Dodaj do ulubionych

Forumowicz Roku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 19:00
Szanowni Państwo
Na Forum Kraj pojawił się wątek zatytułowany "Forumowicz Roku".
Podaję więc stosowny link, gdyż myślę, że i na tym Forum są internauci godni
nominowania do takiego tytułu, choć tylko wirtualnego.
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=19010019&v=2&s=0
Pozdrawiam noworocznie białostockich forumowiczów.
Obserwuj wątek
    • Gość: piecyk gazowy Re: Forumowicz Roku IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 01.01.05, 19:22
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=19010019&a=19039859
    • Gość: www.zieloni.w.pl kulturalny,nie obrażam,mam dużo do powiedzenia IP: *.osiedle.net.pl 01.01.05, 20:41
      Ja, ja kulturalny , nie obrażam innych i mam dużo do powiedzenia:)
      • www.zieloni.w.pl Re: kulturalny,nie obrażam,mam dużo do powiedzeni 01.01.05, 21:17
        Gość portalu: www.zieloni.w.pl napisał(a):

> Ja, ja kulturalny , nie obrażam innych i mam dużo do powiedzenia:)

Podszywacze nie mają szans, tylko tacy zalogowani jak ja :DD
        • Gość: gorol Re: kulturalny,nie obrażam,mam dużo do powiedzeni IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 00:03
          Bronka-gelda można uznać jedynie za największego kretyna 2004 roku.
          żasrawa wszystkie fora od Szczecina do Przemyśla, tym bełkotem hanyskim. Uznał
          się za nowego wieszcza śląskiego.Jest to żenujące i świadczy o niskim poziomie
          intelektualnym tego osobnika. Za potwierdzeniem tego faktu przemawia jego list
          otwarty w którym opisuje swój zbawienny wpływ na forum "Ruda Śląska"
          Forum, które jest kompletnie nie czytelne z powodu niemożności przebrnięcia
          przez bełkot Bronka -gelda w każdym temacie. Z powodu tego powstało inne forum
          "Ruda Śląska bez Bronka-gelda" Napisał ktoś, że Bronek reprezentuje kulture
          śląską. Bronek reprezentuje jedynie głupotę śląską i prezentuje jej najniższy
          poziom,..bełkot.
          • Gość: koro Re: kulturalny,nie obrażam,mam dużo do powiedzeni IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 02.01.05, 00:13
            Nie znam Bronka Gelda. Nie czytałem jego tekstów. Nie wiem w jaki sposób
            promuje śląską kulturę. Jeśli rzeczywiście jest taki świetny, to dla mnie może
            zostać nie tylko forumowiczem roku, ale nawet tysiąclecia. Od kiedy bowiem
            człowiekiem roku został George Bush, który prowadzi w Iraku krwawą wojnę, tego
            typu plebiscyty przestają być dla mnie zabawne.
            • ortheau Re: kulturalny,nie obrażam,mam dużo do powiedzeni 02.01.05, 12:15
              Gość portalu: koro napisał(a):

> Nie znam Bronka Gelda. Nie czytałem jego tekstów. Nie wiem w jaki sposób
              > promuje śląską kulturę. Jeśli rzeczywiście jest taki świetny, to dla mnie
              może
              > zostać nie tylko forumowiczem roku, ale nawet tysiąclecia. Od kiedy bowiem
              > człowiekiem roku został George Bush, który prowadzi w Iraku krwawą wojnę,
              tego
              > typu plebiscyty przestają być dla mnie zabawne.

Georg Bush pomaga Izraelowi. Irak wspieral finansowo palestynskich terrorystow.
              • Gość: koro Re: kulturalny,nie obrażam,mam dużo do powiedzeni IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 02.01.05, 15:43
                z tego co pamiętam USA podawały inne powodu swojej inwazji. nic nie
                usprawiedliwia wojny, zniszczeń i śmierci.
                • prawdziwy.www.zieloni.w.pl USA OKUPUJE IRAK TYLKO DLA ROPY... 04.01.05, 16:26
                  USA sprzedawał broń Husajnowi, szkolił Al Kaidę, firmy naftowe rodziny Busha
                  zarabiają na sprzedaży irackiej ropy... USA zamiast demokracji pozbawiło
                  Irakijczyków dostępu do prądu, wody, pokojowej misji ONZu i wstępu organizacji
                  humanitarnych - chodzi o ograbienie Iraku z ropy i aby Irakijczcy nie mieli sił
                  się sprzeciwić - wcześniej o interesy USA dbał Husajn, ale USA zrezygnowało z
                  pośrednika, Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy w 2003 r. ZEBRAŁA 24 MILIONY
                  ZŁOTYCH-TYLE KOSZTUJE 1 MIESIĄC POLSKIEJ OKUPACJI IRAKU

www.irak.pl

OGÓLNOPOLSKIE DEMONSTRACJE PRZECIW OKUPACJI IRAKU w dniu 19 MARCA 2005 - w
                  rocznicę wybuchu wojny Inicjatywa "Stop Wojnie"

www.isw.w.pl e-mail: stopwojnie@go2.pl tel. 0600 599 306

Dlaczego USA okupują Irak? bo są tam największe na świecie (po Arabii
                  Saudyjskiej) złoża ropy naftowej (25%), a zasoby USA (3%) błyskawicznie się
                  kończą (także z uwagi na kryzys w Wenezueli oraz gwałtownie pogarszające się
                  stosunki z Arabią Saudyjską.).

AMERYKA ZADŁUŻONA - Z NADWYŻKI BUDŻETOWEJ ZA PREZYDENTURY POPRZEDNIEGO
                  PREZYDENTA CLINTONA RZĄDY BUSHA PROWADZĄ DO DZIURY BUDŻETOWEJ W USA, KRYZYSU I
                  ZAŁAMANIA RYNKU,SPADKU WARTOŚCI DOLARA I 50 % PODWYŻKI CEN ROPY

AMERYKAŃSKIE KOSZTY WOJNY W IRAKU www.costofwar.com
                  150 MLD $ USA WYDAŁO NA OKUPACJE ZŁÓŻ ROPY W IRAKU
                  • Gość: piecyk gazowy Polską rządzą żydzi, masoni i Kościół katolicki! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.01.05, 16:31
    • broneknotgeld Re: Forumowicz Roku 03.01.05, 08:26
      Duch Goduli czyńsie forum
      Joch go niy znoł ze humoru.
      ---
      • Gość: koro Re: Forumowicz Roku IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 03.01.05, 21:20
        Trutu tu tu
        Pęczak z drutu
        • broneknotgeld Re: Forumowicz Roku 03.01.05, 21:21
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=19087289
          Możno chocioż ktosik do Komisyji
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka