Dodaj do ulubionych

Fokus Pokus

IP: *.ld.euro-net.pl 29.10.04, 12:59
Witam wszytskich czytelników. Wlaśnie czytałem kurier****** i się
dowiedziałem że nasz kochany prezydent- Ryszard Tur, zawiesił palny budowy
centrum handlowo-rozrywkowego FOCUS PARK.Bardzo bym chiał aby w naszym
mieście powwsyało centrum handlowe z prawdziwego zdażenia. Bylo już wiele
propozycji min.:Galeria Jagileonia. Zaden z tych pomysło dla naszego
prezydenta sie nie spodobał. Mam tego dosyć. Chce aby wisosna zaczęto budować
Fokusa, a nie przekladac te palny na 12 miesięscy. Dlazcego nasze miasto ma
być "wioską"??????W innych miastach takich sklepów jest wiele. A u nas????
wogóle.Mam nadzieje że nasz prezydent zmieni kiedyś zdanie a nie wszystko
odwołuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bialostoczanin Re: Fokus Pokus IP: *.bos.com.pl / *.bos.com.pl 29.10.04, 13:13
      Jak ci tak bardzo zalezy na Galerii to poprzyj inicjatywe Jagiellonii a nie
      popierasz obcy kapital ktory zabierze podatki z naszego miasta
    • Gość: Oooooo Re: Fokus Pokus IP: *.ld.euro-net.pl 29.10.04, 16:16
      czy moze ktos wie czy w Galeri jagielloni mialy byc zaplanowane schody ruchome
      i ile pięter miało tam być????Bo w Focus Park miały być schody ruchome których
      w Białymstoku brakuje.Wydaje mi się że inwestycja Parkridge była by lepsza dla
      naszego miasta.Miało znajdować sie w kino i centrum rozrywkowe..Być może było
      by kno 3d.Niewiem czy Galeria Jagiellonia miała by też również atrakcje.
      • czlowiek.z.szarego.tlumu Re: Fokus Pokus 29.10.04, 16:26
        Jedne schody ruchome w naszym miescie juz sa niestety nieczynne znajduja sie
        one w blekitnym wiezowcu za centralem .
      • Gość: CurvaNord Re: Fokus Pokus IP: *.osiedle.net.pl 29.10.04, 17:08
        hehe chcesz se pojeździc na ruchomych schodach?? to jedź na centralny w
        Warszawie i jeździj se w dół i w góre choćby cały dzien....
        Ludzie czy wy naprawde nie widzicie co sie dzieje w tym mieście?? Jakas
        zagraniczna firma chce sie ulokowac a wy to popieracie?? Czyż nie lepiej dać
        zarobić rodakom?? Naszym białostockim udziałowcom?? Te wydane pieniądze nie
        przepadną gdzies za granice- zostaną w naszym kraju!!!! I o to tu głównie
        chodzi, a nie o jakies ruchome schody, ale skoro juz kolega chce wiedziec to
        w "Galerii Jagiellonia" również planowane jest kino z prawdziwego zdarzenia,
        poza tym kręgielnia, skate park....i wiele wiele innych atrakcji ( domniemam że
        również amatorzy jazdy na ruchomych schodach znajdą tę atrakcje w Galerii
        Jagiellonia:)
        TAK WIEC WSZYSCY BIAŁOSTOCZANIE, NIE TYLKO KIBICE POWINNI UDAĆ SIĘ POD URZĄD
        MIEJSKI ABY POKAZAĆ ANGOLOM ŻE NIE BEDZIEMY IM POMAGAC W DORABIANIU SIE NA
        POLAKACH, ZA TO WSPIERAMY NASZ POLSKI, BIAŁOSTOCKI BIZNES.
        • Gość: Z.P. Re: Fokus Pokus IP: *.elpos.net 29.10.04, 17:26
          Ludzie! Czy my jesteśmy jakąś kolonialną wyspą, żeby obcy nam sklepy stawiali.
          Nie popieram Tura za zawieszenie decyzji. Poprę, jeżeli powie zdecydowanie NIE!
          • alex.4 Re: Fokus Pokus 29.10.04, 19:24
            ZP nie bredź. Myślisz jeszcze komunistycznymi schematami. Z stąd twój problem
            • piecyk.gazowy Alex.4 - niekomunistyczny podszywacz i prowokator 29.10.04, 19:35
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=16750357&a=16759638
              • pogromca_oszolomow Piecyk daj juz spokuj alexowi 29.10.04, 21:32

• Gość: piecyk gazowy Re: Piecyk daj juz spokuj alexowi IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 29.10.04, 21:57
                  A wiadomo pod kogo on się jeszcze tutaj podszywał i będzie podszywał? Lepiej
                  ostrzec ludzi zawczasu...
                  • alex.4 Re: Piecyk daj juz spokuj alexowi 30.10.04, 11:14
                    piecyk odpieprz się, wiem że ty się podszywałeś pod moją osobe. Nie zamierzam
                    rozmawiać z taką gnidą jak ty. Loguj się, wtedy stajesz się dla mnie niewidoczny.

• Gość: piecyk gazowy Re: Piecyk daj juz spokuj alexowi IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 30.10.04, 11:18
                      Wiesz? JA WIEM KTO SIĘ PODE MNIE PODSZYWAŁ!
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=16822751&a=16938921
                      • alex.4 Re: Piecyk daj juz spokuj alexowi 30.10.04, 11:29
                        Nie wiem co ty wiesz. Ja wiem, ze ty się podszywałeś pode mnie. Więc się
                        chłoptasiu odwal. Jesteś intelektualnie pokrewny wieszakowi i nie mam żadnej
                        przyjemności z rozmawiania z tobą. Loguj się chłoptasiu wtedy stajesz się dla
                        mnie niewidoczny
                      • pogromca_oszolomow piecyk tez podszywacz 31.10.04, 08:36
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=15097296&v=2&s=0 podczas rozmowy
                        ze swoim klonem przeszedl na login innego forumowicza ip neoplus .Alex co do
                        piecyka ma 100 procentowa racje.
    • Gość: Majka Trzeba zmienić prezydenta,on zawalił plan zagospod IP: *.stnet.pl 29.10.04, 19:33
      arowania miasta!
    • Gość: Andrzej Białystok wiocha niestety masz rację kolego IP: *.stnet.pl 29.10.04, 19:34
      • Gość: Brawo!!!!!!!! Re: Białystok wiocha niestety masz rację kolego IP: 81.15.254.* 29.10.04, 19:39
        Brawo Tur. Niech na przedsięwzięciu korzysta Białystok i Białostoczanie a nie
        Angole, którzy mają w dalekim poważaniu nas, którym chodzi jedynie o wyzysk nas
        Polaków.

Pozwolę sobie zacytować kolegę, który wyżej się wpisał. Mam identyczne zdanie
        jak on.
        "Ludzie czy wy naprawde nie widzicie co sie dzieje w tym mieście?? Jakas
        zagraniczna firma chce sie ulokowac a wy to popieracie?? Czyż nie lepiej dać
        zarobić rodakom?? Naszym białostockim udziałowcom?? Te wydane pieniądze nie
        przepadną gdzies za granice- zostaną w naszym kraju!!!! I o to tu głównie
        chodzi, a nie o jakies ruchome schody, ale skoro juz kolega chce wiedziec to
        w "Galerii Jagiellonia" również planowane jest kino z prawdziwego zdarzenia,
        poza tym kręgielnia, skate park....i wiele wiele innych atrakcji ( domniemam że
        również amatorzy jazdy na ruchomych schodach znajdą tę atrakcje w Galerii
        Jagiellonia:)
        TAK WIEC WSZYSCY BIAŁOSTOCZANIE, NIE TYLKO KIBICE POWINNI UDAĆ SIĘ POD URZĄD
        MIEJSKI ABY POKAZAĆ ANGOLOM ŻE NIE BEDZIEMY IM POMAGAC W DORABIANIU SIE NA
        POLAKACH, ZA TO WSPIERAMY NASZ POLSKI, BIAŁOSTOCKI BIZNES."

• alex.4 Re: Białystok wiocha niestety masz rację kolego 29.10.04, 19:59
          awersja do zagranicznych firm. A poza tym wszystko w porządku????
          • Gość: ciemnogrodczyk Re: Białystok wiocha niestety masz rację kolego IP: *.cs.bialystok.pl / 80.51.121.* 29.10.04, 20:30
            Jasne, ze prezydent dal ciala.Po co rozmwial z focusem zanim 'sportowcy'
            zaczeli straszyc radnych? a jak juz zaczeli straszyc to szybko wycofal sie
            rakiem.i jak on teraz wyglada? Ale za to zbil kapital polityczny. Juz teraz
            rzeczoni sportowcy (?)sikaja po nogach za Turem i zaraz spod magistratu poleca
            na niego glosowac. A na jurowieckiej powstana co najwyzej schody do nieba
            lokalnej glupoty
            • Gość: Obiektywny Re: Białystok wiocha niestety masz rację kolego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 21:20
              Ciemnogrodczyk widze ze twoj nick pasuje do twego poziomu wiedzy o sprawie , co
              mozna wywnioskowac z twojej wypowiedzi
              • alex.4 Re: Białystok wiocha niestety masz rację kolego 30.10.04, 11:16
                Białystok bez inwestycji będzie staczał się w coraz większy prowincjonalizm.
                Chyba o to chodzi Turowi
                • Gość: pomocnik alex.4 Re: Białystok wiocha niestety masz rację kolego IP: *.sympatico.ca 30.10.04, 11:20
                  alex ma racje TUR MUSI ODEJSC !!!!!!
                  • alex.4 Re: Białystok wiocha niestety masz rację kolego 30.10.04, 11:30
                    osobo pisząca jako pomocnik alexa 4. Nie znam cię i nie chcę znać. Zmień nick.
                    Nie jesteś żadnym moim pomocnikiem.
                    • Gość: pomocnik alex.4 Re: Białystok wiocha niestety masz rację kolego IP: *.sympatico.ca 30.10.04, 23:39
                      ale przeciez ja ci pomagam od tych katolikow !
                      • Gość: Stefan Re: Białystok wiocha niestety masz rację kolego IP: 81.15.254.* 31.10.04, 08:59
                        czy wy sobie ludzie zdajecie sprawe ze to wcale nie jest tak dochodowy interes
                        jak sie co po niektorym wydaje - chyba bylo napisane w ktoryms artykule ze w
                        calej wawie tylko jeden sklep tego typu jest rentowny - galeria mokotow to jest
                        interes ktory zwroci sie po 10 latach czy jagiellonie na to stac??? osobiscie
                        wole focus tylko dlatego ze znajac slomiany zapal polakow i brak kapitalu to
                        galeria jagiellonia bedzie po roku w polowie pusta albo zaniedbana - a i tak
                        nie da ona wystarczajacych srodkow aby utrzymac klub na pewno nie w pierwszych
                        kilku latach dzialalnosci, jest jeszcze jeden sposob na rozwiazanie tego
                        problemu - nie widze zadnych przeszkod zeby obok siebie stanely dwie galerie
                        przeciez im wieksze zageszczenie sklepow i godnych uwagi miejsc tym wiecej
                        ludzi bedzie sie w danym miejscu pojawialo problemu nie widze
    • Gość: Stefan Re: Fokus Pokus IP: 81.15.254.* 31.10.04, 09:01
      aaa zapomnialem dodac ze wspolczuje ludziom dla ktorych miara rozwoju miasta
      jest ilosc ruchomych schodow w miescie albo liczba sklepow
      wielkopowierzchniowych... zenada...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka