Dodaj do ulubionych

Znowu weekend i totalny bezruch na forum...

27.04.02, 13:02
Jak zwykle w czasie weekendu ruch tu prawie zamiera. Czyżby białostocczanie
pisali tylko i wyłącznie w trakcie pracy?
Obserwuj wątek
    • ormond Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 27.04.02, 13:07
      Pisze teraz z domu, ale musze przyznac, ze w pracy, w zadnym wypadku, forum nie
      zaniedbuje....
      • korni Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 27.04.02, 13:41
        ja tez dzis nie pracuje i pozdrawiam wszystkich pracujacych , nie pracujacych
        tez ...
    • Gość: Andi Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.tkb.pl / *.tkb.net.pl 27.04.02, 15:11
      Nie pracuje, odpoczywam i pozdrawiam

Andrzej
      • Gość: anka1 Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: 212.33.74.* 27.04.02, 16:41
        niektorzy pracuja i nie moga na forum zagladac...
        • Gość: hmc Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.interserw.com 27.04.02, 20:27
          ... a inni nie mają w pracy dostępu do forum
    • ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 28.04.02, 11:57
      Hmm, czyżby się coś zmieniało. Od wczoraj parę postów przybyło. Pozdrawiam
      wszystkich weekendowo. Ralston
      • korni Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 28.04.02, 12:18
        bo forum to jak codzienne picie kawy , czy tez ogladanie dobranocki
      • ormond Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 28.04.02, 23:31
        Melduje sie w pracy i znow pisze... Tylko po co? Kto mi powie??!!
        • Gość: luna31 Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.duna.pl / 192.168.0.* 29.04.02, 00:41
          ormond napisał(a):

> Melduje sie w pracy i znow pisze... Tylko po co? Kto mi powie??!!

Ja w pracy nie mam czasu na pisanie, jak wy macie, to zazdroszczę, a nawet
          zastanawiam się nad efektywnością tej pracy!!:)))
          • ormond Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 01:06
            To jest wlasnie kwestia dobrej organizacji pracy, zeby miec czas na pisanie.
            • ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 08:55
              ormond napisał(a):

> To jest wlasnie kwestia dobrej organizacji pracy, zeby miec czas na pisanie.

Albo takiej organizacji pisania, żeby mieć jeszcze czas na pracę :))
              • korni Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 10:30
                to w pracy oprocz zabawy z netem mozna cos jeszcze robic ?

powiedzcie co robicie
                • ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 10:40
                  Korni,
                  kto ma Ci powiedzieć? Przecież chyba wszyscy już wyjechali na dłuuuuugi
                  łykend...
                  • anka1 Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 12:01
                    o przepraszam ja jeszcze nie wyjechalam:) a w pracy oprocz zabawy z netem bawie
                    sie praca:)
                    • bix1 Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 13:16
                      anka1 napisał(a):

> o przepraszam ja jeszcze nie wyjechalam:) a w pracy oprocz zabawy z netem bawie
                      > sie praca:)

Może zdradzisz jakiś szczegół tej zabawy? - to tak a propo wątku Kto to jest anka1

• anka1 Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 14:23
                        no dobra:) od czasu do czasu ganiam po drabinie:)))
                        • ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 14:45
                          Kominiarka???!
                          • anka1 Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 15:09
                            cieplo cieplo:))))
                        • ormond Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 15:20
                          W bibliotece....?
                          • anka1 Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 15:25
                            a dlaczego zaraz tamze ?:)))
                            • ormond Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 15:28
                              Bo gdzie jeszcze sie pani/panienka moze wspinac po drabinie...?
                              • anka1 Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 15:32
                                w cyrku he he:)))
                                • bix1 Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 16:05
                                  To bardzo niebezpieczna praca, drabiny się osuwają czasami - myślę że przydałby
                                  Ci się ktoś, kto silnym, męskim ramieniem (takim jak moje) przytrzymałby tą
                                  drabinę...
                                  • megatom Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 16:13
                                    bix1 napisał(a):

> To bardzo niebezpieczna praca, drabiny się osuwają czasami - myślę że przydałby
                                    >
                                    > Ci się ktoś, kto silnym, męskim ramieniem (takim jak moje) przytrzymałby tą
                                    > drabinę...

Pewnie jeszcze bys chcial dostac czesc zarobku.Teraz przy zakupie drabiny trzeba
                                    bedzie wynajac silnego ludzika do trzymania -to ci balszaja tiochnika.
                                    • ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 16:14
                                      megatom napisał(a):

> Pewnie jeszcze bys chcial dostac czesc zarobku.Teraz przy zakupie drabiny trzeb
                                      > a
                                      > bedzie wynajac silnego ludzika do trzymania -to ci balszaja tiochnika.

Coś Ty, teraz w hiperach ludzika dają do drabiny gratis...
                                      • megatom Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 16:18
                                        Co nastepna geba do wyzywienia.Nigdy nie kupie drabiny w hipku najwyzej zamowie
                                        dzwig.
                                • ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 16:21
                                  No, ale jeśli w cyrku, to chyba drabinka sznurowa - te się rzadko
                                  przewracają... :)
                                • ormond Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 16:21
                                  Stawiam na biblioteke (jesli ta informacja o drabinach jest prawdziwa). Nie
                                  widzialem jeszcze aby w cyrku AKROBATKI, pomiedzy jednym saltem, a drugim
                                  dawaly posty na internetowym forum.
                                  Poza tym sa jeszcze inne poszlaki...
                                  • ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 16:23
                                    ormond napisał(a):

> Stawiam na biblioteke (jesli ta informacja o drabinach jest prawdziwa). Nie
                                    > widzialem jeszcze aby w cyrku AKROBATKI, pomiedzy jednym saltem, a drugim
                                    > dawaly posty na internetowym forum.
                                    > Poza tym sa jeszcze inne poszlaki...

No, to by dopiero był klasowy numer... poczwórne salto z laptopem i trzema
                                    postami... Chciałbym to kiedyś zobaczyć... :))))
                                  • ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 16:33
                                    ormond napisał(a):

> Stawiam na biblioteke (jesli ta informacja o drabinach jest prawdziwa). Nie
                                    > widzialem jeszcze aby w cyrku AKROBATKI, pomiedzy jednym saltem, a drugim
                                    > dawaly posty na internetowym forum.
                                    > Poza tym sa jeszcze inne poszlaki...

Ja też obstawiam bibliotekę.
                                    • Gość: anka1 Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: 212.33.74.* 29.04.02, 16:38
                                      z tym obstawianiem Panowie to zaraz Wam Sluzewiec wyjdzie w Julinku:)))
                                      tylko Bix jak mezczyzna pomoc proponuje!:)
                                      • ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 16:42
                                        Też mi coś. Jak dziewczyna wchodzi na drabinę, to nigdy chętnych do potrzymania
                                        nie brakuje...
                                      • ormond Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 17:07
                                        Jesli ja sie na tym znam, a mysle, ze troche znam, to gdy chlop proponuje
                                        pomoc, to ma w tym jakis INTERES...
                                        • ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 17:31
                                          Chce wypożyczyć książkę poza kolejnością?
                                          • anka1 Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 17:44
                                            jaki interes jak ja bardzo meska kobieta jestem:)))
                                            • ormond Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 18:04
                                              To juz jego trzeba spytac. Rozne gusta ludzie maja: "...swiat jest bogaty w
                                              trasci i w formy nieubogi..." jak mawial Poeta.
                                              • anka1 Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 18:33
                                                rozwazajac slowa Poety udaje sie w pielesze domowe:) pa!!!
                                                • ormond Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 19:06
                                                  Sugerowalbym zejscie z drabine przed udaniem sie w pielesze, chyba, ze to jest
                                                  rzeczywiscie cyrk, wtedy na dwu drabinach moznaby maszerowac do domu jak na
                                                  szczudlach... no ale to by sie bardzo rzucalo w oczy... na szczudlach-
                                                  drabinach, na Lipowej.
                                                • ormond Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 19:09
                                                  A ja ide spac. Do jutra, rano w... pracy!!!
                                                  • ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 19:25
                                                    ormond napisał(a):

> A ja ide spac. Do jutra, rano w... pracy!!!

Ormond,
                                                    a którą Ty masz godzinę, kiedy to piszesz?
                                                  • ormond Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 30.04.02, 02:40
                                                    Akurat sie zasiedzialem, byla chyba... ok. 3 nad ranem. A teraz znowu w pracy:
                                                    punkt 10.41 rano
                                              • ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 18:35
                                                A kimż jest ów Poeta? Tekst - owszem przedni...
                                              • Gość: luna31 Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.duna.pl / 192.168.0.* 29.04.02, 18:39
                                                ormond napisał(a):

> To juz jego trzeba spytac. Rozne gusta ludzie maja: "...swiat jest bogaty w
                                                > trasci i w formy nieubogi..." jak mawial Poeta.

Świetny jest ten cytat-hoho:)
                                                • ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 18:41
                                                  Ormond,
                                                  uchyl rąbka tajemnicy. Kto to napisał?
                                                  • ormond Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 19:07
                                                    Stachura Edward
                                                  • ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 19:23
                                                    Edek? Dzięki Ormond. Chyba, będę musiał w wolnej chwili trochę wrócić do
                                                    lektury. Pamiętasz może jeszcze gdzie tego szukać?
                                                  • ormond Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 30.04.02, 02:38
                                                    Juz dlugie lata do Steda nie wracalem... moze warto, a moze nie (troche szkoda
                                                    by bylo sie rozczarowac, to w koncu kultowa postac mlodosci).
                                                    Takie celne zdanie to pewnie ze Wszystko jest poezja, ale moge sie mylic
                                                  • ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 30.04.02, 08:40
                                                    Wiesz co? Wczoraj przekartkowałem parę stroniczek ze Steda. WYgląda na to, że
                                                    się jeszcze nie zestarzałem, bo ciągle duszę rusza...
                                                    Pozdrawiam
                                                    Ralston
    • ralston Długi weekend i bezruch na forum... 01.05.02, 13:44
      Hej białostocczanie, czy jesteście w pochodzie? Znowu sam tu zostałem...
      • ormond Re: Długi weekend i bezruch na forum... 01.05.02, 14:23
        Mam nadzieje, ze nie, bo wstyd by straszny byly. Nawet jesli ktos zglupial i
        poszedl, to niech sie lepiej nie przyznaje, zeby obciachu rodzinie nie przyniesc!

> Hej białostocczanie, czy jesteście w pochodzie? Znowu sam tu zostałem...

• ralston Re: Długi weekend i bezruch na forum... 01.05.02, 14:26
          Ormond
          patrz kto wygrał ostatnie wybory. Pewnie i chętnych do łażenia w pochodach nie
          brakuje... Jeszcze przecież nie tak dawno posłanka z PZPR-u Iza Sierakowska
          składała kwiaty na placu litewskim w Lublinie w dniu 22 lipca! To co tam przy
          tym mała przebieżka w pochodzie hehehe :)?
    • ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 11.05.02, 15:23
      I znowu we dwóch z Ormondem się produkujemy... Ach te weekendy...
      • ormond Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 11.05.02, 15:27
        ...ktos nie spi aby spac mogl kotos... (u mnie wkrotce polnoc)
        • ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 11.05.02, 15:40
          A w Polsce ładne ciepłe i słoneczne popołudnie. Nie ma się co dziwić - ludzie
          pewnie wolą plener, niż psucie oczu przed komputerem...
          • ormond Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 11.05.02, 16:02
            A ja poczekam az peknie 10000 i ide spac!
            • ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 11.05.02, 16:05
              Pękło - dobranoc!
              • megatom Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 11.05.02, 16:14
                No i tak peklo i sie uciszylo?
                • ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 11.05.02, 16:20
                  Przeciez jest weekend. Ozywiło się dzisiaj prawdopodobnie tylko dlatego, że
                  było polowanie na 10,000...
                  • megatom Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 11.05.02, 16:24
                    ralston napisał(a):

> Przeciez jest weekend. Ozywiło się dzisiaj prawdopodobnie tylko dlatego, że
                    > było polowanie na 10,000...

Czyli ogary poszly w las.
                    • ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 11.05.02, 16:26
                      megatom napisał(a):

> Czyli ogary poszly w las.

Byle tylko z lasu wróciły... w poniedziałek
                      • megatom Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 11.05.02, 16:44
                        ralston napisał(a):

> megatom napisał(a):
                        >
                        >
                        > > Czyli ogary poszly w las.
                        >
                        > Byle tylko z lasu wróciły... w poniedziałek

Pewnie wroca ale padnieci.
                        • ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 12.05.02, 18:21
                          Zaglądam tu dzisiaj i ... oczom nie wierzę. Od wczoraj przybyło ze 300 postów,
                          pomimo weekendu! No,no...
                          • Gość: AdamG Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.05.02, 18:22
                            VI August King!!!!
                            • ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 12.05.02, 18:59
                              King of Kings...
                            • Gość: annabl Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.athome.tue.nl 12.05.02, 18:59
                              VI August King!!! Niech zyje i takie tam
                              • Gość: AdamG Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.05.02, 19:33
                                AMEN!!!

:)

Gość portalu: annabl napisał(a):

> VI August King!!! Niech zyje i takie tam

• Gość: annabl Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.athome.tue.nl 12.05.02, 19:38
                                  szooosteee liceeeum Zygmuuuntaaa Auguuuustaaaa
                                  znow rozpoooczyyyyynaaaaa swoj zloooooootyyyyyy wiiiieeeeek
                                  jestesmyy duuumniii z pieknej tradyyyycjiiiii
                                  i cos tam dalej...
    • sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 19.05.02, 10:53
      Po zeszłotygodniowym ożywieniu (ponad 400 postów) wszystko znów wraca do normy
      i można ponownie wyciągnąć ten wątek.
      • Gość: habitus Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.zigzag.pl 19.05.02, 12:29
        Dobrze,że bezruch. Wszyscy odpoczywają od szumu informacyjnego. Ty też
        wypoczywasz, sluggard? Na tej waszej AM niełatwo odpocząć.
        • megatom Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 19.05.02, 12:50
          Rzeczywiscie straszna cisza pewnie wiekszosc poszla sie opalac.
          • Gość: annabl Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.athome.tue.nl 19.05.02, 12:53
            ciiiiiiiiiisszzaaaaaaaaa........
        • sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 19.05.02, 14:22
          Gość portalu: habitus napisał(a):

> Dobrze,że bezruch. Wszyscy odpoczywają od szumu informacyjnego. Ty też
          > wypoczywasz, sluggard? Na tej waszej AM niełatwo odpocząć.

