Gość: Marzena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 13:36 Czy są osoby z województwa, ktore zdają na maturze historię sztuki? Jak sobie radzicie z przygotowaniem? Czy korzystacie z korepetycji? Ile to kosztuje? Pozdrawiam :) Marzena Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kate7 Re: kto zdaje historię sztuki? 05.10.04, 15:52 To Historię Sztuki można zdawać na maturze? Rewelacja. Jak wygląda ten przedmiot w szkole? Jakie są tematy na lekcjach? Pytam się bo strasznie mnie to ciekawi, bo studiowałam w/w przedmiot. Macie slajdowiska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: kto zdaje historię sztuki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 20:46 Materiał obejmuje czasy od prehistorii do końca XX wieku. Przykłady testów zawarte są w Syllabusie, dość trudne. Ten przedmiot pojawia sie w większości szkół tylko jako fakultet. Trudno więc przygotować się samemu do egzaminu... Odpowiedz Link Zgłoś
kate7 Re: kto zdaje historię sztuki? 11.10.04, 12:01 Tak sobie myślę ..... że powinnaś zakuś wszystkie tomy "Sztuki świata", jest ich chyba ze 12. Dla osób interesujących się sztuką to prawdziwa kopalnia wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: kto zdaje historię sztuki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 22:42 Teraz jest lepsza pozycja: Historia Sztuki Świata, przedruk z hiszpańskiego. Lepsza jakość, lepsza cena. Odpowiedz Link Zgłoś