Gość: BoRRi IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.02, 10:33 Moi Drodzy! Czy mi się wydaje, czy forumowicze nie są zbytnio otwarci na nowe osoby? Nie mówię tu tylko o białostockim forum, ale ogólnie - o forach w całej Polsce. OVER Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
korni Re: Hermetyczne Forum 11.04.02, 12:05 kazdy pisac moze , troche lepiej lub troche gorzej .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BoRRi Re: Hermetyczne Forum IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.02, 12:35 korni napisał(a): > kazdy pisac moze , troche lepiej lub troche gorzej .... O tym właśnie mówię - co to za odpowiedź? Każdy pisać może... Gdybym był twoim znajomym to byś mi pewnie udzielił wyczerpującej odpowiedzi, ale co tam. I tak forum jest lepsze niż czaty. Tam to dopiero ignorują tych, którzy nie są stałymi bywalcami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Hermetyczne Forum IP: 212.33.74.* 11.04.02, 13:02 ludzie sie przyzwyczajaja do swojego towarzystwa, a nowych zawsze na poczatku traktuje sie troche nieufnie.w realu tez tak jest nie mow ze nie byles w takiej sytuacji. a Korni ma racje. z parafrazowaniem Stuhra:) Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: Hermetyczne Forum 12.04.02, 10:19 Gość portalu: BoRRi napisał(a): > O tym właśnie mówię - co to za odpowiedź? Każdy pisać może... Gdybym był twoim > znajomym to byś mi pewnie udzielił wyczerpującej odpowiedzi, ale co tam. I tak > forum jest lepsze niż czaty. Tam to dopiero ignorują tych, którzy nie są stałym > i > bywalcami BoRRi , najwazniejsze to sie dobrze wyspac , nie przejmowac sie i w ciasnych butach nie chodzic , a z forum , qrcze nie wiem jak jest , sam jestem tu od niedawna , ale tak jak i Ciebie nikt mnie nie ignoruje , zreszta traktuje to jako rozrywke milej zabawy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acro Autor IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.02, 23:26 Korni - jak to robisz, że Twój nick jest wytłuszczony? Odpowiedz Link Zgłoś
abc2001 Re: Autor 11.04.02, 23:34 Gość portalu: Acro napisał(a): > Korni - jak to robisz, że Twój nick jest wytłuszczony? chociaż jam ci nie korni, to Ci odpowiem, jak się zalogujesz, to Twój nick też będzie wytłuszczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acro Re: Autor IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 16:51 Dzięki - cos mi też tak po głowie chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus gosc IP: 198.138.227.* 11.04.02, 20:39 Gość portalu: BoRRi napisał(a): > Moi Drodzy! Czy mi się wydaje, czy forumowicze nie są zbytnio otwarci na nowe > osoby? Nie mówię tu tylko o białostockim forum, ale ogólnie - o forach w całej > Polsce. OVER i zle bo spojrzcie na watek o dupie maryni, to przyjezdni wam nastukali (glosow oczywiscie) raz w zyciu bylem w waszym miescie , nadal tam tyle ruskich???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: gosc IP: *.tkb.net.pl 11.04.02, 22:16 > i zle bo spojrzcie na watek o dupie maryni, to przyjezdni wam nastukali (glosow > > oczywiscie) > raz w zyciu bylem w waszym miescie , nadal tam tyle ruskich???????? to dawno byles u nas!!!!! Ruskich juz dawno nie ma a Białystok to wogole inne miasto niz kiedys, pelna kultura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: gosc IP: 198.138.227.* 11.04.02, 22:39 Gość portalu: nikt napisał(a): > > > i zle bo spojrzcie na watek o dupie maryni, to przyjezdni wam nastukali (g > losow > > > > oczywiscie) > > raz w zyciu bylem w waszym miescie , nadal tam tyle ruskich???????? > > to dawno byles u nas!!!!! Ruskich juz dawno nie ma a Białystok to wogole inne > miasto niz kiedys, pelna kultura fakt z 8 lat temu ... a co z ruskimi, juz nie sprzedaja bubli z gazet na takim wielkim placu???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Hermetyczne Forum IP: *.17.79.204.lifespan.org 11.04.02, 23:02 Dlaczego hermetyczne? Uwazam, ze jesli ktos ma cos ciekawego do powiedzenia, to niewazne, czy pojawil sie na forum po raz pierwszy czy tez po raz setny. Oka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acro Re: Hermetyczne Forum IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.02, 23:24 Co rozumiesz przez hermetyczne? Pojawiłem sie tu ze dwa miesiące temu, nikt mnie nie skrzyczał, czasem kto odpowie, nie zostałem odrzucony, nie szlocham po nocach... Przepraszam - wzruszyłem się i muszę napić sie wódki... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Hermetyczne Forum 12.04.02, 08:57 podzielilbys sie, bo jak patrze na co co sie dzieje to czuje ze bez pol litra sie nie obejdzie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Hermetyczne Forum IP: 203.55.45.* 12.04.02, 09:04 Cos mi sie zdaje, ze to "hermetyczne" to eufeminizm na "cenzurowane". Wiecej odwagi! Nazywajmy rzeczy po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Hermetyczne Forum 12.04.02, 13:46 eufeminizm? czy to cos od feminizmu?:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Hermetyczne Forum IP: *.mckinn1.vic.optusnet.com.au 12.04.02, 13:49 Bron Boze, na tym forum polityczna poprawnosc zle widziana :) > eufeminizm? czy to cos od feminizmu?:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Hermetyczne Forum 12.04.02, 13:52 to w takim razie wyjasnij mi bo wyglada jakbys kawalek Archimedesa z femninizmem skrzyzowal:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Hermetyczne Forum IP: *.mckinn1.vic.optusnet.com.au 12.04.02, 13:56 Zmusilas mnie do siegniecia po slownik... Oh!!! palam rumienicem - eufemizm... wydalo sie... dawno do szkoly nie chodzilem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acro Re: Hermetyczne Forum IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 16:57 Ojej, troszkę za późno wiadomość przyszła - się wzięła i skończyła... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Hermetyczne Forum 12.04.02, 18:14 Hermetyczne Forum? To chyba nie o białostockim mowa... Naród tu raczej otwarty i gościnny... Pojawiłem się tu parę miesięcy temu i bynajmniej nie odczułem ignorowania czy izolowania. A dziś jak mnie nie ma kilka dni to się pytają gdzie jestem. I kto tu mówi o hermetycznej grupie? Pozdrawiam, a tak przy okazji, to skąd jesteś Autorze wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Hermetyczne Forum 12.04.02, 18:16 ralston napisał(a): > Hermetyczne Forum? > To chyba nie o białostockim mowa... Naród tu raczej otwarty i gościnny... > Pojawiłem się tu parę miesięcy temu i bynajmniej nie odczułem ignorowania czy > izolowania. A dziś jak mnie nie ma kilka dni to się pytają gdzie jestem. I kto > tu mówi o hermetycznej grupie? > Pozdrawiam, > a tak przy okazji, to skąd jesteś Autorze wątku? Sorry dopiero teraz sprawdziłem adres. Piszesz BORRI z Białego... Tym bardziej mnie dziwi Twoja teza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BoRRi Re: Hermetyczne Forum IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 14:45 ralston napisał(a): > ralston napisał(a): > > > Hermetyczne Forum? > > To chyba nie o białostockim mowa... Naród tu raczej otwarty i gościnny... > > Pojawiłem się tu parę miesięcy temu i bynajmniej nie odczułem ignorowania > czy > > izolowania. A dziś jak mnie nie ma kilka dni to się pytają gdzie jestem. I > kto > > tu mówi o hermetycznej grupie? > > Pozdrawiam, > > a tak przy okazji, to skąd jesteś Autorze wątku? > > > Sorry dopiero teraz sprawdziłem adres. Piszesz BORRI z Białego... Tym bardziej > mnie dziwi Twoja teza... Jestem z Białego. Widzę, że jak się ludzi sprowokuje, to pojawia się natychmiastowy odzew. To mi się podoba. Jak widzisz Ralston jestem dość rzadkim gościem na forum, skoro odpisuję dopiero po miesiącu, ale net mam tylko w pracy, więc rozumiesz. W wątku chodziło mi o to, że kilkakrotnie chciałem się dowiedzieć, co ludzie myślą o jakimśtam problemie lub sprawie i... nic odpowiedzi mnie dobijały. Teraz zmieniam zdanie na temat forum. THNX Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Hermetyczne Forum 10.05.02, 16:00 a widzisz!:) a gdzie jest Ralston? od 3 dni juz chyba sie nie odzywa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Hermetyczne Forum IP: *.17.79.204.lifespan.org 10.05.02, 23:49 Ralston! Gdzie jestes? "To ja, to ja, to ja, slyszysz wolam Ciebie ja Oka" Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: Hermetyczne Forum 11.05.02, 00:30 Gość portalu: Oka napisał(a): > Ralston! Gdzie jestes? > "To ja, to ja, to ja, slyszysz wolam Ciebie ja Oka" to Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: Hermetyczne Forum 11.05.02, 00:30 Gość portalu: Oka napisał(a): > Ralston! Gdzie jestes? > "To ja, to ja, to ja, slyszysz wolam Ciebie ja Oka" jest,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: Hermetyczne Forum 11.05.02, 00:31 Gość portalu: Oka napisał(a): > Ralston! Gdzie jestes? > "To ja, to ja, to ja, slyszysz wolam Ciebie ja Oka" cytat... Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: Hermetyczne Forum 11.05.02, 00:31 Gość portalu: Oka napisał(a): > Ralston! Gdzie jestes? > "To ja, to ja, to ja, slyszysz wolam Ciebie ja Oka" z..... Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: Hermetyczne Forum 11.05.02, 00:32 Gość portalu: Oka napisał(a): > Ralston! Gdzie jestes? > "To ja, to ja, to ja, slyszysz wolam Ciebie ja Oka" CZTERECH E Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: Hermetyczne Forum 11.05.02, 00:32 Gość portalu: Oka napisał(a): > Ralston! Gdzie jestes? > "To ja, to ja, to ja, slyszysz wolam Ciebie ja Oka" PANCERNYCH... Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: Hermetyczne Forum 11.05.02, 00:32 Gość portalu: Oka napisał(a): > Ralston! Gdzie jestes? > "To ja, to ja, to ja, slyszysz wolam Ciebie ja Oka" I..... Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: Hermetyczne Forum 11.05.02, 00:33 Gość portalu: Oka napisał(a): > Ralston! Gdzie jestes? > "To ja, to ja, to ja, slyszysz wolam Ciebie ja Oka" PSA Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Hermetyczne Forum 11.05.02, 13:40 Gość portalu: Oka napisał(a): > Ralston! Gdzie jestes? > "To ja, to ja, to ja, slyszysz wolam Ciebie ja Oka" Ja Grab 3, ja Grab 3. Zgłaszam się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acro Re: Hermetyczne Forum IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 00:21 A to pamiętacie?: - Tu Orzeł 1. Baza Księżycowa Alfa jak mnie słyszysz. - Tu Baza księżycowa Alfa, komandor Kenning. Słyszę cię dobrze, Orzeł..." A, to był film. Po niektórych odcinkach bałem się spać... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Hermetyczne Forum 11.05.02, 13:41 anka1 napisał(a): > a widzisz!:) > a gdzie jest Ralston? od 3 dni juz chyba sie nie odzywa! Nie od trzech, tylko od dwóch. Nie było mnie w kraju. Pozdrawiam i dziękuję za pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Hermetyczne Forum 11.05.02, 13:44 Gość portalu: BoRRi napisał(a): > Jestem z Białego. Widzę, że jak się ludzi sprowokuje, to pojawia się > natychmiastowy odzew. To mi się podoba. Jak widzisz Ralston jestem dość rzadkim > > gościem na forum, skoro odpisuję dopiero po miesiącu, ale net mam tylko w pracy > , > więc rozumiesz. W wątku chodziło mi o to, że kilkakrotnie chciałem się > dowiedzieć, co ludzie myślą o jakimśtam problemie lub sprawie i... nic odpowied > zi > mnie dobijały. Teraz zmieniam zdanie na temat forum. THNX Często jest tak, że ktoś zadaje pytanie a potem ludziska odpowiadają nie na temat, bo akurat coś się głupiego skojarzy. U mnie tak często bywa... Ale żeby generalnie zignorować, to się raczej nie zdarza - za wyjątkiem postów jakichś walczących popaprańców... Wpadaj częściej! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akir Re: Hermetyczne Forum IP: 212.160.130.* 16.05.02, 08:21 Skoro nawet chrobry i czesio44 dostli jakieś odpowiedzi (pełne troski o ich stan zdrowia) to wydaje mi się że teza o hermetyczności jest lekko przesadzona. Odpowiedz Link Zgłoś