Gość: Jerzyk63 IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 26.12.04, 12:53 Czy ktoś wie, gdzie w Białymstoku można bawić się na Sylwestra bez alkoholu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: liberal Re: Bezalkoholowy Sylwester IP: *.iig.pl / *.iig.pl 26.12.04, 15:53 wszędzie :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Bezalkoholowy Sylwester IP: *.pl 26.12.04, 18:01 wlasnie, nikt ci nie kaze pic, chyba ze masz slaba wole i nie bedziesz mogl sie powstrzymac, jak inni beda pili wokol ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzyk63 Re: Bezalkoholowy Sylwester IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 26.12.04, 18:09 Nie o to mi chodzi, że nie będę mógł się powstrzymać od pica, gdy inni będą pić alkohol. Ja bowiem w ogóle nie piję alkoholu. I głupio by mi było, gdyby np. przy wspólnym stoliku wszyscy wznosili toasty alkoholowe, a ja nie. Z doświadczenia wiem, że taka osoba jest traktowana obco, a ja wtedy czuję się bardzo skrępowany Chodzi mi więc o to, aby dowiedzieć, czy gdzieś w Białymstoku jest organizowana zabawa sylwestrowa bez alkoholu. Przecież alkohol nie musi być warunkiem dobrej zabawy. Liczy sie humor,śpiew, nastrój, dobra muzyka. Problem w tym bowiem, że wszystkie ogłoszenia o zabawach sylwestrowych zawierają informację, że w cenie wstępu jest np. butelka wódki, itp. A gdzie można bawić bez alkoholu ? Odpowiedz Link Zgłoś
exxpert2 Re: Bezalkoholowy Sylwester 26.12.04, 19:07 Gość portalu: jerzyk63 napisał(a): > Nie o to mi chodzi, że nie będę mógł się powstrzymać od pica, gdy inni będą pić > > alkohol. Ja bowiem w ogóle nie piję alkoholu. I głupio by mi było, gdyby np. > przy wspólnym stoliku wszyscy wznosili toasty alkoholowe, a ja nie. Z > doświadczenia wiem, że taka osoba jest traktowana obco, a ja wtedy czuję się > bardzo skrępowany > Chodzi mi więc o to, aby dowiedzieć, czy gdzieś w Białymstoku jest organizowana > > zabawa sylwestrowa bez alkoholu. Przecież alkohol nie musi być warunkiem dobrej > > zabawy. Liczy sie humor,śpiew, nastrój, dobra muzyka. > Problem w tym bowiem, że wszystkie ogłoszenia o zabawach sylwestrowych > zawierają informację, że w cenie wstępu jest np. butelka wódki, itp. > A gdzie można bawić bez alkoholu ? wnioskując z nicku to 40 lat już durniowi stuknęło i dalej nie ma pary na Sylwestra bo pisze że chce iść sam, ale czemu tu się dziwić, masz pie..a i po prostu nie masz nokogo kto na starość by ciebie wyprostował... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnia Re: Bezalkoholowy Sylwester IP: 81.15.254.* 26.12.04, 22:51 > Ja bowiem w ogóle nie piję alkoholu. I głupio by mi było, gdyby np. > przy wspólnym stoliku wszyscy wznosili toasty alkoholowe, a ja nie. Z > doświadczenia wiem, że taka osoba jest traktowana obco, a ja wtedy czuję się > bardzo skrępowany. A ja z doświadczenia (też nie piję) wiem, że jeśli wznosisz toast wodą mineralną gazowaną, a nie szampanem, to i tak nikt nie patrzy, co pijesz, bylebyś toast wniosla/wzniósl. Jeśli towarzystwo się lubi i akceptuje, to, że ktoś nie pije, nie jest problemem, wię chyba i Sylwester nie musi być spędzany w towarzystwie wylącznie alkoholowym. A poza tym podejrzewam, że jakies organizacje przykościelne robią imprezy bezalkoholowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amfot Re: Bezalkoholowy Sylwester IP: *.elpos.net / 217.153.182.* 26.12.04, 22:38 Można bawić się i bez alkoholu - tylko po co się męczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komunik Re: Bezalkoholowy Sylwester IP: *.osiedle.net.pl 27.12.04, 00:46 Po to, ze niektorzy nie moga juz pic - inaczej to ich rodziny beda sie z nimi meczyc. A prawo do zabawy maja takie samo jak inni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tidi Re: Bezalkoholowy Sylwester IP: *.proxy.aol.com 27.12.04, 06:49 ..no dobrze , nie pijecie ..ale na Sylwestra ? To jak ten noworoczny toast ma wygladac ? Wzniesiona szklanka wody , lub kurze udko ? Bez dziwactw . Tej nocy lampka szampana nikomu nie zaszkodzi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komunik Re: Bezalkoholowy Sylwester IP: *.osiedle.net.pl 27.12.04, 11:56 Ja oczywiscie wypije alkoholowy toast. Ale sa ludzie - niepijacy alkoholicy, ktorzy zerwali z nalogiem - dla ktorych nawet niewinna z pozoru lampka szampana moze zakonczyc sie powrotem do nalogu. Odpowiedz Link Zgłoś