He he he, rzeczywiście robię sobie dzisiaj labę. Ale myślę, że jutro będę miał z
          tego powodu straszne wyrzuty sumienia, w końcu we wtorek koło z biofizyki - a i
          egzaminy tuż tuż.
          • ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 19.05.02, 22:27
            No teraz ten wątek będzie można wyciągać regularnie co tydzień, aż do czasu gdy
            licznik zaplącze się w okolice 20.000. Wtedy będzie przyspieszenie. No chyba,
            że to wypadnie w środku tygodnia, to znowu w weekend będzie cichutko...
            • sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 19.05.02, 22:36
              ralston napisał(a):

> aż do czasu gdylicznik zaplącze się w okolice 20.000.

Może najpierw zrobią nagrodę za 15.000. Wtedy ożywienia będą częstsze:)
              • ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 19.05.02, 22:41
                Cześć Sluggard. Cieszę się, że nie jestem tu sam o tej porze. :)
                • sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 19.05.02, 22:44
                  Witaj!
                  Prawdę mówiąc myślałem, że nikogo nie będzie, a ja tak wstukam ze dwa posty,
                  żeby choć troszkę licznik podkręcić.
                  • sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 19.05.02, 22:46
                    Naprawdę nie ma szans, żebyś przyjechał na spotkanie, przecież jesteś tu jedną
                    z najsławniejszych:) osób.
                    • ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 19.05.02, 22:51
                      sluggard napisał(a):

> Naprawdę nie ma szans, żebyś przyjechał na spotkanie, przecież jesteś tu jedną
                      > z najsławniejszych:) osób.

Żarty na bok. Pierwszy post napisałem tu raptem kilka miesięcy temu. Już wtedy
                      widziałem kilka "nicków", które ewidentnie znały się nie od wczoraj. Jest tu paru
                      weteranów...
                      A co do przyjazdu, to bardzo żałuję, ale niestety nie uda mi się tego dokonać.
                      Może to i dobrze?
                      • sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 19.05.02, 22:53
                        > Może to i dobrze?

Ja wiem, czy dobrze, chyba że bardzo cenisz anonimowość.
                        • ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 19.05.02, 22:57
                          Nie chodzi tylko o anonimowość, choć ma ona też pewne zalety. Fajnie jest mieć
                          pewne wyobrażenia o ludziach, z którymi trzebaby się rozstać, jeśli się ich
                          zobaczyć. Mam wrażenie, że niektóre z osób jakie spotykam tu wirtualnie, znałem
                          kiedy byłem w Białymstoku i trochę boję się, że okazałoby się, że jest
                          inaczej...
                          • sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 19.05.02, 23:03
                            Z drugiej strony wyobrażenia mogłyby się okazać mniej barwne od
                            rzeczywistości:) Ale przed piątkiem możemy sobie tylko pogdybać.
                            • ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 19.05.02, 23:04
                              Nie chodzi nawet o to, że wyobrażenia mogą się okazać mniej barwne. Są po
                              prostu... inne. I tyle.
                              • sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 19.05.02, 23:16
                                Różni ludzie, różne potrzeby... Ja np. jestem bardzo ciekaw w jakiej części
                                moje wyobrażenia pokryją się z rzeczywistością.
                                • ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 20.05.02, 08:54
                                  No, skłamałbym, gdybym powiedział, że ja nie jestem ciekawy...
                          • Gość: Oka Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.17.79.204.lifespan.org 20.05.02, 23:04
                            Zaintrygowales mnie. Jakie masz wiec wyobrazenia o niektorych forumowiczach?
                            • ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 21.05.02, 17:34
                              Wyobrażenia jak to wyobrażenia. Różne bywają. Bardziej mimo wszystko chodziło
                              mi o to, że mam wrażenie iż niektórych z forumowiczów znam osobiście i dzisiaj
                              mam w pewnym sensie fajną zabawę w potwierdzaniu tego - na podstawie wypowiedzi
                              na forum. Zabawa jest - dopóki jest niepewność. Jak się niepewność skończy -
                              skończy się zabawa.
                              Pozdrawiam transoceanicznie...
                              :)
                  • ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 19.05.02, 22:47
                    Może przyjdzie jednak odszczekać, że w weekendy to beznadzieja? Forum się
                    jednak w ciągu kilku ostatnich miesięcy znacznie rozruszało...
                    • sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 19.05.02, 22:51
                      No niby tak, ale ciągle ruszają nim te same osoby.
                      Rzadko przychodzi ktoś nowy i zostaje na dłużej (np. ja jakiś czas temu).
                      • ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 19.05.02, 22:54
                        Czy ja wiem? Są jednak osoby, które się wziągają. Mam wrażenie, że jednak
                        dzisiaj jest więcej forumowiczów niż jeszcze w styczniu tego roku...
                        • sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 19.05.02, 22:56
                          Nie da się zaprzeczyć!
                          A poza tym nasze forum wydaje mi się o wiele ciekawsze od innych miejskich.
                          Jak przeglądam tamte, to razi mnie po pierwsze polityka, a po drugie masa
                          wątków po jeden dwa wpisy, podczas gdy u nas wątki ciągną się i ciągną.
                          • ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 19.05.02, 23:00
                            Tak. To mi się właśnie w białostockim podoba. Niby jest trochę wyścigu i
                            czasami wydaje mi się, że bez liczników byłoby może ciekawiej, ale chyba udaje
                            się zachować zdrowe proporcje. Takich typowych nabijaczy licznika nie jest na
                            szczęście za dużo. Wielu za to sympatycznych ludzi i z dużym poczuciem humoru.
                            A to tygrysy lubią najbardziej...
                            • sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 19.05.02, 23:10
                              Tu się muszę nie zgodzić - bez liczników to forum straciłoby, moim zdaniem,
                              część swojego uroku. Ostatnio przecież "gazeta" przeprowadzała na ten temat
                              ankietę i ponad 70% było za licznikami.
                              • ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 19.05.02, 23:13
                                O.K. O.K. sam wtedy głosowałem za licznikami. Pisałem, że "czasami mi się
                                wydaje"...
                            • ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 19.05.02, 23:11
                              No dobra. Tego weekendu nie zostało już wiele. Według mojego zegarka jeszcze
                              jakieś 46 minut. Idę spać. Życzę dobrej nocy. Pa, pa.
                              Do jutra.
                              • sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 19.05.02, 23:18
                                Nie wiem czy do jutra, uczyć się trzeba:)
                                Ale do następnego razu - dobranoc!
                                • Gość: MICHAL Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.skane.se 19.05.02, 23:34
                                  sluggard napisał(a):

> Nie wiem czy do jutra, uczyć się trzeba:)
                                  > Ale do następnego razu - dobranoc!

Dobranoc, ja zyje nadzieja na kubek od G.W.
                                  wpisz sie na watek Janda Krystyna czyli dzanda...........

• Gość: Akir Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: 212.160.130.* 20.05.02, 08:47
      Muszę się przyznać że w domu nawet nie mam komputera.
      • ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 20.05.02, 08:55
        A to już kawiarenek internetowych w Białym nie ma?
    • Gość: AdamG Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.05.02, 18:30
      SETKA!
      A.G.
    • Gość: Ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.linux / 192.168.100.* 24.05.02, 20:09
      Zaczął się kolejny weekend. Wyciągam wątek do góry.
      • sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 24.05.02, 23:43
        A Ty odrazu z pesymistycznym nastawieniem, może ten weekend będzie inny i
        wątek pójdzie do lamusa?!
        • Gość: Maja Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: 212.160.236.* 24.05.02, 23:50
          Witam - może rzeczywiście ten weekend będzie inny...
          • sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 25.05.02, 00:07
            Jak się pojawiłaś, to napewno:)
        • sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 25.05.02, 20:52
          > A Ty odrazu z pesymistycznym nastawieniem, może ten weekend będzie inny i
          > wątek pójdzie do lamusa?!

Cofam powyższy post.
          Ralston, miałeś jednak rację, wyciągając ten wątek (a szkoda, nie uważasz?).
          Tylko koło 50 postów się dzisiaj pojawiło.
          • ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 26.05.02, 16:18
            sluggard napisał(a):

> Cofam powyższy post.
            > Ralston, miałeś jednak rację, wyciągając ten wątek (a szkoda, nie uważasz?).
            > Tylko koło 50 postów się dzisiaj pojawiło.

Oj, szkoda, szkoda...
            • Gość: habitus Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.zigzag.pl 26.05.02, 16:25
              Niech sobie ludzie odpoczną. Większość piszących na forum pracuje przy
              komputerze (ze mną włącznie) i przerwa im się przyda. W poniedziałek odpalą
              swoje Windowsy i będą nowe posty. A może jakiś limeryk o bezruchu? Wiem, że
              jesteś w tym dobry.
              • ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 26.05.02, 23:43

> Niech sobie ludzie odpoczną. Większość piszących na forum pracuje przy
                > komputerze (ze mną włącznie) i przerwa im się przyda. W poniedziałek odpalą
                > swoje Windowsy i będą nowe posty. A może jakiś limeryk o bezruchu? Wiem, że
                > jesteś w tym dobry.

Niech Ci będzie mój druhu
                Oto limeryk o bezruchu.
                Jak wieść z licznych agencji niesie
                - wtedy jest ruch w interesie,
                kiedy interes jest w ruchu!

Ktoś teraz w głowę zachodzi
                - o jaki morał tu chodzi?
                Gdy wszyscy na forum piszecie
                to nie ma bezruchu na necie...
                i Słońce nam nie zachodzi.
                • Gość: annabl Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.athome.tue.nl 27.05.02, 00:23
                  fajne ralston
                • ormond Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 27.05.02, 02:27
                  Ladne, ladne... szkoda aby takie perelki poszly w zapomnienie.
                  Moze ktos z nadmiarem czasu skleci jakas stronek typu "Best of Forum
                  Bialystok", moze redakcja uzyczy troche miejsca na ktoryms z serwerow...?
                  • ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 27.05.02, 08:49
                    No co Wy. Przecież to się raczej na oślą ławkę nadaje z racji na nieprzyzwoite
                    podteksty...:)))) a nie na Best of...
                    • sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 27.05.02, 13:53
                      Ralston, nie bądźtaki skromny:)

Ormond nie obawiaj się, że ten wierszyk pójdzie w zapomnienie - przecież ten
                      wątek będzie pewnie jeszcze długo powracał co sobotę.
                      • Gość: Ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 23:45
                        sluggard napisał(a):

> Ralston, nie bądźtaki skromny:)
                        >
                        > Ormond nie obawiaj się, że ten wierszyk pójdzie w zapomnienie - przecież ten
                        > wątek będzie pewnie jeszcze długo powracał co sobotę.

Pudło. W tym tygodniu można go wyciągnąć już dziś. W Polsce rozpoczął się kolejny
                        długi weekend...
                    • Gość: annabl Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.bwk.tue.nl 27.05.02, 14:05
                      hmm... to sory :)
    • ormond Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 30.05.02, 14:59
      Dzisiaj rzeczywiscie, totalny!
      • zuzanna_czyli_zuzka Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 30.05.02, 15:01
        Masz niestety rację... ale to pewnie przez piękną pogodę... kto z własnej woli
        będzie siedział przed monitorem mając do wyboru słońce na zewnątrz?
        • sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 30.05.02, 19:58
          To i ja się do narzekań dołączę - nie po to laptopa wziąłem, żebym sam do
          siebie pisał!
          • Gość: ArtB Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.lakelandcollege.ab.ca 30.05.02, 20:00
            Piszcie ludzie,
            Pleazzzzzzzzze!
            • sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 30.05.02, 22:25
              A ja znowu zaciekle walcząc z tepsą, zaolgowałem się na forum i co... jeden
              post się od poprzedniego razu pojawił - SKANDAL!!!
              • ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 31.05.02, 09:15
                Ja się wczoraj w walce z Tepsą poddałem. Łącze pracowało z tak zawrotną
                szybkością, że zrezygnowałem z zabawy...
    • Gość: Ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.waw.cdp.pl 01.06.02, 12:26
      I znowu przygasło...
      • ormond Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 01.06.02, 12:31
        Gość portalu: Ralston napisał(a):

> I znowu przygasło...

Straznicy swietego ognia...

• Gość: chatka Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.BIAWAR.COM.PL 01.06.02, 12:33
          Hej hej jest i tez strazniczka!
          • Gość: Ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.waw.cdp.pl 01.06.02, 12:36
            Gość portalu: chatka napisał(a):

> Hej hej jest i tez strazniczka!

Patrz, ściągnąłem Cię telepatycznie? Dopiero wołałem o jakąś Westalkę...
            Witaj Chatko!

• Gość: Ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.waw.cdp.pl 01.06.02, 12:35
          ormond napisał(a):

> Gość portalu: Ralston napisał(a):
          >
          > > I znowu przygasło...
          >
          > Straznicy swietego ognia...
          >
          Ale przydałaby się jeszcze jakaś Westalka do pilnowania tego ognia :)

• ormond Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 01.06.02, 12:36

> >
            > > > I znowu przygasło...
            > >
            > > Straznicy swietego ognia...
            > >
            > Ale przydałaby się jeszcze jakaś Westalka do pilnowania tego ognia :)
            >
            To moglby byc problem, bo o ile pamietam Westalki byly dziewicami....
            • Gość: Ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.waw.cdp.pl 01.06.02, 12:38
              ormond napisał(a):

>
              > > >
              > > > > I znowu przygasło...
              > > >
              > > > Straznicy swietego ognia...
              > > >
              > > Ale przydałaby się jeszcze jakaś Westalka do pilnowania tego ognia :)
              > >
              > To moglby byc problem, bo o ile pamietam Westalki byly dziewicami....

Nie wiem. Nigdy nie sprawdzałem... :)))

• ormond Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 01.06.02, 12:39

> > > > > I znowu przygasło...
                > > > >
                > > > > Straznicy swietego ognia...
                > > > >
                > > > Ale przydałaby się jeszcze jakaś Westalka do pilnowania tego ognia :)
                > > >
                > > To moglby byc problem, bo o ile pamietam Westalki byly dziewicami....
                >
                > Nie wiem. Nigdy nie sprawdzałem... :)))

No ale podjalbys sie tego trudnego obowiazku... ;))

• Gość: Ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.waw.cdp.pl 01.06.02, 12:40
                  ormond napisał(a):

>
                  >
                  > > > > > > I znowu przygasło...
                  > > > > >
                  > > > > > Straznicy swietego ognia...
                  > > > > >
                  > > > > Ale przydałaby się jeszcze jakaś Westalka do pilnowania tego ogn
                  > ia :)
                  > > > >
                  > > > To moglby byc problem, bo o ile pamietam Westalki byly dziewicami....
                  > >
                  > > Nie wiem. Nigdy nie sprawdzałem... :)))
                  >
                  > No ale podjalbys sie tego trudnego obowiazku... ;))
                  >

No cóż - zawsze lubiłem wyzwania...
                  • Gość: Ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.waw.cdp.pl 01.06.02, 12:42
                    Niestety muszę się wyłączyć. Pozdrawiam. Over!
                  • ormond Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 01.06.02, 12:44
                    Gość portalu: Ralston napisał(a):

> ormond napisał(a):
                    >
                    > >
                    > >
                    > > > > > > > I znowu przygasło...
                    > > > > > >
                    > > > > > > Straznicy swietego ognia...
                    > > > > > >
                    > > > > > Ale przydałaby się jeszcze jakaś Westalka do pilnowania teg
                    > o ogn
                    > > ia :)
                    > > > > >
                    > > > > To moglby byc problem, bo o ile pamietam Westalki byly dziewicam
                    > i....
                    > > >
                    > > > Nie wiem. Nigdy nie sprawdzałem... :)))
                    > >
                    > > No ale podjalbys sie tego trudnego obowiazku... ;))
                    > >
                    >
                    > No cóż - zawsze lubiłem wyzwania...

Czgo to sie nie robi dla srawy, czasmi trzeba sie poswiecic... a tak w ogole nie
                    jest zle, juz tylko 300 do Plocka.

• Gość: chatka Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.BIAWAR.COM.PL 01.06.02, 12:50
                      ormond napisał(a):

> Gość portalu: Ralston napisał(a):
                      >
                      > > ormond napisał(a):
                      > >
                      > > >
                      > > >
                      > > > > > > > > I znowu przygasło...
                      > > > > > > >
                      > > > > > > > Straznicy swietego ognia...
                      > > > > > > >
                      > > > > > > Ale przydałaby się jeszcze jakaś Westalka do pilnowani
                      > a teg
                      > > o ogn
                      > > > ia :)
                      > > > > > >
                      > > > > > To moglby byc problem, bo o ile pamietam Westalki byly dzie
                      > wicam
                      > > i....
                      > > > >
                      > > > > Nie wiem. Nigdy nie sprawdzałem... :)))
                      > > >
                      > > > No ale podjalbys sie tego trudnego obowiazku... ;))
                      > > >
                      > >
                      > > No cóż - zawsze lubiłem wyzwania...

To by sie zgadzalo Genrale Ralston, Viva donosi zes pan kochliwy!

• Gość: habitus Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.zigzag.pl 01.06.02, 19:33
                        Który numer Vivy? Ten czerwcowy?
                        • ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 02.06.02, 18:28
                          Co to za źródło Viva? I czy jest wiarygodnym agentem?
                          • Gość: chatka Anka i Ralston IP: *.BIAWAR.COM.PL 03.06.02, 11:32
                            ralston napisał(a):

> Co to za źródło Viva? I czy jest wiarygodnym agentem?

A co nie zgadza sie?
                            A propos jak milabys sprawdzic czystosc skarbniczki? Detonatorem hm... mialm na
                            mysli detektorem na podczerwien?
                            Anka o co wlasciwie chodzi z ta komorka na pod czerwien
              • Gość: chatka Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.BIAWAR.COM.PL 01.06.02, 12:42
                Ale ja jestem bardziej eastalka, chociaz rzeczywiscie w Azji jestem westalka,
                ciekawe dlaczego:)
                • saunne Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 01.06.02, 19:51
                  to i może ja tu zajrzę, choć u mnie weekend pracowity, bo we wtorek zaliczenie
                  z postępowania karnego...

saunne
                  • ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 02.06.02, 18:30
                    saunne napisał(a):

> to i może ja tu zajrzę, choć u mnie weekend pracowity, bo we wtorek zaliczenie
                    > z postępowania karnego...
                    >
                    > saunne

Aaa... jak z karnego, to trzymam kciuki...
    • sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 08.06.02, 19:40
      Wyciągam ten wątek bardziej z przyzwyczajenia niż z konieczności, bo dużo
      nowych osób (i postów) się dzisiaj pojawiło.

PS: Droga Redakcjo, czy będzie jakaś nagroda za 15000 post? Przy okazji
      chciałbym przypomnieć, że wciąż czekam na kubek za 10000!!!
      • annabl Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 08.06.02, 20:19
        Moze to przez sobote? Jakis mecz w telewizji? Film z Lindol Boguslaw, lub co..
        ze sie tak wszyscy pozamykali....
        pozdr. anka
        • sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 08.06.02, 20:22
          > Moze to przez sobote?

No właśnie sobota a Ty na necie? Myślałem, że tylko ze szkoły klikasz.
          • annabl Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 08.06.02, 20:24
            Mam stale lacze w domu. Zyc nie umierac. A ze szkoly tez klikam, chociaz bardzo
            sie bronie bo musze robic inne rzeczy.
            • sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 08.06.02, 20:28
              > A ze szkoly tez klikam, chociaz bardzo sie bronie bo musze robic inne rzeczy.

A ja akurat przed netem się nie bronię, bo moim zdaniem to jeden z
              najbezpieczniejszych nałogów:)

• annabl Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 08.06.02, 20:40
                Wlasnie. Cos w tym jest. Nowoczesny kontakt z ludzmi. Do innych nalogow sie nie
                przyznaje... :):):) Moze wydac sie to dziwne, ale mysle, ze forum jest dosyc
                spokojne. Usiasc, pomyslec. Napisac.
                • sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 08.06.02, 20:46
                  annabl napisał(a):

> Usiasc, pomyslec. Napisac.

Żeby wszyscy stosowali taką kolejność to forum by było idealne:)

• annabl Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 08.06.02, 20:54
                    Ja jeszcze resztkami sil wierze, ze wszyscy "chca" stosowac taka kolejnosc.
                    Wiara w ludzi to podstawa sukcesu. Jeszcze wieksza podstawa sukcesu to wiara w
                    siebie. :) Wiec niech zyje!!! ...cokolwiek te okrzyk moj znaczy... hihihi
                    • sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 08.06.02, 21:05
                      > Ja jeszcze resztkami sil wierze, ze wszyscy "chca" stosowac taka kolejnosc.

A ja nie wierzę, zajrzyj choćby na forum kraj. Albo nie zaglądaj, idealiści też
                      są potrzebni:)

> Wiec niech zyje!!! ...cokolwiek te okrzyk moj znaczy...

Sto lat!!! Sto lat!!! Niech żyje żyje nam!!!

• annabl Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 08.06.02, 21:15
                        forum kraj?... hm zobacze
                        PS. mam 23 lata. to chyba dobrze byc w tym wieku idealista, co?
                        • sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 08.06.02, 21:24
                          annabl napisał(a):

> PS. mam 23 lata. to chyba dobrze byc w tym wieku idealista, co?

Ja mam 20 i jestem zatwardziałym realistą.
                          W dzisiejszych czasach przymiotnik "idealny" pasuje mi już tylko do
                          rzeczownika "miłość", ale też już raczej z przyzwyczajenia.

• annabl Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 08.06.02, 21:30
                            bynajmniej nie jestem zwolenniczka okreslenia "idealny".
                            • sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 08.06.02, 21:39
                              > bynajmniej nie jestem zwolenniczka okreslenia "idealny".

To teraz musisz wytłumaczyć mi, ciemnej masie, co w takim razie dla Ciebie
                              znaczy "być idealistą".

• annabl Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 08.06.02, 21:52

wiedzialam ze zadasz to pytanie

i nie wiem co odpowiedziec...
                                idealow nie ma- nie mozna sie zmuszac do nierobienia bledow
                                ale idee to dobra rzecz, dobra i warto do niej dazyc

moze tak to ujme

• sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 08.06.02, 22:06
                                  > idealow nie ma- nie mozna sie zmuszac do nierobienia bledow
                                  > ale idee to dobra rzecz, dobra i warto do niej dazyc.

A mi się właśnie wydaje, że odwrotnie. Idea to coś ulotnego, coś co się rodzi w
                                  umyśle i niekoniecznie musi być zrozumiałe dla innych. Często dążenie do
                                  realizacji idei prowadzi do opłakanych rezultatów.
                                  Natomiast dążenie do ideału polega na samodoskonaleniu i dlatego jest czymś
                                  pozytywnym i godnym naśladowania.

• annabl Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 08.06.02, 21:28
                          Chociaz, -watek polonia-Polacy za granica. Tam zdarzaja sie czasami
                          takie "mile" posty. Nie wiadomo z ktorej strony sie wstydzic.
    • ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 09.06.02, 18:27
      Chyba się ostatnimi czasy ten wątek trochę zdezaktualizował... Coraz więcej
      piszących w weekendy...
    • sluggard Dawno nie wyciągaliśmy tego wątku... 22.06.02, 14:31
      Aktywność w dzisiejsze wczesne popołudnie skłania do przypomnienia tego wątku.
      • Gość: anka1 Re: Dawno nie wyciągaliśmy tego wątku... IP: 212.33.74.* 22.06.02, 15:49
        gdybym mogla to caly czas pisalabym, nawet do siebie samej:)))
        • Gość: a Re: Dawno nie wyciągaliśmy tego wątku... IP: *.athome.tue.nl 24.06.02, 02:06
          juz poniedzialek a bezruch nie ustepuje

coz sie dzieje?
          (rozumiem ze jest noc, ale przynajmniej nie weekend)
          • Gość: Przemek Re: Dawno nie wyciągaliśmy tego wątku... IP: *.proxy.aol.com 29.06.02, 01:05
            Musialem wyciagnac ten watek, poniewaz znowu weekend i na forum totalny bezruch.
            • ralston Re: Dawno nie wyciągaliśmy tego wątku... 29.06.02, 14:17
              No nie wiem... Ten tytuł czuję, trochę się zdezaktualizował. Ruch jest może
              mniejszy niż w tygodniu, ale nie zamiera...
              • Gość: habitus Re: Dawno nie wyciągaliśmy tego wątku... IP: *.zigzag.pl 29.06.02, 14:25
                Pogoda nie skłania do spacerów. Lepiej przed ekranem łapać kontakt z
                sympatycznymi ludźmi niż np. oglądać TV.
                • ralston Re: Dawno nie wyciągaliśmy tego wątku... 29.06.02, 14:27
                  Ostatnio prawie TV nie oglądam i nie odczuwam braku. Za to chęć spotkania się
                  na tym forum z sympatycznymi ludźmi jest przemożna...
                  A wczoraj udało mi się nawet dwoje z nich zobaczyć w realu :)
    • ralston Cicho, cicho, cicho (no/txt)... 10.08.02, 18:32
      • ralston Puk, puk - jest tu kto? 10.08.02, 23:36
        Czy znowu sam siedzę na forum?
    • ralston Weekend, weekend... 04.01.03, 11:52
      Coś dzisiaj znieruchomiało... Jest tu jeszcze ktoś?
      • Gość: habitus Re: Weekend, weekend... IP: *.cafe.silverscreen.pl 04.01.03, 12:03
        ralston napisał:

> Coś dzisiaj znieruchomiało... Jest tu jeszcze ktoś?
        Na przykad ja...
        • ralston Re: Weekend, weekend... 04.01.03, 12:08
          A to na przykład bardzo miło :)
    • Gość: BB Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.stclar01.mi.comcast.net 04.01.03, 19:03
      Jestem ciekawa co mozma robic w B-stoku na weekend?Za
      czasow mojego pobytu w miescie -Nic,procz wloczenia sie
      po chatach przyjaciol ,ogladania filmu w jadnym z3
      kin,zupelna pustka.jak jest teraz w XXI-wieku?
      • ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 04.01.03, 19:09
        No właśnie- może ktoś odpowie, co dziś porabiają białostoczanie w weekend? Sam
        jestem ciekaw...
        • ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 04.01.03, 19:22
          ralston napisał:

> No właśnie- może ktoś odpowie, co dziś porabiają białostoczanie w weekend?
          Sam
          > jestem ciekaw...

Bo ja od rana w robocie siedzę...
          • nxa Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 04.01.03, 19:34
            To współczuję. Zajrzyj do swojej skrzynki pocztowej.
          • Gość: BB Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.stclar01.mi.comcast.net 04.01.03, 19:35
            Nie ma odpowiedzi ?
            Ciezka praca od rana do wieczora.
    • nxa Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 04.01.03, 19:40
      Dzięki za odpowiedź. A tak na temat, to kręcę się po domu, komputery są
      włączone, czasami coś napiszę, czasami coś przeczytam. Od rana na jednym
      komputerze jest włączona kamera nad kanałem panamskim. Patrzę jakie statki
      przepływają. Wypiję kawę, na spacer i znów połażę po internecie. Ludziska w
      domu odrabiają tygodniowe zaległości i dlatego nie piszą.
      Pzdr.
    • Gość: BB Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.stclar01.mi.comcast.net 04.01.03, 19:52
      Kawa brzmi dobrze szkoda ,ze za duzo mam sniegu.Jednym
      slowem nie ma czasu na relaks.Wszyscy pracuja lub
      udaja,ze to robia.Szkoda mialam nadzieje,ze cos sia w
      konce zmienilo ,
    • Gość: habitus Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.zigzag.pl 05.01.03, 17:39
      ralston napisał(a):

> Jak zwykle w czasie weekendu ruch tu prawie zamiera. Czyżby białostocczanie
      > pisali tylko i wyłącznie w trakcie pracy?
      Wygląda na to, że masz rację. Albo tak dobrze się bawią, że nie zaglądają.
      Jest mi smuuuutno!
      Niech się ktoś odeeezwie!
      • Gość: BB Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.stclar01.mi.comcast.net 05.01.03, 18:16

> ralston napisał(a):
        >
        > > Jak zwykle w czasie weekendu ruch tu prawie zamiera.
        Czyżby białostocczani
        > e
        > > pisali tylko i wyłącznie w trakcie pracy?
        > Wygląda na to, że masz rację. Albo tak dobrze się
        bawią, że nie zaglądają.
        > Jest mi smuuuutno!
        > Niech się ktoś odeeezwie!
        Odzywam sie habitusie
        Glowa do gory,jutro poniedzialek.
        POZDROWIENIA!
      • Gość: And Witaj Habi !!! IP: *.ppp.polbox.pl 05.01.03, 19:05
        Helousik! I jak Ci sie podoba ten nowy rok? :) A ja stary skonczylem jako
        cwierc-stygmatyk ;( W zeszly pon. napisalem respons -nomen onmen- do Oszoloma i
        wyszedlem z pieskiem na e-e (albo fu-fu):) Niestety zaczeli strzelac z petard i
        pies mi uciekl. Wydawalo mi sie ze go slysze w takim rowie. Wskoczylem i ...
        okazalo sie ze trekkingowe buty maja za cienka podeszwe na gwozdz w desce :(((,
        Ale mozesz byc ze mnie dumna, nawet nie przeklalem (tak mnie bolalo w pierwszej
        chwili ze nawet nie moglem zabluznic;)Tamie gdziebylem przez pare dni nie bylo
        sieci:(Czydzialosie co ciekawego? Pozdrawiam serdecznie:)))
        • Gość: habitus Re: Witaj Habi !!! IP: *.zigzag.pl 05.01.03, 19:18
          Gość portalu: And napisał(a):

> Helousik! I jak Ci sie podoba ten nowy rok? :) A ja stary skonczylem jako
          > cwierc-stygmatyk ;( W zeszly pon. napisalem respons -nomen onmen- do Oszoloma
          i
          >
          > wyszedlem z pieskiem na e-e (albo fu-fu):) Niestety zaczeli strzelac z petard
          i
          >
          > pies mi uciekl. Wydawalo mi sie ze go slysze w takim rowie. Wskoczylem i ...
          > okazalo sie ze trekkingowe buty maja za cienka podeszwe na gwozdz w desce :
          (((,
          >
          > Ale mozesz byc ze mnie dumna, nawet nie przeklalem (tak mnie bolalo w
          pierwszej
          >
          > chwili ze nawet nie moglem zabluznic;)Tamie gdziebylem przez pare dni nie
          bylo
          > sieci:(Czydzialosie co ciekawego? Pozdrawiam serdecznie:)))
          Przedziurawiłeś sobie stopę?!!! Nie wspominając o bucie. A pies, znalazł się?
          Mało się tu działo, część osób (Saunne) się zniechęciła postami zagranicznych i
          zamiejscowych internautów, niektórzy wyjechali... Oka radośnie obwieściła swój
          powrót z urlopu i zamilkła. Pewnie pracuje.
          • Gość: And Re: Witaj Habi !!! IP: *.ppp.polbox.pl 05.01.03, 21:46
            No takie jest zycie: full of zasadzkas and kopas w dupas (a mozna tu
            uzywac "wyrazow";)? Nie jest tak zle, pies sie znalazl ja juz laze i wybieram
            sie nawet w przyszla sobote do Bialegostoku do kolegi (jak zobaczycie
            kulejacego typka o podejrzanej gebie to niech wam go nie bedzie szkoda bo on
            bierze na litosc. Cwaniaczek!!!:) A ze obrazili Saunne? No ktos wyraznie chce
            sie ze mna spotkac na udeptanej ziemi...
            • Gość: habitus Re: Witaj Habi !!! IP: *.zigzag.pl 05.01.03, 21:53

> No takie jest zycie: full of zasadzkas and kopas w dupas (a mozna tu
              > uzywac "wyrazow";)? Nie jest tak zle, pies sie znalazl ja juz laze i wybieram
              > sie nawet w przyszla sobote do Bialegostoku do kolegi (jak zobaczycie
              > kulejacego typka o podejrzanej gebie to niech wam go nie bedzie szkoda bo on
              > bierze na litosc. Cwaniaczek!!!:) A ze obrazili Saunne? No ktos wyraznie chce
              > sie ze mna spotkac na udeptanej ziemi...
              No to kamień spadł mi z serca. Takie dziury w stopach to nic fajnego. Saunne
              się chyba nie obraziła, za mądra jest na to. Raczej się zniechęciła. Albo się
              uczy, bo dużo się uczy (mądra dziewczynka). Na ubity śnieg to Ty się raczej z
              nikim nie wybieraj. Noga się musi zagoić porządnie bo Ci się stygmaty będą
              odznaczały w skarpetkach. Pozdrawiam. Może też się wybiorę do Białegostoku.
              Ruda Multipla z rozbitą przednią szybą, a w środku małe i chude - to będę
              ja! :))
              • ralston Re: Witaj Habi !!! 06.01.03, 08:55
                To jeszcze szyby nie udało Ci się wymienić? Witam po weekendzie.
                • Gość: And Dzien dobry !!! IP: *.radna.pl 06.01.03, 09:10
                  Witam Pana, panie, panie Ralstonie !
                  Jak cenne zdrowie? (Teraz wszystkich bede o to meczyl ;)
                  • ralston Re: Dzien dobry !!! 06.01.03, 09:40
                    A dziękuję, dziękuję - zdrowie, sztuk jedno! :)
                    • Gość: And Re: Dzien dobry !!! IP: *.radna.pl 06.01.03, 09:45
                      ralston napisał:

> A dziękuję, dziękuję - zdrowie, sztuk jedno! :)

I tak trzymac! Co slychac? (A moj kolega mowil wtedy -a to zalezy gdzie ucho
                      przystawic:)
              • Gość: And Re: Witaj Habi !!! IP: *.radna.pl 06.01.03, 09:08
                Masz racje, mam pewne problemy z mobilnoscia ;) musze byc cierpliwy :)
                PS.
                Faktycznie, Multipla moze nie jest zbyt pieknym samochodem ale zeby zaraz z
                tego powodu glowa o szybe ;)???
                • Gość: habitus Re: Witaj Habi !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.03, 10:31

> Masz racje, mam pewne problemy z mobilnoscia ;) musze byc cierpliwy :)
                  > PS.
                  > Faktycznie, Multipla moze nie jest zbyt pieknym samochodem ale zeby zaraz z
                  > tego powodu glowa o szybe ;)???
                  Istotnie szyby nie wymieniłam. Czekam na odzew słowackiej Kooperativy
                  (ubezpieczyciel). Naprawa wiąże się z "niemaniem" samochodu przez czas jakiś a
                  ja pracuję jeżdżąc na budowy. I dzieci wożę, i zakupy robię...
                  Uwagi na temat urody mojego coolowego autka zbędę dumnym milczeniem.
                • ralston Re: Witaj Habi !!! 06.01.03, 10:34
                  No zdaje się And, że podpadłeś ;) Multipla to przecież bardzo oryginalne auto :)
                  • ralston Re: Witaj Habi !!! 06.01.03, 10:35
                    A do tego ruda! Zawsze lubiłem rude :)
                    • Gość: habitus Re: Witaj Habi !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.03, 10:37
                      ralston napisał:

