Dodaj do ulubionych

Wasilków chce kina

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 09:02
Może wreszcie "sypialnia Białegostoku" drgnie ze stagnacji w kierunku ożywienia kulturalnego... byłoby miło. Tylko kiedy? ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: kozodojec Chcemy dolby sourrand.....! IP: 217.97.164.* 06.01.05, 13:01
      ... miękkie krzesła, duży ekran, full wypas. Ogolnie jestem za! Dobrze, że ma
      to też być sala na imprezy. Oby koszty się zwróciły! Powodzenia!
      • Gość: bykodajec Re: cyrk już mają ?....! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 13:18
        Cyrk jest więc dlaczego nie mA KINA? Cyrkowe wejścia ostatnio zrobił miejscowy
        proboszcz.
        • Gość: koro Re: cyrk już mają ?....! IP: 195.136.45.* 07.01.05, 11:56
          kino w wasilkowie? wydaje mi się, że bardziej przydałoby się doprowadzić do
          porządku tamtejszy zalew. w okolicach białegostoku nie ma zbyt wiele zbiorników
          wodnych i latem wszelkie okoliczne plaże przeżywają prawdziwe oblężenie.
          zarówno miasto, jak i gmina mogłaby sporo na takim zalewie zarobić. czy kino
          może przynieść podobne zyski? czy ściągnie turystów? czy rzeczywiście sprawi,
          że wasilków przestanie być tylko sypialnią? życzę powodzenia.
          • kurna_felek Re: cyrk już mają ?....! 07.01.05, 13:05
            Nie żartuj. Na zalew nie przyjadą żadni turyści, tylko mieszkańcy Białegostoku.
            Przyjadą i pojadą. Zysku wielkiego tu nie widzę. Zaś z tego co wiem to
            miejscowi świetnie sobie radzą bez zalewu. Wobec tego trudno podejrzewać jedną
            gminę, by robiła dobrze mieszkańcom drugiej.
    • max39 Re: Wasilków chce kina:) 07.01.05, 16:11
      Wasilkow jest tak jakby dzielnica Bialegostoku poza Bialymstokiem a czy u nas
      na kazdym osiedlu jest kino:)? Oczywiscie ze nie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka