienku wypatrywal, kiedy to sie zjawisz na Naszej ulicy.Jesien jest piekna, ale Jagiellonska jeszcze piekniejsza.Pozdrawiam Cie bardzo goraco i malinowo :-))) tez...Mysle, ze na tym etapie znajomosci Pa, juz wypada powiedziec, jesli jeszcze za wczesnie proszw wybacz :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 05.11.02, 18:11 a ja czekalam i oczy wypatrywalam,az sie wreszcie doczekalam!:) malinki sa przepyszne mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm na Jagiellonskiej bylam niedawno, tam jest ladnie nawet w listopadzie. pa !:))) pozdrowienia serdeczne ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 07.11.02, 12:43 Anulka, pozdrawiam Cie goraco i malinowo z Jagiellonskiej...Jeszcze sloicze tych malimek znajde w swojej spizarni.Ale i mam, nowa, oj jakze ciekawa informacje; wyobraz sobie, ze latalem po lekarzach az moj znajomy K. wczoraj mnie wyleczyl, spalem cala noc.On jest lepszy od drugiego mojego kolegi K.P. do ktorego jada ludzie z calej Polski.Musze K. namowic, zeby i On otworzyl prywatna praktyke medycyny naturalnej. Serdecznie pozdrawiam Cie z mroznej i przepieknej Jagiellonskiej, a sloiczek malin szykuje...Pa. A przy okazji pozdrawiam Wszystkich z www.gazeta.pl.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 07.11.02, 13:00 ojeju Zyggis naprawde beda malinki? pycha !!! tamte wyjadalam lyzeczka,zeby bylo oszczednie, przez 3 dni:))) a czym K. leczy ? moze ja tez sie zglosze?:))) pozdrawiam serniczkowo, bo sie wlasnie tym opycham! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 07.11.02, 19:10 K. jak to mowili w stronach mojego Sp Dziadka, wracz to nad wracze, aleczy oj ma On takie specjalne tabletki, wiesz co juz 1 pomogla i serce calkiem inaczej tez pracuje.Anu, a malinki cos sie wymysli i sloiczek bedzie aj dobre, ale wiem to tylko...niestety z opowiesci.A serniczek wiedenski z rodzynkami, oj zjadlo by sie choc okruszek, ale...Zreszta to trzeba omowic w szerszym gronie, pozdrawiam zimowo i malinowo z Jagielonskiej tezzzzzz....Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 08.11.02, 08:25 ja tez pozdrawiam cieplo i niezimowo, bo zimy nie lubie. serniczek to nie byl wiedenski niestety, taki zwykly placuszek tyle ze z serem. K. w ogole jest najspanialszy na swiecie, nie tylko jako wracz !!! na malinki bede czekac, oblizujac sie od ucha do ucha:) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 08.11.02, 16:43 Anulka, powiem Ci jedno, sorry chyba sie K. nie obtrazi...Jestes Kchana i juz...Moc cieplutkich pozdrowien z zimowej Jagiellonskiej.Malinki na zimowe wieczory, dostarcze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 09.11.02, 12:45 dziekuje za wyrazy uznania :))) pozdrawiam goraco i czekam na malinki:))) a co moge zrobic w podziekowaniu za nie? Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 09.11.02, 15:36 Anu...Cze, thx za pozdrowionka, bardzo mi milo. Malinki beda dostarczone, najmniejszy problem. Przyjdzie czas, ze bedziemy chyba musieli wiecej ich nazbierac :-)))), oj chyba tak...Cieplutko pozdrawiam. Cmok i Pa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.02, 15:36 ciekawe, ciekawe .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 09.11.02, 16:36 K. co ciekawe?:))) Zyggis nazbieramy nie ma sprawy. a jak nie zapomne to przywioze sadzonki takich ktore owocuja do samych mrozow. pozdrawiam wieczornie! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 10.11.02, 14:50 Gość portalu: anka1 napisał(a): > K. co ciekawe?:))) > Zyggis nazbieramy nie ma sprawy. a jak nie zapomne to przywioze sadzonki takich > > ktore owocuja do samych mrozow. > pozdrawiam wieczornie! Anulka, a co ta K. ciekawi ???:-))) Pozdrawiam cieplutko i K. oczywiscie tez, ale juz bez buziakow... :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 12.11.02, 12:53 wlasnie sie tez zastanawiam co Go ciekawi:)))) pozdrawiam slonecznie ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 12.11.02, 17:28 Anulka, taki jeden K. zabral mi sloiczek na malinki, moze Ty wpylniedsz na niego aby mi dostarczyl to naczynie :-)))Pozdrawiam Cie cieplutko z mroznej Jagiellonskiej, a wiesz co moje gozdziki jeszcze kwitna pomimo tych mrozow i sniegu. zawsze mowilem, ze na Jagiellonskiej wszystko jest mozliwe, bo to..." Naprawde glowna i najpiekniejsza ulica Bialegostoku..."a sloik musi K. dostarczyc, tylko laku szukam, moze On mam podjedac te malinki, oj niech ja sie dowiem bedzie z Nim zle...:-))) Pa jeszcze raz buziakow 122... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 12.11.02, 17:32 bedzie dostarczony, umyty, wyparzony i w ogole cacy :))) K. nie podjada, naprawde. wachalam i nic nie wyczulam:))) chyba przyjade zobaczyc te kwitnace cuda na wlasne oczy:)) pozdrawiam serdecznie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 14.11.02, 11:01 Zyggis przepieknie dziekuje, caluje i klaniam sie za malinki. ale nie wytrzymalam i otworzylam. musialam, naprawde! K. tez poczestowalam a jakze. pozdrawiam serdecznie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 14.11.02, 11:02 Zyggis przepieknie dziekuje, caluje i klaniam sie za malinki. ale nie wytrzymalam i otworzylam. musialam, naprawde! K. tez poczestowalam a jakze. pozdrawiam serdecznie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 14.11.02, 11:04 Zyggis przepieknie dziekuje, caluje i klaniam sie za malinki. ale nie wytrzymalam i otworzylam. musialam, naprawde! K. tez poczestowalam a jakze. pozdrawiam serdecznie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 14.11.02, 16:27 Milo mi bardzo, serdecznie pozdrawiam z Jagiellonskiej...K.tez......:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 14.11.02, 18:03 ufff kamien z serca, ze nie nakrzyczales za za wczesne wyzeranie :))) pozdrowionka ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 15.11.02, 19:29 Anulka, wiesz co u takiego jednego rosna oj smaczne jabluszka, a moze by tak szarlotka co ????Pozdrawionka...dla K.tez...:-)))On to ma oki , nie to co ja ciagle jakies doly...:-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 18.11.02, 10:56 wiem ze ma :))) i to renety, mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. w weekend mial cos upichcic, ciekawe czy sie udalo. On tez czasem ma doly. kazdy ma. ale jakos sie wygrzebujemy wzajemnie. pozdrawiam wiosennie , bo sie ladnie zrobilo w listopadzie! prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 19.11.02, 19:22 Powiem krotko i na temat... Kochana jestes Anulka1 , ot i masz Ci B...bo placek :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 20.11.02, 08:28 placek ? ziemniaczany ? moze byc. bardzo lubie ! a jakie pyszne K. robi, mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. pozdrawiam i mam nadzieje ze juz po dolku ? Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 21.11.02, 19:30 Anulka, dolek, a juz po nim, mowilem ze K. to wracz nad wracze...A placki ziemniaczane, czemu nie...Pozdrawiam goraco... Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 21.11.02, 19:34 Anulka, wiesz co ostatnio gotuje extra kompoty, K. robi extra placki i ciasto tez, a moze by tak wesele Wujkowi zrobic??? Dawno nie bylo wesela na Jagiellonskiej, co Ty na to ??? Pozdrawiam jak zawsze goraco, a buziakow sle 122 x 2 i + 2...:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 22.11.02, 11:07 a Wujek na to by poszedl ? jesli tak - to robimy. ja moge zeberka udusic z cebulka. serdecznie pozdrawiam cala Jagiellonska z Zyggisem i K. na czele ma sie rozumiec! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 22.11.02, 23:10 Anulka, serdeczne dzieki za pozdrowionka dla jagiellonskiej, a z Wujkiem jest problem...trzeba mu kandydatke na zone znalezc i robimy wesele.Ja aktualnie w Wawie rozgladam sie za Kims dla Niego, moze i Ty Kogos zauwazysz, daj znac ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 23.11.02, 12:38 a Wujek na forum nie bywa ? moze kogos tu znalazlby ? rozejrze sie. pozdrowionka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 24.11.02, 08:31 Anulka, niestety..., ale mnie i tak On juz rajkiem zwie, wiec czemu Kogos do pary nie poszukac ???. Pozdrawiam cieplutko od Wujka tez .:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 25.11.02, 13:03 jak sam chce to ok. gorzej jak naraimy mu kogos na sile :)))) a rajek to jeszcze nienajgorszy epitet :))) pozdrawiam ! alez wczoraj mgla byla na Jagiellonskiej, ojejku ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 26.11.02, 18:32 Gość portalu: anka1 napisał: > jak sam chce to ok. gorzej jak naraimy mu kogos na sile :)))) > a rajek to jeszcze nienajgorszy epitet :))) > pozdrawiam ! > alez wczoraj mgla byla na Jagiellonskiej, ojejku ! Hmmmmm Anus z rana bylem jeszcze w " delegacji" poza Bialym, jak dojechalem na 10 juz bylo po mgle.:-)))) Ale, ale... widze , ze moj Znajomy otworzyl Obserwatorium Meteo hmm, ciekawe, a moze On z Wicherkiem ma jakies uklady, pamietasz Go ???. A co do Wujka, musimy i juz...Tak bym zatanczyl z Toba krakowiaka ...Pozdrawiam Cie goraco z Jagiellonskiej, oj jak goraco... Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 26.11.02, 18:47 Anulka, mam prosbe...Ty znasz wiecej ludzi niz ja .Jest tak...Dostalem list od Wuja z GB, zwraca sie z prosba o pomoc " Jego znajoma z Francji poszukuje kobiety w wieku ok. 70 lat do korespondencji w jezyku francuskim , badz angielskim" poprzednia jej znajoma z Lodzi zmarla niedawno... A podobnoz jest OKI i warto z nia utrzymywac kontakty...Jak sadzisz warto sie w to mieszac ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 27.11.02, 13:22 ja tez pozdrawiam bardzo cieplo ! Wicherka pamietam a jakze. a obserwatorium to K. otworzyl ? nic nie wiem :))) krakowiaka a nie tango ?:))) co do tych Pan to nie wiem co radzic.pomysle ! jeszcze raz pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 28.11.02, 17:16 Anulka, K. wie juz wszystko o tej korespondencji do France, ale nie bierz tego glowki.Aha no i tango moze czas zaczac trenowac ???Pozdrawiam cieplutko z Jagiellonskiej, wiesz 3 koguty bazanta dzisiaj lazily po ogrodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 28.11.02, 18:13 czy K. bedzie ta Kobieta do korespondencji ? :)))) a tango bedziemy cwiczyc indywidualnie czy w parach ?:))) lazily ? bedzie chyba mrozno , jak laza. na dodatek ja dzis ciagle glodna jestem, chociaz jem. oj bedzie mroz ! pozdrawiam !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 29.11.02, 10:49 Mrozno, skad...Pozdrawiam cieplutko, aha a Wujek ma na imie Andrzej...jutro bal na Jagiellonskiej...I co Ty na to ??? :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 02.12.02, 13:05 oj sprawdzilo sie ze bedzie mroz ! zaraz zaraz czy Wujek jest bratem K. ? jesli tam to mam refleks jak szachista.ale sie wstydze !!! pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 02.12.02, 17:06 Anulka...bingo :-))) Wujek jest bratem K...:-))) i andrzejki byly nawet i tance tez , coz pozdrawiam Cie ze smutnej zimnej i lodowatej Jagiellonskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 02.12.02, 18:06 no ja to mam refleks nie ma co ! ((( byly tance, hulanki, swawole ?:))) a mi K. nic nie pisnal :))) zimna i lodowata Jagiellonska ? jakos w to nie moge uwierzyc tam przeciez tacy ciepli Ludzie mieszkaja ! pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanek_do_bani Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 02.12.02, 18:44 Oj ale mnie zaskoczylas...Pozdrawiam goraco i cieplutko, a widzisz jaki K. moze byc tajemniczy ???Ale ja zawsze Ci wszystko doniose, wiesz dlaczego ??? Bo Cie lubie oj jak bardzo.... Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 02.12.02, 18:49 kochanek_do_bani napisał: > Oj ale mnie zaskoczylas...Pozdrawiam goraco i cieplutko, a widzisz jaki K. moze > > byc tajemniczy ???Ale ja zawsze Ci wszystko doniose, wiesz dlaczego ??? Bo Cie > lubie oj jak bardzo.... No nie Anulka, ale dalem plame :-))))))))))))))))))) fajtlapa i juz....:-))))))) Ale pozdrawiam goraco i cieplutko.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 130.94.107.* 02.12.02, 20:48 ale wy tam pojebani jestescie na tej jagiellonskiej - pozdrawiam goraco i cieplutko hahahahahahahahahahahaah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 03.12.02, 10:59 bolek jak sie nie podoba to sie nie wtracaj ! Zyggis to ja dalam plame cha, cha !:))) pozdrawiam krupniczkowo !!! Kochanek nie wiem kim jestes, ale jak do mnie piszesz to pisz : Kochanek do Ani , co ?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 04.12.02, 17:09 Dzieki Ci Anulka, pozdrawiam goraco i serdecznie z Jagiellonskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 04.12.02, 17:12 Gość portalu: bolek napisał(a): > ale wy tam pojebani jestescie na tej jagiellonskiej - > pozdrawiam goraco i cieplutko hahahahahahahahahahahaah Sluchaj no bolek.... Jagiellonska pisze sie z duzej litery, a slowka takie jak piszesz zachowaj dla swoich Pan, ....i wara od Nas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 06.12.02, 07:48 Zyggis napisz jeszcze bolkowi ze jak sie zjawi na Jagiellonskiej to ma przechlapane :))) pozdrawiam cieplo, bo mroz uparcie trzyma ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 09.12.02, 08:58 Zyggis gdziezes ?! nie zamarzles mam nadzieje na Jagiellonskiej !? pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 09.12.02, 18:34 Gość portalu: anka1 napisał(a): > Zyggis gdziezes ?! nie zamarzles mam nadzieje na Jagiellonskiej !? > pozdrawiam! Oj Anulka,dziekuje za pamiec.Anulka w niedziele pojechalem specjalnie na polowanie, pocwiczyc oko, mam taka ochote na tego Bolka, a z breneki zaladuje mu w samego f....a!!! Wiem chyba, kto to taki tan nikczemny lotr. A jeszcze pochwale sie, ze oko me jest ciagle oki...Zostalem krolem polowania. Pozdrawiam Cie cieplutko z Jagiellonskiej, u mnie cieplutko i okienka tez umylem na Swieta ...:-)))))) Jeszcze raz goracy Kiss for You....Pozdrow K., a gdzie On sie podzial????Moze tez na polowania jezdzi, raczej z tego co wiem to ryby lapie na Wigilie ...:-))))) Pa calusow 122 no i jeszcze + 2... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 130.94.123.* 09.12.02, 23:35 Zyggis strzel sobie w leb bo f...ta juz dawno sobie odstrzeliles i mozesz mnie kiss w dupe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 10.12.02, 13:03 zyggis napisał: > Gość portalu: anka1 napisał(a): > > > Zyggis gdziezes ?! nie zamarzles mam nadzieje na Jagiellonskiej !? > > pozdrawiam! > Oj Anulka,dziekuje za pamiec.Anulka w niedziele pojechalem specjalnie na > polowanie, pocwiczyc oko, mam taka ochote na tego Bolka, a z breneki zaladuje > mu w samego f....a!!! > Wiem chyba, kto to taki tan nikczemny lotr. > A jeszcze pochwale sie, ze oko me jest ciagle oki...Zostalem krolem polowania. > Pozdrawiam Cie cieplutko z Jagiellonskiej, u mnie cieplutko i okienka tez > umylem na Swieta ...:-)))))) Jeszcze raz goracy Kiss for You....Pozdrow K., a > gdzie On sie podzial????Moze tez na polowania jezdzi, raczej z tego co wiem to > ryby lapie na Wigilie ...:-))))) Pa calusow 122 no i jeszcze + 2... uff, no to kamien spadl mi ze serca :))) K. ostatnio zajety, ale nie napisze przez kogo albo co :)))) ale mam nadzieje ze wszystko u Niego ok. poza wiadomym smutkiem. okienek nie myje ! za duzy mroz. a bolkowi przyladuj, w swietle tego co pisze nalezy mu sie jak najbardziej ! pozdrawiam cieplo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 10.12.02, 18:01 Anulka , pozdrawiam cieplutko, nawet nie wiesz jak milo sie z Toba rozmawia.Okienka, dasz znac i umyje nie ma problemu.K. wiesz ciasgle gdzies lata, to tu, to tam caly czas w przelocie, a jak wpadnie to 2 malinowki zaliczy i dalej leci, jedno to dobre, ze nie pali w moim towarzystwie...Odnosnie Bolka, utslilem po jego IP kto to taki, sam sie tu wprosil i guza szuka, wiec zgodnie z Naszymi ustaleniami bedzie go mial i zdziwi sie jak dostanie wezwanie do stawienia sie...Ale mysle, ze damy jemu ostatnia szanse, nie wolno kopac lezacych....Co o tym sadzisz ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 10.12.02, 18:11 zyggis napisał: > Anulka , pozdrawiam cieplutko, nawet nie wiesz jak milo sie z Toba > rozmawia.Okienka, dasz znac i umyje nie ma problemu.K. wiesz ciasgle gdzies > lata, to tu, to tam caly czas w przelocie, a jak wpadnie to 2 malinowki zaliczy > > i dalej leci, jedno to dobre, ze nie pali w moim towarzystwie...Odnosnie Bolka, > > utslilem po jego IP kto to taki, sam sie tu wprosil i guza szuka, wiec zgodnie > z Naszymi ustaleniami bedzie go mial i zdziwi sie jak dostanie wezwanie do > stawienia sie...Ale mysle, ze damy jemu ostatnia szanse, nie wolno kopac > lezacych....Co o tym sadzisz ???? okienka myc w taka pogode to moge tylko wrogom zlecic :))) przyjaciol moge na cos dobrego zaprosic i pochichotac z brudnych :))) K. o tych malinowkach to mowi co innego :))) ale fakt ze jest zabiegany niesamowicie, a palic nie moge go oduczyc ((( co do bolka to jeszcze jedna szanse mu mozemy dac:))) a przyjemnosc z rozmowy jest obopolna ! pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 130.94.106.* 10.12.02, 20:12 hehehhehehehehehehehehehehehehehehehehhehehehehehehehe bolek prosi o litosc hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 11.12.02, 11:01 pros bo jak nie to muchomorki angielskie pojda w ruch !:) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 11.12.02, 18:39 Gość portalu: anka1 napisał(a): > pros bo jak nie to muchomorki angielskie pojda w ruch !:) Oki popieram wniosek Anulki i wybaczam Bolkopwi, wiem ze sie poprawi i da sie jeszcze polubic!!! A Ciebie Anulka pozdrawiam, z zasniezonej Jagiellonskiej, bardzo cieplutko i serdecznie tezzzzzz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 209.234.157.* 11.12.02, 23:24 dzieki za wiare ze sie poprawie . nie obiecuje ale wy sie poprawiliscie i na razie odpuszczam. muchomorow sie najedliscie czy co ? pamietajcie jakby co to tylko kropki sie nadaja . inny poglad na swiat sie po nich ma. Anulka co prawda troche przemadrzala ale skladam to na karb kobiecych niedoskonalosci tudziez PMS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 209.234.157.* 11.12.02, 23:24 dzieki za wiare ze sie poprawie . nie obiecuje ale wy sie poprawiliscie i na razie odpuszczam. muchomorow sie najedliscie czy co ? pamietajcie jakby co to tylko kropki sie nadaja . inny poglad na swiat sie po nich ma. Anulka co prawda troche przemadrzala ale skladam to na karb kobiecych niedoskonalosci tudziez PMS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 12.12.02, 11:21 Zyggis ja tez pozdrawiam serdecznie !!! a jak tam progi zwalniajace na Jagiellonskiej, nie odpadly ? podobno montowali je w te wielkie mrozy... co do bolka to niech sie wypcha, jakos go nie trawie, sam jest przemadrzaly i ma permanentny PMS. w ogole to czego tu wlazi jak go nikt nie zapraszal? chyba nalezy go zaczac olewac. co szanowny Zyggis na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Zyggis IP: 212.33.74.* 15.12.02, 12:10 zamykasz ten watek i rozmawiamy na Ciescie:?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Zyggis 15.12.02, 16:51 Anus, widzisz jak to jest z ta Jagiellonska, niby dluga, niby moc numerow, a ludzie nawet 1 zdania nie dopisali, coz po prostu Bialystok...:-(((( Pozdrawiam Cie cieplutko z Netu...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Zyggis IP: 212.33.74.* 16.12.02, 11:10 moze nie wszyscy net maja ? a moze nie wiedza o forum ? swieta ida i robia przygotowania itp. itd. :)))) a mi sie podoba ten watek bo jest na nim niewiele Osob . pozdrawiam serdecznie i cieplo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Zyggis IP: 212.33.74.* 18.12.02, 15:46 Zyggi zaraz sie wybieram na Jagiellonska szykuj przepisy !:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Zyggis 19.12.02, 17:38 Kochana Anulka, chce Cie bardzo przeprosic, ze tak niefortunnie sie zlozylo...Na czas Twojej wizytacji ul.jagiellonskiej, musialem, zreszta jak widzialas odsniezac, to moje glowne zadanie z ktorego jestem rozliczany, a za dobre jego wykonanie...obiadem nagradzany...:-)))Dobrze, ze w koncu mialem mozliwosc porozmawiania z Toba, choc przez pare minutek, naprawde bylo mi bardzo milo. Kwestia przepisow oki, chetnie do Swiat przekaze Ci cala moja...kulinarna wiedze, pozostala raczej techniczna, mysle, ze nie taka ciekawa.Sorry nie moglem wpasc tu i tam, ale wiesz szefowa przyjezdza i musi miec wszystko oki zapiete na ostatni guzik, coz taka rola wyrobnika...:-)))) Pozdrawia Cie bardzo, bardzo serdecznie, czule i slodko z Jagiellonskiej tej najpiekniejszej ulicy Bialego...Szykuj zeszyt aby notatki poczynic, jak bede dyktowal swoje kulinarne przepisy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Zyggis IP: 212.33.74.* 20.12.02, 11:03 nie ma za co przepraszac, wsztstko ok. tylko po przepisy bede musiala zglosic sie juz po swietach. :))) zycze juz teraz spokojnych , dobrych , zdrowych, pieknych swiat ! zeszycik na pewno przyszykuje !:))) serdecznie pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Zyggis 20.12.02, 20:08 Gość portalu: anka1 napisał(a): > nie ma za co przepraszac, wsztstko ok. tylko po przepisy bede musiala zglosic > sie juz po swietach. :))) > zycze juz teraz spokojnych , dobrych , zdrowych, pieknych swiat ! > zeszycik na pewno przyszykuje !:))) > serdecznie pozdrawiam !!! Oj Anulka :-((((((((( dopiero po Swietach, szkoda....coz nawet nie zdazylem Ci zyczen zlozyc, pewnie masz urlop..., ale ...z okazji Swoiat Bozego Narodzenia skladam Ci moc najserdeczniejszych przyjacielskich zyczen, spelnienia marzen no i zdrowka tezz.Pa.....-:((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Zyggis IP: 212.33.74.* 22.12.02, 08:55 a nie jeszcze nie mam urlopu .na po swietach wzielam zeby odpoczac :))) to jeszcze przez pare dni popiszemy jesli portal nie zacznie swietowac:))) dziekuje pieknie za zyczenia, wzajemnie wszystkiego co dobre i piekne, pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Zyggis 22.12.02, 15:01 Dzieki serdeczne, myslalem ze urlopik masz, ciesze sie ze jestes:-)))Milo mi i pozdrawiam Cie goraco z zasniezonej Jagiellonskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Zyggis IP: 212.33.74.* 23.12.02, 08:10 jeszcze nie mam. znikne od jutra do poniedzialku. serdecznie pozdrawiam ! czy na Jagiellonskiej dzis tez swiat wyglada jak w zimowej bajce ? Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Zyggis 23.12.02, 17:56 Anulka, coraz piekniej, moc swiatelek, zapraszam zobacz , wylada jak na Times Squerre w NYC, a to tylko nasz Jagiellonska najpiekniejsza ulica Bialegostoku :- ))).Cieplutko pozdrawiam z mroznej ale jakze uroczej Jagiellonskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Zyggis IP: 212.33.74.* 24.12.02, 08:44 oj juz chyba nie zajrze do Was przed swietami wiec wierze na slowo. Jagiellonska jest zawsze piekna a od wspanialych Chlopakow ktorzy tam mieszkaja robi sie jeszcze piekniejsza ! pozdrawiam milo, serdecznie,cieplo i zycze przepieknych swiat! odezwe sie w poniedzialek , bo dzis znikam z forum na troche. Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Zyggis 24.12.02, 09:02 Anulka, szkoda....dzieki za zyczenia i wiare w chlopcow z Jagiellonskiej. Milo nam bardzo cieplutko pozdrawiam w imieniu chlopakow...all the best and M Ch...Pa do poniedzialku... Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Zyggis 25.12.02, 16:28 Anulka, jakie sa cizekie Swieta bez twojej obecnosci :-(((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Zyggis 26.12.02, 18:43 Anulka, 2 Dzien Swiat, oj jak ciezko mi bez Ciebie, ale wiem, ze nasza Jagiellonska tez nie moze bez Ciebie zyc...Powracaj do Nas szybko:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 27.12.02, 13:24 Anulka...:-(((( Kolejny dzien bez Ciebie, jakiez sa smutne ta dni, ale wierze, ze w koncu to sie zmieni.Nie opuszczaj nas i Jagiellonskiej...Pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 28.12.02, 09:25 zyggis napisał: Anulka...:-(((( Kolejny dzien bez Ciebie, jakiez sa smutne ta dni, ale wierze, ze w koncu to sie zmieni.Nie opuszczaj nas i Jagiellonskiej...Pozdrawiam cieplutko.Jutro niedziela...:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 29.12.02, 14:18 Nastepny dzionek...bez Ciebie :-(((( Coz, ale obserwujac Jagiellonska ...wnioskuje, ze jestes w Bialym, to juz dobrze, moze jutro Tu Cie zobacze....Teskno mi...:-(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 30.12.02, 08:30 juz jestem ! :))) tez tesknilam ! alez sie nieladnie zrobilo na dworze prawda ? a swieta byly takie piekne chociaz mrozne i tylko do Jagiellonskiej cknilo mi sie bardzo ! pozdrawiam serdecznie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 30.12.02, 20:09 Anulka, caluje raczki, dobrze ze jestes...Pozdrawiam Cie goraco !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 31.12.02, 08:31 ja tez pozdrawiam bardzo bardzo cieplo !!! czy na Jagiellonskiej szykuja sie sylwestrowe szalenstwa ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 31.12.02, 11:27 Anulka, szalenstwa, a jakze, jak co roku o polnocy....wszyscy mezczyzni powyzej 25 roku zycia uczestanicza w Biegu Sylwestrowym o godz. 23.45.Start przy kiosku Ruchu u zbiegu ul.Mickiewicza i Jagiellonskiej, a meta przed garazami.Co w tym najbardziej smiesznego, ze uczestnicy startuja na boso i w kalesonach.Zapraszam do kibicowania....:-)))).Pozdrawiam Cie goraco.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 31.12.02, 11:33 taaaaaaaaak ? to na pewno bede ! i jeszcze K. przysle, co sie bedzie obijal na jakims balu , niech sport pouprawia ! czy nagroda na mecie beda malinki ? jesli tak, to swoich kalesonow poszukam ! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 31.12.02, 20:40 Oj jaka Ty jestes Kochana Anulka...:-))) Pewnie, ze nagrody beda.Jak widzisz jest godz 20.40...zaraz ide rozgrzewke robic do startu juz niewiele pozostalo, a K.koniecznie trzeba wpisac na liste startowa.Do zobaczenia na starcie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 02.01.03, 08:44 bu, buu, buuuuuuuu ((( zaspalam Zyggi ! bardzo przepraszam ze nie bylam ! ale tak mnie zmorzylo po paru kieliszeczkach ze dopiero o 3.08 sie obudzilam :))) duzo zdrowia, spokoju i samych dobrych rzeczy w Nowym Roku ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 04.01.03, 19:01 Gość portalu: anka1 napisał(a): > bu, buu, buuuuuuuu ((( zaspalam Zyggi ! bardzo przepraszam ze nie bylam ! ale > tak mnie zmorzylo po paru kieliszeczkach ze dopiero o 3.08 sie obudzilam :))) > duzo zdrowia, spokoju i samych dobrych rzeczy w Nowym Roku ! Oj Anulka, chyba Ktos koszulke przycisnal :-))))Zazdrosny jestem i juz, ale pozdrawiam cieplutko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 06.01.03, 09:00 eee nie, spie w pidzamce :) pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 06.01.03, 14:16 Hmmmmmm, az musze wywiad przeprowadzic, tylko Kogo by tu zapytac ???Pzdrawiam cieplutko. Przypomnij dla K. 19.30 dzisiaj, bedzie wiedzial o co chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 06.01.03, 14:18 Hmmmmmm, az musze wywiad przeprowadzic, tylko Kogo by tu zapytac ???Pzdrawiam cieplutko. Przypomnij dla K. 19.30 dzisiaj, bedzie wiedzial o co chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 06.01.03, 14:20 Hmmmmmm, az musze wywiad przeprowadzic, tylko Kogo by tu zapytac ???Pzdrawiam cieplutko. Przypomnij dla K. 19.30 dzisiaj, bedzie wiedzial o co chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 06.01.03, 14:22 Hmmmmmm, az musze wywiad przeprowadzic, tylko Kogo by tu zapytac ???Pzdrawiam cieplutko. Przypomnij dla K. 19.30 dzisiaj, bedzie wiedzial o co chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 06.01.03, 14:30 tez nie wiem Kogo :) jak nie zapomne to przypomne :) pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 10.01.03, 20:47 Anulka, to co juz nie mozna pisac do Ciebie na Forum ??? :- (((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 12.01.03, 09:19 bede tylko na twoim watku Zyggi. i na watkach K. skoro klony typu vivipodobnego obrazaja Osoby ktore ze mna rozmawiaja a redakcja na to nie reaguje to nie widze powodu zeby tu pisac jak dawniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: *.zigzag.pl 12.01.03, 11:53 Aniu, chociaż tutaj można Cię znaleźć! Cieszę się, że jesteś! Mnie zazdrosne posty Vivi nie obrażają - zawsze, we wszystkich nieformalnych grupach są stali bywalcy (dzieki którym grupa istnieje) i osoby z zewnątrz. Nie dotyczy to tylko forum ale wszystkich grup nieformalnych. Tutaj i tak bardzo życzliwie traktuje się "nowych". Złość Vivi jest słabo uzasadniona. Przypomina dziecko, które skarży matce, że dzieci w piaskownicy nie chcą się z nim bawić i zajmują całą piaskownicę. Dzieci można wygonić, ale skarżypyta prędko znudzi się w piaskownicy sam siedząc i grzebiąc łopatką. Pozdrawiam Cię serdecznie. P.S. Upiekłam dziś śliweczki suszone owinięte chudym boczkiem i przekłute patyczkem. Palce lizać i chrupać. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 12.01.03, 12:09 Habi alez mi apetytu narobilas :) ale za leniwa jestem zeby sie do podobnych dzialan zmusic.skonczy sie na makaronie z apetytem :))) aha o vivipodobnych ostatni raz : mi przypominaja powiedzenie o psie ogrodnika. sami nie umieja sie bawic a widza ze pare Osob sie zaprzyjaznilo i ma sobie cos do powiedzenia, wiec chca rozbic ta grupe, bo sami nie umieja nic stworzyc ani byc w podobnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: *.zigzag.pl 12.01.03, 13:06 Te roladki to najłatwiejsza rzecz pod słońcem. Kupujesz suszone śliwki. Kupujesz chudy boczek w stanie plasterkowym. Kupujesz wykałaczki. Zawijasz każdą śliwkę w plasterek boczku, przekłuwasz wykałaczką i albo od razu pieczesz w piekarniku (włączyć opiekanie spiralką z góry - jak masz) albo do lodówki i czekasz aż przyjdzie ktoś miły i wtedy pieczesz. A potem razem zjadacie i popijacie piwem. Proste! :-) Co do drugiej sprawy... Dokładnie o to chodzi. Sam nie zje i drugiemu nie da. :-< Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 12.01.03, 13:21 Habi jutro moze to zrobie . jak mi sie zechce :) pozdrawiam serecznie i lece robic cos z tym makaronem :) pa ! dziekuje ! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 17.01.03, 15:27 Zyggi moze tu zajrzysz wiec zycze udanego weekendu ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 17.01.03, 16:15 anka1 napisała: > Zyggi moze tu zajrzysz wiec zycze udanego weekendu ! Oj Anulka, serdeczne dzieki. Dawno mnie tu nie bylo, wiesz mam straszne odczucia na temat forum Bialystok, jak przeczytalem co sie dzieje i jaka jest reakcja Redakcji do tej calej niemilej sytuacji!!! Powiam prawde, trzy razy probowalem napisac prawde co na ten temat sadze, wiesz Anulka moze brak mi odwagi, moze ... ale ...nie nie powiem to osobiscie. Jeszcze raz serdecznie Cie pozdrawiam, pozdrawiam ludzi Tobie zyczliwych i szczerych, sa tu tez i tacy. Im chwala i dzieki. Pozdrawiam Wszystkich goraco i zycze milego weekandu .Duza buzka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 17.01.03, 16:40 Ania wracaj na wszystkie watki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 18.01.03, 12:25 Zyggi, Saunne dziekuje! ale jakos mi sie nie chce. wole tutaj od czasu do czasu zajrzec i z Wami popisac.zagladajcie kiedy bedziecie mogli. Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 18.01.03, 19:19 Gość portalu: anka1 napisał(a): > Zyggi, Saunne dziekuje! ale jakos mi sie nie chce. wole tutaj od czasu do czasu > > zajrzec i z Wami popisac.zagladajcie kiedy bedziecie mogli. Duza buzka dla Ciebie... :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 20.01.03, 10:53 dla Ciebie tez Zyggi :))) paskudnie sie zrobilo, dlugie watki zaczynaja ciac, nie lubie czegos takiego ((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 168.143.113.* 20.01.03, 15:24 o! Jagiellonską wam przecieli , heheh powinni was w ogole wyciac :) Anka tylko sie calkiem na forum nie obraz...nie zabieraj zabawek z piaskownicy pozdrawiam goraco i cieplutko , hehehehehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 20.01.03, 18:12 Zyggi przepraszam ale tej mendzie bolkowi napisze krotko : spierdalaj na topole tam twoje miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 21.01.03, 19:54 Gość portalu: anka1 napisał(a): > Zyggi przepraszam ale tej mendzie bolkowi napisze krotko : spierdalaj na topole > > tam twoje miejsce! Anulka, nie dziw sie, w moich stronach mowili: "psie (Bolka) glosy nie ida w niebiosy" I tu masz cala odpowiedz...taki jest Bialystok, az wstyd Komus sie przyznac, ze czlek teraz tu mieszka :-)))))))Anulka pozdrawiam Cie goraco i K. tezzzzzz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 209.234.157.* 21.01.03, 20:28 zyggis napisał: > Gość portalu: anka1 napisał(a): > > > Zyggi przepraszam ale tej mendzie bolkowi napisze krotko : spierdalaj na > topole > > > > tam twoje miejsce! > Anulka, nie dziw sie, w moich stronach mowili: "psie (Bolka) glosy nie ida w > niebiosy" I tu masz cala odpowiedz...taki jest Bialystok, az wstyd Komus sie > przyznac, ze czlek teraz tu mieszka :-)))))))Anulka pozdrawiam Cie goraco i K. > tezzzzzz... hehehe z topoli glosy maja blizej do nieba piekne slownictwo Aniu godne ozdoby tego forum wyglada to tak jakbys na tej ulicy wystawala codziennie zyggi to moze wracaj w swoje strony i tlenu nie zabieraj innym pozdrawiam c i g hehehehehehehehehehehehehehehehehe pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 22.01.03, 08:31 ja tez pozdrawiam Zyggi. a co tego osobnika na b. uruchamiam namierzanie. jak bede wiedziala gdzie mieszka odszczeka wszystko staropolskim zwyczajem czyli pod lawa. K. oczywiscie tez pozdrowie !:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 22.01.03, 13:45 Gość portalu: anka1 napisał(a): > Zyggi przepraszam ale tej mendzie bolkowi napisze krotko : spierdalaj na topole > > tam twoje miejsce! ??? Aniu... zatkalo mnie... jestem zaskoczona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 22.01.03, 14:26 kazdy ma granice poza ktorymi jego cierpliwosc sie konczy Saunne :) a ja nie jestem slodkim kobieciatkiem, jak trzeba to potrafie bolesnie przylozyc w czule miejsce ciezkim butem. Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 22.01.03, 19:09 Anulka, duza buzka...Widze, ze tak jak i ja nadajesz sie do American Marines Corps, oki zabiore Cie ze soba, niech sie tu nie martwia:-))))A tego Bolka po IP nalezy dojsc, a reszte zostaw mnie, jeszcze cos pozostalo z 7 Pom.Pow.Desant...tak ze chetni Ci go wystawie...Pozdrawiam goraco, Tych zawiedzionych tez (Susanne..Big Kiss to You ), no i naszego K. oczywiscie tezzzzzzzz.Anulka namierzaj a zobaczysz jak sie robi porzadek...Ale obiecuje Ci ...ostatni cios z buta nalezy do Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 22.01.03, 20:38 Gość portalu: anka1 napisał(a): > kazdy ma granice poza ktorymi jego cierpliwosc sie konczy Saunne :) a ja nie > jestem slodkim kobieciatkiem, jak trzeba to potrafie bolesnie przylozyc w czule > > miejsce ciezkim butem. Anulka jestes the Best !!!! Duza buzka i tak trzymac.... Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 22.01.03, 20:41 Gość portalu: anka1 napisał(a): > kazdy ma granice poza ktorymi jego cierpliwosc sie konczy Saunne :) a ja nie > jestem slodkim kobieciatkiem, jak trzeba to potrafie bolesnie przylozyc w czule > > miejsce ciezkim butem. Wiesz co... zabiore Cie ze soba do Fort Cheyene, PA... chyba zrobia mobilizacje, chcesz to pojedziemy razem, ale Naszego Forum nie opuscimy... Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 22.01.03, 20:42 Gość portalu: anka1 napisał(a): > kazdy ma granice poza ktorymi jego cierpliwosc sie konczy Saunne :) a ja nie > jestem slodkim kobieciatkiem, jak trzeba to potrafie bolesnie przylozyc w czule > > miejsce ciezkim butem. Podoba mi sie Twoja wypowiedz i widze, ze potrafisz bronic swojego...Kochana Anulka :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 209.234.157.* 22.01.03, 22:35 zyggis napisał: > Podoba mi sie Twoja wypowiedz i widze, ze potrafisz bronic swojego...Kochana > Anulka :-))))))))) zyggis wiosna zawitala do miasta a na jagiellonskiej balwan nadal przebywa? mozg ci sie pod helmem w "marines" odparzyl chyba mozesz sobie razem z anka mnie namierzać i po D sie drapac bo na prozno wasze wysilki. cienkie bolki jestescie w te klocki. ania rzuc jeszcze jakims textem , jakas pania lekkich obyczajow lub meskim przyrodzeniem. tak ladnie ci to wychodzi jakbys cale zycie na ulicy stala . dlaczego na jagiellonskiej a nie na malmeda? wstyd naprawde anka nie spodziewalem sie po tobie tego. schowalas sie tu i teraz dopiero widac jak jestes na prawde . a tak dobrze sie zapowiadalas. za bardzo zapatrzona w siebie jestes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 24.01.03, 13:30 Zyggi dzieki za wyrazy uznania !:))) a ta meska dziwka co sie bolek nazywa proponuje sie nie zajmowac. szkoda naszego czasu na takie twory.ignor od tej chwili, niech pisze dalej swoje teksty grafoman i psycholog od 7 bolesci. Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 24.01.03, 17:48 Anulka duza buzka, juz walizy chyba czas pakowac, daja mi znac ze dostalem karte powolania...:-(((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 24.01.03, 18:16 znaczy znikasz z forum ? ((( to watek zwiednie bo ja tez juz tu pisac nie bede... zajdz do K. na kawe przed wyjazdem !!!! pozdrawiam ! jak bedziesz mogl to sie odezwij ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 26.01.03, 00:58 Anulka, jeszczwe narazie nie, ale K. wie dokladnie wszystko.Pozdrawiam cieplutko, narazie piszemy :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja_love Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 07.10.03, 14:29 www.beauty.alice.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 26.01.03, 20:38 zyggis napisał(a): > Wiecie co, widzialem moc różnych ulic i streetow na świecie, ale moja > Jagiellońska jest najpiekniejszą ulicą świata...Przyjedzcie i zobaczcie, to > główna ulica Białegostoku i kocham Ją... Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Ale się uśmiałem... 26.01.03, 21:27 Jestem z daleka, ale z przyjemnością zagladam od kilku miesięcy na białostockie forum. Nigdy w Białymstoku nie byłem. Wątek o ulicy Jagiellońskiej omijałem, bo myślałem, że poruszane są tu sprawy miejsko-gminne. Wpadłem na pomysł, aby popatrzeć na plan miasta. Pół godziny szukałem "głównej ulicy...". Nic z tego, plan miasta komputerowy, bez wyszukiwarki. No to zacząłem czytać teksty w wątku. Sam z siebie się uśmiałem. Ulicę Jagiellońską znalazłem. Pozdrowienia z Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Ale się uśmiałem... 27.01.03, 11:53 Witamy ukochany Wrocek w 78 konczylem wydz. bud lad na Polibudzie:-))) ciagle tesknie za rodzinnymi stronami, coz taki jest loz ludzki, ale...Swiat jest bardzo maly... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Ale się uśmiałem... IP: 212.33.74.* 27.01.03, 13:06 Nxa ja tez pozdrawiam ! Zyggi daj znac kiedy znikniesz! pozdrawiam ! a co do K. to nie wiem co bedzie ... Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Ale się uśmiałem... 27.01.03, 13:26 Dziękuję za pozdrowienia. 1978 to kawałek czasu. Jeżeli bywasz we Wrocławiu to pewnie zauważasz zmiany. Chyba na lepsze. Ja tu się urodziłem i tu chyba zostanę. Mieszkałem w różnych częściach miasta ale swojej ulubionej ulicy nie mam. Miejsce, po którym lubię nocą spacerować to Ostrów Tumski. Od kiedy powróciły gazowe latarnie jest tam bardzo ładnie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Ale się uśmiałem... 28.01.03, 11:56 Pozdrawiam Cie goraco, we Wrocku bywam czesto, cala moja rodzina tam mieszka.Coz takie jest zycie, raz Wrocek, raz NYC, raz Leverkusen no i Bialy, ale...Nie nie bede sie zalil, powiem Ci tylko jedno dziwne tu sa strony, a ludzie jeszcze bardziej, (sorry jak wszedzie sa wyjatki, Ktore sa wspaniale i dla nich buzka od Zygmuska) ale jak widzisz po tym forum jest tu moc zla...Ale ja tego nie zmienie, niestety w domu uczyli mnie zyc ze wszytkimi w zgodzie i na jednym poziomie, niestety tu jest inaczej , Ty nie zrozumiesz tego. Jak wybuchla wojna w Yugoslavii od razu mialem Bialystok przed oczyma. Tak ciezkie slowa, ale prawdziwe...A wystarczy tylko miedze pezrkroczyc ( Lomza ) calkiem inna mentalnosc ludzi, coz ....Mysle ze i tak za duzo napisalem, ale jest to prawda...Pozdrawiam Cie goraco z zimnego konca Polski... Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Ale się uśmiałem... 28.01.03, 13:29 A toś mnie zaskoczył. Zaglądam tutaj, bo jest spokojniej i mniej zacietrzewienia polityczno-społeczno-gospodarczego. Ciekawe tematy i interesujący ludzie. Myślałem, że forum odzwierciedla trochę mieszkanców miasta. Z daleka faktycznie trudno to ocenić. Zwłaszcza jak wychowało się we Wrocku. Mając za sąsiadów Niemca, Mazowszankę, Ukraińca, Litwina i Wielkopolanina nasi rodzice i my nauczyliśmy się żyć ze sobą, a nie obok siebie. Ty podróżujesz po świecie, to masz porównanie. Ja raz w roku jestem na urlopie i prawdę mówiąc nie spotkałem się z taką opinią. Mam wielka nadzieję, że się mylisz. Pozdrawiam z wiosennego Wrocławia (deszcz +9 stopni). nxa Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Ale się uśmiałem... 29.01.03, 17:33 Dzieki za pozdrowionka, widze ze zainteresowala Cie Nasza Jagiellonska...Widzisz mieszkam tu od 18 latek, poznalem dobrze tutejszy folklor i ludzi. Prawdziwe odnoszenie sie do siebie wyszlo na kontrakcie budowlanym w Niemczech, dopiero tak narod bialostocki pokazal na co Go stac, zobaczylem kto jest kto, kto nasz a kto swojak jak tu mowia. Wiesz, smieszy mnie to, ale i ja powoli staje sie prawdziwym obywatelem tej Ziemi, nasi wpoili mi w glowe ktom ja i z kim powinienem rozmawiac. Niestety tu tak juz jest i tego sie nie zmieni. jak zaczalem obstawac za swojakami to posadzono mnie o zdrade stanu...Tak, tak tu jest...Pozdrawiam jeszcze raz cieplutko i powiem jedno czulem sie i zawsze bede sie czul zwiazany z Wrockiem, ale najpiekniejsza ulica Swiata jest oczywiscie Nasza Jagiellonska w Bialym :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Ale się uśmiałem... 28.01.03, 11:46 Gość portalu: anka1 napisał(a): > Nxa ja tez pozdrawiam ! > Zyggi daj znac kiedy znikniesz! pozdrawiam ! a co do K. to nie wiem co > bedzie ... Oj Anulka, czekam caly czas na wiadomosc z Tampa,Fl. Wiesz jak wygladaja te nasze wojaze do USA, ale co zrobic nikt tu starego nie chce, a tam az rece zacieraja ...taka prawda wplaca 1200$ tygodniowki i ma temat z glowy. A co do K.....oj jakies nowe rzeczy slysze???? A moze by tak razem na Floryde ???.Pozdrawiam goraco i cieplutko tez... Oj ciekawe, ciekawe...hmmm, ale nie bede K.pytal, ale nowina :-(((((((((((.Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Ale się uśmiałem... IP: 212.33.74.* 28.01.03, 13:06 zyggis napisał: > Gość portalu: anka1 napisał(a): > > > Nxa ja tez pozdrawiam ! > > Zyggi daj znac kiedy znikniesz! pozdrawiam ! a co do K. to nie wiem co > > bedzie ... > Oj Anulka, czekam caly czas na wiadomosc z Tampa,Fl. Wiesz jak wygladaja te > nasze wojaze do USA, ale co zrobic nikt tu starego nie chce, a tam az rece > zacieraja ...taka prawda wplaca 1200$ tygodniowki i ma temat z glowy. A co do > K.....oj jakies nowe rzeczy slysze???? A moze by tak razem na > Floryde ???.Pozdrawiam goraco i cieplutko tez... Oj ciekawe, ciekawe...hmmm, > ale nie bede K.pytal, ale nowina :-(((((((((((.Pa moze faktycznie nie pytaj Zyggi :) tu nie tylko osob w kwiecie wieku nie chca,mlodszych tez nie.((( na Floryde ? chyba za goraco i aligatory :))) pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Ale się uśmiałem... 29.01.03, 17:25 Pozdrawiam Cie cieplutko, a z wyjazdem dam znac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Ale się uśmiałem... IP: 212.33.74.* 30.01.03, 08:38 wolalabym zebys nie wyjezdzal ((( ale jak trzeba... pozdrawiam serdelecznie !:) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Ale się uśmiałem... 01.02.03, 10:21 Gość portalu: anka1 napisał(a): > wolalabym zebys nie wyjezdzal ((( ale jak trzeba... pozdrawiam serdelecznie !:) Jeszcze nie jade, ale sadze, ze czas zakonczyc ten watek. Pozdrawiam Cie serdecznie i mam nadzieje, ze bedzie mi dane jeszcze z Toba porozmawiac. Czesc i pa :-))). Anulka tak bedzie najlepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Ale się uśmiałem... IP: 212.33.74.* 03.02.03, 16:46 szkoda ((( to jest fajny watek i forum sporo straci ze juz nie bedziesz pisal. ale twoja wola. pozdrawiam serdecznie ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Ale się uśmiałem... 05.02.03, 20:23 Gość portalu: anka1 napisał(a): > szkoda ((( to jest fajny watek i forum sporo straci ze juz nie bedziesz pisal. > ale twoja wola. > pozdrawiam serdecznie ! Anulka, dzieki za uznanie, ale sama wiesz, tak bedzie najlepiej bo zaczynam pisac co mysle, a nie zawsze mozna to robic...reszte dopowiem jak sie spotkamy na Jagiellonskiej, tej najpiekniejszej ulicy Białegostoku...Pozdrawiam cieplutko Wszystkich, Pa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Ale się uśmiałem... IP: 212.33.74.* 06.02.03, 08:29 Zyggi w koncu nie twoja wina ze cenzura sie gdzieniegdzie ostala :))) olac to i robic swoje. a kiedy pogadamy na zywca ?:))) pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Ale się uśmiałem... 06.02.03, 09:51 Kochana Anulka, mysle, ze do poniedzialku powinienem sie stawic w ukochanym Bialymstoku, a porozmawiac z Toba zawsze.Dla Ciebie to i z Oklahoma City przyjade, tak, tak, tylko co na to hmmmmmmmmmmmm ???No wiesz, pozdrow Wszystkich nam bliskich i Tych niezyczliwych tez... :-))) Pozdrawiam Cie jeszcze raz, a moze 122 ! + 2, o tyle caluskow jestes warta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Ale się uśmiałem... IP: 212.33.74.* 06.02.03, 14:05 jako ze ze mnie typ zawziety to pozdrowie tylko zyczliwych :) dzieki za caluski jak hmmmmmmmmm pozwoli to oddam z procentem, a do rozmowy hmmmmmmmm pewnie sie chetnie przylaczy zwlaszcza jak malinki beda :))) pozdrawiam cieplo i serdecznie ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Ale się uśmiałem... 06.02.03, 14:14 Gość portalu: anka1 napisał(a): > jako ze ze mnie typ zawziety to pozdrowie tylko zyczliwych :) dzieki za caluski > > jak hmmmmmmmmm pozwoli to oddam z procentem, a do rozmowy hmmmmmmmm pewnie sie > chetnie przylaczy zwlaszcza jak malinki beda :))) > pozdrawiam cieplo i serdecznie ! Ojjjjjjjjjjj Anulka, hmmmmmmmmmmmmmmmmm dostanie porcje na kaszelek i bole brzuszka i pewnie pojdzie spac, a my jak...hmmmmmmmmmmmmmm zasnie porozmawiamy co ???????Pozdrawiam cieplutko z zasniezonej :-)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Ale się uśmiałem... IP: 212.33.74.* 06.02.03, 15:37 wolalabym zeby hmmmmmmmmmm brzuszek nie bolal i nie kaszlal. lubie jak sie usmiecha i jest Mu dobrze. do popisania ! ide poogladac miasto w zimowej kolderce. pa ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Ale się uśmiałem... 06.02.03, 16:10 Gość portalu: anka1 napisał(a): > wolalabym zeby hmmmmmmmmmm brzuszek nie bolal i nie kaszlal. lubie jak sie > usmiecha i jest Mu dobrze. > do popisania ! ide poogladac miasto w zimowej kolderce. > pa ! Tez wole jak hmmmmmmmmmmmm jest zdrowy i tego tez zycze...le sniegu napadalo :- ))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nxa Re: Ale się uśmiałem... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 19:21 Dzięki za pozdrowienia. Ja jestem chyba życzliwy? Zajrzyj tutaj: www.internetia.pl/pogoda/show.html?miasto=wroclaw&skala=C Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Ale się uśmiałem... 06.02.03, 20:30 Piekna stronka, zawsze jestes u nas mile widziany, no i zapraszam do odwiedzenia Jagiellonskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Ale się uśmiałem... IP: 212.33.74.* 07.02.03, 08:52 Nxa jestes. a jakze :) piekne jest twoje miasto. pozdrawiam ! Zyggi jak tam odniezanie idzie? chyba przyjade pomoc Tobie i Hmmmmmmm, bo przy takiej obfitosci sniegu wszystkie rece sie przydadza do pracy, nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Ale się uśmiałem... 07.02.03, 10:24 Oj chyba, hmmmmmmmmmmmmmmmmmm musi pomoc...Pzdrawiam Cie bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Ale się uśmiałem... IP: 212.33.74.* 07.02.03, 13:58 polaczcie sily :) i zaklinacza trzeba zalatwic zeby juz padac przestalo . snieg ile mozna padac, litosci !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Ale się uśmiałem... 07.02.03, 15:06 Gość portalu: anka1 napisał(a): > polaczcie sily :) i zaklinacza trzeba zalatwic zeby juz padac przestalo . > snieg ile mozna padac, litosci !!! Az tyle napadalo ?????????????/No nie nie wracam do Bialego...:-)))Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Ale się uśmiałem... IP: 212.33.74.* 07.02.03, 15:53 nawet gdybys chcial wrocic moga byc z tym klopoty tyle napadalo ((( ale wracaj jak tylko sie da, smutno bez Ciebie ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Ale się uśmiałem... 07.02.03, 16:20 Gość portalu: anka1 napisał(a): > nawet gdybys chcial wrocic moga byc z tym klopoty tyle napadalo ((( > ale wracaj jak tylko sie da, smutno bez Ciebie ! Wiesz dobrze, ze nie opuszcze mojej Jagieloonskiej, moc wspanialych ludzi tam mieszka. Sniegu wspolczuje, coz mowie caly czas... pakuj walizy i lecimy Tampa,Fl , tam teraz cieplutko. Pozdrawiam goraco Ciebie, hmmmmmmmmmmm i wszystkich mam Zyczliwych i Tych pozostalych tezzzzzzzzzz......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Ale się uśmiałem... IP: 212.33.74.* 07.02.03, 16:36 boje sie aligatorow :) pozdrawiam i znikam ! pa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Ale się uśmiałem... IP: 212.33.74.* 14.02.03, 08:50 pozdrawiam walentykowo cala Jagiellonska z przyleglosciami !:) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Ale się uśmiałem... 17.02.03, 17:05 Gość portalu: anka1 napisał(a): > pozdrawiam walentykowo cala Jagiellonska z przyleglosciami !:) Dziekuje Anulka, sorry ze nie odzywalem sie, musialem wyjechac do Mielca, a po drugie choruje na zoladek, w ciagu 7 dni spadlo mi 8 kg...Mysle, ze do wizyty piatkowej przezyje jakos. Jeszcze raz dzieki Ci za pozdrowionka, trzymaj za mnie kciuki, bo cos czuje, ze juz po mnie :-((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Ale się uśmiałem... 17.02.03, 17:08 Zyggis - na żołądek kup sobie pepsi, albo colę. Tylko odbąbelkuj, na przykład podgrzewając z mieszaniem. W smaku na pewno nie rewelacyjne, ale znam kilka osób, którym taka kuracja pomogła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Ale się uśmiałem... IP: 212.33.74.* 17.02.03, 18:18 matko kochana Zyggi jak najszybciej do lekarza ! jeszcze sie odwodnisz i co bedzie !!! Jagiellonska bez Ciebie to nie Jagiellonska. K. wysle do Ciebie z wizyta jesli przyjmujesz jakies w tym stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Ale się uśmiałem... 18.02.03, 22:29 ralston napisał: > Zyggis - na żołądek kup sobie pepsi, albo colę. Tylko odbąbelkuj, na przykład > podgrzewając z mieszaniem. W smaku na pewno nie rewelacyjne, ale znam kilka > osób, którym taka kuracja pomogła... Dzieki, ale mam dosyc tych amerykanskich wynalazkow, znan je na wylot, az za bardzo 3-krotny pobyt za Oceanem tak wlasnie dziala na zoladek, a ja jeszcze Ich popieram i pakuje walizy na 4-ty wyjazd, buuuuuuuuuuuuu. Coz nowa przypowiesz Polak sobie kupi, ze przed... ale i po jest dalej glupi, to po prosty caly Zyggi from Jagiellonska Street...Pozdrawiam goraco, ale wybacz juz gastrolodzy zajmuja sie moim zoladkiem, ale za rady bardzo dziekuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Ale się uśmiałem... IP: 212.33.74.* 19.02.03, 10:48 Zyggi jak sie czujesz ? mam nadzieje ze jest lepiej. dziekuje bardzo za przepyszne malinki. wyzarlam juz 3/4 sloika. jem je na sniadanie, obiad i kolacje. pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Ale się uśmiałem... 19.02.03, 14:12 Anulka, ciesze sie, ze malinki smakuja, poszukamy jeszcze...A ze zdrowiem, powiem tak nie mam wyjscia do piatku musze dociagnac, a gdyby nie...to Hmmm wie gdzie lezy kasa na stype...:-((( Pozdrawiam Wszystkich cieplutko. Jedyna dobra strona tej mojej choroby jest to, ze oderwalem sie od kawy i to mnie cieszy, juz 2 tyg. nie pije jej i wiem, ze wiecej nie kupie, no chyba , ze Hmmmm przyjdzie to musze Go poczestowac, ale powiem Ci jedno .... ma szlaban na faje w moim towarzystwie :-(((((....Widzisz, mozna i slucha sie tezzzzzzzzzzzz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Ale się uśmiałem... IP: 212.33.74.* 19.02.03, 18:13 masz byc zdrowy i zywy nie tylko do piatku ale potem tez :))) jeju jak Ci sie udalo przekonac Hmmm zeby nie kopcil w twoim towarzystwie ? zdradz sekret prosze !!! pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Ale się uśmiałem... 19.02.03, 20:32 Anulka, Hmmmmmmmmmmm mnie slucha i cala recepta...:-))))Porozmawiam z Nim, chyba sie nie obrazi na mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Ale się uśmiałem... IP: 212.33.74.* 20.02.03, 08:41 ale On jest Panem bardzo niezaleznym. chyba hipnoze stosujesz albo co :))) pozdrawiam! jak samopoczucie ? Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Ale się uśmiałem... 20.02.03, 10:21 Gość portalu: anka1 napisał(a): > ale On jest Panem bardzo niezaleznym. chyba hipnoze stosujesz albo co :))) > pozdrawiam! > jak samopoczucie ? Dzieki za pozdrowionka, mam swoje sposoby :-))))A zdrowko, oj kiepskie ponownie przymusowa dieta od wczorajszego sniadania, jutro wizyta u lekarza. pozdrawiam juz z Bialego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Ale się uśmiałem... IP: 212.33.74.* 20.02.03, 13:48 Zyggi moze Ty na gorzka czekolade sie przerzuc na kilka dni jako diete ? twoje sposoby sa lepsze od moich najwyrazniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Ale się uśmiałem... IP: 212.33.74.* 24.02.03, 11:01 Zyggi jak samopoczucie ? jest lepiej ? czy lekarze powiedzieli ze wszystko ok ? Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Chyba juz po mnie :-((((( 25.02.03, 15:02 Anulka, dzieki serdeczne za pamiec, Ty Jedyna troszczysz sie o mnie i za to dzieki wielkie...Tak, mialem dzisiaj robiona kolonoskopie, cos strasznego bolesne, zreszta coz jak trzeba to trzeba. Pobrali mi wycinek polipa, musze teraz 2 tygodnie czekac na wynik badania histopatologicznego, tak jak mowi Hmmmm, nie brac do glowy, a zyc trzeba dalej az do samego konca...Tyle nudzenia, a co tam u Ciebie ??? Pozdrawiam Cie bardzo mocno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Chyba juz po mnie :-((((( IP: 212.33.74.* 25.02.03, 18:19 Zyggis trzeba wierzyc ze jest i bedzie dobrze !!! Hmmm ma racje , po stokroc racje. On jest madry. trzymam kciuki i czekam razem z Toba. pozdrawiam serdecznie i nie zalamuj sie prosze !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pisces Re: Chyba juz po mnie :-((((( IP: *.stclar01.mi.comcast.net 25.02.03, 20:29 Zyggi,zycze ci duzo,duzo,duzo,duzo zdrowia!!! Glowa do gory wszystko bedzie ok,nie mozna sie poddawac. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Chyba juz po mnie :-((((( 26.02.03, 15:30 dzieki swerdeczne za tak dobre i wielkie dla mnie slowa. To juz 3 x jak pobieraja ze mnie probki na hp. , dotychczas mi sie udawalo, ale jak mowia do 3x sztuka, wiec chyba i stype czas szykowac. Serdecznie pozdrawiam Wszystkich, dzieki za przyjazne i mile slowa, bardzo mi jest milo, jeszcze raz pozdrawiam goraco... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Chyba juz po mnie :-((((( IP: 212.33.74.* 26.02.03, 15:47 Zyggi zadnej stypy nie bedzie cholera jasna !!!! masz byc caly, zdrowy i zywy !!! bo wpadne na Jagiellonska i narozrabiam jak pijany zajac w kapuscie ! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuala_lumpur Re: Chyba juz po mnie :-((((( 26.02.03, 15:52 Przepraszam, że się wtrącam do rozmowy :), ale chciałbym w sobotę wpaść na Jagiellońską Street. Muszę zobaczyć jaka jest! Tylko powiedzcie mi czy są tam drewniane domy... Bo ja bardzo lubię drewniane domy w Białymstoku... Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Chyba juz po mnie :-((((( 26.02.03, 16:23 Serdecznie zapraszam, ale gro drewnianych domkow jest przy ulicy... Drewniannej, ale Jagielonska zawsze wita Wszystkich Gosci bardzo serdecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Chyba juz po mnie :-((((( IP: 212.33.74.* 27.02.03, 08:48 ale i przy Jagiellonskiej pare ladnych drewnianych jest. Zyggi jak samopoczucie ? pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Chyba juz po mnie :-((((( 01.03.03, 13:51 Anulka, sorry do bani, coz wiecej...Pozdrawiam goraco... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Chyba juz po mnie :-((((( IP: 212.33.74.* 01.03.03, 15:42 a ja juz nie wiem jak Cie pocieszyc ((( ale za tydzien bedzie swieto bo wyniki beda ok. , zobaczysz ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Chyba juz po mnie :-((((( 02.03.03, 14:06 Kochana Anulka, pocieszac, nie nalezy, nawet sory ale zabraniam!!!Nie pierwszy to juz raz jak ze mnie pobieraja probki na hp., jak to mowia najgorszy jest 1- szy raz, a to juz chyba 3-ci. Co ma byc to i tak bedzie, nie balem sie nigdy smierci, tylko bol mnie przeraza. Mysle, ze czas zakonczyc ten smutny watek...Idzie wiosna, czas ognisko z kielbaskami szykowac...pozdrawiam Cie goraco...moja Ty Suliko !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Chyba juz po mnie :-((((( 11.03.03, 18:25 Gość portalu: anka1 napisał(a): > a ja juz nie wiem jak Cie pocieszyc ((( ale za tydzien bedzie swieto bo wyniki > beda ok. , zobaczysz ! Anulka, mam wynik... Brzmi on tak "Adenoma tubulare"...lekarz prowadzacy pocieszyl mnie, ze to nie rak, ale...kieruje mnie do szpitala na usuniecie tych polipow. Tyle nowin, narazie jeszcze zyje, a co bedzie dalej, zobaczymy. Pozdrawiam goraco Wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
nxa To Ty już jesteś prawie w domu 11.03.03, 18:46 Witaj wśród żywych. Życze zdrowia, a na pociechę fragment z fachowego pisma odnośnie w/w wspomnianego schorzenia: "W pierwszej i drugiej dobie pooperacyjnej podawano kroplówkę oraz herbatę do picia, w trzeciej dobie dietę płynną a w czwartej dobie dietę lekką i wypisywano chorych do domu. Po upływie dwóch tygodni wracali do pracy." A wiec do pracy Zyggis, nie obijaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Zyggi IP: 212.33.74.* 18.03.03, 11:24 jak bedziesz mogl odezwij sie i napisz czy wszystko w porzadku, dobrze ? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Zyggi 18.03.03, 11:28 O jesteś Aniu - więc jednak żyjesz... Na mail-e nie odpowiadasz... Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Zyggi 18.03.03, 17:30 Cześć Aniu, szkoda, że nie piszesz na forum. Masz bardzo orginalny sposób oceny rzeczywistości. Lubię. Zyggi leży w PSK. Wycinają mu polipy. Dobrze, że go zdiagnozowali bo to hadztwo straszne, nawet zabić może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Zyggi IP: 212.33.74.* 18.03.03, 18:03 Ralsik od Ciebie nie dostalam maila to nie odpisalam :) Habi od dzis sie poprawiam tylko nie krzycz :))) czekam niecierpliwie na znak od Zyggiego ze wszystko wraca do normy. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Zyggi 18.03.03, 18:22 O kurde - a ja się opisałem jak głupi! I chcesz powiedzieć, że to wszystko był daremny trud? Ale, tak właściwie, to ro o czym pisałem wydaje się być już nieaktualne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Zyggi IP: 212.33.74.* 18.03.03, 18:24 moze zapomniales wyslac ?:))) pa Ralsiku ! do jutra ! bede sie zbierac do domku. milego wieczoru ! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Zyggi 18.03.03, 18:34 Przyczyną jakichś 99.7% przypadków nie dotarcia korespondencji do adresata jest brak jej wysłania. Ale nie, nie zapomniałem. Napisałem takiego dłuuuugachnego maila w tym czasie, w którym portal wariował. Wyrzucało mnie parokrotnie i wygląda na to, że szlag trafił całe moje pisanie :(( Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Zyggi 18.03.03, 19:10 Gość portalu: anka1 napisał(a): > jak bedziesz mogl odezwij sie i napisz czy wszystko w porzadku, dobrze ? Anulka, przekazalem...K.wie all. Tak docenty mna pokierowali, ze z przypadkiem na Interne...trafilem na dyzur:-))))) Laryngologii. Czekam, na mozliwosc rozmowy z fachowcem, kupa smiechu. Ja zawsze mowie...Ukochany Bialystok...:- )))).Zapytaj K. przekaze Ci all. Pozdrawiam Wszystkich i ciesze sie, ze od 01.04 nie bedzie Kas Chorych, wiem moze na ten zabieg udam sie do Pacanowa, tak mnie tu w Bialym rozbawili i to juz nie 1-szy raz. Coz....Jeszcze raz pozdrawiam Wszystkich, a Ciebie Anulka, moja Ty Suliko...szczegolnie. Pa x 122 i + 2... Wasz Zyggi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Zyggi . IP: 212.33.74.* 19.03.03, 08:47 nie !!! paranoja Zyggi ! to sie nadaje do opisania w gazecie ! polska sluzba zdowia to bylby niezly kabaret gdyby nie chodzilo o ludzkie zdrowie i zycie. a jak sie czujesz ? K. wypytam o wszystko.pozdrawiam serdecznie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Rals IP: 212.33.74.* 19.03.03, 08:49 maila nie dostalam ale milo mi ze pisales. dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Rals 19.03.03, 08:53 Gość portalu: anka1 napisał(a): > maila nie dostalam ale milo mi ze pisales. dziekuje! Jak byś chciała jeszcze kiedyś nie dostać maila - to daj znać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Zyggi IP: 212.33.74.* 20.03.03, 15:43 K. mowil jak Cie potraktowali na izbie przyjec. zgroza. jak mozna tak z Ludzmi postepowac !? wspolczuje i czekam na dobre wiesci. Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Zyggi 20.03.03, 15:49 Gość portalu: anka1 napisał(a): > K. mowil jak Cie potraktowali na izbie przyjec. zgroza. jak mozna tak z Ludzmi > > postepowac !? wspolczuje i czekam na dobre wiesci. Anulka, tak jest i nic na to nie poradzimy. Odebralem wynik antygen n., jest oki, ale te moje nieszczesne gruczolaki musze wywalic. Dobrze, ze od 04.01 znosza Kasy Chorych, jak tu sie nie dogadam pojade w Polske sie leczyc...Pozdrawiam goraco i serdecznie Zyggi, pozdrow K. , jak myslisz, moze On wykona mi ten zabieg, literatute na ten temat posiadam :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Zyggi IP: 212.33.74.* 22.03.03, 17:22 a mnie szlag trafia Zyggi na cos takiego ! skladki z nas zdzieraja ale - leczcie sie prywatnie - to recepta tych sk.... K. jest nadzwyczajny, zdolny i w ogole naj -, naj- ale moze lepiej w tym wypadku zdaj sie jednak na lekarzy :) pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Zyggi 23.03.03, 19:07 Gość portalu: anka1 napisał(a): > a mnie szlag trafia Zyggi na cos takiego ! skladki z nas zdzieraja ale - > leczcie sie prywatnie - to recepta tych sk.... > K. jest nadzwyczajny, zdolny i w ogole naj -, naj- ale moze lepiej w tym > wypadku zdaj sie jednak na lekarzy :) > pozdrawiam ! Nie wole jak mi to K. wykona..tylko narzedzia musimy zalatwic.Pozdrawiam Zyggi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Zyggi IP: 212.33.74.* 24.03.03, 10:23 w razie czego ostrzegalam :) pozdrawiam serdecznie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Zyggi 26.03.03, 18:51 Gość portalu: anka1 napisał(a): > w razie czego ostrzegalam :) > pozdrawiam serdecznie !!!! Anulka, cos Ty male znieczulenie i po robocie, oj tylko zeby K. nie pomylil narzedzi, chyba jakas pomoc trzeba poszukac...Bo mi jeszcze opornik zamontuje, hmmmmmm. pozdrawiam cieplutko no i K. tez :-))))Zyggi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Zyggi IP: 212.33.74.* 27.03.03, 08:42 dziekuje za pozdrowionka i tez pozdrawiam ! K. jak cos robi to wie co. spoko :) a oporniki moge od Niego na wszelki wypadek zabrac na troche :) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Zyggi 29.03.03, 16:12 Gość portalu: anka1 napisał(a): > dziekuje za pozdrowionka i tez pozdrawiam ! > K. jak cos robi to wie co. spoko :) a oporniki moge od Niego na wszelki wypadek > > zabrac na troche :) dzieki Anulka, nie wiesz Kto takie fajne ogniska robi ostatnio na Jagiellonskiej???Pozdrawiam Cie goraco....w poniedzialek szpital...trzymaj kciuki we wtorek. najgorsze to, ze chce mi sie jesc a tu juz od soboty dieta...Mysle, ze szybko sie zobaczymy...Pa.Zyggi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Zyggi IP: 212.33.74.* 29.03.03, 17:29 zyggis napisał: > Gość portalu: anka1 napisał(a): > > > dziekuje za pozdrowionka i tez pozdrawiam ! > > K. jak cos robi to wie co. spoko :) a oporniki moge od Niego na wszelki > wypadek > > > > zabrac na troche :) > dzieki Anulka, nie wiesz Kto takie fajne ogniska robi ostatnio na > Jagiellonskiej???Pozdrawiam Cie goraco....w poniedzialek szpital...trzymaj > kciuki we wtorek. najgorsze to, ze chce mi sie jesc a tu juz od soboty > dieta...Mysle, ze szybko sie zobaczymy...Pa.Zyggi bede trzymac z calej sily! a jesc moge za Ciebie i siebie. potem sie rozliczymy :) ogniska ? wiem. pachnie od Niego dymem i boczkiem. a mnie zazdrosc zzera :) pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Zyggi IP: 212.33.74.* 01.04.03, 13:56 Zyggi jak tam ? podobno juz po wszystkim ? wracaj bo smutno bez Ciebie ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Zyggi 02.04.03, 17:59 Gość portalu: anka1 napisał(a): > Zyggi jak tam ? podobno juz po wszystkim ? wracaj bo smutno bez Ciebie ! Czesc, tak juz po wszystkim. Lezalem do dzis i....niestety Nikt nie przedzwonil, Nikt mnie nie odwiedzil...przez te 3 dni :-((((. Coz widac tyle jestem wart...Pozdrawiam Zyggi. Takie jest niestety zycie :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Zyggi IP: 212.33.74.* 03.04.03, 11:00 ale ja i K. pamietalismy. naprawde. i tesknilismy do Ciebie. jestes wart gore zlota ! pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Zyggi 03.04.03, 16:13 Gość portalu: anka1 napisał(a): > ale ja i K. pamietalismy. naprawde. i tesknilismy do Ciebie. jestes wart gore > zlota ! > pozdrawiam ! Duża buźka od Zygmuśka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Zyggi IP: 212.33.74.* 04.04.03, 08:43 jak K. pozwoli to duza buzka dla Zygmuska :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Zyggi 05.04.03, 16:46 Gość portalu: anka1 napisał(a): > jak K. pozwoli to duza buzka dla Zygmuska :)))) Hmmmm, powiem tak, a zreszta nic nie powiem...Duza buzka od Zygmuska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MArtinSK Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: *.sav.tkb.net.pl 05.04.03, 21:56 Witam Ledwo ją znalazłem na mapie, ale jak się ociepli znowu, to smigne na rowerze tam i oblukam co to za super ulica Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 06.04.03, 13:59 Gość portalu: MArtinSK napisał(a): > Witam > Ledwo ją znalazłem na mapie, ale jak się ociepli znowu, to smigne na rowerze > tam i oblukam co to za super ulica > Pozdrawiam Dzieki za pozdrowionka i zapraszamy do nas.Zyggi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 07.04.03, 13:40 Zyggi jak cos fajnego to powiedz. od czwartku jest mi tak paskudnie ze kazda weselsza rzecz sie przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 07.04.03, 14:29 Gość portalu: anka1 napisał(a): > Zyggi jak cos fajnego to powiedz. od czwartku jest mi tak paskudnie ze kazda > weselsza rzecz sie przyda. Anulka...wiec tak, " Przychodzi baba do lekarza i ma pod jedna pacha telewizor, a pod druga express do kawy. Lekarz pyta co nai jest, ona na to TELEEXPRESS"... Pomoglo ??? ja nie, cos innego wymysle, no i duza buzka od Zygmuska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 07.04.03, 15:41 smieszne ale nie moglbys czegos nie o lekarzach ? nie mam nic przeciw nim ale wole jak wszyscy sa zdrowi. a jak Ty sie czujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 09.04.03, 13:06 Zyggi czy wszystko w porzadku ? Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 10.04.03, 16:11 Gość portalu: anka1 napisał(a): > Zyggi czy wszystko w porzadku ? Tak Anulka, byly u nas rekolekcje, dlatego malo tu i jestem ostatnio. Tak all oki, duza buzka od Zygmuska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 11.04.03, 08:27 to dobrze ze przynajmniej u Ciebie ok. pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 11.04.03, 15:38 Gość portalu: anka1 napisał(a): > to dobrze ze przynajmniej u Ciebie ok. pozdrawiam serdecznie! Anulka, a co u Ciebie cos nie tak ???Pozdrawiam Zyggi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 11.04.03, 15:48 juz lepiej Zyggi, ale nie calkiem. pogadajcie sobie z K. On wie o wszystkim. i wiesz co On jest the best. w calym kosmosie nie ma takiego drugiego ! pozdrawiam i spokojnego weekendu! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 12.04.03, 10:35 Gość portalu: anka1 napisał(a): > juz lepiej Zyggi, ale nie calkiem. pogadajcie sobie z K. On wie o wszystkim. i > wiesz co On jest the best. w calym kosmosie nie ma takiego drugiego ! > pozdrawiam i spokojnego weekendu! Ja juz nic nie wiem??? :-(((((Pozdrawiam cieplutko...Zyggi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 14.04.03, 13:08 pogadaj z K., bedziesz wiedzial . pozdrowienia ! jak tam przygotowania do swiat ? Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 15.04.03, 08:08 Dzieki za pozdrowionka, a przygotowania do Swiat ida pelna para, emigranci zjezdzaja do Polski ( ale tylko na Swiata :-))) ). Pozdrawiam goraco. Zyggi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 15.04.03, 08:30 a mi sie strasznie sprzatc nie chce, przygotowania ida slamazarnie albo stoja w miejscu :) pozdrowienia Emigrantom i nie tylko ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 15.04.03, 16:56 Anulka, bedzie oki mie martw sie, ale sorry mam jedno troche prywatne pytanko...Zapytam, niech tam : Anulka co sie dzieje, ze nie widze Cie w Teatrze, zaprzestalas chodzic na spektakle??? Dlaczego, jaka tego przyczyna??? Hmmm, a moze by tak do...Teatru??? Pozdrawiam Zyggi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 16.04.03, 08:34 Zyggi co masz na mysli piszac o Teatrze ?:))) pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 16.04.03, 09:31 Pozdrawiam Cie, a o do Teatru mozna by sie chyba umowic ??? Dosyc dobra obsade aktorska maja obecnie w Bialymstoku...Duza buzka od Zygmuska :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 16.04.03, 13:53 jak K. zechce to z Toba wszedzie ! wielka buzka dla Zygmuska :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 16.04.03, 15:19 Gość portalu: anka1 napisał(a): > jak K. zechce to z Toba wszedzie ! wielka buzka dla Zygmuska :)))) Dzieki za buzke, nawet nie spodziewalem sie, ze jest az taka slodziutka...mniammm. Anulka kazdy jest panem swojego EGO, wiec po co pytac trzecie osoby ??? Czynie to co uwazam za dobre, dla drugiej Osoby, no i dla siebie...Te 3-cie nie wchopdza w rachube...Pozdrow K. mysle, ze nie bedzie zachwycony takim obrotem sprawy, ale coz, nie musimy wszystkiego glosno mowic Jemu :-)))) Sza nasza tajemnica. Duza buzka od Zygmuska.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 17.04.03, 11:01 Zyggi bez urazy ale ja chce byc lojalna wobec K. On na to zasluguje jak malo kto ! a w dodatku ma tak niewiele przyjemnosci w zyciu ze do teatru jak najbardziej trzeba sie i z Nim wybrac ! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 17.04.03, 15:07 No nieeeee, sorry ale ja nie oglądam sie za chłopakami i do teatru wyłącznie uczęszczam z płcią piękną :-)))). Oj coś mi to wszystko podejrzanie wygląda, albo będzie wielka burza, albo będzie...(dawno nie bawilem sie na...)Hmmmmm. Duża buźka od Zygmuśka, oczywiscie dla Ciebie Anulka1... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 17.04.03, 17:37 zyggis napisał: > No nieeeee, sorry ale ja nie oglądam sie za chłopakami i do teatru wyłącznie > uczęszczam z płcią piękną :-)))). Oj coś mi to wszystko podejrzanie wygląda, > albo będzie wielka burza, albo będzie...(dawno nie bawilem sie na...)Hmmmmm. > Duża buźka od Zygmuśka, oczywiscie dla Ciebie Anulka1... a ja sie ogladam za Tym Jednym:) co Ci podejrzanie wyglada Zyggi ? na czym chcesz sie bawic ?:))) uklony dla Ciebie, na odmiane !:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 18.04.03, 11:46 Zyggi zycze Ci najpiekniejszych najswiateczniejszych wiosennych cieplych Swiat !!! do wtorku !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 18.04.03, 21:15 Gość portalu: anka1 napisał(a): > Zyggi zycze Ci najpiekniejszych najswiateczniejszych wiosennych cieplych > Swiat !!! > do wtorku !!! Kochana moja Anulka, nawet nie wiesz ile radosci mi sprawilas ta wiadomoscia i tymi zyczeniami. Ja wraz ze swoja Rodzina zycze Tobie Aniu i wszystkim bliskim Ci Osobom, Weslego Alleluja, Pan nasz zmartwychwstal, zycze spelnienie wszystkiego co Ci umili Twe zycie, zdrowka, pogody ducha i pociechy z K., zarazem prosze Cie o wybaczenie, jesli cos nie tak napisalem, a mozna to roznie bylo czytac...wybacz mi.Lubie Ciebie i K. i dobrze o tym wiesz...Smacznego jajeczka, Smingusa Dyngusa no i na koniec pociechy z Zygmusia...tez. Duza buzka Anulka, wielkie cieplo czuje do Ciebie i jest to najprawdziwsze Kumpelskie ciepelko. Pa do wtorku. Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 18.04.03, 21:04 Gość portalu: anka1 napisał(a): > zyggis napisał: > > > No nieeeee, sorry ale ja nie oglądam sie za chłopakami i do teatru wyłączn > ie > > uczęszczam z płcią piękną :-)))). Oj coś mi to wszystko podejrzanie wygląd > a, > > albo będzie wielka burza, albo będzie...(dawno nie bawilem sie na...)Hmmmm > m. > > Duża buźka od Zygmuśka, oczywiscie dla Ciebie Anulka1... > > a ja sie ogladam za Tym Jednym:) > co Ci podejrzanie wyglada Zyggi ? na czym chcesz sie bawic ?:))) > uklony dla Ciebie, na odmiane !:) Za uklony dziekuje, a cos mi tu jakas sztuka, sorry chyba Wyspianskiego , pachnie. Jak ja zwali...hmmmmmmmmm, no to i fajnie dawno nie tanczylem a i za druzbanta moge sluzyc...:-)))Pozdrawiam Was , tym razem z K. wlacznie, a dla Ciebie caluski od Zyggiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 22.04.03, 08:55 Zyggi dzieki wielkie za zyczenia !!! mam nadzieje ze swieta byly swiateczne bo pogoda to dopisala. a o jaka sztuke Wyspianskiego chodzi? o Wyzwolenie ?:))) ja Ciebie tez lubie i K. tez. pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 22.04.03, 12:25 Gość portalu: anka1 napisał(a): > Zyggi dzieki wielkie za zyczenia !!! mam nadzieje ze swieta byly swiateczne bo > pogoda to dopisala. a o jaka sztuke Wyspianskiego chodzi? o Wyzwolenie ?:))) > ja Ciebie tez lubie i K. tez. > pozdrawiam !!! Mialem oczywiscie na mysli "Wesele", pozdrawiam Cie cieplutko i zaczynam trening w chodzenie, z tego co slysze w nastepna sobote czeka mnie Krypno, namow K. bedzie weselej isc, a mysle ze i jakies intencje tez by sie znalazly. Lubie Wyspianskiego, a "Wesele" dobry material do wprawy w rezyserce :-)))Moc buziakow od Zyggiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 22.04.03, 13:25 zyggis napisał: > Gość portalu: anka1 napisał(a): > > > Zyggi dzieki wielkie za zyczenia !!! mam nadzieje ze swieta byly swiateczn > e > bo > > pogoda to dopisala. a o jaka sztuke Wyspianskiego chodzi? o Wyzwolenie ?:) > )) > > ja Ciebie tez lubie i K. tez. > > pozdrawiam !!! > Mialem oczywiscie na mysli "Wesele", pozdrawiam Cie cieplutko i zaczynam > trening w chodzenie, z tego co slysze w nastepna sobote czeka mnie Krypno, > namow K. bedzie weselej isc, a mysle ze i jakies intencje tez by sie znalazly. > Lubie Wyspianskiego, a "Wesele" dobry material do wprawy w rezyserce :-)))Moc > buziakow od Zyggiego. Zyggi zmieniasz zawod ?:))) zobacze co z Krypnem , ale wiesz ze na soboty K.K. zabiera i nie wiadomo czy bedzie mogl. uklony niskie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 22.04.03, 13:53 Gość portalu: anka1 napisał(a): > zyggis napisał: > > > Gość portalu: anka1 napisał(a): > > > > > Zyggi dzieki wielkie za zyczenia !!! mam nadzieje ze swieta byly swia > teczn > > e > > bo > > > pogoda to dopisala. a o jaka sztuke Wyspianskiego chodzi? o Wyzwoleni > e ?:) > > )) > > > ja Ciebie tez lubie i K. tez. > > > pozdrawiam !!! > > Mialem oczywiscie na mysli "Wesele", pozdrawiam Cie cieplutko i zaczynam > > trening w chodzenie, z tego co slysze w nastepna sobote czeka mnie Krypno, > > > namow K. bedzie weselej isc, a mysle ze i jakies intencje tez by sie > znalazly. > > Lubie Wyspianskiego, a "Wesele" dobry material do wprawy w rezyserce :-))) > Moc > > buziakow od Zyggiego. > > Zyggi zmieniasz zawod ?:))) > zobacze co z Krypnem , ale wiesz ze na soboty K.K. zabiera i nie wiadomo czy > bedzie mogl. > uklony niskie !!!! Powiem tak, w ubieglym roku najmlodszy uczestnik mial 5 latek...Tak, ze nie widze najmniejszych przeszkod, pozostaje sprawa checi, a to juz calkiem co innego !!! Duza buzka od Zygmuska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 22.04.03, 15:41 tyz prawda. ale nic na sile. Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 22.04.03, 15:58 Cos mi sie zdaje, ze to nie Jedyna Anlka1, klika spod tego IP ????Ojjjjjjjjjj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 23.04.03, 08:48 ja jestem jedna! :))) moge sie zaczac logowac, jesli wolisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 23.04.03, 18:15 Gość portalu: anka1 napisał(a): > ja jestem jedna! :))) moge sie zaczac logowac, jesli wolisz :) Nie zlosc sie , Kocham Cie i to jest najwazniejsze...Duza buzka od Zyggiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 24.04.03, 08:28 czasem warto sie pozloscic :))) co do reszty uroczego postu to bez komentarza :)))) pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 24.04.03, 18:38 Gość portalu: anka1 napisał(a): > czasem warto sie pozloscic :))) > co do reszty uroczego postu to bez komentarza :)))) > pozdrawiam ! Duza buzka .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 25.04.03, 08:27 dzis ogromna buzka K. sie nalezy ! ma imieniny ! Zyggisiowi pozdrowionka cieplutkie ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 25.04.03, 13:43 Gość portalu: anka1 napisał(a): > dzis ogromna buzka K. sie nalezy ! ma imieniny ! > Zyggisiowi pozdrowionka cieplutkie ! Aha, On nawet w szpitalu nmie nie odwiedzil :-((((((((((( A dla Ciebie 122 buziaki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 25.04.03, 13:47 bo za szybko Cie wypisali :))) nie dam buziaka jak zyczonek Mu nie zlozysz!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 25.04.03, 15:33 a ja uciekam bo mam wolny weekend z lodowka w tle:) pa ! do poniedzialku! milej soboty i niedzieli!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 26.04.03, 09:52 A mialo byc ognisko :-((((((( i kielbaski i co ??? Duza buska od Zygmuska. Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 26.04.03, 09:50 Gość portalu: anka1 napisał(a): > bo za szybko Cie wypisali :))) > nie dam buziaka jak zyczonek Mu nie zlozysz!:)))) dasz, dasz, bo osobiscie Mu zlozylem i wiesz kazal mi rozpisywac Wyspianskiego na pozostale role, no te Dwie, najwazniejsze juz zarezerwowane...Duza buzka od Zygmuska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 28.04.03, 11:36 zyggis napisał: > Gość portalu: anka1 napisał(a): > > > bo za szybko Cie wypisali :))) > > nie dam buziaka jak zyczonek Mu nie zlozysz!:)))) > dasz, dasz, bo osobiscie Mu zlozylem i wiesz kazal mi rozpisywac Wyspianskiego > na pozostale role, no te Dwie, najwazniejsze juz zarezerwowane...Duza buzka od > Zygmuska. musialam zniknac Zyggi. lodowka domagala sie gwaltownego rozmozrozenia. a weekend byl chlodny i deszczowy wiec z ogniska pewnie i tak nic nie wyszlo. kazal Ci Wyspianskiego rozpisac? a mi nic nie mowil :)))) uklony niskie ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 28.04.03, 12:13 Gość portalu: anka1 napisał(a): > zyggis napisał: > > > Gość portalu: anka1 napisał(a): > > > > > bo za szybko Cie wypisali :))) > > > nie dam buziaka jak zyczonek Mu nie zlozysz!:)))) > > dasz, dasz, bo osobiscie Mu zlozylem i wiesz kazal mi rozpisywac > Wyspianskiego > > na pozostale role, no te Dwie, najwazniejsze juz zarezerwowane...Duza buzk > a > od > > Zygmuska. > > musialam zniknac Zyggi. lodowka domagala sie gwaltownego rozmozrozenia. a > weekend byl chlodny i deszczowy wiec z ogniska pewnie i tak nic nie wyszlo. > kazal Ci Wyspianskiego rozpisac? a mi nic nie mowil :)))) > uklony niskie ! Anulka, pracuje nad scenografia, statysci tez juz zamowieni, mysle...ze premiera na ten rok wypali. Pozdrawiam Cie goraco...Zyggi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 28.04.03, 13:53 Zyggi jaka premiera ? nie badz taki tajemniczy tylko gadaj co wiesz bo mnie skreci z ciekawosci !:))) pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 28.04.03, 15:22 Gość portalu: anka1 napisał(a): > Zyggi jaka premiera ? nie badz taki tajemniczy tylko gadaj co wiesz bo mnie > skreci z ciekawosci !:))) > pozdrawiam ! Jak to, obsadzasz glowna role i nic nie wiesz :-((((((((((, to jak ten K. zalatwia prowadzacych aktorow, pozdrawiam Zyggi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 28.04.03, 15:29 zyggis napisał: > Gość portalu: anka1 napisał(a): > > > Zyggi jaka premiera ? nie badz taki tajemniczy tylko gadaj co wiesz bo mni > e > > skreci z ciekawosci !:))) > > pozdrawiam ! > Jak to, obsadzasz glowna role i nic nie wiesz :-((((((((((, to jak ten K. > zalatwia prowadzacych aktorow, pozdrawiam Zyggi > jaka glowna role ? w zyciu nie chcialam byc aktorka ! ratunku !:))) co Ty kombinujesz ?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 28.04.03, 19:15 Gość portalu: anka1 napisał(a): > zyggis napisał: > > > Gość portalu: anka1 napisał(a): > > > > > Zyggi jaka premiera ? nie badz taki tajemniczy tylko gadaj co wiesz b > o mni > > e > > > skreci z ciekawosci !:))) > > > pozdrawiam ! > > Jak to, obsadzasz glowna role i nic nie wiesz :-((((((((((, to jak ten K. > > zalatwia prowadzacych aktorow, pozdrawiam Zyggi > > > > jaka glowna role ? w zyciu nie chcialam byc aktorka ! ratunku !:))) co Ty > kombinujesz ?:)))) Anulka, juz sala na premiere zarezerwowana, TV3 przyjedzie, cos Ty jeszcze tekstu nie dostalas, no ja dam K. bedzie mial za swoje...Pozdrawiam Cie pisze wlasnie partyture, nawet nie wiesz jak przepiekne to bedzie przedstawienie, pozdrawiam i caluje mocno Zyggis... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 29.04.03, 10:52 po pierwsze nic nie wiem. po drugie z Ciebie to niezly kompozytor, ale nie obraz sie, blagier jeszcze lepszy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 29.04.03, 15:46 Gość portalu: anka1 napisał(a): > po pierwsze nic nie wiem. po drugie z Ciebie to niezly kompozytor, ale nie > obraz sie, blagier jeszcze lepszy :)))) No nie nie obraze sie Anulka, jak mozna na najukochansza Osobe sie obrazic, jest oki, wiesz jak sie Wujek dowiedzial, ze szykujemy premiere, z tego wszystkiego....ahhhh. Mysle, ze bedzie oki, powiadomilem orkiestre z Czarnej Bialostockiej, chetnie zagraja (orkiestra deta). Anulka a nie wiesz...Kto podebral nasze bazanty, nie ma ich :-(((((((((. Pozdrawiam Cie cieplutko, czas na wybranie kostiumow, mysle ze poradzimy , mamy znajomosci w Cimbeline...:-)))) To juz 1/2 skucesu, jak widzisz narazie idzie wszystko oki. Poloneza czas zaczac cwiczyc. Moc buziakow od Zyggiego i pozdrowionka dla K. Pamietaj w zyciu nie obrazie sie na CIEBIE <cmok> x 122! + 2 na weekand. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 30.04.03, 08:47 zyggis napisał: > Gość portalu: anka1 napisał(a): > > > po pierwsze nic nie wiem. po drugie z Ciebie to niezly kompozytor, ale nie > > > obraz sie, blagier jeszcze lepszy :)))) > > No nie nie obraze sie Anulka, jak mozna na najukochansza Osobe sie obrazic, > jest oki, wiesz jak sie Wujek dowiedzial, ze szykujemy premiere, z tego > wszystkiego....ahhhh. Mysle, ze bedzie oki, powiadomilem orkiestre z Czarnej > Bialostockiej, chetnie zagraja (orkiestra deta). Anulka a nie wiesz...Kto > podebral nasze bazanty, nie ma ich :-(((((((((. Pozdrawiam Cie cieplutko, czas > na wybranie kostiumow, mysle ze poradzimy , mamy znajomosci w Cimbeline...:- ))) > ) > To juz 1/2 skucesu, jak widzisz narazie idzie wszystko oki. Poloneza czas > zaczac cwiczyc. Moc buziakow od Zyggiego i pozdrowionka dla K. Pamietaj w zyciu > > nie obrazie sie na CIEBIE <cmok> x 122! + 2 na weekand. to cale szczescie ze sie nie obrazisz ! kamien z serca ! ale nadal koloryzujesz az sie teczowo robi dookola !:) bazanty moze na jajkach siedza i dlatego sie ukrywaja ? zycze Ci cudownej fajnej pogody na dlugi weekend i wszystkiego najlepszego bo chyba masz imieniny prawda ? buski !:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 30.04.03, 19:37 Gość portalu: anka1 napisał(a): > zyggis napisał: > > > Gość portalu: anka1 napisał(a): > > > > > po pierwsze nic nie wiem. po drugie z Ciebie to niezly kompozytor, al > e nie > > > > > obraz sie, blagier jeszcze lepszy :)))) > > > > No nie nie obraze sie Anulka, jak mozna na najukochansza Osobe sie obrazic > , > > jest oki, wiesz jak sie Wujek dowiedzial, ze szykujemy premiere, z tego > > wszystkiego....ahhhh. Mysle, ze bedzie oki, powiadomilem orkiestre z Czarn > ej > > Bialostockiej, chetnie zagraja (orkiestra deta). Anulka a nie wiesz...Kto > > podebral nasze bazanty, nie ma ich :-(((((((((. Pozdrawiam Cie cieplutko, > czas > > na wybranie kostiumow, mysle ze poradzimy , mamy znajomosci w Cimbeline... > :- > ))) > > ) > > To juz 1/2 skucesu, jak widzisz narazie idzie wszystko oki. Poloneza czas > > zaczac cwiczyc. Moc buziakow od Zyggiego i pozdrowionka dla K. Pamietaj w > zyciu > > > > nie obrazie sie na CIEBIE <cmok> x 122! + 2 na weekand. > > to cale szczescie ze sie nie obrazisz ! kamien z serca ! ale nadal koloryzujesz > > az sie teczowo robi dookola !:) > bazanty moze na jajkach siedza i dlatego sie ukrywaja ? > zycze Ci cudownej fajnej pogody na dlugi weekend i wszystkiego najlepszego bo > chyba masz imieniny prawda ? > buski !:))) Anulka, przesylasz tez buski, oj Kocham Cie nawet nie wiesz jak bardzo. O ile znam bazanty samce nie siedza na jajkach...:-(((((Moze Komus z mojej ekipy teatralnej potrzebne byly piorka do kostiumu ???No juz ja sie dowiem. Dzieki za zyczonka, no i buzki 122! od Zygmuska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 05.05.03, 08:50 witaj ! o piorkach nic nie wiem !:))) jak tam Krypno? pozdrawiam ! uklony ! bylo milo Cie widziec !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 05.05.03, 20:04 Gość portalu: anka1 napisał(a): > witaj ! o piorkach nic nie wiem !:))) jak tam Krypno? > pozdrawiam ! uklony ! bylo milo Cie widziec !!! Dzieki za pozdrowionka, milo rozmawialo sioe w realu, naprawde milo. Krypno oki, nozki troszeczke bola, ale co tam :-))) Moc buziakow od Zyggiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 06.05.03, 08:39 jestem pelna podziwu Zyggi naprawde ! zeby tak K. namowic na dlugie wedrowki, fajnie by bylo :)))) pozdrowionka ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 06.05.03, 19:18 Gość portalu: anka1 napisał(a): > jestem pelna podziwu Zyggi naprawde ! > zeby tak K. namowic na dlugie wedrowki, fajnie by bylo :)))) > pozdrowionka ! Anulka za dobrych lat studenckich......:-((((( oj jak dawno to bylo temu, przeszedlam cale Karkonosze, jezdzilem do DDR ogladac ich gory, piekniejsze jeszcze od naszych. A propozycja godna uwagi zabieramy plecaki i idziemy, oki ???tylko w ktora strone...Pozdrawiam cieplutko Zyggi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 07.05.03, 10:59 moj podziw jeszcze wzrosl ! moze na poczatek pare szlakow przez Puszcze Knyszynska ? tylko jak K. na wedrowki namowic ? pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 07.05.03, 16:11 Gość portalu: anka1 napisał(a): > moj podziw jeszcze wzrosl ! > moze na poczatek pare szlakow przez Puszcze Knyszynska ? tylko jak K. na > wedrowki namowic ? > pozdrawiam ! Powien tak, do Krypna doszedl facet z jedna kula, drugi jechal na wozku. Dla chcecego nic trudnego, odstawic Go od garnka i laski nie zrobi pojdzie z nami...Pozdrawiam Zyggi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 07.05.03, 18:04 kiedy On sie wcale nie boi odstawienia, sam bardzo dobre placki robi !:) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 08.05.03, 16:54 Gość portalu: anka1 napisał(a): > kiedy On sie wcale nie boi odstawienia, sam bardzo dobre placki robi !:) Alez ja nie watpie w Jego mozliwosci, ale co do rajdu, powiedzial ze z nami pojdzie....Cmok Zyggi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 08.05.03, 17:05 serio serio ? kiedy ? jak naprawde tak powiedzial to masz tuzin cmokow :) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 09.05.03, 19:51 Gość portalu: anka1 napisał(a): > serio serio ? kiedy ? > jak naprawde tak powiedzial to masz tuzin cmokow :) Juz widze jak trenuje na ogrodzie, nie moge Go zagnac spac do dmoku :-))))Zyggi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 10.05.03, 13:54 ze chodzi i spi w to nigdy nie uwierze ! juz raczej ze spi i pali :)))) pozdrawiam Cie serdecznie ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 10.05.03, 19:02 Gość portalu: anka1 napisał(a): > ze chodzi i spi w to nigdy nie uwierze ! juz raczej ze spi i pali :)))) > pozdrawiam Cie serdecznie ! Wiesz Anulka, co zrobic z tym Jego paleniem ??? Prosze mowie, chyba ma za duzo kasy ??? Moc buziakow Zyggi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 11.05.03, 13:12 zyggis napisał: > Gość portalu: anka1 napisał(a): > > > ze chodzi i spi w to nigdy nie uwierze ! juz raczej ze spi i pali :)))) > > pozdrawiam Cie serdecznie ! > Wiesz Anulka, co zrobic z tym Jego paleniem ??? Prosze mowie, chyba ma za duzo > kasy ??? Moc buziakow Zyggi. wlasnie nie wiem Zyggi. bardzo bym chciala zeby nie palil. moze wtedy w koncu dalabym rady Go podtuczyc. i nie narzekalby na siodelko w rowerze jakby mial troche tlustszy tyleczek :) pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 11.05.03, 16:20 Gość portalu: anka1 napisał(a): > zyggis napisał: > > > Gość portalu: anka1 napisał(a): > > > > > ze chodzi i spi w to nigdy nie uwierze ! juz raczej ze spi i pali :)) > )) > > > pozdrawiam Cie serdecznie ! > > Wiesz Anulka, co zrobic z tym Jego paleniem ??? Prosze mowie, chyba ma za > duzo > > kasy ??? Moc buziakow Zyggi. > > wlasnie nie wiem Zyggi. bardzo bym chciala zeby nie palil. moze wtedy w koncu > dalabym rady Go podtuczyc. i nie narzekalby na siodelko w rowerze jakby mial > troche tlustszy tyleczek :) > pozdrawiam ! tak, ale widze, ze znasz ostatnie wiesci z Jagiellonskiej, zaczynaja jezdzic na rowerach, ale czy Karty Rowerowe maja ?????Musisz to sprawdzic :-)))Moc buziakow Zyggi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 12.05.03, 12:25 a znam znam :) jednemu onaz niepotrzebna prawo jazdy ma :) pozdrawiam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 12.05.03, 16:51 Gość portalu: anka1 napisał(a): > a znam znam :) jednemu onaz niepotrzebna prawo jazdy ma :) > pozdrawiam!!!! Buzka...Zyggi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 12.05.03, 16:53 odbuzkowuje i ide sobie robic pranie :) papatki ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 13.05.03, 08:32 Gość portalu: anka1 napisał(a): > odbuzkowuje i ide sobie robic pranie :) > papatki ! Oj a dlaczego nas nie odwiedzasz ???Moc buziakow Zyggi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 13.05.03, 08:34 bo daleko, a kaszlak sie zbuntowal. pozdrowienia i buzki !:) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 13.05.03, 20:23 Gość portalu: anka1 napisał(a): > bo daleko, a kaszlak sie zbuntowal. > pozdrowienia i buzki !:) A bylo to tak, kolega na zaporozca mowil zemsta Stalina, na trabanta zemsta Honekera, a na kaszlaka sieczkobrzek...Zreszta juz Dziadek pytal, kto to tam motorem po podworku jezdzi :-))))))) Nie wiesz Anulka czasmi, kto to taki ???? Wiem, ze K. ostatnio na rowerze uczy sie jezdzic :-))))hmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 14.05.03, 08:48 ha ha ha dobre !!!! co do motorkow to nie mam pojecia !:) a o naukach K. wiem . juz Mu oklady proponowalam bo przyplacil je obrazeniami ciala ((( pozdrawiam serdecznie Szlachetny Panie ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 14.05.03, 18:54 Anulka, co sie stalo K.kuleje????Prosze nie kop lezacych :-((((Duza buzka od Zygmuska. Pozdrawiam Szlachetnie Urodzona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 15.05.03, 08:58 zyggis napisał: > Anulka, co sie stalo K.kuleje????Prosze nie kop lezacych :-((((Duza buzka od > Zygmuska. Pozdrawiam Szlachetnie Urodzona. jak mozesz mnie o takie cos podejrzewac !? :) K. rower stopke naruszyl nie ja. staram sie Mu ulzyc jak moge, chociaz On sie nie daje (((( twardy Men z Niego. uklony !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 15.05.03, 17:56 Gość portalu: anka1 napisał(a): > zyggis napisał: > > > Anulka, co sie stalo K.kuleje????Prosze nie kop lezacych :-((((Duza buzka > od > > Zygmuska. Pozdrawiam Szlachetnie Urodzona. > > jak mozesz mnie o takie cos podejrzewac !? :) K. rower stopke naruszyl nie ja. > > staram sie Mu ulzyc jak moge, chociaz On sie nie daje (((( twardy Men z Niego. > uklony !!!! Errare humanum est, dlatego prosze Cie wybacz...a cala prawde tylko K. zna...Pozdrawiam Cie Zyggi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 16.05.03, 09:42 zyggis napisał: > Gość portalu: anka1 napisał(a): > > > zyggis napisał: > > > > > Anulka, co sie stalo K.kuleje????Prosze nie kop lezacych :-((((Duza b > uzka > > od > > > Zygmuska. Pozdrawiam Szlachetnie Urodzona. > > > > jak mozesz mnie o takie cos podejrzewac !? :) K. rower stopke naruszyl nie > > ja. > > > > staram sie Mu ulzyc jak moge, chociaz On sie nie daje (((( twardy Men z Ni > ego. > > uklony !!!! > Errare humanum est, dlatego prosze Cie wybacz...a cala prawde tylko K. > zna...Pozdrawiam Cie Zyggi... aha wybacz i dalej jakies paskudne podejrzenia ?:))) a fe ! :) pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 16.05.03, 18:49 Alez skadze, nawet mi do glowy nie przychodzi snuc jakies podejrzenia w Twoim kierunku, ale co do K. :-)))))))) ojjjjj, ojjjjjjj, ojjjjjChyba ja sie musze Nim zajac, co Ty o tym sadzisz???Duza buzka od Zygmuska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 20.05.03, 08:09 zyggis napisał: > Alez skadze, nawet mi do glowy nie przychodzi snuc jakies podejrzenia w Twoim > kierunku, ale co do K. :-)))))))) ojjjjj, ojjjjjjj, ojjjjjChyba ja sie musze > Nim zajac, co Ty o tym sadzisz???Duza buzka od Zygmuska... a zajmij sie bardzo prosze :) tylko badz dla Niego dobry bo wart tego jak malo kto ! pozdrawiam !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 20.05.03, 19:55 Gość portalu: anka1 napisał(a): > zyggis napisał: > > > Alez skadze, nawet mi do glowy nie przychodzi snuc jakies podejrzenia w Tw > oim > > kierunku, ale co do K. :-)))))))) ojjjjj, ojjjjjjj, ojjjjjChyba ja sie mus > ze > > Nim zajac, co Ty o tym sadzisz???Duza buzka od Zygmuska... > > a zajmij sie bardzo prosze :) tylko badz dla Niego dobry bo wart tego jak malo > kto ! > pozdrawiam !!!! Anulka, oki...Kupilem kosiare spalinowa, a wiesz ze wokol moc lakl nich Chlop bierze sie za koszenie....Co Ty na to???Pozdrzawiam Cie Zyggi. Teraz Dziadek powie, ze 2 motory jezdza po Jagiellonskiej ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 21.05.03, 12:06 zyggis napisał: > Gość portalu: anka1 napisał(a): > > > zyggis napisał: > > > > > Alez skadze, nawet mi do glowy nie przychodzi snuc jakies podejrzenia > w Tw > > oim > > > kierunku, ale co do K. :-)))))))) ojjjjj, ojjjjjjj, ojjjjjChyba ja si > e mus > > ze > > > Nim zajac, co Ty o tym sadzisz???Duza buzka od Zygmuska... > > > > a zajmij sie bardzo prosze :) tylko badz dla Niego dobry bo wart tego jak > malo > > kto ! > > pozdrawiam !!!! > > Anulka, oki...Kupilem kosiare spalinowa, a wiesz ze wokol moc lakl nich Chlop > bierze sie za koszenie....Co Ty na to???Pozdrzawiam Cie Zyggi. Teraz Dziadek > powie, ze 2 motory jezdza po Jagiellonskiej ;-))))) jak lubi to niech kosi, tylko wczoraj marudzil ze zolta :)))) Dziadek podoba mi sie coraz bardziej :) pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 21.05.03, 16:35 Anulka, a Babka jeszcze byla lepsza...Pozdrawiam Cie Zyggis... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 22.05.03, 12:06 gdybym nie byla rozzloszczona to przyszlabym posluchac na zywo twoich opowiadan. pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 22.05.03, 16:44 Gość portalu: anka1 napisał(a): > gdybym nie byla rozzloszczona to przyszlabym posluchac na zywo twoich opowiadan > . > pozdrawiam ! Rozumiem...Twoja wola jest rozkazem dla mnie. Pora konczyc ten watek.Pa, moc buziakow Zyggi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 23.05.03, 08:40 Zyggi ja wcale nie chce zeby konczyc ten watek i inne. lubie na nich siedziec. a rozzloscilam sie z innego powodu. zapytaj K. to Ci powie. pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 24.05.03, 13:11 wpisuje sie zeby zaprotestowac przeciw zamykaniu watku ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 24.05.03, 15:15 Gość portalu: anka1 napisał(a): > wpisuje sie zeby zaprotestowac przeciw zamykaniu watku ! A ja podtrzymuje prosbe ...Finito, sorry ale wystarczy Zyggi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 26.05.03, 12:14 trudno, bede tu sama pisac ((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 29.05.03, 08:43 wybieram sie dzis na placki. Zyggi jak tu zajrzysz to sie przylacz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor :) Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 31.05.03, 15:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 02.06.03, 12:15 na Jagiellonskiej pachnie bez. i tylko szkoda ze juz przekwita ... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 02.06.03, 18:20 To w Białymstoku jeszcze kwitną bzy? W Warszawie już dawno przekwitły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 03.06.03, 08:33 u nas tez juz przekwitaja ((( Odpowiedz Link Zgłoś
forty1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 03.06.03, 19:08 a na Drewnianej pachną już truskawki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 04.06.03, 12:12 serio ? nic wczoraj nie czulam a bylam . Odpowiedz Link Zgłoś
forty1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 05.06.03, 16:37 Gość portalu: anka1 napisał(a): > serio ? nic wczoraj nie czulam a bylam . Bo to na razie z mego zieleniaka -te truskawki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 06.06.03, 10:49 Forty a w ktorym miejscu jest twoj zieleniak i po ile masz truskawki ? Odpowiedz Link Zgłoś
forty1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 06.06.03, 16:12 zieleniak przy ul.Mickiewicza(przystanek obok poczty)truskawka-cena codziennie inna,po poniedziałkowej zniżce do.ok 5 zl dziś np. aż 6.80,w poniedziałek znów będzie dużo taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 06.06.03, 18:17 to rzeczywiscie truskawki mocno pachna jak zieleniak na Mickiewicza a czuc na Drewnianej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 10.06.03, 15:40 wpisze sie zeby watku za szybko nie zasypalo w archiwum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 14.06.03, 11:07 na Jagiellonskiej pachnie teraz jasmin, i schab z grilla pilnowany przez K. mmmmmmmmmmm :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 14.06.03, 19:47 Gość portalu: anka1 napisał(a): > na Jagiellonskiej pachnie teraz jasmin, > i schab z grilla pilnowany przez K. mmmmmmmmmmm :)))) Prawda, prawda...pozdrawiam Zyggis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 16.06.03, 08:31 ha Zyggi nawet Ciebie ten schab zwabil na watek :)))) pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Zyggi !!! IP: 212.33.74.* 20.06.03, 10:38 czy mozemy sie z Toba umowic, ze ja i K. wyruszamy na rowery a Ty nam grilla szykujesz ?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Zyggi !!! 20.06.03, 19:59 Gość portalu: anka1 napisał(a): > czy mozemy sie z Toba umowic, ze ja i K. wyruszamy na rowery a Ty nam grilla > szykujesz ?:)))) Slucham ???????????? Czytam 8x i nic nie rozumiem, Kto komu ma robic :-)))))))))))))) No nie chyba przesadzilas i to bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Zyggi !!! IP: *.fastres.net 20.06.03, 20:35 zyggis napisał: > Gość portalu: anka1 napisał(a): > > > czy mozemy sie z Toba umowic, ze ja i K. wyruszamy na rowery a Ty nam gril > la > > szykujesz ?:)))) > > Slucham ???????????? > Czytam 8x i nic nie rozumiem, Kto komu ma robic :-)))))))))))))) > No nie chyba przesadzilas i to bardzo... ...........grilla rob! Pani wymaga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: IP: 212.33.74.* 21.06.03, 13:07 Gość portalu: tato napisał(a): > Pani wymaga! zjezdzaj chamie z tego watku i nie kalaj go swoja obrzydliwa obecnoscia zboczencu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Zyggi IP: 212.33.74.* 21.06.03, 13:08 miej litosc. wracamy zmeczeni, moglbys zrobic !:) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Zyggi 21.06.03, 21:29 Gość portalu: anka1 napisał(a): > miej litosc. wracamy zmeczeni, moglbys zrobic !:) Pamietaj 1-sza zasada; " Litosc to grzech "...Zegnam Zyggi Odpowiedz Link Zgłoś
ksks Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 26.06.03, 19:48 dlamnie to najwazniejsza jest Zwierzyniecka ale to i tak blisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 27.06.03, 10:56 kazdy ma jakis bliski sercu zakatek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 14.07.03, 09:42 dawno nie bylam na Jagiellonskiej. czy wisnie juz dojrzewaja ? Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 26.08.03, 21:27 zyggis napisał(a): > Wiecie co, widzialem moc różnych ulic i streetow na świecie, ale moja > Jagiellońska jest najpiekniejszą ulicą świata...Przyjedzcie i zobaczcie, to > główna ulica Białegostoku i kocham Ją... Minelo lato....i coz widze, ze nasza Jagielonska zamarla :-((( Szkoda. Pozdrawiam Wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 27.08.03, 08:45 Zyggi jestes niekonsekwentny :) najpierw piszesz, ze konczysz watek a potem sie martwisz ze zamiera. ale Jagiellonska jest wiecznie zywa, dopoki mieszkaja tam tacy wspaniali Chlopcy jak ... wiesz o jakich Chlopakach mowie, prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 27.08.03, 18:15 Gość portalu: anka1 napisał(a): > Zyggi jestes niekonsekwentny :) najpierw piszesz, ze konczysz watek a potem sie > > martwisz ze zamiera. ale Jagiellonska jest wiecznie zywa, dopoki mieszkaja tam > tacy wspaniali Chlopcy jak ... wiesz o jakich Chlopakach mowie, prawda ? Ale...i tak do konca prawdy nie znasz, a ja chcialem tylko...dobic wynik ponad 400 ;-))) A chlopcy jak to chlopcy ..w kazdym porcie...., a nie nie bede konczyl bo Ktos mi dowali jeszcze ;-)))Tyle , grunt ze w 10- ce sie miescimy :- )))Pozdrawiam Wszystkich.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 28.08.03, 08:46 Jagiellonska jest portem niepowtarzalnym. a Chlopcy stamtad sa z pierwszej trojki ze znakiem jakosci. nie badz taki skromny :) a co do 400 to nie wiedzialam. to teraz bede pilnowac 500. ok ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 16.09.03, 08:56 Zyggi zycze Ci zdrowia pogody ducha i wszystkiego o czym marzysz. z okazji wiesz czego. torche spoznione te zyczenia ale lepiej pozno niz... :) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 20.09.03, 10:03 Dzieki za pamiec <cmok>, ale cos jeszce podpowiem...Jak moze nie wiesz, na naszej sa same Panny i jeszce jeden 15.09 mial tez Urodziny...wiesz Kto to taki ???Aha ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korni Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.80.* 26.09.03, 11:48 fajnie ze watek trwa pozdrawiam serdecznie tylko bez takich tam , ok ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 26.09.03, 19:00 Gość portalu: korni napisał(a): > fajnie ze watek trwa > pozdrawiam serdecznie > tylko bez takich tam , ok ? > :) Korni, chodzi Ci o <cmok> ???? no cos Ty nie badz zazdrosny :-))) bo to 1-szy stopien do .... :-)) Pozdrawiam Wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
e-tron Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 29.09.03, 12:19 tak, szczgólnie pięknie tam będzie jak ruszy budowa trasy kopernikowskiej, a już najładniej jak ją wybudują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 02.10.03, 08:49 kopernikowska budowac maja troche dalej. a o klimacie Jagiellonskiej decyduja Ludzie a nie samochody. Zyggi Korni nie klocta sie przeciez wiecie ze Was uwielbiam !:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 02.10.03, 19:04 Gość portalu: anka1 napisał(a): > kopernikowska budowac maja troche dalej. a o klimacie Jagiellonskiej decyduja > Ludzie a nie samochody. > Zyggi Korni nie klocta sie przeciez wiecie ze Was uwielbiam !:))) Dzieki, pozdrawiam...Jego szczescie ;-))) a juz szykowalem szlaban na wisniowke :-))))Pozdrwaiam Wszystkich, a jagiellonska jak byla tak i bedzie cicha i naj... na calym Swiecie....Zyggi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 03.10.03, 10:21 wisniowka ? mmmm. dostane troche ?:)))) pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
e-tron Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 03.10.03, 10:59 jesli ta wisniówka jest z wisni, które rosną przy i w okolicy ul. Jagiellońskiej, to stanowczo odradzam, czysty ołów :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korni Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.80.* 03.10.03, 11:32 sam jestes olow a reszte pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
e-tron Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 03.10.03, 12:34 jeżeli wszystko co mozesz wymyslic i na co cię stać, to tylko inwektywy pod adresem innych, to szczere wyrazy współczucia. rzeczywiście dzieki takim ludziom jak ty, to forum obniża swoje loty.tacy jak ty do tego się przyczyniają najbardziej, a resztę pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 04.10.03, 10:35 e-tron napisał: > jeżeli wszystko co mozesz wymyslic i na co cię stać, to tylko inwektywy pod > adresem innych, to szczere wyrazy współczucia. rzeczywiście dzieki takim > ludziom jak ty, to forum obniża swoje loty.tacy jak ty do tego się przyczyniają > > najbardziej, > a resztę pozdrawiam. Sluchaj no Olow...czep sie autobusu MPK...:-))) A Korni jest the Best !!!! Pozdrawiam all, Olowia nieeeeeeeeeee.... Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 04.10.03, 10:34 Gość portalu: korni napisał(a): > sam jestes olow > a reszte pozdrawiam Korni, Ty masz racje, niech sobie posni o naszej wisniowce, a ze olow jest z Niego...toz to widac na 1-szy rzut oka ;-))).Pozdrwaiam wszystkich, Olowia nieeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 04.10.03, 10:37 Gość portalu: anka1 napisał(a): > wisniowka ? mmmm. dostane troche ?:)))) > pozdrawiam ! Zawsze Anulka ......choc zapasy sie koncza, ale rakija jeszce jest ;-(((mowia, ze do niczego, ale.....:-))))Coz taka robia Chorwaci z Dubrownika... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 05.10.03, 13:10 sluchajcie a co to wlasciwie za typ ? wlazi na watek nie proszony, obraza nas a jak sie mu zwraca uwage to jeszcze obraza sie. prosil tu go kto ? jak mu sie tu nie podoba i jak mu sie Jagiellonska nie podoba to niech spada na Lipowa. tam mu bedzie lepiej. Zygii wisniowce tak, rakiji nie. K. mowil ze straszne paskudztwo :) pozdrawiam ! niezmiennie Was uwielbiajaca A1:) Odpowiedz Link Zgłoś
e-tron Re: Jagiellońska , to naprawdę główna ulica Białe 06.10.03, 08:51 anka1 napisała: > sluchajcie a co to wlasciwie za typ ? wlazi na watek nie proszony, obraza nas > a jak sie mu zwraca uwage to jeszcze obraza sie. prosil tu go kto ? jak mu sie jak dotychczas to nie ja obrażam was, ale wy próbujecie obrażać mnie. to jedno, a drugie, to o ile sie orientuję to ani ten wątek ani tym bardziej to forum nie jest waszą własnością. od samego początku jestescie agresywni i wulgarni, a najbardziej korni. dziwne to wszystko i smutne.usmiechnij sie korni albo nachlaj ołowianej wiśnióweczki to moze ci przejdzie.pozdrawiam i milego dnia smutaski :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , to naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 06.10.03, 13:18 my wulgarni ? my agresywni ? a najbardziej Korni ? dziecko zajrzyj najpierw do slownika zebys wiedzial co znacza slowa ktorych uzywasz. piszesz jak ktos kto ma ciezka postac olowicy. ps. watek jest wlasnoscia Zyggiego. w koncu to On go zakladal.a Ty stad zniknij i nie bedzie problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
e-tron Re: Jagiellońska , to naprawdę główna ulica Białe 07.10.03, 07:19 hihihi, dziękuję pani doktor za diagnozę, a tak na marginesie, to gdzie pozdrowienia dla reszty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , to naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 07.10.03, 13:05 na marginesie to moga byc ewentualne pozdrowienia dla ciebie e-cos tam. ale jakos mi sie nie chce cie pozdrawiac.a Chlopcy i tak wiedza swoje. ps. z doktorem nie trafiles.mam tytul profesora belwederskiego. prawda Chlopaki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , to naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 07.10.03, 13:05 na marginesie to moga byc ewentualne pozdrowienia dla ciebie e-cos tam. ale jakos mi sie nie chce cie pozdrawiac.a Chlopcy i tak wiedza swoje. ps. z doktorem nie trafiles.mam tytul profesora belwederskiego. prawda Chlopaki? Odpowiedz Link Zgłoś
e-tron Re: Jagiellońska , to naprawdę główna ulica Białe 07.10.03, 14:29 Gość portalu: anka1 napisał(a): > na marginesie to moga byc ewentualne pozdrowienia dla ciebie e-cos tam. ale > jakos mi sie nie chce cie pozdrawiac.a Chlopcy i tak wiedza swoje. > ps. z doktorem nie trafiles.mam tytul profesora belwederskiego. prawda Chlopaki > ? w to mogę akurat uwierzyć, bo jak każdy profesor belwederski w Polsce masz kłopoty ze wzrokiem, dlatego ci troszkę pomogę: nie e-cos tam (a tak na marginesie miałaś na mysli cosinus tam, bo jeśli tak to mniemam, że nie jest to tytuł profesora matematyki) tylko poprostu e-tron i tej wersji sie trzymajmy. prawda Chloopaki ???? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Jagiellońska , to naprawdę główna ulica Białe 07.10.03, 17:48 pudlo kolego. sa profesorowie bez okularow itp. wynalazkow optycznych.uogolnianie nie zawsze wychodzi na zdrowie. ps. trzymam sie wersji e-cos tam jako osoba konsekwentna :) Odpowiedz Link Zgłoś
e-tron Re: Jagiellońska , to naprawdę główna ulica Białe 07.10.03, 22:36 anka1 napisała: > pudlo kolego. sa profesorowie bez okularow itp. wynalazkow > optycznych.uogolnianie nie zawsze wychodzi na zdrowie. > ps. trzymam sie wersji e-cos tam jako osoba konsekwentna :) dzieki za awans z dziecka na kolegę pani profesor. i pozdrów chloopaków anko króraś tam Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 08.10.03, 15:39 anka1 napisała: > sluchajcie a co to wlasciwie za typ ? wlazi na watek nie proszony, obraza nas > a jak sie mu zwraca uwage to jeszcze obraza sie. prosil tu go kto ? jak mu sie > tu nie podoba i jak mu sie Jagiellonska nie podoba to niech spada na Lipowa. > tam mu bedzie lepiej. > Zygii wisniowce tak, rakiji nie. K. mowil ze straszne paskudztwo :) > pozdrawiam ! > niezmiennie Was uwielbiajaca A1:) Moc buziakow Anulka, tak trzymac....a Korni the Best, zaczynamy studia doktoranckie!!!Mowil Ci o tym ???Pozdrawiam wszystkich, Tych klotliwych tezzzz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Zyggi IP: 212.33.74.* 08.10.03, 15:47 nie mowil. a kogo bierzecie jako promotora ? :))) ze jest the best i w ogole to ja wiem i sie ciagle na nowo przekonuje. pozdrawiam ! ps. co z wisniowka ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Zyggi 09.10.03, 12:37 Gość portalu: anka1 napisał(a): > nie mowil. a kogo bierzecie jako promotora ? :))) > ze jest the best i w ogole to ja wiem i sie ciagle na nowo przekonuje. > pozdrawiam ! > ps. co z wisniowka ? > :) Cienka, sprawa, swoje wisnie oddali obcym ludziom :-(((((Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Zyggi IP: 212.33.74.* 09.10.03, 13:15 to powinni odzyskac w formie wisniowki , lepiej tak niz wcale :)))) jak Korni pozwoli to buziaki dla Cie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re:Anka1 13.10.03, 16:39 Oj dzieki za buziaki, a wisniowka...zawsze sie znajdzie, ale...wole ja osobiscie przekazac :-))) Buziaki i pozdrowionka... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re:Zyggi 13.10.03, 18:27 zyggis napisał: > Oj dzieki za buziaki, a wisniowka...zawsze sie znajdzie, ale...wole ja > osobiscie przekazac :-))) Buziaki i pozdrowionka... oj przekaz przekaz ! zwlaszcza Korniemu bo ostatnio niedomaga. i do lekarza Go wykop bo ja nie daje rady !:) pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re:Zyggi 14.10.03, 16:18 anka1 napisała: > zyggis napisał: > > > Oj dzieki za buziaki, a wisniowka...zawsze sie znajdzie, ale...wole ja > > osobiscie przekazac :-))) Buziaki i pozdrowionka... > > oj przekaz przekaz ! zwlaszcza Korniemu bo ostatnio niedomaga. i do lekarza Go > wykop bo ja nie daje rady !:) > pozdrawiam ! Anka1, jak pisze, ze osobiscie, to osobiscie posrednicy sa mi niepotrzebni !!!!....A Korni, z tego co wiem ma jeszcze tatusia, wiec niech On sie nim zajmie.:-))))Pozdrawiam wisniowo tez, ale to jeszcze glebszy temat, tak, tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re:Zyggi IP: 212.33.74.* 15.10.03, 13:37 i dobrze ze ma, ale wiesz jak jest :))) a co do wisniowki to fakt, temat bardzo gleboki, zwlaszcza jak sie ja np. z duzej konewki pije :))) pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re:Anka1 16.10.03, 15:02 Anulka, dzieki za pozdrowionka. Za Twoim pozwoleniem moge sie Nim zajac, ale nie wiem czy bedzie mial chec mnie sluchac :-((( A wisniowka, zawsze sie znajdzie...Pozdrawiam Cie mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re:Zyggi IP: 212.33.74.* 16.10.03, 15:49 a ja mialam nadzieje ze Ciebie slucha ((( bo ja jak Mu mowie to sie upiera jak mul, ze nie. kto moze miec na Niego wplyw ?:))) a moze wisniowki Mu ???:))) uklony, buzki i pozdrowionka ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re:Anka1 17.10.03, 19:23 Gość portalu: anka1 napisał(a): > a ja mialam nadzieje ze Ciebie slucha ((( bo ja jak Mu mowie to sie upiera jak > mul, ze nie. kto moze miec na Niego wplyw ?:))) a moze wisniowki Mu ???:))) > uklony, buzki i pozdrowionka ! Widzisz, zaraz obydwoje dostaniemy i Ty i ja ;-(((tak, tak...A temat obszerny i wart przedyskutowania, pozdrawiam cieplutko, a buziakow jak zawsze 122 ! + 2.Wuj pojedzie to cos wymyslimy, co tu dalej czynic, aby wszystko bylo OK :-))) Jestem dobrej mysli !!!!Uklony jak zawsze ...Zyggi Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re:Zyggi 18.10.03, 16:12 zyggis napisał: > Widzisz, zaraz obydwoje dostaniemy i Ty i ja ;-(((tak, tak...A temat obszerny i > > wart przedyskutowania, pozdrawiam cieplutko, a buziakow jak zawsze 122 ! + > 2.Wuj pojedzie to cos wymyslimy, co tu dalej czynic, aby wszystko bylo OK :- ))) > Jestem dobrej mysli !!!!Uklony jak zawsze ...Zyggi a ja wrecz przeciwnie, jestem coraz gorszej mysli Zyggi. ((( pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re:Anka1 18.10.03, 17:54 anka1 napisała: > zyggis napisał: > > > Widzisz, zaraz obydwoje dostaniemy i Ty i ja ;-(((tak, tak...A temat obsze > rny > i > > > > wart przedyskutowania, pozdrawiam cieplutko, a buziakow jak zawsze 122 ! + > > > 2.Wuj pojedzie to cos wymyslimy, co tu dalej czynic, aby wszystko bylo OK > :- > ))) > > Jestem dobrej mysli !!!!Uklony jak zawsze ...Zyggi > > a ja wrecz przeciwnie, jestem coraz gorszej mysli Zyggi. ((( > pozdrawiam ! Anulka, wszystko da sie zalatwic, glowa do gory, bedzie OK...Pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re:Zyggi IP: 212.33.74.* 20.10.03, 13:04 obys mial racje. ja niestety jakos , moze jeszcze nie czarno, ale szaro to widze (((( pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re:Anka1 20.10.03, 18:06 Anulka, nie takie sprawy zalatwialem, mowie Ci bedzie ok...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re:Anka1 21.10.03, 12:36 zyggis napisał: > Anulka, nie takie sprawy zalatwialem, mowie Ci bedzie ok...pozdrawiam A co sie stalo....Taka cisza, bylo cicho i spokojnie a tu naraz jak.....;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re:Zyggi IP: 212.33.74.* 21.10.03, 15:40 wierze Zyggi. ale z Uparciuchem znanym nam obojgu to sam wiesz... ciszy nie ma pewnie dlatego, ze K. zabral K. :) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re:Zyggi 21.10.03, 17:18 Gość portalu: anka1 napisał(a): > wierze Zyggi. ale z Uparciuchem znanym nam obojgu to sam wiesz... > ciszy nie ma pewnie dlatego, ze K. zabral K. :) Buziakow 122 ! no i + 2 :-)))))ja wypadl test IQ????? U mnie lipa 138, niepotrzebnie sie spieszylem :-(((((Pozdrawiam goraco!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re:Zyggi 22.10.03, 08:35 zyggis napisał: > Buziakow 122 ! no i + 2 :-)))))ja wypadl test IQ????? U mnie lipa 138, > niepotrzebnie sie spieszylem :-(((((Pozdrawiam goraco!!! ja wolalam nie robic tego testu :))) pozdrawiam i buzki ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re:Zyggi 22.10.03, 10:37 anka1 napisała: > zyggis napisał: > > > Buziakow 122 ! no i + 2 :-)))))ja wypadl test IQ????? U mnie lipa 138, > > niepotrzebnie sie spieszylem :-(((((Pozdrawiam goraco!!! > > ja wolalam nie robic tego testu :))) > pozdrawiam i buzki ! :) A ja sadze, ze wypadnie Ok !!! To sie czuje i wie...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re:Zyggi IP: 212.33.74.* 22.10.03, 15:55 z Ciebie naprawde optymista.pozazdroscic. uklony dla odmiany !:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re:Zyggi 24.10.03, 14:28 Gość portalu: anka1 napisał(a): > z Ciebie naprawde optymista.pozazdroscic. > uklony dla odmiany !:))) A mam inne wyjscie, tyle mi pozosytalo ;-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re:Zyggi 24.10.03, 15:44 to bardzo duzo Zyggi. wiecej niz sie wydaje. pozdrowionka !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re:Anka1 25.10.03, 09:35 anka1 napisała: > to bardzo duzo Zyggi. wiecej niz sie wydaje. > pozdrowionka !!!! Jasne, ze tak, ale...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re:Zyggi IP: 212.33.74.* 26.10.03, 08:49 no wlasnie - ale. czasem optymisci maja pesymistyczne chwile... pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re:Zyggi 27.10.03, 19:44 Gość portalu: anka1 napisał(a): > no wlasnie - ale. czasem optymisci maja pesymistyczne chwile... > pozdrawiam ! Alez...to nie tak;-((( Pozdrawiam i glowa do gory, jutro bedzie lepiej, snieg pada i liscie zakryje :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re:Zyggi IP: 212.33.74.* 28.10.03, 08:46 wtedy lepiej nie trzymac glowy do gory, bo zamarzniete liscie pod sniegiem moga byc niebezpieczne np. dla zabkow :) pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re:Anka1 29.10.03, 18:12 Gość portalu: anka1 napisał(a): > wtedy lepiej nie trzymac glowy do gory, bo zamarzniete liscie pod sniegiem moga > > byc niebezpieczne np. dla zabkow :) > pozdrawiam ! Anulka, tak sie zlozylo, ze zaswiecilo sloneczko nad Jagiellonska...zajelo mi to troche czasu, aleeeeee.Prosze sprawdz, trawa od strony ulicy podstrzyzona, liscie zamiecione, no i chodnik, a i ulica tez posprzatana. Jak to mowia, wybrali na radnego, wiec i dawaj teraz przyklad Innym :-))). Coz, powiem jedno, zreszta sama zopbaczysz, jak zawitasz, malo mam nasladowcow :-(((A tak by sie przydalo, trzymac w realu nasz tamat :"Jagiellonska, najpiekniejsza ulica Bialegostoku" Czyz nieeeeee, co o tym sadzisz??? Pozdrawiam cieplutko...Wszystkich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Zyggi IP: 212.33.74.* 30.10.03, 08:29 Zyggi jestes radnym ? serio ? gratuluje ! a dlaczego nie pochwaliles sie wczeniej ? Jagiellonska zawsze mi sie podoba, nawet jak jest tam troche balaganu. a u Was to juz w ogole mozna jesc z trawnika :) pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Anka1 30.10.03, 08:32 O widzisz jak malo jeszce wiesz na moj temat, ale mniejsza o to :-)))) Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Zyggi IP: 212.33.74.* 31.10.03, 08:52 cos mi sie zdaje ze nie tylko o Tobie malo wiem ... pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Zyggi 31.10.03, 19:21 Gość portalu: anka1 napisał(a): > cos mi sie zdaje ze nie tylko o Tobie malo wiem ... > pozdrawiam ! Swieta prawda, ale o Innych nie wolno mi mowic bez Nich...Ale, moze kiedys...Czas pokaze :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Zyggi IP: 212.33.74.* 03.11.03, 08:20 ale fajnie byloby sie na ploty umowic, prawda ?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re:Anka1 03.11.03, 18:56 Jasne, ze tak...ale, ale dlaczego nie widze cie na Jagiellonskiej, a moze moj wywiad slabo dziala ??? Pozdrawiam cieplutko !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re:Zyggi IP: 212.33.74.* 04.11.03, 08:42 czasem bywam :) a ze nie rzucam sie w oczy to moze lepiej, bo jak wiadomo < tisze jediesz dalsze budiesz >:))) pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re:Zyggi 04.11.03, 19:10 Gość portalu: anka1 napisał(a): > czasem bywam :) a ze nie rzucam sie w oczy to moze lepiej, bo jak wiadomo < > tisze jediesz dalsze budiesz >:))) > pozdrawiam ! Wot i tak skazal kazak i paszol w kal....Nie jest tak zleeeee, wiem wszystko i wszystko bedzie dobrze, pozdrawiam.A jutro Wrocek, K. opowie wszystko, aha i fajke dotal, ale jaka ?? Angielska, pewnie sie pochwali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re:Zyggi IP: 212.33.74.* 05.11.03, 15:19 ha Zyggi to sie nazywa < meskie ploty >:))) fajka chyba faktycznie angielska,ale musze sie upewnic. mam nadzieje ze teraz powoli rzuci palenie. co do reszty to jak zechce opowie, jest skryty :) pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re:Anka1 08.11.03, 18:36 Gość portalu: anka1 napisał(a): > ha Zyggi to sie nazywa < meskie ploty >:))) > fajka chyba faktycznie angielska,ale musze sie upewnic. mam nadzieje ze teraz > powoli rzuci palenie. > co do reszty to jak zechce opowie, jest skryty :) > pozdrawiam ! Dzieki za pozdrowionka, powroicilem z Wrocka...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re:Zyggi IP: 212.33.74.* 09.11.03, 08:46 dobrze ze wrociles caly i zdrowy. uklony i pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
pragmatyczna_wala Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 07.10.03, 22:40 zyggis napisał(a): > Wiecie co, widzialem moc różnych ulic i streetow na świecie, ale moja > Jagiellońska jest najpiekniejszą ulicą świata...Przyjedzcie i zobaczcie, to > główna ulica Białegostoku i kocham Ją... A kochaj, kochaj. Główną ulicą Białegostoku na pewno nie jest Jagiellońska. I proszę mi tu więcej nie kłamać! Odpowiedz Link Zgłoś
e-tron Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 08.10.03, 07:31 uwazaj, bo Cię zaszcują za te słowa, a szczególnie ta anka któraś tam, co lubi popijac ołowiową wisniówkę, a musisz jeszcze pozdrowić Chloopaków, to pomaga i wtedy siedzą cicho :)). a tak na marginesie to się z Tobą zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 08.10.03, 14:30 taak zaszcujemy Wale z pewnoscia. albo Ja pragmatyzmu pozbawimy. a w ogole Wala to e cos tam strasznie lubi marginesy wiec uwazaj na jego zgode. Odpowiedz Link Zgłoś
e-tron Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 09.10.03, 07:36 > a w ogole Wala to e cos tam strasznie lubi marginesy wiec uwazaj na jego zgode. słuchaj anka któraś tam, gdybyś czasami użyła w swoich postach przecinka, byłyby one bardziej zrozumiałe, a tak wychodzi bełkot. sama zresztą przeczytaj co napisałaś.zwróć też uwagę na składnię w zdaniu, jako profesor powinnaś wiedzieć, że w języku polskim są zasady od których nie należy odchodzić :))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 09.10.03, 13:18 nic z tego mam zaswiadczenie o dysleksji dysgrafii interpunkcjowstrecie itp. jak nie rozumiesz moich postow to moze tez sie zbadaj pod jakims katem he ? Odpowiedz Link Zgłoś
e-tron Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 09.10.03, 13:32 Gość portalu: anka1 napisał(a): > nic z tego mam zaswiadczenie o dysleksji dysgrafii interpunkcjowstrecie itp. > jak nie rozumiesz moich postow to moze tez sie zbadaj pod jakims katem he ? wprawdzie nie muszę, ale widząc, że masz ogromna praktykę w tym temacie, może mi kogoś poleć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 09.10.03, 18:04 obawiam sie ze tobie nikt nie pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
e-tron Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 10.10.03, 07:19 > obawiam sie ze tobie nikt nie pomoze poznałem cie trochę przez te parę dni i właśnie takiej odpowiedzi oczekiwałem, jest tak samo mało oryginalna i bez polotu jak ty :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 10.10.03, 08:44 nie rozsmieszaj mnie. guzik o mnie wiesz i nie wyobrazaj sobie ze mnie poznales. na to zeby kogos poznac trzeba lat i to czasem nie wystarcza. zegnam ozieble z domieszka ironii. Odpowiedz Link Zgłoś
e-tron Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 10.10.03, 09:58 Gość portalu: anka1 napisał(a): > nie rozsmieszaj mnie. guzik o mnie wiesz i nie wyobrazaj sobie ze mnie > poznales. na to zeby kogos poznac trzeba lat i to czasem nie wystarcza. > zegnam ozieble z domieszka ironii. skup się i czytaj uważnie co do ciebie piszę. napisałem, że cię poznałem troszkę, a to spora różnica. dużo piszesz na forum i można na tej podstawie coś o tobie powiedzieć. dlatego też znając twoje poprzednie teksty napisałem, że twój poprzedni post jest mało oryginalny itp. wiedziałem, że cię to poruszy, bo uważasz się za osobę bardzo oryginalną :))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 10.10.03, 13:47 > skup się i czytaj uważnie co do ciebie piszę. napisałem, że cię poznałem > troszkę, a to spora różnica. dużo piszesz na forum i można na tej podstawie coś > > o tobie powiedzieć. dlatego też znając twoje poprzednie teksty napisałem, że > twój poprzedni post jest mało oryginalny itp. wiedziałem, że cię to poruszy, bo > > uważasz się za osobę bardzo oryginalną :))). slowo daje powinienes byc na etacie u Busha. z taka oryginalnoscia, polotem i intuicja na pewno odnalazlbys saddama o bin ladenie nie wspominajac.co tu robisz ? pownienies w cia albo innym pentagonie siedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
pragmatyczna_wala Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 10.10.03, 22:54 Gość portalu: anka1 napisał(a): > > slowo daje powinienes byc na etacie u Busha. z taka oryginalnoscia, polotem i > intuicja na pewno odnalazlbys saddama o bin ladenie nie wspominajac.co tu > robisz ? pownienies w cia albo innym pentagonie siedziec. Wow! Jaka ta miłość do Busha czysta i nieskażona. Przesłanie jednoznaczne bo tylko on na nazwisko z dużej litery zasłużył. Skopiuj sobie tą wypowiedź na załącznik do loterii wizowej - może pomoże;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 11.10.03, 15:46 wolisz bin ladena albo saddama twoja sprawa. na twoje nieszczescie oni loterii nie organizuja. chyba ze takie w ktorych stawka jest ludzkie zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
e-tron Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 12.10.03, 18:19 > slowo daje powinienes byc na etacie u Busha. z taka oryginalnoscia, polotem i > intuicja na pewno odnalazlbys saddama o bin ladenie nie wspominajac.co tu > robisz ? pownienies w cia albo innym pentagonie siedziec. co ja tutaj robię, co ty robisz tu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 13.10.03, 13:05 jako osoba bez polotu , oryginalnosci itp. cech to ja sobie tu siedze. ale sie ciagle zastanawiam dlaczego ty sie tak marnujesz zamiast kariere robic ? Odpowiedz Link Zgłoś
e-tron Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 14.10.03, 10:09 Gość portalu: anka1 napisał(a): > jako osoba bez polotu , oryginalnosci itp. cech to ja sobie tu siedze. ale sie > ciagle zastanawiam dlaczego ty sie tak marnujesz zamiast kariere robic ? to się zastanawiaj :)), miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 24.10.03, 14:39 Spadl snieg, przepieknie sie zrobilo...tylko klopot, lisci moc napadalo. Pozdrawiam goraco Wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 26.10.03, 08:51 zaczyna sie ciezka praca : odgarnianie najpierw lisci, potem sniegu ? :)) pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 27.10.03, 19:47 Gość portalu: anka1 napisał(a): > zaczyna sie ciezka praca : odgarnianie najpierw lisci, potem sniegu ? :)) > pozdrowionka Wlasnie, wlasnie jeszce liscie spadaja, a tu snieg pada :-((( jak ja sie sam wyrobie z ta robota, a niech to. Inni maja wiecej szczescia, a ja chyba uciekne na Floryde i juz :-)))Pozdrawiam goraco . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 28.10.03, 08:48 nie uciekaj, tylko zagon niektorych do pomocy, a co !:) pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 29.10.03, 18:15 Gość portalu: anka1 napisał(a): > nie uciekaj, tylko zagon niektorych do pomocy, a co !:) > pozdrawiam ! Nioe, nie uciekna, ja zawsze lubie porzadek, wiesz budowy swiata ucza, a Niemcy zwlaszcza i na dobre to czasmi wychodzi, czyz nie?? Sprawdz, posprzatane jak nalezy!!! Moc buzialkow dla Ciebie i pozdrowienia dla Wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 30.10.03, 08:31 ano tak u Niemcow Ordnunug muss sein :))) sprawdzac nie bede , wierze na slowo. zreszta porzadek u Was zawsze jest. chyba ze przyroda akurat narozrabia :) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 30.10.03, 15:58 Gość portalu: anka1 napisał(a): > ano tak u Niemcow Ordnunug muss sein :))) > sprawdzac nie bede , wierze na slowo. zreszta porzadek u Was zawsze jest. chyba > > ze przyroda akurat narozrabia :) Swieta prawda, jak to mowia gorale, ale ...nie, nie nie bede pisal dalej, ale lepiej jest nieraz przemilczec...A choroby nie widac, wprost przeciwnie, aha i co ty na to ??? Pozdrawiam, chyba jednak masz racje ...nie mam wplywu , coz...:- (((. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 31.10.03, 08:54 bardzo tajemniczy jest ten post. nic a nic nie ponialam :) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 31.10.03, 19:26 Gość portalu: anka1 napisał(a): > bardzo tajemniczy jest ten post. nic a nic nie ponialam :) Dlaczego ??? Wiesz dobrze, ze nie moge pisac wszystkiego, a...Ale tam...Pozdrawiam, pogoda wrocila :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 03.11.03, 08:21 wiem wiem. tylko pojac nie moge :))) pogoda wraca i odchodzi, jak jej sie zechce:) pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 03.11.03, 18:59 Gość portalu: anka1 napisał(a): > wiem wiem. tylko pojac nie moge :))) > pogoda wraca i odchodzi, jak jej sie zechce:) > pozdrawiam ! Oj a ja tym bardziej nie moge pojac, co sie dzieje ????Pozdrawaim goraco :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 04.11.03, 08:45 ja mam to samo Zyggi. czasem czuje sie tak jakbym jezdzila diabelska kolejka w lunaparku: jak mysle ze kompletny dol to zaraz jestem na gorze i odwrotnie :) uklony ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 04.11.03, 19:15 Gość portalu: anka1 napisał(a): > ja mam to samo Zyggi. czasem czuje sie tak jakbym jezdzila diabelska kolejka w > lunaparku: jak mysle ze kompletny dol to zaraz jestem na gorze i odwrotnie :) > uklony ! A piszesz lunapark, mam moc zdjec i wrazen z Soltau, to BRD, ale byla jazda ....oj, nie nie chce wiecej ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 04.11.03, 19:18 Oj zapomnialem, posprzatane , mozna przyjechac na dobior !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 05.11.03, 15:21 zdjecia pamietam. a co do odbioru ee zaczynam sie czuc jakbym jakas zolza z sanepidu byla, to chyba lepiej nie przyjade :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 08.11.03, 18:39 Gość portalu: anka1 napisał(a): > zdjecia pamietam. > a co do odbioru ee zaczynam sie czuc jakbym jakas zolza z sanepidu byla, to > chyba lepiej nie przyjade :)))) Szkoda, ze tak piszesz, ale...Czy cos w tym jest, ja juz sam nie wiem ??? Pozdrawiam goraco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 09.11.03, 08:47 a co masz na mysli ? to ze jestem zolza czy to ze z sanepidu ?:))) pozdrawiam i do popisania w srode ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 09.11.03, 17:27 Gość portalu: anka1 napisał(a): > a co masz na mysli ? to ze jestem zolza czy to ze z sanepidu ?:))) > pozdrawiam i do popisania w srode ! Przestan.....nie zartuj, prosze. I tak dobilismy,(a szczegolnie ja pisaniem glupot) do 500, chyba wystarczy ??? Nie masz checi zrobic, razem ze mna tego doktoratu ??? Brak odpowiednich Osob do tego zadania, a widze ze na Tobie mozna polegac, odpisz koniecznie jak to widzisz. Moc pozdrowien i buziakow... Zyggis... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 19.11.03, 08:22 witaj Zyggi ! sorry ze pisze dopiero teraz , ale zmoglo mnie chorobsko. i jako zem osoba nie w kursie dziela pozwol, ze zapytam : jaki doktorat ? aha co z lanem ? zakladasz razem z K. ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 25.11.03, 08:33 Zyggi odezwij sie. tesknie :) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 25.11.03, 19:04 Gość portalu: anka1 napisał(a): > Zyggi odezwij sie. > tesknie :) Kochanie Ty, nie mojeeee :-(((, az cieplo mi sie w sercu zrobilo. Moc buziakow...Zyje, mysle, tesknie i co mi pozostalo :-((((Wspomnienia, a lata leca, jak ostatnie listki z drzewek, ale sercr wciaz gorace i czule jest :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 26.11.03, 15:01 eee Zyggi juz nie rob z siebie emeryta:)))) bo do tego Ci baaaaaaardzo daleko ! jestes przeca w sile wieku. buzki, uklony, pozdrowienia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 26.11.03, 15:04 ...a teraz rozumiem. tutaj z Zygisem, a w Ciscie z Aleksem. Podzial pracy na watki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 28.11.03, 15:37 Ormond w koncu trudno piec ciasto na ulicy, nawet na tej najglowniejszej prawda ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 28.11.03, 16:18 Gość portalu: anka1 napisał(a): > Ormond w koncu trudno piec ciasto na ulicy, nawet na tej najglowniejszej > prawda ?:))) Jasne, ze tak :-)))) Pozdrawiam Wszystkich goraco... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 29.11.03, 16:23 Zyggi, tak goraco ze ciasto sie upiecze ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 29.11.03, 17:50 Gość portalu: anka1 napisał(a): > Zyggi, tak goraco ze ciasto sie upiecze ?:))) Cmokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:-))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 01.12.03, 08:52 oj nie tak mocno bo mi sie dolek w policzku drastycznie powiekszy :)))) odcmokuje delikatnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 02.12.03, 19:26 Gość portalu: anka1 napisał(a): > oj nie tak mocno bo mi sie dolek w policzku drastycznie powiekszy :)))) > odcmokuje delikatnie :) Cmokkkkkkkkkk :-)))))))) na drugi policzek.....Tylko szaaaaa..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 03.12.03, 08:35 ale dlaczego sza ? przeciez tylko w policzek byl tem glosny cmok :) buzki ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 03.12.03, 18:24 Gość portalu: anka1 napisał(a): > ale dlaczego sza ? przeciez tylko w policzek byl tem glosny cmok :) > buzki ! > :) Ty sama wiesz co to bedzie, a tym bardziej teraz staly 24-godzinny dostep do netu ;-))) ale i tak Cmokkkkkkkkkkkkk :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korni Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.03, 20:30 szczesciarze :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 04.12.03, 08:48 juz ja nie mowie kto tu jest szczesciarzem :) cmoki dla Was Obu !:) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 05.12.03, 20:52 Gość portalu: anka1 napisał(a): > juz ja nie mowie kto tu jest szczesciarzem :) > cmoki dla Was Obu !:) Za cmoki, dziekuje...a szczesciarze, wiadomo gdzie mieszkaja ;-)))Pozdrowionka i cmokasy... Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 05.12.03, 20:49 Gość portalu: korni napisał(a): > szczesciarze > :) > pozdrawiam Nawet, nie wiesz jak sie ciesze, ze tu jestes tez obecny...I czasami dolacz sie do rozmowy ;-)))))Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 13.12.03, 16:14 o jeju ale watek zaniedbalismy !:) ja sie juz poprawiam , kolej na Was !:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korni Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.03, 10:29 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 14.12.03, 13:09 to sie nazywa zwiezlosc :) a gdzie poprawa Zygieggo ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 14.12.03, 16:38 Gość portalu: anka1 napisał(a): > to sie nazywa zwiezlosc :) > a gdzie poprawa Zygieggo ?:))) :-(((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 15.12.03, 08:44 Zyggi co sie stalo ? dlaczego smutny jestes ? Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 15.12.03, 19:39 Gość portalu: anka1 napisał(a): > Zyggi co sie stalo ? dlaczego smutny jestes ? Ciasto by sie jakies zjadlo...:-))))Ale Kto upiecze??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 16.12.03, 08:54 upieke, ale blizej swiat, wiesz gdzie bedzie. wytrzymasz ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 18.12.03, 18:20 Gość portalu: anka1 napisał(a): > upieke, ale blizej swiat, wiesz gdzie bedzie. > wytrzymasz ?:))) Anulka1, dziekuje z gory, ale...rozmawialem z najlepszym ciastkarzem w sieci :- ))) K., Go zwa, obiecal, ze po otrzymaniu az tak wielkiej liczby receptur na ciasto, sam i to osobiscie upiecze dla mnie gniota ...hmmm i co Ty na to ???To bedzie uczta...Pozdrawiam tez...:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 19.12.03, 09:02 On piecze calkiem dobre drożdzowki ! gnioty mozesz miec ode mnie , ale bede sie starala zeby zakalec nas omijal, tfu,tfu !!! chyba ze lubisz ?:)))) znow pozdrawiasz na smutno, co sie dzieje Zyggi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Zyggi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.33.74.* 22.12.03, 08:39 nic nikomu nie mow, na razie nieoficjalnie zawiadamiam ze : -ciasteczka upieklam w sobote -dzis tort bedzie gotowy -jak sie wyrobie to upieke jeszcze ciasto z bakaliami :) juz teraz skladam Ci zyczenia na swieta i nowy rok : zeby zawsze bylo zdrowie, pogoda ducha, nadzieje spelnione i oby bylo coraz lepiej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Zyggi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.33.74.* 23.12.03, 09:07 czesc wypiekow juz jest na miejscu. wkrecaj sie na degustacje bo jak posmakuja to moze zabraknac :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Zyggi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.12.03, 19:48 Dziekuje za wszystko, wlasnie wpadlem na chwile, a tak sie zlozylo, ze ostatsnie 5 dni lezalem na kardiologii, coz....Wesolych swiat Zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Zyggi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.33.74.* 24.12.03, 09:14 masz problemy z sercem ? o jeju nie wiedzialam (((( zycze Ci zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia bo wszystko jest nie takie kiedy go brakuje... spokojnych, swiatecznych, cieplych swiat i spelnienia nadziei w nowym roku ! buzki !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Zyggi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.12.03, 11:16 Jeszcze raz serdeczne dzieki i Wesolych Swiat ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 19.12.03, 01:30 Dawno tam nie byłem. Uważam jednak, że zarównio Białystok jak i Jagiełło zasługują na zupełnie inną arterię, niż utkwiła mi w pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: *.bsk.vectranet.pl 26.12.03, 07:44 A czy nie jest to ulica ślepa? Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 27.12.03, 11:08 Gość portalu: , napisał(a): > A czy nie jest to ulica ślepa? Sorry milosc jest tylko slepa, a Nasza Jagiellonska nigdy nie byla i nie bedzie slepa.... Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 27.12.03, 11:42 Nigdy nie wiadomo kto i kiedy jakie szlabany postawi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 29.12.03, 08:55 aloha ! jak tam po swietach ? a co do Jagiellonskiej i tego ze ona slepa. dla samochodow slepa. i cale szczescie ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 29.12.03, 18:49 Gość portalu: anka1 napisał(a): > aloha ! jak tam po swietach ? > a co do Jagiellonskiej i tego ze ona slepa. dla samochodow slepa. i cale > szczescie ! > :) Nie tak calkiem slepa :-(((( kazdego ranka kamaz przejezdza i smrodzi :-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 29.12.03, 18:46 ormond napisał: > Nigdy nie wiadomo kto i kiedy jakie szlabany postawi... Tak, bylo, ale dawno temu w stanie wojennym...Czy dazysz do ponownego stawiania szlabanow ???Cos nowego , hmmmmmmmm...Dziwne i smieszne juz to bylo przerabiane, czyz nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 30.12.03, 13:16 w takim razie szlaban potrzebny na kamaza !:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 30.12.03, 16:29 Gość portalu: anka1 napisał(a): > w takim razie szlaban potrzebny na kamaza !:)))) Zdecydowanie tak, popatrz ile dziur juz narobil w jezdni :-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 31.12.03, 08:46 a po co ten kamaz jezdzi Jagiellonska ? musi czy robi to zlosliwie ? Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 31.12.03, 12:15 Gość portalu: anka1 napisał(a): > a po co ten kamaz jezdzi Jagiellonska ? musi czy robi to zlosliwie ? A skad, ma swoja droge, ale woli po naszej...a jaki jej stan zaczyna byc, sama widzisz, jesszcze rok i dziury beda...Coz nie zabronisz, kazdemu wolno ;-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 31.12.03, 12:27 trzeba cos wymyslic zeby sie rozmyslil i nie jezdzil. hmmmm.pomyslimy :) pozdrawiam i znikam ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 31.12.03, 16:09 Gość portalu: anka1 napisał(a): > trzeba cos wymyslic zeby sie rozmyslil i nie jezdzil. hmmmm.pomyslimy :) > pozdrawiam i znikam ! A ja na koniec tego :-((( 2003 r...przesylam moc pozdrowien, moc buziakow i Zycze Wszystkim wszystkiego Naj....w Nowym 2004 Roku !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 02.01.04, 10:43 a ja zycze zeby 2004 nie byl gorszy od 2003. a jesli bedzie lepszy to tym lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 02.01.04, 19:20 Gość portalu: anka1 napisał(a): > a ja zycze zeby 2004 nie byl gorszy od 2003. a jesli bedzie lepszy to tym > lepiej :) Poszly Zyczenia i ............snieg zaczal padac :-((((((( a odsniezac Kto bedzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: *.light.csk.pl 04.01.04, 18:42 :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 05.01.04, 10:09 ja sie na to nie pisze, juz przy odsniezaniu kaszlaka dostaje zadyszki ((( Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 05.01.04, 19:32 Gość portalu: anka1 napisał(a): > ja sie na to nie pisze, juz przy odsniezaniu kaszlaka dostaje zadyszki ((( :((((((((( co w tak mlodym wieku, a niech to Anulka1...:(((((((( Cmok :) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 05.01.04, 19:30 Gość portalu: :( napisał(a): > :( 122! :( i + 2 :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 06.01.04, 10:03 nie taki znow mlody ten moj wiek :) raczej sredni. odcmokuje ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 06.01.04, 20:07 Gość portalu: anka1 napisał(a): > nie taki znow mlody ten moj wiek :) raczej sredni. > odcmokuje ! :) Ej tam, w dolinie :-))) A ja mloda jak jagoda. Czerwone roze, roze sa , czerwiensze niz wzystkie bzy,....a slodkie usta masz...Kto, tylko...Ty :-)))) Buziakiiiiiiii. Bedzie ok, ja to mowie ;-))) Zyggis... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 07.01.04, 09:11 Zyggi mam nadzieje ze jestes jasnowidzem, przynajmniej w niektorych sprawach :) buzki !:) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 07.01.04, 19:19 Gość portalu: anka1 napisał(a): > Zyggi mam nadzieje ze jestes jasnowidzem, przynajmniej w niektorych sprawach :) > buzki !:) A co nie mowilem :-))))....Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 08.01.04, 08:41 o tym ze jestes jasnowidzem nie mowiles !:) pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 08.01.04, 21:44 Gość portalu: anka1 napisał(a): > o tym ze jestes jasnowidzem nie mowiles !:) > pozdrawiam ! I karty potrafie postawic :-))))pozdrawiam !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 09.01.04, 10:29 wole nie wiedziec co bedzie dalej, na razie nie jest wesolo ... uklony ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 09.01.04, 19:16 Gość portalu: anka1 napisał(a): > wole nie wiedziec co bedzie dalej, na razie nie jest wesolo ... > uklony ! Uklony:-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 10.01.04, 11:36 i znow jestesmy smutni Zyggi ... Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 10.01.04, 20:26 Gość portalu: anka1 napisał(a): > i znow jestesmy smutni Zyggi ... Nie, nie dzis bylem w teatrze.. " Don Juan" polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 10.01.04, 20:28 teatr to brzmi dumnie.... :) pozdrawiam wole cieple lozeczko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 12.01.04, 11:18 a gdbyby tak cieple lozeczko w teatrze ?;) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 12.01.04, 18:09 Gość portalu: anka1 napisał(a): > a gdbyby tak cieple lozeczko w teatrze ?;) Wspanialy pomysl, chyba nalezy wystapic z taka poropozycja do P.dyr. teatru, widze, ze ciagle miejsca na balkonach sa wolne, moze tam postawioc podgrzewane lozka ???? Tylko jak z lozkiem dostarczyc widza do teatru ??? Hmmmmmmm .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 13.01.04, 09:44 moze widzow wizja cieplego lozeczka sama zwabilaby do teatru ? cos w rodzaju : "tylko w bialostockim teatrze obejrzysz sztuke lezac w cieplym lozeczku na balkonie, ilosc miejsc ograniczona!" :) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 13.01.04, 19:14 anka1 napisała: > moze widzow wizja cieplego lozeczka sama zwabilaby do teatru ? cos w > rodzaju : "tylko w bialostockim teatrze obejrzysz sztuke lezac w cieplym > lozeczku na balkonie, ilosc miejsc ograniczona!" :) Juz sam nie wiem co powiedziec :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 14.01.04, 09:10 ze cieszysz sie wizja nietargania lozeczka do teatru :) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 14.01.04, 16:06 Gość portalu: anka1 napisał(a): > ze cieszysz sie wizja nietargania lozeczka do teatru :) Oj Kochana jestes, rozesmialem sie az malo mi boku nie wyrwalo;-)))Moc buziakow, a te lozeczko cos pomyslimy ;-)))) Cmokk !!! Odpowiedz Link Zgłoś
abeja4 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 14.01.04, 17:56 Przykro mi to mówić, ale większość uznaje za główną ulicę Lipową. I szybko sieto nie zmieni, więc Jagiellońska nie jest główną ulicą:> Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 14.01.04, 19:06 abeja4 napisała: > Przykro mi to mówić, ale większość uznaje za główną ulicę Lipową. I szybko > sieto nie zmieni, więc Jagiellońska nie jest główną ulicą:> Zobaczysz, co na to Anulka powie :-))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 15.01.04, 08:48 oj niektorym to trzeba pewne rzeczy lopatologicznie wykladac, prawda Zyggi ? :) nie przepadam za Lipowa , a za Jagiellonska tak, tak, tak ! nigdzie nie ma takich Chlopakow jak tam ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 15.01.04, 19:29 Gość portalu: anka1 napisał(a): > oj niektorym to trzeba pewne rzeczy lopatologicznie wykladac, prawda Zyggi ? :) > nie przepadam za Lipowa , a za Jagiellonska tak, tak, tak ! nigdzie nie ma > takich Chlopakow jak tam ! A nie mowilem, cmokk...i to wlasnie zdanie jest dla nas Najwazniejsze!!! Pozdrawiam i dziekuje za poparcie w imieniu wlasnym jak i Chlopakow z Jagiellonskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 16.01.04, 09:22 a ja pozdrawiam Chlopakow z Jagiellonskiej ! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 16.01.04, 19:55 Gość portalu: anka1 napisał(a): > a ja pozdrawiam Chlopakow z Jagiellonskiej ! > :)))) I jak Cie nie Kochac <serducho> Cmokk... Odpowiedz Link Zgłoś
e-tron Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 16.01.04, 12:57 Gość portalu: anka1 napisał(a): > oj niektorym to trzeba pewne rzeczy lopatologicznie wykladac, prawda Zyggi ? :) > nie przepadam za Lipowa , a za Jagiellonska tak, tak, tak ! nigdzie nie ma > takich Chlopakow jak tam ! eeeeee tam: Chłopcy z Bema - lepszych nie ma :))) pozdrawiam, całuski i takie tam inne.... Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 16.01.04, 20:00 e-tron napisał: > Gość portalu: anka1 napisał(a): > > > oj niektorym to trzeba pewne rzeczy lopatologicznie wykladac, prawda > Zyggi ? :) > > nie przepadam za Lipowa , a za Jagiellonska tak, tak, tak ! nigdzie nie ma > > > takich Chlopakow jak tam ! > > eeeeee tam: > Chłopcy z Bema - > lepszych nie ma :))) > pozdrawiam, całuski i takie tam inne.... Chyba nieeeeee...ale i Ich pozdrawiamy tezzzzzz :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 17.01.04, 12:15 a co tam pozdrowic moge. pozdrawiam ! ale i tak Jagiellonska gora ! czule cmoki w duzej ilosci:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 17.01.04, 16:21 Gość portalu: anka1 napisał(a): > a co tam pozdrowic moge. pozdrawiam ! > ale i tak Jagiellonska gora ! > czule cmoki w duzej ilosci:)))) Nawet nie wiesz jak sie ciesze, ze jestes, a myslalem ze dzis Ciebie nie bedzie...:-))))Buziaki przesylaja z Jagiellonskiej chlopaki...cmokk. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 19.01.04, 11:56 czasem jestem i w soboty. a nawet w niedziele. ale rzadko. dzieki za buziaki z rymem !:))) cmoki jak smoki :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 20.01.04, 18:41 anka1 napisała: > czasem jestem i w soboty. a nawet w niedziele. ale rzadko. > dzieki za buziaki z rymem !:))) > cmoki jak smoki :)))) Oj jak cieplutko, choc ponownie zaczyna snieg padac. A o odsniezaniu Jagiellonsjkiej, jakos UM zapomina :-(((, a zaraz przyniosa podatki za 2004r.:- (((( , widzisz jak to jest, bez komentarza ;-((((, plac i milcz!!! Cmokki jak smoki ;-=))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 21.01.04, 09:13 taak podatki to zdzieraja, ale zeby bylo zrobione to na co one rzekomo ida - zapomnijmy... juz nie chce sie na ten temat jezyka strzepic. byle do wiosny ! jeszcze miesiac, dwa i bedzie lepiej. pozdrawiam serdecznie ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 21.01.04, 20:10 anka1 napisała: > taak podatki to zdzieraja, ale zeby bylo zrobione to na co one rzekomo ida - > zapomnijmy... juz nie chce sie na ten temat jezyka strzepic. > byle do wiosny ! jeszcze miesiac, dwa i bedzie lepiej. > pozdrawiam serdecznie ! Thx, siewta prawda, tez prawda i ... prawda, jak to mowil Sp. Ks.Tischner, takie to sa 3 goralskie prawdy:-)))Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe IP: 212.33.74.* 22.01.04, 09:15 Zyggi a pisz wyraznie ze < gowno prawda >!:))) zwlaszcza w swietle tego co powiedziala pewna idiotka z zarzadu drog o zimie. pozdrawiam Cie serdecznie ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 22.01.04, 18:40 Gość portalu: anka1 napisał(a): > Zyggi a pisz wyraznie ze < gowno prawda >!:))) zwlaszcza w swietle tego c > o > powiedziala pewna idiotka z zarzadu drog o zimie. > pozdrawiam Cie serdecznie ! Jakos nie mam odwagi ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 23.01.04, 08:48 Gość portalu: anka1 napisał(a): > Zyggi a pisz wyraznie ze < gowno prawda >!:))) zwlaszcza w swietle tego c > o > powiedziala pewna idiotka z zarzadu drog o zimie. > pozdrawiam Cie serdecznie ! Anka, a gdzie Ty ;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 23.01.04, 08:52 nie wierze ze nie masz odwagi ! jestem ! jak tylko moge to od razu tu jestem. buzki ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 23.01.04, 18:42 anka1 napisała: > nie wierze ze nie masz odwagi ! > jestem ! > jak tylko moge to od razu tu jestem. > buzki ! Ale sie podbudowalem :-))))Cmoki jak smoki ... Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 25.01.04, 18:18 Smutne sa te Niedziele, bez ciebie Slonko :-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 26.01.04, 15:47 Zyggi napisalam Ci maila, ale tu tez uprzedzam ze moge sie nie odzywac przez dluzszy czas. dbaj o watek. jest fajny jak jego Zalozyciel, szkoda zeby zniknal. trzymaj sie ! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 26.01.04, 19:01 anka1 napisała: > Zyggi napisalam Ci maila, ale tu tez uprzedzam ze moge sie nie odzywac przez > dluzszy czas. dbaj o watek. jest fajny jak jego Zalozyciel, szkoda zeby zniknal > . > trzymaj sie ! Anulka, szkoda...coz rozumiem wszystko i dziekuje za uznanie :-)))A moze Ktos pomoze dalej ciagnac ten watek ??? Zapraszam...Thx. Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 07.02.04, 19:51 Zyggi czy ja Ci juz mowilam ze jestes niesamowity ? Rals nie wiem czy zauwazyles ale pewnien psychopata nie majacy najwyrazniej nic innego do roboty nadal sciga osoby ktore sie lubia bawic na forum w swoim znajomym towarzystwie. a na moim punkcie ma dodatkowo manie przesladowcza bo nawet jak ja nie pisze to uwaza ze pisze pod innymi nickami. wiec nie mam ochoty czytac jak sobie nadal moim nickiem wyciera paszczeke. pozdrawiam wszystkich Normalnych na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: Jagiellońska , ta naprawdę główna ulica Białe 07.02.04, 20:35 Chciałem znaleźć mej miłej piór, smutek co dzień me serce gniótł. Wiosna - młode serca bez miłości schną, gdzie ty jesteś, mów, Suliko? W bujnym lesie kwiat róży drży, na jej płatkach lśnią rosy łzy. Czy to ty tak pięknie wznosisz głowę swą, kwitnąc z dala stąd, Suliko? Nad kochaną dziś różą swą słowik w gąszczu gałązkę zgiął. Zapytałem tak, jak wzdycha wody toń, czy to jesteś ty, Suliko? Strząsnął pióra słowik wśród drzew, w leśnej ciszy zakląskał śpiew, a w tej pieśni, co wspomnieniem za mną szła, głos Suliki mej: tak, to ja! Odpowiedz Link Zgłoś