> A do tego ruda! Zawsze lubiłem rude :)
                      Niektórzy twierdzą, że rude to wredne. To schematyzm płytki...
                      • ralston Re: Witaj Habi !!! 06.01.03, 10:48
                        To schematyzm płytki. Znam conajmniej kilkoro przesympatycznych rudzielców,
                        daleko mniej złośliwych ode mnie :)
                      • Gość: And Re: Witaj Habi !!! IP: *.radna.pl 06.01.03, 10:54
                        No trudno, najgorsze jest życie w niepewności ;) Gdzie mam położyć głowę na
                        pieńku? Ale nawet gdy będzie się już toczyć, to bedę krzyczał - te wyłupiaste
                        reflektorki !!! :)))
                        • Gość: habitus Re: Witaj Habi !!! IP: *.zigzag.pl 06.01.03, 18:17

> No trudno, najgorsze jest życie w niepewności ;) Gdzie mam położyć głowę na
                          > pieńku? Ale nawet gdy będzie się już toczyć, to bedę krzyczał - te wyłupiaste
                          > reflektorki !!! :)))
                          :))) Zapraszam na przejażdżkę. Zmienisz zdanie. :)))
                          • Gość: And Re: Witaj Habi !!! IP: *.ppp.polbox.pl 06.01.03, 21:03

> :))) Zapraszam na przejażdżkę. Zmienisz zdanie. :)))

Ojej! Tego nie bralem pod uwage:)Jezdzic to chyba nigdzie nie trzeba, ale jesli
                            sie zmieszcze to przysiegam ze wszystko odszczekam;))) A maly nie jestem , mam
                            metr dziewiecdziesiat cztery...:)
                          • Gość: And Re: Witaj Habi !!! IP: *.radna.pl 07.01.03, 10:23
                            Chcę wyjaśnić że ten wcześniejszy post też jest mój, tylko wysłany z domowego
                            kompa.(rzadko z niego korzystam, wiadomo modem) Bo ja od jakiegoś czasu oprócz
                            tego że się uczę to i pracuję.(chociaż ostatnio bardziej pracuję niż się uczę;(
                            Także te dwa IP są moje.Przyznaję też że trochę się spietrałem przed
                            konfrontacją (wygodnie być anonimowym, to miłe uczucie), ale wolę się do tego
                            przyznać niż wprowadzać kogoś w niepokój. Tego nie chcę. Odwołuję moje
                            złośliwości bez wsiadania :) Miłego dnia! Andrzej
                            • Gość: habitus Re: Witaj Habi !!! IP: *.zigzag.pl 07.01.03, 19:42

Odwołuję moje
                              > złośliwości bez wsiadania :) Miłego dnia! Andrzej

Aaaaa! Przestraszyłeś się!!! :)))
                              Zaczęłam się zastanawiać nad Twoimi 194 cm wzrostu. Zmieściłbyś się, ale bez
                              nadmiernego komfortu. O złośliwościach nic nie wiem, kto był złośliwy?
                              Namyśl się. Jakby co - to jedziemy.
                              Pozdrawiam wyłupiasto :)))

• ralston Re: Witaj Habi !!! 07.01.03, 20:22
                                A mnie zabierzecie? Nigdy nie jeździłem multiplą.
                                • Gość: habitus Re: Witaj Habi !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.03, 21:56
                                  Zapraszam!
                              • Gość: And Re: Witaj Habi !!! IP: *.radna.pl 08.01.03, 08:42

> Aaaaa! Przestraszyłeś się!!! :)))
                                > Zaczęłam się zastanawiać nad Twoimi 194 cm wzrostu. Zmieściłbyś się, ale bez
                                > nadmiernego komfortu. O złośliwościach nic nie wiem, kto był złośliwy?
                                > Namyśl się. Jakby co - to jedziemy.
                                > Pozdrawiam wyłupiasto :)))
                                >
                                Pewnie że się wystraszyłem. Wystraszyłem sie że Ty się wystraszyłaś :))) Ale
                                nie, jesteś równa babka ( i nie chodzi mi o wymiary np. 90-90-90 ;) Teraz nie
                                mam wyjścia muszę pojechać :))) (kiedy musiałem przerwać ukochane pływanie
                                (zacząłem mieć problemy laryngologiczne) wpadłem w rozpacz, brat cioteczny
                                namówił mnie żebym zaczął się wspinać. Śmieszna sprawa bo ja mam lęk wysokości,
                                ale okazało się że strach nie musi paraliżować ale pomaga się przełamać :)
                                Także dzielnie stawię czoło niebezpieczeństwu, "face to face" z legendarną
                                Habitus - pogromczynią forumowych płochych umysłów, i młot na internetowych
                                debili...;)))
                                PS.
                                Ale trochę w łydkach mam telepkę...;)))
                                • Gość: habitus Re: Witaj Habi !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.03, 23:50

> Także dzielnie stawię czoło niebezpieczeństwu, "face to face" z legendarną
                                  > Habitus - pogromczynią forumowych płochych umysłów, i młot na internetowych
                                  > debili...;)))

????? Ojejku, chyba mnie z kimś pomyliłeś...?????

• Gość: habitus Re: Witaj Habi !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.03, 23:52

> ????? Ojejku, chyba mnie z kimś pomyliłeś...?????

:)))(żart) he,he :)))
                                    • Gość: And Re: Witaj Habi !!! IP: *.radna.pl 09.01.03, 08:48
                                      Moment, bo już nie wiem: czy jestem ganiony czy chwalony ?;)))
                                      • ralston Re: Witaj Habi !!! 09.01.03, 16:44
                                        Hehe - skądś znam to uczucie. Mój poprzedni szef był Angolem. Zawsze mówił w
                                        tak zawoalowany i pełen aluzji sposób, że nigdy wychodząc z jego gabinetu nie
                                        wiedziałem, czy mnie pochwalił, czy opieprzył... :))
                                        • Gość: And Re: Witaj Habi !!! IP: *.radna.pl 09.01.03, 16:55
                                          ralston napisał:

> Hehe - skądś znam to uczucie. Mój poprzedni szef był Angolem. Zawsze mówił w
                                          > tak zawoalowany i pełen aluzji sposób, że nigdy wychodząc z jego gabinetu nie
                                          > wiedziałem, czy mnie pochwalił, czy opieprzył... :))

W tym wypadku myli pan angielski czarny humor z instynktem samozachowawczym ;)
    • ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 10.05.03, 17:20
      Forum się nam chyba nieźle rozwinęło - kiedyś ten wątek można było w ciemno w
      każdy weekend wyciągać - a teraz, jakby już nieaktualny...
      Postów mniej niż w tygodniu, ale zawsze można kogoś spotkać :)
      • Gość: annabl Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.student.pw.edu.pl 10.05.03, 17:49
        zawsze, zawsze...
        • aand Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 10.05.03, 19:26

> zawsze, zawsze...

Nieprawda! (i tu tupniecie noga!!! :)
          • Gość: annabl Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.student.pw.edu.pl 10.05.03, 22:37
            A właśnie że prawda
            :))))))
            i tu mądre spojrzenie
            pozdr. Ania
            • aand Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 11.05.03, 17:03

> A właśnie że prawda
              > :))))))

...nieprawda! Oto dowód: pisze i znowu nikogo nie ma (Ty jestes
              usprawiedliwiona bo przysypana plaszami ;)

> i tu mądre spojrzenie

...jak kto madry to i spojrzenie ma madre. Ciemniak jak ja to moze tylko uszami
              poruszac...:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka