siebiatynska_m 24.02.15, 10:32 powoli te forum zatraca sens; stało się lokalnym serwisem ogłoszeniowym..:( aktywności zero... i moderacja nic?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shiva772 Re: forum umarło ?? 26.02.15, 23:04 Ja przepraszam a ty co siebiatynska_m, sumienie narodu :) ? Ile postów i ile wątków założyłaś na tym forum? Zacznij pisać i forum się rozrusza. Odpowiedz Link Zgłoś
siebiatynska_m Re: forum umarło ?? 27.02.15, 12:29 popracuj nad interpunkcją i składnią-wstyd, że jako nauczycielka nie znasz podst. zasad. i nie pisz więcej do mnie, po prostu nie odpowiadaj na jakiekolwiek moje posty. prezentujesz poziom gimnazjalny i na forach lokalnych masz opinię awanturnicy. Zatem nie śmieć. temat zakończony. shiva772 napisała: > Ja przepraszam a ty co siebiatynska_m, sumienie narodu :) ? > Ile postów i ile wątków założyłaś na tym forum? > Zacznij pisać i forum się rozrusza. Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Re: forum umarło ?? 27.02.15, 22:18 Cieszę się że zakończyłaś temat. Jestem na forum od wielu lat i twoja opinia - osoby która wyskakuje jak pajac z pudełka, niewiele mnie obchodzi. Składnia i interpunkcja zwykle bywa wyciągana przy braku argumentów ;) Odnieś się do meritum a potem krytykuj. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: forum umarło ?? 20.03.15, 17:05 Nie zauwazyłam,żeby forum stało się lokalnym serwisem ogłoszeniowym.Kto chce znajdzie w wyszukiwarce wiele informacji.Moderacja zagląda,ale nie widzi nic do usunięcia.A aktywnośc tak jak większość prywatnych forów przeniosło się na Facebooka:) Odpowiedz Link Zgłoś
3kolorniebieski Re: forum umarło ?? 08.04.15, 12:54 Prawda,czasem ktoś rzuci pytanie gdzie kupić,jakiego lekarz,a szuka ,co sprzeda... 3 osoby na krzyż odpowiedzą,potem miesiąc cisza. Odpowiedz Link Zgłoś