Dodaj do ulubionych

Białystok

IP: *.szeptel.net.pl 08.01.05, 21:32
dlaczego to takie nudne miasto!? nic sie tam ciekawego nie dzieje, żadnych
koncertów, targów lub innych imprez , szkoda i nie mówie tego złosliwie
Obserwuj wątek
    • Gość: rowerzyk Re: Białystok IP: *.euro-net.pl 08.01.05, 23:27
      cos slabo szukasz :)
      co miesiac Rowerowa Masa Krytyczna, co jakis czas koncerty na DeCentrum, poza
      tym duzo mniej lub bardziej kulturnych :) wydazen. wystarczy poszukac na
      www.szukamypolski.com. albo www.bialystokonline.pl albo jeszcze
      inne. Poza tym zamiast narzekac, zorganizuj cos. Z pewnoscia nie bedziesz sie
      nudzic.

Pozdrawiam
      --
      Krzysztof vel rowerzyk. gg:1971612 (opisujac na priv popraw adres)
      www.ptr.dojlidy.prv.pl www.masa.bialystok.prv.pl
      "Bialystok znajduje sie w czolowce miast przyjaznych rowerzystom" (c) K.
      Sawicki wiceprezydent Bialegostoku
      • Gość: tidi Re: Białystok IP: *.proxy.aol.com 09.01.05, 05:30
        "rowerzyk" juz Cie pocieszyl "ktosiu"
        • ewcia.p Re: Białystok 09.01.05, 09:37
          przyłączam się do ktosia :)
      • Gość: bartek ale to niestety prawda... IP: *.light.csk.pl 09.01.05, 12:39
        Białystok jest opóźniony kulturalnie, tu się nic nie dzieje, nie ma klimatu do
        imprez kulturalnych, nie ma wsparcia władz, inicjatywy osób odpowiedzialnych za
        kulturę w mieście...
        smutne...
        • Gość: koro Re: ale to niestety prawda... IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 09.01.05, 13:02
          a mi się tu podoba!
          a najbardziej banały typu "opóźniony kulturalnie". przepraszam ale w stosunku
          do kogo lub czego opóźniony? warszawy? krakowa? a może paryża, londynu lub
          nowego jorku? i jakiego rzędu jest to opóźnienie?
          "nie ma klimatu do imprez kulturalnych" to prawda że klimat mamy umiarkowany,
          ale kiedy byłem na początku grudnia w berlinie, stolica niemiec wyglądała
          równie nieciekawie. cóż, obecnie "sprzyjający klimat jest chyba tylko na
          półkuli południowej. podejrzewam jednak że chodzi ci o zupełnie inną sprawę,
          ale wyrażenie "klimat do imprez" jest dla mnie zupełnie niezrozumiały, czy
          mógłbyś go jakoś uściślić?
          "nie ma wsparcia władz". ja z tego powodu tylko się cieszę. odkąd to bowiem
          kultura powstaje z jakiegokolwiek wsparcia?
          "inicjatywy osób odpowiedzialnych za kulturę". ależ drogi bartku jeśli chodzi o
          inicjatywę osób odpowiedzialnych za kulturę, to codziennie się odbywa jakaś
          szopka czy akademia. ot dzisiaj na ten przykład trzy koncerty. nie wiesz gdzie?
          może po prostu nie umiesz szukać? a nie jest to wcale trudne. wystarczy kliknąć
          białystok online, albo www.szukamypolski.com. ale może po prostu wygodniej jest
          ci westchnąć i rzec słodko "tu nic się nie dzieje".
          z takim nastawieniem to nie tylko wsparcie,ale i nawet zaparcie u władz i osób
          odpowiedzialnych za kulturę nic nie pomoże.
          drogi bartku, mam do ciebie jeszcze jedno pytanie. kiedy po raz ostatni byłeś w
          warszawce? czy wiesz co grają tamtejsze teatry? jakie wystawy można obejrzeć w
          tamtejszych galeriach? opowiedz nam w jaki sposób korzystasz z dorobku
          kulturalnego stolicy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka