Dodaj do ulubionych

Redakcja spi !!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 20:28
Ja rozumiem, ze jest niedziela, ale chyba ktos nad tym forum czuwa.
Szanowny Adminie.
Prosze zajrzec do watku " Lewackie byłdo szkaluje dr Cieślińską!!! (15)
oszolom.z.radia.maryja ". Bydlo, psy, idioci to okreslenia "szanownego"
oszoloma, ktore kieruje pod adresem swoich potencjalnych adwersarzy.
Czy redakcji to nie przeszkadza ?. Bo mi bardzo. Sa jakies granice
prezentowania na forum chamstwa.
Obserwuj wątek
    • fiat_lux Re: Redakcja spi !!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.12.04, 21:53
      niestety redakcja tak pilnuje porzadku ze znajac tutejszego administratora twoj
      watek wyleci pierszy
      • Gość: faNtom Bezczelnosc redakcji !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 23:21
        Bede do tej pory "ciagnac" watek w gore, poki nie zaczniecie wywalac
        obrazliwych postow oszoloma i innych. Pytam, czy wam sie nie chce, czy tez
        raczej popieracie forumowe chamstwo ???.
    • fiat_lux Re: Redakcja spi !!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.12.04, 18:38
      normalnie szok. jaki cudem utrzymuja sie tu watki typu "SAMOOBRONA-ELBLĄG-LIPA"
      czy "ATRAKCYJNA PRACA W INTERNECIE!!!"
      a za laduja na hydeparku watki typu "Jakie fajne sklepy w Białym??"

?????

panie moderator jest pan ziobrem
      • zenon_smiglo Re: Redakcja spi !!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.12.04, 18:48
        przede wszystkim powinien zwalczac bezmozgowie i debiizm - watek Faszyzm
        atakuje.
        • oszolom.z.radia.maryia Re: Redakcja spi !!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.12.04, 19:24
          nie wiem dlaczego ale komuna na bialorusi nie denerwuje mnie az tak mocno jak
          faszyzujacy dzialacze z lpr. moze dlatego ze komunizm z definicji promowal nauke
          a lpr zupelnie odwrotnie - zabrania dostepu do wiedzy i liczy na glupote i
          ciemnote swoich wyborcow.
          • zenon_smiglo Re: Redakcja spi !!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.12.04, 19:51
            Komuna na Bialorusi tez mnie nie denerwuje, bo mnie bezposrednio nie dotyczy.
            Komuna w Polsce - owszem. Ludzie nie zdaja sobie z ciezaru i zasiegu Orlengate.
            Przeciez to proba zamachu stanu i zamach na suwerennosc Polski. Dlatego nie
            ukrywam, ze dobro Polski jest mi w tym przypadku wazniejsze niz obiektywizm i
            nie spoczne w "sciganiu" komunistow dopoki SLD nie zostanie zdelegalizowana.

Nie mam nic przeciwko szeregowemu czlonkowi bylego PZPR. Czesto musieli zapisac
            sie tam normalni ludzie, zeby dostac mieszkanie czy awans w pracy. Nie
            akceptuje jednak zawodowych dzialaczy, ktorzy byli zbyt marni, zeby zdobyc
            jakis dobry zawod i uczciwie pracowac, wiec zapisali sie do partii. To wlasnie
            grupa "miernych ale wiernych" dokoptowala czesc opozycji i zawlaszczyli Polske,
            blokujac powstanie praworzadnego panstwa i stosuje niewydajne, populistyczne,
            rozwiazania ekonomiczne podczas gdy inne kraje nas przeganiaja.

Toleruje LPR i nawet bronie ja czasami, bo wiem, ze w razie czego ich wyborcow
            przejmie Samoobrona. To chyba jedyny powod.
            • oszolom.z.radia.maryia Re: Redakcja spi !!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.12.04, 22:25
              zenon_smiglo napisał:

> Nie mam nic przeciwko szeregowemu czlonkowi bylego PZPR. Czesto musieli zapisac
              >
              > sie tam normalni ludzie, zeby dostac mieszkanie czy awans w pracy. Nie
              > akceptuje jednak zawodowych dzialaczy, ktorzy byli zbyt marni, zeby zdobyc
              > jakis dobry zawod i uczciwie pracowac, wiec zapisali sie do partii. To wlasnie
              > grupa "miernych ale wiernych" dokoptowala czesc opozycji i zawlaszczyli Polske,
              >
              > blokujac powstanie praworzadnego panstwa i stosuje niewydajne, populistyczne,
              > rozwiazania ekonomiczne podczas gdy inne kraje nas przeganiaja.

z tym dokopaniem to biorac pod uwage dlugi z jakimi zastala Polske solidarnosc a
              z jakimi zostawila to rachunek nie wychodzi tak rozowo. moze dla ciebie z
              perspektywy odleglosci wydaje sie inaczej. po prostu zmienili sie zlodzieje.
              • zenon_smiglo Re: Redakcja spi !!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.12.04, 01:51
                Co by nie mowic, Polska zrobila olbrzymi postep w ciagu ostatnich 20 lat.
                Kiedys robotnik zarabial ok 35 dolarow miesiecznie. Komunisci nigdy nie oddali
                wladzy. Chociaz jakis czas opozycja miala pozorna wiekszosc w sejmie, ale
                prokomunistyczna Unia Wolnosci skutecznie chronila interesy komunistow.

Mimo ksiezycowej ekonomii, barier biurokratycznych i najgorszego systemu
                fiskalnego w Europie, kraj sie wciaz rozwijal. Swiadczy to tylko o olbrzymim
                potencjale i przedsiebiorczosci Polakow.
                • oszolom.z.radia.maryia Re: Redakcja spi !!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.12.04, 02:24
                  skonczylem czytac na "prokomunista unia wolnosci". wyglada na to ze taki blair
                  czy chirac tez sa komuchami.
                • Gość: ulka Re: Redakcja spi !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 17:03
                  Smigło z ciebiew jednak idiota a już miałeś widoczne objawy powrotu do
                  człowieczeństwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka