ralston 27.04.02, 13:02 Jak zwykle w czasie weekendu ruch tu prawie zamiera. Czyżby białostocczanie pisali tylko i wyłącznie w trakcie pracy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ormond Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 27.04.02, 13:07 Pisze teraz z domu, ale musze przyznac, ze w pracy, w zadnym wypadku, forum nie zaniedbuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 27.04.02, 13:41 ja tez dzis nie pracuje i pozdrawiam wszystkich pracujacych , nie pracujacych tez ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andi Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.tkb.pl / *.tkb.net.pl 27.04.02, 15:11 Nie pracuje, odpoczywam i pozdrawiam Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: 212.33.74.* 27.04.02, 16:41 niektorzy pracuja i nie moga na forum zagladac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmc Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.interserw.com 27.04.02, 20:27 ... a inni nie mają w pracy dostępu do forum Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 28.04.02, 11:57 Hmm, czyżby się coś zmieniało. Od wczoraj parę postów przybyło. Pozdrawiam wszystkich weekendowo. Ralston Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 28.04.02, 12:18 bo forum to jak codzienne picie kawy , czy tez ogladanie dobranocki Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 28.04.02, 23:31 Melduje sie w pracy i znow pisze... Tylko po co? Kto mi powie??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna31 Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.duna.pl / 192.168.0.* 29.04.02, 00:41 ormond napisał(a): > Melduje sie w pracy i znow pisze... Tylko po co? Kto mi powie??!! Ja w pracy nie mam czasu na pisanie, jak wy macie, to zazdroszczę, a nawet zastanawiam się nad efektywnością tej pracy!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 01:06 To jest wlasnie kwestia dobrej organizacji pracy, zeby miec czas na pisanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 08:55 ormond napisał(a): > To jest wlasnie kwestia dobrej organizacji pracy, zeby miec czas na pisanie. Albo takiej organizacji pisania, żeby mieć jeszcze czas na pracę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 10:30 to w pracy oprocz zabawy z netem mozna cos jeszcze robic ? powiedzcie co robicie Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 10:40 Korni, kto ma Ci powiedzieć? Przecież chyba wszyscy już wyjechali na dłuuuuugi łykend... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 12:01 o przepraszam ja jeszcze nie wyjechalam:) a w pracy oprocz zabawy z netem bawie sie praca:) Odpowiedz Link Zgłoś
bix1 Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 13:16 anka1 napisał(a): > o przepraszam ja jeszcze nie wyjechalam:) a w pracy oprocz zabawy z netem bawie > sie praca:) Może zdradzisz jakiś szczegół tej zabawy? - to tak a propo wątku Kto to jest anka1 Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 14:23 no dobra:) od czasu do czasu ganiam po drabinie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 14:45 Kominiarka???! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 15:09 cieplo cieplo:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 15:20 W bibliotece....? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 15:25 a dlaczego zaraz tamze ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 15:28 Bo gdzie jeszcze sie pani/panienka moze wspinac po drabinie...? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 15:32 w cyrku he he:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bix1 Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 16:05 To bardzo niebezpieczna praca, drabiny się osuwają czasami - myślę że przydałby Ci się ktoś, kto silnym, męskim ramieniem (takim jak moje) przytrzymałby tą drabinę... Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 16:13 bix1 napisał(a): > To bardzo niebezpieczna praca, drabiny się osuwają czasami - myślę że przydałby > > Ci się ktoś, kto silnym, męskim ramieniem (takim jak moje) przytrzymałby tą > drabinę... Pewnie jeszcze bys chcial dostac czesc zarobku.Teraz przy zakupie drabiny trzeba bedzie wynajac silnego ludzika do trzymania -to ci balszaja tiochnika. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 16:14 megatom napisał(a): > Pewnie jeszcze bys chcial dostac czesc zarobku.Teraz przy zakupie drabiny trzeb > a > bedzie wynajac silnego ludzika do trzymania -to ci balszaja tiochnika. Coś Ty, teraz w hiperach ludzika dają do drabiny gratis... Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 16:18 Co nastepna geba do wyzywienia.Nigdy nie kupie drabiny w hipku najwyzej zamowie dzwig. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 16:21 No, ale jeśli w cyrku, to chyba drabinka sznurowa - te się rzadko przewracają... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 16:21 Stawiam na biblioteke (jesli ta informacja o drabinach jest prawdziwa). Nie widzialem jeszcze aby w cyrku AKROBATKI, pomiedzy jednym saltem, a drugim dawaly posty na internetowym forum. Poza tym sa jeszcze inne poszlaki... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 16:23 ormond napisał(a): > Stawiam na biblioteke (jesli ta informacja o drabinach jest prawdziwa). Nie > widzialem jeszcze aby w cyrku AKROBATKI, pomiedzy jednym saltem, a drugim > dawaly posty na internetowym forum. > Poza tym sa jeszcze inne poszlaki... No, to by dopiero był klasowy numer... poczwórne salto z laptopem i trzema postami... Chciałbym to kiedyś zobaczyć... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 16:33 ormond napisał(a): > Stawiam na biblioteke (jesli ta informacja o drabinach jest prawdziwa). Nie > widzialem jeszcze aby w cyrku AKROBATKI, pomiedzy jednym saltem, a drugim > dawaly posty na internetowym forum. > Poza tym sa jeszcze inne poszlaki... Ja też obstawiam bibliotekę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: 212.33.74.* 29.04.02, 16:38 z tym obstawianiem Panowie to zaraz Wam Sluzewiec wyjdzie w Julinku:))) tylko Bix jak mezczyzna pomoc proponuje!:) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 16:42 Też mi coś. Jak dziewczyna wchodzi na drabinę, to nigdy chętnych do potrzymania nie brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 17:07 Jesli ja sie na tym znam, a mysle, ze troche znam, to gdy chlop proponuje pomoc, to ma w tym jakis INTERES... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 17:31 Chce wypożyczyć książkę poza kolejnością? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 17:44 jaki interes jak ja bardzo meska kobieta jestem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 18:04 To juz jego trzeba spytac. Rozne gusta ludzie maja: "...swiat jest bogaty w trasci i w formy nieubogi..." jak mawial Poeta. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 18:33 rozwazajac slowa Poety udaje sie w pielesze domowe:) pa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 19:06 Sugerowalbym zejscie z drabine przed udaniem sie w pielesze, chyba, ze to jest rzeczywiscie cyrk, wtedy na dwu drabinach moznaby maszerowac do domu jak na szczudlach... no ale to by sie bardzo rzucalo w oczy... na szczudlach- drabinach, na Lipowej. Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 19:09 A ja ide spac. Do jutra, rano w... pracy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 19:25 ormond napisał(a): > A ja ide spac. Do jutra, rano w... pracy!!! Ormond, a którą Ty masz godzinę, kiedy to piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 30.04.02, 02:40 Akurat sie zasiedzialem, byla chyba... ok. 3 nad ranem. A teraz znowu w pracy: punkt 10.41 rano Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 18:35 A kimż jest ów Poeta? Tekst - owszem przedni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna31 Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.duna.pl / 192.168.0.* 29.04.02, 18:39 ormond napisał(a): > To juz jego trzeba spytac. Rozne gusta ludzie maja: "...swiat jest bogaty w > trasci i w formy nieubogi..." jak mawial Poeta. Świetny jest ten cytat-hoho:) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 18:41 Ormond, uchyl rąbka tajemnicy. Kto to napisał? Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 19:07 Stachura Edward Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 29.04.02, 19:23 Edek? Dzięki Ormond. Chyba, będę musiał w wolnej chwili trochę wrócić do lektury. Pamiętasz może jeszcze gdzie tego szukać? Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 30.04.02, 02:38 Juz dlugie lata do Steda nie wracalem... moze warto, a moze nie (troche szkoda by bylo sie rozczarowac, to w koncu kultowa postac mlodosci). Takie celne zdanie to pewnie ze Wszystko jest poezja, ale moge sie mylic Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 30.04.02, 08:40 Wiesz co? Wczoraj przekartkowałem parę stroniczek ze Steda. WYgląda na to, że się jeszcze nie zestarzałem, bo ciągle duszę rusza... Pozdrawiam Ralston Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Długi weekend i bezruch na forum... 01.05.02, 13:44 Hej białostocczanie, czy jesteście w pochodzie? Znowu sam tu zostałem... Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Długi weekend i bezruch na forum... 01.05.02, 14:23 Mam nadzieje, ze nie, bo wstyd by straszny byly. Nawet jesli ktos zglupial i poszedl, to niech sie lepiej nie przyznaje, zeby obciachu rodzinie nie przyniesc! > Hej białostocczanie, czy jesteście w pochodzie? Znowu sam tu zostałem... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Długi weekend i bezruch na forum... 01.05.02, 14:26 Ormond patrz kto wygrał ostatnie wybory. Pewnie i chętnych do łażenia w pochodach nie brakuje... Jeszcze przecież nie tak dawno posłanka z PZPR-u Iza Sierakowska składała kwiaty na placu litewskim w Lublinie w dniu 22 lipca! To co tam przy tym mała przebieżka w pochodzie hehehe :)? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 11.05.02, 15:23 I znowu we dwóch z Ormondem się produkujemy... Ach te weekendy... Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 11.05.02, 15:27 ...ktos nie spi aby spac mogl kotos... (u mnie wkrotce polnoc) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 11.05.02, 15:40 A w Polsce ładne ciepłe i słoneczne popołudnie. Nie ma się co dziwić - ludzie pewnie wolą plener, niż psucie oczu przed komputerem... Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 11.05.02, 16:02 A ja poczekam az peknie 10000 i ide spac! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 11.05.02, 16:05 Pękło - dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 11.05.02, 16:14 No i tak peklo i sie uciszylo? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 11.05.02, 16:20 Przeciez jest weekend. Ozywiło się dzisiaj prawdopodobnie tylko dlatego, że było polowanie na 10,000... Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 11.05.02, 16:24 ralston napisał(a): > Przeciez jest weekend. Ozywiło się dzisiaj prawdopodobnie tylko dlatego, że > było polowanie na 10,000... Czyli ogary poszly w las. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 11.05.02, 16:26 megatom napisał(a): > Czyli ogary poszly w las. Byle tylko z lasu wróciły... w poniedziałek Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 11.05.02, 16:44 ralston napisał(a): > megatom napisał(a): > > > > Czyli ogary poszly w las. > > Byle tylko z lasu wróciły... w poniedziałek Pewnie wroca ale padnieci. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 12.05.02, 18:21 Zaglądam tu dzisiaj i ... oczom nie wierzę. Od wczoraj przybyło ze 300 postów, pomimo weekendu! No,no... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamG Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.05.02, 18:22 VI August King!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 12.05.02, 18:59 King of Kings... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.athome.tue.nl 12.05.02, 18:59 VI August King!!! Niech zyje i takie tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamG Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.05.02, 19:33 AMEN!!! :) Gość portalu: annabl napisał(a): > VI August King!!! Niech zyje i takie tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.athome.tue.nl 12.05.02, 19:38 szooosteee liceeeum Zygmuuuntaaa Auguuuustaaaa znow rozpoooczyyyyynaaaaa swoj zloooooootyyyyyy wiiiieeeeek jestesmyy duuumniii z pieknej tradyyyycjiiiii i cos tam dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 19.05.02, 10:53 Po zeszłotygodniowym ożywieniu (ponad 400 postów) wszystko znów wraca do normy i można ponownie wyciągnąć ten wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.zigzag.pl 19.05.02, 12:29 Dobrze,że bezruch. Wszyscy odpoczywają od szumu informacyjnego. Ty też wypoczywasz, sluggard? Na tej waszej AM niełatwo odpocząć. Odpowiedz Link Zgłoś
megatom Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 19.05.02, 12:50 Rzeczywiscie straszna cisza pewnie wiekszosc poszla sie opalac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.athome.tue.nl 19.05.02, 12:53 ciiiiiiiiiisszzaaaaaaaaa........ Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 19.05.02, 14:22 Gość portalu: habitus napisał(a): > Dobrze,że bezruch. Wszyscy odpoczywają od szumu informacyjnego. Ty też > wypoczywasz, sluggard? Na tej waszej AM niełatwo odpocząć. He he he, rzeczywiście robię sobie dzisiaj labę. Ale myślę, że jutro będę miał z tego powodu straszne wyrzuty sumienia, w końcu we wtorek koło z biofizyki - a i egzaminy tuż tuż. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 19.05.02, 22:27 No teraz ten wątek będzie można wyciągać regularnie co tydzień, aż do czasu gdy licznik zaplącze się w okolice 20.000. Wtedy będzie przyspieszenie. No chyba, że to wypadnie w środku tygodnia, to znowu w weekend będzie cichutko... Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 19.05.02, 22:36 ralston napisał(a): > aż do czasu gdylicznik zaplącze się w okolice 20.000. Może najpierw zrobią nagrodę za 15.000. Wtedy ożywienia będą częstsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 19.05.02, 22:41 Cześć Sluggard. Cieszę się, że nie jestem tu sam o tej porze. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 19.05.02, 22:44 Witaj! Prawdę mówiąc myślałem, że nikogo nie będzie, a ja tak wstukam ze dwa posty, żeby choć troszkę licznik podkręcić. Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 19.05.02, 22:46 Naprawdę nie ma szans, żebyś przyjechał na spotkanie, przecież jesteś tu jedną z najsławniejszych:) osób. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 19.05.02, 22:51 sluggard napisał(a): > Naprawdę nie ma szans, żebyś przyjechał na spotkanie, przecież jesteś tu jedną > z najsławniejszych:) osób. Żarty na bok. Pierwszy post napisałem tu raptem kilka miesięcy temu. Już wtedy widziałem kilka "nicków", które ewidentnie znały się nie od wczoraj. Jest tu paru weteranów... A co do przyjazdu, to bardzo żałuję, ale niestety nie uda mi się tego dokonać. Może to i dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 19.05.02, 22:53 > Może to i dobrze? Ja wiem, czy dobrze, chyba że bardzo cenisz anonimowość. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 19.05.02, 22:57 Nie chodzi tylko o anonimowość, choć ma ona też pewne zalety. Fajnie jest mieć pewne wyobrażenia o ludziach, z którymi trzebaby się rozstać, jeśli się ich zobaczyć. Mam wrażenie, że niektóre z osób jakie spotykam tu wirtualnie, znałem kiedy byłem w Białymstoku i trochę boję się, że okazałoby się, że jest inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 19.05.02, 23:03 Z drugiej strony wyobrażenia mogłyby się okazać mniej barwne od rzeczywistości:) Ale przed piątkiem możemy sobie tylko pogdybać. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 19.05.02, 23:04 Nie chodzi nawet o to, że wyobrażenia mogą się okazać mniej barwne. Są po prostu... inne. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 19.05.02, 23:16 Różni ludzie, różne potrzeby... Ja np. jestem bardzo ciekaw w jakiej części moje wyobrażenia pokryją się z rzeczywistością. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 20.05.02, 08:54 No, skłamałbym, gdybym powiedział, że ja nie jestem ciekawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.17.79.204.lifespan.org 20.05.02, 23:04 Zaintrygowales mnie. Jakie masz wiec wyobrazenia o niektorych forumowiczach? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 21.05.02, 17:34 Wyobrażenia jak to wyobrażenia. Różne bywają. Bardziej mimo wszystko chodziło mi o to, że mam wrażenie iż niektórych z forumowiczów znam osobiście i dzisiaj mam w pewnym sensie fajną zabawę w potwierdzaniu tego - na podstawie wypowiedzi na forum. Zabawa jest - dopóki jest niepewność. Jak się niepewność skończy - skończy się zabawa. Pozdrawiam transoceanicznie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 19.05.02, 22:47 Może przyjdzie jednak odszczekać, że w weekendy to beznadzieja? Forum się jednak w ciągu kilku ostatnich miesięcy znacznie rozruszało... Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 19.05.02, 22:51 No niby tak, ale ciągle ruszają nim te same osoby. Rzadko przychodzi ktoś nowy i zostaje na dłużej (np. ja jakiś czas temu). Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 19.05.02, 22:54 Czy ja wiem? Są jednak osoby, które się wziągają. Mam wrażenie, że jednak dzisiaj jest więcej forumowiczów niż jeszcze w styczniu tego roku... Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 19.05.02, 22:56 Nie da się zaprzeczyć! A poza tym nasze forum wydaje mi się o wiele ciekawsze od innych miejskich. Jak przeglądam tamte, to razi mnie po pierwsze polityka, a po drugie masa wątków po jeden dwa wpisy, podczas gdy u nas wątki ciągną się i ciągną. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 19.05.02, 23:00 Tak. To mi się właśnie w białostockim podoba. Niby jest trochę wyścigu i czasami wydaje mi się, że bez liczników byłoby może ciekawiej, ale chyba udaje się zachować zdrowe proporcje. Takich typowych nabijaczy licznika nie jest na szczęście za dużo. Wielu za to sympatycznych ludzi i z dużym poczuciem humoru. A to tygrysy lubią najbardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 19.05.02, 23:10 Tu się muszę nie zgodzić - bez liczników to forum straciłoby, moim zdaniem, część swojego uroku. Ostatnio przecież "gazeta" przeprowadzała na ten temat ankietę i ponad 70% było za licznikami. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 19.05.02, 23:13 O.K. O.K. sam wtedy głosowałem za licznikami. Pisałem, że "czasami mi się wydaje"... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 19.05.02, 23:11 No dobra. Tego weekendu nie zostało już wiele. Według mojego zegarka jeszcze jakieś 46 minut. Idę spać. Życzę dobrej nocy. Pa, pa. Do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 19.05.02, 23:18 Nie wiem czy do jutra, uczyć się trzeba:) Ale do następnego razu - dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.skane.se 19.05.02, 23:34 sluggard napisał(a): > Nie wiem czy do jutra, uczyć się trzeba:) > Ale do następnego razu - dobranoc! Dobranoc, ja zyje nadzieja na kubek od G.W. wpisz sie na watek Janda Krystyna czyli dzanda........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akir Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: 212.160.130.* 20.05.02, 08:47 Muszę się przyznać że w domu nawet nie mam komputera. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 20.05.02, 08:55 A to już kawiarenek internetowych w Białym nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamG Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.05.02, 18:30 SETKA! A.G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.linux / 192.168.100.* 24.05.02, 20:09 Zaczął się kolejny weekend. Wyciągam wątek do góry. Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 24.05.02, 23:43 A Ty odrazu z pesymistycznym nastawieniem, może ten weekend będzie inny i wątek pójdzie do lamusa?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: 212.160.236.* 24.05.02, 23:50 Witam - może rzeczywiście ten weekend będzie inny... Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 25.05.02, 00:07 Jak się pojawiłaś, to napewno:) Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 25.05.02, 20:52 > A Ty odrazu z pesymistycznym nastawieniem, może ten weekend będzie inny i > wątek pójdzie do lamusa?! Cofam powyższy post. Ralston, miałeś jednak rację, wyciągając ten wątek (a szkoda, nie uważasz?). Tylko koło 50 postów się dzisiaj pojawiło. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 26.05.02, 16:18 sluggard napisał(a): > Cofam powyższy post. > Ralston, miałeś jednak rację, wyciągając ten wątek (a szkoda, nie uważasz?). > Tylko koło 50 postów się dzisiaj pojawiło. Oj, szkoda, szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.zigzag.pl 26.05.02, 16:25 Niech sobie ludzie odpoczną. Większość piszących na forum pracuje przy komputerze (ze mną włącznie) i przerwa im się przyda. W poniedziałek odpalą swoje Windowsy i będą nowe posty. A może jakiś limeryk o bezruchu? Wiem, że jesteś w tym dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 26.05.02, 23:43 Gość portalu: habitus napisał(a): > Niech sobie ludzie odpoczną. Większość piszących na forum pracuje przy > komputerze (ze mną włącznie) i przerwa im się przyda. W poniedziałek odpalą > swoje Windowsy i będą nowe posty. A może jakiś limeryk o bezruchu? Wiem, że > jesteś w tym dobry. Niech Ci będzie mój druhu Oto limeryk o bezruchu. Jak wieść z licznych agencji niesie - wtedy jest ruch w interesie, kiedy interes jest w ruchu! Ktoś teraz w głowę zachodzi - o jaki morał tu chodzi? Gdy wszyscy na forum piszecie to nie ma bezruchu na necie... i Słońce nam nie zachodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.athome.tue.nl 27.05.02, 00:23 fajne ralston Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 27.05.02, 02:27 Ladne, ladne... szkoda aby takie perelki poszly w zapomnienie. Moze ktos z nadmiarem czasu skleci jakas stronek typu "Best of Forum Bialystok", moze redakcja uzyczy troche miejsca na ktoryms z serwerow...? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 27.05.02, 08:49 No co Wy. Przecież to się raczej na oślą ławkę nadaje z racji na nieprzyzwoite podteksty...:)))) a nie na Best of... Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 27.05.02, 13:53 Ralston, nie bądźtaki skromny:) Ormond nie obawiaj się, że ten wierszyk pójdzie w zapomnienie - przecież ten wątek będzie pewnie jeszcze długo powracał co sobotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 23:45 sluggard napisał(a): > Ralston, nie bądźtaki skromny:) > > Ormond nie obawiaj się, że ten wierszyk pójdzie w zapomnienie - przecież ten > wątek będzie pewnie jeszcze długo powracał co sobotę. Pudło. W tym tygodniu można go wyciągnąć już dziś. W Polsce rozpoczął się kolejny długi weekend... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.bwk.tue.nl 27.05.02, 14:05 hmm... to sory :) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 30.05.02, 14:59 Dzisiaj rzeczywiscie, totalny! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna_czyli_zuzka Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 30.05.02, 15:01 Masz niestety rację... ale to pewnie przez piękną pogodę... kto z własnej woli będzie siedział przed monitorem mając do wyboru słońce na zewnątrz? Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 30.05.02, 19:58 To i ja się do narzekań dołączę - nie po to laptopa wziąłem, żebym sam do siebie pisał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArtB Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.lakelandcollege.ab.ca 30.05.02, 20:00 Piszcie ludzie, Pleazzzzzzzzze! Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 30.05.02, 22:25 A ja znowu zaciekle walcząc z tepsą, zaolgowałem się na forum i co... jeden post się od poprzedniego razu pojawił - SKANDAL!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 31.05.02, 09:15 Ja się wczoraj w walce z Tepsą poddałem. Łącze pracowało z tak zawrotną szybkością, że zrezygnowałem z zabawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.waw.cdp.pl 01.06.02, 12:26 I znowu przygasło... Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 01.06.02, 12:31 Gość portalu: Ralston napisał(a): > I znowu przygasło... Straznicy swietego ognia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.BIAWAR.COM.PL 01.06.02, 12:33 Hej hej jest i tez strazniczka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.waw.cdp.pl 01.06.02, 12:36 Gość portalu: chatka napisał(a): > Hej hej jest i tez strazniczka! Patrz, ściągnąłem Cię telepatycznie? Dopiero wołałem o jakąś Westalkę... Witaj Chatko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.waw.cdp.pl 01.06.02, 12:35 ormond napisał(a): > Gość portalu: Ralston napisał(a): > > > I znowu przygasło... > > Straznicy swietego ognia... > Ale przydałaby się jeszcze jakaś Westalka do pilnowania tego ognia :) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 01.06.02, 12:36 > > > > > I znowu przygasło... > > > > Straznicy swietego ognia... > > > Ale przydałaby się jeszcze jakaś Westalka do pilnowania tego ognia :) > To moglby byc problem, bo o ile pamietam Westalki byly dziewicami.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.waw.cdp.pl 01.06.02, 12:38 ormond napisał(a): > > > > > > > > I znowu przygasło... > > > > > > Straznicy swietego ognia... > > > > > Ale przydałaby się jeszcze jakaś Westalka do pilnowania tego ognia :) > > > To moglby byc problem, bo o ile pamietam Westalki byly dziewicami.... Nie wiem. Nigdy nie sprawdzałem... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 01.06.02, 12:39 > > > > > I znowu przygasło... > > > > > > > > Straznicy swietego ognia... > > > > > > > Ale przydałaby się jeszcze jakaś Westalka do pilnowania tego ognia :) > > > > > To moglby byc problem, bo o ile pamietam Westalki byly dziewicami.... > > Nie wiem. Nigdy nie sprawdzałem... :))) No ale podjalbys sie tego trudnego obowiazku... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.waw.cdp.pl 01.06.02, 12:40 ormond napisał(a): > > > > > > > > I znowu przygasło... > > > > > > > > > > Straznicy swietego ognia... > > > > > > > > > Ale przydałaby się jeszcze jakaś Westalka do pilnowania tego ogn > ia :) > > > > > > > To moglby byc problem, bo o ile pamietam Westalki byly dziewicami.... > > > > Nie wiem. Nigdy nie sprawdzałem... :))) > > No ale podjalbys sie tego trudnego obowiazku... ;)) > No cóż - zawsze lubiłem wyzwania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.waw.cdp.pl 01.06.02, 12:42 Niestety muszę się wyłączyć. Pozdrawiam. Over! Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 01.06.02, 12:44 Gość portalu: Ralston napisał(a): > ormond napisał(a): > > > > > > > > > > > > I znowu przygasło... > > > > > > > > > > > > Straznicy swietego ognia... > > > > > > > > > > > Ale przydałaby się jeszcze jakaś Westalka do pilnowania teg > o ogn > > ia :) > > > > > > > > > To moglby byc problem, bo o ile pamietam Westalki byly dziewicam > i.... > > > > > > Nie wiem. Nigdy nie sprawdzałem... :))) > > > > No ale podjalbys sie tego trudnego obowiazku... ;)) > > > > No cóż - zawsze lubiłem wyzwania... Czgo to sie nie robi dla srawy, czasmi trzeba sie poswiecic... a tak w ogole nie jest zle, juz tylko 300 do Plocka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.BIAWAR.COM.PL 01.06.02, 12:50 ormond napisał(a): > Gość portalu: Ralston napisał(a): > > > ormond napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > I znowu przygasło... > > > > > > > > > > > > > > Straznicy swietego ognia... > > > > > > > > > > > > > Ale przydałaby się jeszcze jakaś Westalka do pilnowani > a teg > > o ogn > > > ia :) > > > > > > > > > > > To moglby byc problem, bo o ile pamietam Westalki byly dzie > wicam > > i.... > > > > > > > > Nie wiem. Nigdy nie sprawdzałem... :))) > > > > > > No ale podjalbys sie tego trudnego obowiazku... ;)) > > > > > > > No cóż - zawsze lubiłem wyzwania... To by sie zgadzalo Genrale Ralston, Viva donosi zes pan kochliwy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.zigzag.pl 01.06.02, 19:33 Który numer Vivy? Ten czerwcowy? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 02.06.02, 18:28 Co to za źródło Viva? I czy jest wiarygodnym agentem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Anka i Ralston IP: *.BIAWAR.COM.PL 03.06.02, 11:32 ralston napisał(a): > Co to za źródło Viva? I czy jest wiarygodnym agentem? A co nie zgadza sie? A propos jak milabys sprawdzic czystosc skarbniczki? Detonatorem hm... mialm na mysli detektorem na podczerwien? Anka o co wlasciwie chodzi z ta komorka na pod czerwien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.BIAWAR.COM.PL 01.06.02, 12:42 Ale ja jestem bardziej eastalka, chociaz rzeczywiscie w Azji jestem westalka, ciekawe dlaczego:) Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 01.06.02, 19:51 to i może ja tu zajrzę, choć u mnie weekend pracowity, bo we wtorek zaliczenie z postępowania karnego... saunne Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 02.06.02, 18:30 saunne napisał(a): > to i może ja tu zajrzę, choć u mnie weekend pracowity, bo we wtorek zaliczenie > z postępowania karnego... > > saunne Aaa... jak z karnego, to trzymam kciuki... Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 08.06.02, 19:40 Wyciągam ten wątek bardziej z przyzwyczajenia niż z konieczności, bo dużo nowych osób (i postów) się dzisiaj pojawiło. PS: Droga Redakcjo, czy będzie jakaś nagroda za 15000 post? Przy okazji chciałbym przypomnieć, że wciąż czekam na kubek za 10000!!! Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 08.06.02, 20:19 Moze to przez sobote? Jakis mecz w telewizji? Film z Lindol Boguslaw, lub co.. ze sie tak wszyscy pozamykali.... pozdr. anka Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 08.06.02, 20:22 > Moze to przez sobote? No właśnie sobota a Ty na necie? Myślałem, że tylko ze szkoły klikasz. Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 08.06.02, 20:24 Mam stale lacze w domu. Zyc nie umierac. A ze szkoly tez klikam, chociaz bardzo sie bronie bo musze robic inne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 08.06.02, 20:28 > A ze szkoly tez klikam, chociaz bardzo sie bronie bo musze robic inne rzeczy. A ja akurat przed netem się nie bronię, bo moim zdaniem to jeden z najbezpieczniejszych nałogów:) Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 08.06.02, 20:40 Wlasnie. Cos w tym jest. Nowoczesny kontakt z ludzmi. Do innych nalogow sie nie przyznaje... :):):) Moze wydac sie to dziwne, ale mysle, ze forum jest dosyc spokojne. Usiasc, pomyslec. Napisac. Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 08.06.02, 20:46 annabl napisał(a): > Usiasc, pomyslec. Napisac. Żeby wszyscy stosowali taką kolejność to forum by było idealne:) Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 08.06.02, 20:54 Ja jeszcze resztkami sil wierze, ze wszyscy "chca" stosowac taka kolejnosc. Wiara w ludzi to podstawa sukcesu. Jeszcze wieksza podstawa sukcesu to wiara w siebie. :) Wiec niech zyje!!! ...cokolwiek te okrzyk moj znaczy... hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 08.06.02, 21:05 > Ja jeszcze resztkami sil wierze, ze wszyscy "chca" stosowac taka kolejnosc. A ja nie wierzę, zajrzyj choćby na forum kraj. Albo nie zaglądaj, idealiści też są potrzebni:) > Wiec niech zyje!!! ...cokolwiek te okrzyk moj znaczy... Sto lat!!! Sto lat!!! Niech żyje żyje nam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 08.06.02, 21:15 forum kraj?... hm zobacze PS. mam 23 lata. to chyba dobrze byc w tym wieku idealista, co? Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 08.06.02, 21:24 annabl napisał(a): > PS. mam 23 lata. to chyba dobrze byc w tym wieku idealista, co? Ja mam 20 i jestem zatwardziałym realistą. W dzisiejszych czasach przymiotnik "idealny" pasuje mi już tylko do rzeczownika "miłość", ale też już raczej z przyzwyczajenia. Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 08.06.02, 21:30 bynajmniej nie jestem zwolenniczka okreslenia "idealny". Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 08.06.02, 21:39 > bynajmniej nie jestem zwolenniczka okreslenia "idealny". To teraz musisz wytłumaczyć mi, ciemnej masie, co w takim razie dla Ciebie znaczy "być idealistą". Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 08.06.02, 21:52 wiedzialam ze zadasz to pytanie i nie wiem co odpowiedziec... idealow nie ma- nie mozna sie zmuszac do nierobienia bledow ale idee to dobra rzecz, dobra i warto do niej dazyc moze tak to ujme Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 08.06.02, 22:06 > idealow nie ma- nie mozna sie zmuszac do nierobienia bledow > ale idee to dobra rzecz, dobra i warto do niej dazyc. A mi się właśnie wydaje, że odwrotnie. Idea to coś ulotnego, coś co się rodzi w umyśle i niekoniecznie musi być zrozumiałe dla innych. Często dążenie do realizacji idei prowadzi do opłakanych rezultatów. Natomiast dążenie do ideału polega na samodoskonaleniu i dlatego jest czymś pozytywnym i godnym naśladowania. Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 08.06.02, 21:28 Chociaz, -watek polonia-Polacy za granica. Tam zdarzaja sie czasami takie "mile" posty. Nie wiadomo z ktorej strony sie wstydzic. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 09.06.02, 18:27 Chyba się ostatnimi czasy ten wątek trochę zdezaktualizował... Coraz więcej piszących w weekendy... Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Dawno nie wyciągaliśmy tego wątku... 22.06.02, 14:31 Aktywność w dzisiejsze wczesne popołudnie skłania do przypomnienia tego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Dawno nie wyciągaliśmy tego wątku... IP: 212.33.74.* 22.06.02, 15:49 gdybym mogla to caly czas pisalabym, nawet do siebie samej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Dawno nie wyciągaliśmy tego wątku... IP: *.athome.tue.nl 24.06.02, 02:06 juz poniedzialek a bezruch nie ustepuje coz sie dzieje? (rozumiem ze jest noc, ale przynajmniej nie weekend) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Dawno nie wyciągaliśmy tego wątku... IP: *.proxy.aol.com 29.06.02, 01:05 Musialem wyciagnac ten watek, poniewaz znowu weekend i na forum totalny bezruch. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dawno nie wyciągaliśmy tego wątku... 29.06.02, 14:17 No nie wiem... Ten tytuł czuję, trochę się zdezaktualizował. Ruch jest może mniejszy niż w tygodniu, ale nie zamiera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Dawno nie wyciągaliśmy tego wątku... IP: *.zigzag.pl 29.06.02, 14:25 Pogoda nie skłania do spacerów. Lepiej przed ekranem łapać kontakt z sympatycznymi ludźmi niż np. oglądać TV. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dawno nie wyciągaliśmy tego wątku... 29.06.02, 14:27 Ostatnio prawie TV nie oglądam i nie odczuwam braku. Za to chęć spotkania się na tym forum z sympatycznymi ludźmi jest przemożna... A wczoraj udało mi się nawet dwoje z nich zobaczyć w realu :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Weekend, weekend... 04.01.03, 11:52 Coś dzisiaj znieruchomiało... Jest tu jeszcze ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Weekend, weekend... IP: *.cafe.silverscreen.pl 04.01.03, 12:03 ralston napisał: > Coś dzisiaj znieruchomiało... Jest tu jeszcze ktoś? Na przykad ja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.stclar01.mi.comcast.net 04.01.03, 19:03 Jestem ciekawa co mozma robic w B-stoku na weekend?Za czasow mojego pobytu w miescie -Nic,procz wloczenia sie po chatach przyjaciol ,ogladania filmu w jadnym z3 kin,zupelna pustka.jak jest teraz w XXI-wieku? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 04.01.03, 19:09 No właśnie- może ktoś odpowie, co dziś porabiają białostoczanie w weekend? Sam jestem ciekaw... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 04.01.03, 19:22 ralston napisał: > No właśnie- może ktoś odpowie, co dziś porabiają białostoczanie w weekend? Sam > jestem ciekaw... Bo ja od rana w robocie siedzę... Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 04.01.03, 19:34 To współczuję. Zajrzyj do swojej skrzynki pocztowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.stclar01.mi.comcast.net 04.01.03, 19:35 Nie ma odpowiedzi ? Ciezka praca od rana do wieczora. Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 04.01.03, 19:40 Dzięki za odpowiedź. A tak na temat, to kręcę się po domu, komputery są włączone, czasami coś napiszę, czasami coś przeczytam. Od rana na jednym komputerze jest włączona kamera nad kanałem panamskim. Patrzę jakie statki przepływają. Wypiję kawę, na spacer i znów połażę po internecie. Ludziska w domu odrabiają tygodniowe zaległości i dlatego nie piszą. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.stclar01.mi.comcast.net 04.01.03, 19:52 Kawa brzmi dobrze szkoda ,ze za duzo mam sniegu.Jednym slowem nie ma czasu na relaks.Wszyscy pracuja lub udaja,ze to robia.Szkoda mialam nadzieje,ze cos sia w konce zmienilo , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.zigzag.pl 05.01.03, 17:39 ralston napisał(a): > Jak zwykle w czasie weekendu ruch tu prawie zamiera. Czyżby białostocczanie > pisali tylko i wyłącznie w trakcie pracy? Wygląda na to, że masz rację. Albo tak dobrze się bawią, że nie zaglądają. Jest mi smuuuutno! Niech się ktoś odeeezwie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.stclar01.mi.comcast.net 05.01.03, 18:16 Gość portalu: habitus napisał(a): > ralston napisał(a): > > > Jak zwykle w czasie weekendu ruch tu prawie zamiera. Czyżby białostocczani > e > > pisali tylko i wyłącznie w trakcie pracy? > Wygląda na to, że masz rację. Albo tak dobrze się bawią, że nie zaglądają. > Jest mi smuuuutno! > Niech się ktoś odeeezwie! Odzywam sie habitusie Glowa do gory,jutro poniedzialek. POZDROWIENIA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: And Witaj Habi !!! IP: *.ppp.polbox.pl 05.01.03, 19:05 Helousik! I jak Ci sie podoba ten nowy rok? :) A ja stary skonczylem jako cwierc-stygmatyk ;( W zeszly pon. napisalem respons -nomen onmen- do Oszoloma i wyszedlem z pieskiem na e-e (albo fu-fu):) Niestety zaczeli strzelac z petard i pies mi uciekl. Wydawalo mi sie ze go slysze w takim rowie. Wskoczylem i ... okazalo sie ze trekkingowe buty maja za cienka podeszwe na gwozdz w desce :(((, Ale mozesz byc ze mnie dumna, nawet nie przeklalem (tak mnie bolalo w pierwszej chwili ze nawet nie moglem zabluznic;)Tamie gdziebylem przez pare dni nie bylo sieci:(Czydzialosie co ciekawego? Pozdrawiam serdecznie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Witaj Habi !!! IP: *.zigzag.pl 05.01.03, 19:18 Gość portalu: And napisał(a): > Helousik! I jak Ci sie podoba ten nowy rok? :) A ja stary skonczylem jako > cwierc-stygmatyk ;( W zeszly pon. napisalem respons -nomen onmen- do Oszoloma i > > wyszedlem z pieskiem na e-e (albo fu-fu):) Niestety zaczeli strzelac z petard i > > pies mi uciekl. Wydawalo mi sie ze go slysze w takim rowie. Wskoczylem i ... > okazalo sie ze trekkingowe buty maja za cienka podeszwe na gwozdz w desce : (((, > > Ale mozesz byc ze mnie dumna, nawet nie przeklalem (tak mnie bolalo w pierwszej > > chwili ze nawet nie moglem zabluznic;)Tamie gdziebylem przez pare dni nie bylo > sieci:(Czydzialosie co ciekawego? Pozdrawiam serdecznie:))) Przedziurawiłeś sobie stopę?!!! Nie wspominając o bucie. A pies, znalazł się? Mało się tu działo, część osób (Saunne) się zniechęciła postami zagranicznych i zamiejscowych internautów, niektórzy wyjechali... Oka radośnie obwieściła swój powrót z urlopu i zamilkła. Pewnie pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: And Re: Witaj Habi !!! IP: *.ppp.polbox.pl 05.01.03, 21:46 No takie jest zycie: full of zasadzkas and kopas w dupas (a mozna tu uzywac "wyrazow";)? Nie jest tak zle, pies sie znalazl ja juz laze i wybieram sie nawet w przyszla sobote do Bialegostoku do kolegi (jak zobaczycie kulejacego typka o podejrzanej gebie to niech wam go nie bedzie szkoda bo on bierze na litosc. Cwaniaczek!!!:) A ze obrazili Saunne? No ktos wyraznie chce sie ze mna spotkac na udeptanej ziemi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Witaj Habi !!! IP: *.zigzag.pl 05.01.03, 21:53 Gość portalu: And napisał(a): > No takie jest zycie: full of zasadzkas and kopas w dupas (a mozna tu > uzywac "wyrazow";)? Nie jest tak zle, pies sie znalazl ja juz laze i wybieram > sie nawet w przyszla sobote do Bialegostoku do kolegi (jak zobaczycie > kulejacego typka o podejrzanej gebie to niech wam go nie bedzie szkoda bo on > bierze na litosc. Cwaniaczek!!!:) A ze obrazili Saunne? No ktos wyraznie chce > sie ze mna spotkac na udeptanej ziemi... No to kamień spadł mi z serca. Takie dziury w stopach to nic fajnego. Saunne się chyba nie obraziła, za mądra jest na to. Raczej się zniechęciła. Albo się uczy, bo dużo się uczy (mądra dziewczynka). Na ubity śnieg to Ty się raczej z nikim nie wybieraj. Noga się musi zagoić porządnie bo Ci się stygmaty będą odznaczały w skarpetkach. Pozdrawiam. Może też się wybiorę do Białegostoku. Ruda Multipla z rozbitą przednią szybą, a w środku małe i chude - to będę ja! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Witaj Habi !!! 06.01.03, 08:55 To jeszcze szyby nie udało Ci się wymienić? Witam po weekendzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: And Dzien dobry !!! IP: *.radna.pl 06.01.03, 09:10 Witam Pana, panie, panie Ralstonie ! Jak cenne zdrowie? (Teraz wszystkich bede o to meczyl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dzien dobry !!! 06.01.03, 09:40 A dziękuję, dziękuję - zdrowie, sztuk jedno! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: And Re: Dzien dobry !!! IP: *.radna.pl 06.01.03, 09:45 ralston napisał: > A dziękuję, dziękuję - zdrowie, sztuk jedno! :) I tak trzymac! Co slychac? (A moj kolega mowil wtedy -a to zalezy gdzie ucho przystawic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: And Re: Witaj Habi !!! IP: *.radna.pl 06.01.03, 09:08 Masz racje, mam pewne problemy z mobilnoscia ;) musze byc cierpliwy :) PS. Faktycznie, Multipla moze nie jest zbyt pieknym samochodem ale zeby zaraz z tego powodu glowa o szybe ;)??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Witaj Habi !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.03, 10:31 Gość portalu: And napisał(a): > Masz racje, mam pewne problemy z mobilnoscia ;) musze byc cierpliwy :) > PS. > Faktycznie, Multipla moze nie jest zbyt pieknym samochodem ale zeby zaraz z > tego powodu glowa o szybe ;)??? Istotnie szyby nie wymieniłam. Czekam na odzew słowackiej Kooperativy (ubezpieczyciel). Naprawa wiąże się z "niemaniem" samochodu przez czas jakiś a ja pracuję jeżdżąc na budowy. I dzieci wożę, i zakupy robię... Uwagi na temat urody mojego coolowego autka zbędę dumnym milczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Witaj Habi !!! 06.01.03, 10:34 No zdaje się And, że podpadłeś ;) Multipla to przecież bardzo oryginalne auto :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Witaj Habi !!! 06.01.03, 10:35 A do tego ruda! Zawsze lubiłem rude :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Witaj Habi !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.03, 10:37 ralston napisał: > A do tego ruda! Zawsze lubiłem rude :) Niektórzy twierdzą, że rude to wredne. To schematyzm płytki... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Witaj Habi !!! 06.01.03, 10:48 To schematyzm płytki. Znam conajmniej kilkoro przesympatycznych rudzielców, daleko mniej złośliwych ode mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: And Re: Witaj Habi !!! IP: *.radna.pl 06.01.03, 10:54 No trudno, najgorsze jest życie w niepewności ;) Gdzie mam położyć głowę na pieńku? Ale nawet gdy będzie się już toczyć, to bedę krzyczał - te wyłupiaste reflektorki !!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Witaj Habi !!! IP: *.zigzag.pl 06.01.03, 18:17 Gość portalu: And napisał(a): > No trudno, najgorsze jest życie w niepewności ;) Gdzie mam położyć głowę na > pieńku? Ale nawet gdy będzie się już toczyć, to bedę krzyczał - te wyłupiaste > reflektorki !!! :))) :))) Zapraszam na przejażdżkę. Zmienisz zdanie. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: And Re: Witaj Habi !!! IP: *.ppp.polbox.pl 06.01.03, 21:03 Gość portalu: habitus napisał(a): > :))) Zapraszam na przejażdżkę. Zmienisz zdanie. :))) Ojej! Tego nie bralem pod uwage:)Jezdzic to chyba nigdzie nie trzeba, ale jesli sie zmieszcze to przysiegam ze wszystko odszczekam;))) A maly nie jestem , mam metr dziewiecdziesiat cztery...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: And Re: Witaj Habi !!! IP: *.radna.pl 07.01.03, 10:23 Chcę wyjaśnić że ten wcześniejszy post też jest mój, tylko wysłany z domowego kompa.(rzadko z niego korzystam, wiadomo modem) Bo ja od jakiegoś czasu oprócz tego że się uczę to i pracuję.(chociaż ostatnio bardziej pracuję niż się uczę;( Także te dwa IP są moje.Przyznaję też że trochę się spietrałem przed konfrontacją (wygodnie być anonimowym, to miłe uczucie), ale wolę się do tego przyznać niż wprowadzać kogoś w niepokój. Tego nie chcę. Odwołuję moje złośliwości bez wsiadania :) Miłego dnia! Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Witaj Habi !!! IP: *.zigzag.pl 07.01.03, 19:42 Gość portalu: And napisał(a): Odwołuję moje > złośliwości bez wsiadania :) Miłego dnia! Andrzej Aaaaa! Przestraszyłeś się!!! :))) Zaczęłam się zastanawiać nad Twoimi 194 cm wzrostu. Zmieściłbyś się, ale bez nadmiernego komfortu. O złośliwościach nic nie wiem, kto był złośliwy? Namyśl się. Jakby co - to jedziemy. Pozdrawiam wyłupiasto :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Witaj Habi !!! 07.01.03, 20:22 A mnie zabierzecie? Nigdy nie jeździłem multiplą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Witaj Habi !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.03, 21:56 Zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: And Re: Witaj Habi !!! IP: *.radna.pl 08.01.03, 08:42 Gość portalu: habitus napisał(a): > Aaaaa! Przestraszyłeś się!!! :))) > Zaczęłam się zastanawiać nad Twoimi 194 cm wzrostu. Zmieściłbyś się, ale bez > nadmiernego komfortu. O złośliwościach nic nie wiem, kto był złośliwy? > Namyśl się. Jakby co - to jedziemy. > Pozdrawiam wyłupiasto :))) > Pewnie że się wystraszyłem. Wystraszyłem sie że Ty się wystraszyłaś :))) Ale nie, jesteś równa babka ( i nie chodzi mi o wymiary np. 90-90-90 ;) Teraz nie mam wyjścia muszę pojechać :))) (kiedy musiałem przerwać ukochane pływanie (zacząłem mieć problemy laryngologiczne) wpadłem w rozpacz, brat cioteczny namówił mnie żebym zaczął się wspinać. Śmieszna sprawa bo ja mam lęk wysokości, ale okazało się że strach nie musi paraliżować ale pomaga się przełamać :) Także dzielnie stawię czoło niebezpieczeństwu, "face to face" z legendarną Habitus - pogromczynią forumowych płochych umysłów, i młot na internetowych debili...;))) PS. Ale trochę w łydkach mam telepkę...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Witaj Habi !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.03, 23:50 Gość portalu: And napisał(a): > Także dzielnie stawię czoło niebezpieczeństwu, "face to face" z legendarną > Habitus - pogromczynią forumowych płochych umysłów, i młot na internetowych > debili...;))) ????? Ojejku, chyba mnie z kimś pomyliłeś...????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Witaj Habi !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.03, 23:52 Gość portalu: habitus napisał(a): > ????? Ojejku, chyba mnie z kimś pomyliłeś...????? :)))(żart) he,he :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: And Re: Witaj Habi !!! IP: *.radna.pl 09.01.03, 08:48 Moment, bo już nie wiem: czy jestem ganiony czy chwalony ?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Witaj Habi !!! 09.01.03, 16:44 Hehe - skądś znam to uczucie. Mój poprzedni szef był Angolem. Zawsze mówił w tak zawoalowany i pełen aluzji sposób, że nigdy wychodząc z jego gabinetu nie wiedziałem, czy mnie pochwalił, czy opieprzył... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: And Re: Witaj Habi !!! IP: *.radna.pl 09.01.03, 16:55 ralston napisał: > Hehe - skądś znam to uczucie. Mój poprzedni szef był Angolem. Zawsze mówił w > tak zawoalowany i pełen aluzji sposób, że nigdy wychodząc z jego gabinetu nie > wiedziałem, czy mnie pochwalił, czy opieprzył... :)) W tym wypadku myli pan angielski czarny humor z instynktem samozachowawczym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 10.05.03, 17:20 Forum się nam chyba nieźle rozwinęło - kiedyś ten wątek można było w ciemno w każdy weekend wyciągać - a teraz, jakby już nieaktualny... Postów mniej niż w tygodniu, ale zawsze można kogoś spotkać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.student.pw.edu.pl 10.05.03, 17:49 zawsze, zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 10.05.03, 19:26 Gość portalu: annabl napisał(a): > zawsze, zawsze... Nieprawda! (i tu tupniecie noga!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... IP: *.student.pw.edu.pl 10.05.03, 22:37 A właśnie że prawda :)))))) i tu mądre spojrzenie pozdr. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Znowu weekend i totalny bezruch na forum... 11.05.03, 17:03 Gość portalu: annabl napisał(a): > A właśnie że prawda > :)))))) ...nieprawda! Oto dowód: pisze i znowu nikogo nie ma (Ty jestes usprawiedliwiona bo przysypana plaszami ;) > i tu mądre spojrzenie ...jak kto madry to i spojrzenie ma madre. Ciemniak jak ja to moze tylko uszami poruszac...:) Odpowiedz Link Zgłoś