Gość: Ja IP: 203.55.45.* 09.04.02, 23:38 Sadzac po dotychczasowym poziomie dyskusji na forum, to sie moze okazac najpopularniejszym watkiem ;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: O dupie Maryni... IP: 203.55.45.* 10.04.02, 00:00 Oglosila Gazeta, prosto z mostu, Dostaniesz kubek za sto postow! Akir, ania1, h14: Kazdy pisze posty, nie zasnie. Jak tu dobic setki mysli Bernard, Ja Jakos ten kubek wygrac trza! Jakiz to temat nam kubka przyczyni? Rozpetuje wiec debate O DUPIE MARYNI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEsiash Re: O dupie Maryni... IP: *.rej.edu.pl 11.04.02, 09:37 Proncie cie bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: O dupie Maryni... 12.04.02, 16:01 Tez sie wpisze... co mi szkodzi wspomoc "krucjate" o kubek?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: O dupie Maryni... IP: 203.55.45.* 10.04.02, 00:03 Zauwazyliscie, moj poprzedni post byl nadany rowno o polnocy!!! Za to juz sie nalezy kubek!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Licznik Re: O dupie Maryni... IP: 203.55.45.* 10.04.02, 00:04 96 to go and counting.... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: O dupie Maryni... 10.04.02, 08:34 poniewaz moj nick sie tu pojawil wiec zabieram glos na chwile tylko : o co Ci chodzi, zazdrosny jestes ze kubka nie masz? a jak Ci tak bardzo poziom naszego forum nie odpowiada to zrob cos zeby go podniesc. na innych forach ludzie tez rozmawiaja o jak to elegancko okresliles <dupie Maryni> i jakos nie zauwazylam ze to komus przeszkadza. to tyle. zegnam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: O dupie Maryni... IP: 203.55.45.* 10.04.02, 08:39 Mnie tez nie przeszkadza, wrecz przeciwnie, lubie ;) > poniewaz moj nick sie tu pojawil wiec zabieram glos na chwile tylko : o co Ci > chodzi, zazdrosny jestes ze kubka nie masz? a jak Ci tak bardzo poziom naszego > forum nie odpowiada to zrob cos zeby go podniesc. na innych forach ludzie tez > rozmawiaja o jak to elegancko okresliles <dupie Maryni> i jakos nie zauwa > zylam > ze to komus przeszkadza. > to tyle. zegnam! Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: O dupie Maryni... 10.04.02, 09:00 a mi sie wydaje ze to ma byc odskocznia od ciezkiej pracy , trosk codziennych , net nie moze byc sensem zycia .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: O dupie Maryni... IP: *.mckinn1.vic.optusnet.com.au 10.04.02, 09:52 Nie moze, ale jest. Net jest jak narkotyk ;)) korni napisał(a): >net nie moze byc sensem zycia .... > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: O dupie Maryni... IP: *.mckinn1.vic.optusnet.com.au 10.04.02, 10:27 Zgadzam sie calkowicie z anka1. Otoz tak sie sklada, ze znam tego osobnika, ktory ukrywa sie pod pseudonimen ja. To jest psedo-inteligent, ktory - jak nasz prezydent - nawet nie jest magistrem, a coz dopiero docentem i nie ma na zaden temat nic ciekawego do powiedzenia ani o niczym pojecia. Nie spodziewalbym sie zeby on byl w stanie podnies cokolwiek (no moze przepraszam za wyrazenie swoj phallus bo jest oblesny jak wieprz), a juz z pewnoscia nie poziom tego forum bo przeciez poziom jest i tak bardzo wysoki jak Michael Jordan, a ten ja to mu nawet do piet nie siega. Wasz Stefan anka1 napisał(a): > poniewaz moj nick sie tu pojawil wiec zabieram glos na chwile tylko : o co Ci > chodzi, zazdrosny jestes ze kubka nie masz? a jak Ci tak bardzo poziom naszego > forum nie odpowiada to zrob cos zeby go podniesc. na innych forach ludzie tez > rozmawiaja o jak to elegancko okresliles <dupie Maryni> i jakos nie zauwa > zylam > ze to komus przeszkadza. > to tyle. zegnam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oburzony Re: O dupie Maryni... IP: *.mckinn1.vic.optusnet.com.au 10.04.02, 10:29 Ja - precz z forum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SS Re: O dupie Maryni... IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 08:37 a skad ty sie wziales??? "nawet nie jest magistrem" buhaha :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: O dupie Maryni... 10.04.02, 09:38 Gość portalu: Licznik napisał(a): > 96 to go and counting.... Trudność zdaje sie polega na tym, że nie wystarczy nabić 100 postów - to wydaje się do zrobienia w dwa miesiące - choćby samodzielnie. Chodzi jednak o to, o ile dobrze rozumiem, żeby w dyskusji wzięło udział 100 osób - a nie jestem pewny, czy tyle tu w ogóle regularnie zagląda... Tak czy inaczej - ambitnym życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Licznik Re: O dupie Maryni... IP: *.mckinn1.vic.optusnet.com.au 10.04.02, 10:07 Ja bym powiedzial, ze to kwestia interpretacji. Stosowny fragment w GW mowi: "...ile kubków rozdamy? To zależy od Ciebie! Załóż wątek na forum www.gazeta.pl/bialystok. jeżeli w ciągu dwóch miesięcy liczba dyskutantów na nim przekroczy 100 osób" W razie czego, to sie zawlecze stosownego redaktora do sadu. Musza dac te kubki, niech nie mysla, ze je sprzedadza po cichu na bazarze przy Kawaleryjskiej. Still counting... 90 to go... Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: O dupie Maryni... 10.04.02, 10:19 to o to chodzi , nie zaloze nigdy watku na forum , mnie sie nie da kupic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Licznik Re: O dupie Maryni... IP: *.mckinn1.vic.optusnet.com.au 10.04.02, 13:31 Mnie tez nie, ja tylko licze! > to o to chodzi , nie zaloze nigdy watku na forum , mnie sie nie da kupic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny Re: O dupie Maryni... IP: *.bial.gazeta.pl 10.04.02, 18:02 Widzę, że pojawiają się dziwne insynuacje, a w najlepszym wypadku wątpliwości, co do tego konkursu. Aby je rozwiać, podaję Wam link do regulaminu: wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=742203&dzial=bib0105. mam nadzieję, że teraz wszystko będzie jasne. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: O dupie Maryni... IP: 203.55.45.* 10.04.02, 23:11 Gratulacje dla redaktorow GW - z gory wiadomo, ze nikt nie wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Horas Re: O dupie Maryni... i regulaminie IP: *.trnrsv01.nj.comcast.net 11.04.02, 05:47 eee, a myslalem ze ma byc 100 wpisow , niekoniecznie od jednej osoby, a co redakcja zrobi w przypadku nadania wiadomosci z proxy.aol.com ? przeciez ich sa tysiace tutaj na forum........... Odpowiedz Link Zgłoś
topten Re: O dupie Maryni... 10.04.02, 17:25 zdrowie Maryni, chociaż nie wiem o którą chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynia Re: O dupie Maryni... IP: 203.55.45.* 10.04.02, 23:15 Dzieki :))) > zdrowie Maryni, chociaż nie wiem o którą chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: O dupie Maryni... 11.04.02, 00:00 Przypomniala mi sie scenka z "Blaszanego bebenka". Babcia na polu zbiera ziemniaki (czy cos w tym stylu), biegnie taki i jest coraz blizej, jest scigany. Babcia patrzy i wie juz co sie szykuje. Podnosi spodnice; jedna, druga, trzecia i tak dalej (siedem?). Ten chowa sie pod te wszystkie kiecki, a potem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynia Re: O dupie Maryni... IP: 203.55.45.* 11.04.02, 03:37 Co potem....? > Przypomniala mi sie scenka z "Blaszanego bebenka". > Babcia na polu zbiera ziemniaki (czy cos w tym stylu), biegnie taki i jest > coraz blizej, jest scigany. Babcia patrzy i wie juz co sie szykuje. Podnosi > spodnice; jedna, druga, trzecia i tak dalej (siedem?). Ten chowa sie pod te > wszystkie kiecki, a potem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me Re: O dupie Maryni... IP: *.icpnet.pl 11.04.02, 08:33 Delegat z Poznania zgadza się z przedpiszcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soltys Re: O dupie Maryni... IP: *.mckinn1.vic.optusnet.com.au 11.04.02, 16:29 To ta Marynia co wtrynia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakra Re: O dupie Maryni... IP: *.ists.pl 10.04.02, 23:53 W odpowiedzi na prośbę odpowiadam: Niech się święci 1 maja! A co! Wolno mi! Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: O dupie Maryni... 10.04.02, 23:54 Gość portalu: Ja napisał(a): > Sadzac po dotychczasowym poziomie dyskusji na forum, to sie moze okazac > najpopularniejszym watkiem ;))) Czy dupa Maryni wie, że o niej piszecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żarłacz Re: O dupie Maryni... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 23:58 całuski od forum Wrocław, moja poprzedniczka isis! też z naszego pięknego miasta. Ukłony dla Maryni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roseanne Re: O dupie Maryni... IP: *.sympatico.ca 10.04.02, 23:56 Jako wyraz poparcia, z innego forum pozdrawiam roseanne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Re: veni vidi vici IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.02, 00:03 tiaaaa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nino Re: O dupie Maryni... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.02, 00:06 Jako, ze kubki gazety sa wyjatkowo ladne ( swoj podziwiam przy kazdej kulinarnej okazji) to zycze wlascicielowi tego watku jak najszybszego zgromadzenia wymaganej ilosci postow i zdobycia tej cennej nagrody. Pozdrowienia dla wszystkich Nikodem z Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: O dupie Maryni... 11.04.02, 00:08 Pozdrawki z Wawki dla autora(ki) i uczestników tego wielce intelektualnego wątku - powodzenia :) zdrv zdzicha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: O dupie Maryni... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.02, 00:44 A mi sie i tak najbardziej podoba regulamin. Pozdrowienia z Wrocławia ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzechu Re: O dupie Maryni... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.02, 01:12 Bialystok to ladne miasto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: O dupie Maryni... IP: 203.55.45.* 11.04.02, 01:26 Czy to jest zdanie oznajmujace czy pytajace? Jesli pytajace, to ja odpowiedz znam ale nie powiem ;) > Bialystok to ladne miasto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrys Re: O dupie Maryni... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 01:05 nawet mi sie nie chce rozwijac watkow, bo temat faktycznie beznadziejny ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funio Re: O dupie Maryni... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 01:37 a wygraj ten kubek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: O dupie Maryni... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 02:04 pozdrawiam tworzacych watek. niech kubek bedzie z toba ! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: O dupie Maryni... 11.04.02, 07:55 Gość portalu: mysza napisał(a): O pupie ten wątek, czy o myszce ? > pozdrawiam tworzacych watek. > niech kubek bedzie z toba ! :)) ... i Wami wszystkimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.Jersey Re: O dupie Maryni... IP: *.trnrsv01.nj.comcast.net 11.04.02, 05:41 Marynia ma fajna d..., jest taka kragla jak mloda gruszka..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.Jersey Re: O dupie Maryni... IP: *.trnrsv01.nj.comcast.net 11.04.02, 05:42 ...i taka opalona.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.Jersey Re: O dupie Maryni... IP: *.trnrsv01.nj.comcast.net 11.04.02, 05:42 i taka "czysta" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.Jersey Re: O dupie Maryni... IP: *.trnrsv01.nj.comcast.net 11.04.02, 05:43 i jutro jeszcze dodam pare wpisow ..... o innych czesciach ciala Maryni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.Jersey Re: O dupie Maryni... IP: *.trnrsv01.nj.comcast.net 11.04.02, 05:43 np. o ..... posladkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.Jersey Re: O dupie Maryni... IP: *.trnrsv01.nj.comcast.net 11.04.02, 05:44 albo tyleczku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.Jersey Re: O dupie Maryni... IP: *.trnrsv01.nj.comcast.net 11.04.02, 05:44 i jeszcze kilku takich przekretow jak ja i bedziecie mieli ta setke !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczur Re: O dupie Maryni... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 07:02 [melodia ludowa] Widziołem Marynę raz we młynie (x2) Jak lazła do góry po drabinie (X2) refren dopiszę potem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlynarz Re: O dupie Maryni... IP: 203.55.45.* 11.04.02, 07:06 Dupa od maki byla biala, Strasznie mnie swedziala pala! (x4) > > Widziołem Marynę raz we młynie (x2) > Jak lazła do góry po drabinie (X2) > > refren dopiszę potem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: O dupie Maryni... IP: *.toya.net.pl 11.04.02, 07:11 Czyw Białymstoku sa lub były tramwaje?? A czy planujecie metro?:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: O dupie Maryni... IP: 203.55.45.* 11.04.02, 07:16 Kiedys byly tramwaje konne - tzw konka. Dzialo sie to na poczatku XIX w. Metra nie ma i chyba nie bedzie. No moze jak za 200 lat Bialystok stanie sie dzielnica Warszawy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2+2 Re: O dupie Maryni... IP: *.csk.pl 11.04.02, 07:38 Gość portalu: geograf napisał(a): > Czyw Białymstoku sa lub były tramwaje?? > A czy planujecie metro?:)))))))) bez jaj, metro to żeśmy wybudowali jakieś 20 lat temu w czynie społecznym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: O dupie Maryni... IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 07:14 No to o dupie................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: empi Re: O dupie Maryni... IP: *.ltk.com.pl 11.04.02, 07:33 temat wątku wart nagrody!!! Jaka nagroda taki wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: O dupie Maryni... IP: *.atr.bydgoszcz.pl 11.04.02, 07:41 Popierając, jakże szlachetny cel posiadania kubka, z wielką przyjemnoscią wpisuję się do tego wątku. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Pozdrowionka z Gorzowa 11.04.02, 07:48 Może to niewłaściwy wątek do pozdrowień, ale MARYNIA mnie tu zaprosiła, żeby o pupie pogadać. Ps. Co będzie jak sprowadzę tu większą grupę z zachodnich kresów ? Jakaś, Maryniu, nagroda ? (tylko nie denko do kubka :) Odpowiedz Link Zgłoś
dominiqa Re: O dupie Maryni... 11.04.02, 08:08 Dwie blondynki stoją obok siebie. Jedna z nich ma torebkę pełną cukierków. Po chwili pyta się koleżanki: - Chcesz krówkę? - Nie, dziękuję, jestem wegetarianką. Odpowiedz Link Zgłoś
dominiqa Re: O dupie Maryni... 11.04.02, 08:08 Blondynka dzwoni do swojego chłopaka i mówi: - Mógłbyś do mnie wpaść? Mam strasznie trudne puzzle i nie wiem od czego zacząć. - A co powinno z nich wyjść według rysunku na pudełku? - pyta chłopak. - Wygląda na to, że tygrysek. Chłopak decyduje się przyjechać. Blondynka wpuszcza go i prowadzi do pokoju, gdzie na stoliku rozsypane są puzzle. Chłopak przez chwilę przygląda się kawałkom, po czym odwraca się i mówi: - Kochanie, zrelaksuj się, napijmy się kawy, a potem pomogę ci powrzucać wszystkie płatki kukurydziane z powrotem do pudełka... Odpowiedz Link Zgłoś