Gość: nevermind IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 09:02 Może wreszcie "sypialnia Białegostoku" drgnie ze stagnacji w kierunku ożywienia kulturalnego... byłoby miło. Tylko kiedy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kozodojec Chcemy dolby sourrand.....! IP: 217.97.164.* 06.01.05, 13:01 ... miękkie krzesła, duży ekran, full wypas. Ogolnie jestem za! Dobrze, że ma to też być sala na imprezy. Oby koszty się zwróciły! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bykodajec Re: cyrk już mają ?....! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 13:18 Cyrk jest więc dlaczego nie mA KINA? Cyrkowe wejścia ostatnio zrobił miejscowy proboszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: cyrk już mają ?....! IP: 195.136.45.* 07.01.05, 11:56 kino w wasilkowie? wydaje mi się, że bardziej przydałoby się doprowadzić do porządku tamtejszy zalew. w okolicach białegostoku nie ma zbyt wiele zbiorników wodnych i latem wszelkie okoliczne plaże przeżywają prawdziwe oblężenie. zarówno miasto, jak i gmina mogłaby sporo na takim zalewie zarobić. czy kino może przynieść podobne zyski? czy ściągnie turystów? czy rzeczywiście sprawi, że wasilków przestanie być tylko sypialnią? życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kurna_felek Re: cyrk już mają ?....! 07.01.05, 13:05 Nie żartuj. Na zalew nie przyjadą żadni turyści, tylko mieszkańcy Białegostoku. Przyjadą i pojadą. Zysku wielkiego tu nie widzę. Zaś z tego co wiem to miejscowi świetnie sobie radzą bez zalewu. Wobec tego trudno podejrzewać jedną gminę, by robiła dobrze mieszkańcom drugiej. Odpowiedz Link Zgłoś
max39 Re: Wasilków chce kina:) 07.01.05, 16:11 Wasilkow jest tak jakby dzielnica Bialegostoku poza Bialymstokiem a czy u nas na kazdym osiedlu jest kino:)? Oczywiscie ze nie:) Odpowiedz Link Zgłoś