ralston 27.05.02, 09:16 Forumowicze - weekend się skończył! Jest dzień roboczy - niech duch ochoczy dziś do pisania Was włączy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka1 Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 10:02 do pisania tak ale do pracy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy (((( :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 10:11 anka1 napisał(a): (((( :))))) Nie mogę zrozumieć, czy Ania się śmieje, czy jest smutna. Ale jak jest smutna, to się do niej uśmiechnę :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 10:14 to ja sie odusmiechne Marat, chociaz przez ten upal nic mi sie nie chce:))) tylko lezec nad woda i zeby ktos muchy odganial:))) Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 10:18 To czemu nie zadzwoniłaś? Wszystkie muchy bym odgonił! Facetów zresztą też... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 10:20 a przyszedlbys z Zona? jestem coraz bardziej ciekawa jaka Ona jest! Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 10:48 Na spotkania z innymi kobietami nie chodzę z żoną. Ostatnio jak tak zrobiłem, to oberwałem od swojej i od tej drugiej. Prały mnie bez miłosierdzia przez kwadrans. Zostawiły mnie sponiewieranego i poszły razem na piwo. Teraz to są dwie najlepsze przyjaciółeczki. Trąbią razem piwsko i wieszają psy na facetach. I jak można tak było potraktować takiego wrażliwego faceta jak ja! Kobiety są OKRUTNE I NIEPRZEWIDYWALNE!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 10:51 z tym ostatnim sie zgadzam! ale ja bym Cie nie prala, slowo! nienawidze prania recznego!:))) kurcze musze zaraz zniknac, sluzba nie druzba,ale mam nadzieje ze nie poczujesz sie sponiewierany? masz buziaczka, a dla Zony piwko:)) na razie! Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 11:07 anka1 napisał(a): Aniu, stłukłabyś mnie tak jak one, nie ręką a trzonkiem szpadla i kablem od prodziża????!!!!!!!!!! Mhm. Aniu, nosisz czasami skórzaną bieliznę? To by wszystko wyjaśniało... Za buziaczki dziękuję i przesyłam rebuziaczki. Piwko też przechwycam. Żona wypiła dzisiaj już 6. Starczy jej... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 13:31 eee nie wsadzilabym Cie do pralki automatycznej:))) ale program bylby do tkanin delikatnych:))) wiecej piw nie przechwytuj bo sie Zona zdenerwuje i znow oberwiesz:))) ps. skorzanej nie nosze, za goraco!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 14:05 Nie nosisz bielizny??????????!!!!!!!!! EKSCYTUJĄCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 15:00 TO JESZCZE BARDZIEJ EKSCYTUJĄCE!!!!!!!!!! Moja wyobraźnia SZALEJE!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 15:19 twoja, moja z tego co wiem nie ma nic przeciw:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 16:06 Muszę Was do porządku przywołać! Poważnie pisać - nie o pierdołach! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 16:10 Rals czy pisanie o Zonach uwazasz za pierdoly? a ciekawe co na takie dictum twoja by powiedziala:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 16:12 U mnie w domu jest zawsze zrobione tak jak JA powiem! ... choćbym miał sam to zrobić :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 16:15 nawet jak mowisz i robisz pierdoly?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 16:15 A czy ja w ogóle robię coś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Koniec weekendu - do roboty! IP: *.BIAWAR.COM.PL 27.05.02, 16:16 Anka I Marat widziliscie jak Raals (pierwsze a do do gory drubie do dolu:):)) nazwal wasze zony i wy na to nic!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 16:28 Ot się raptownie znalazł obrońca Teraz pierdołom nie będzie końca! A biedny Ralston - bez winy wcale, jeszcze się znajdzie gdzieś w kryminale :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 16:17 Dosyc juz tych pogrozek q... mac, Minela dwunasta ide spac! > Muszę Was do porządku przywołać! > Poważnie pisać - nie o pierdołach! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 16:19 ormond napisał(a): > Dosyc juz tych pogrozek q... mac, > Minela dwunasta ide spac! > > > Muszę Was do porządku przywołać! > > Poważnie pisać - nie o pierdołach! > Rób Ormond chłopie, co w Twojej mocy i nie bacz na to, że po północy! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 16:21 Chatka jak to nic!:) przeciez walcze jak lew o dobre imie Zon:))) Ormond dybrynoc!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Koniec weekendu - do roboty! IP: *.BIAWAR.COM.PL 27.05.02, 16:25 Chyba jak lwica. Pozdrow Aniu zone i meza :) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 16:26 pozdrowie! a czyje-go-ja Meza i Zone?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Koniec weekendu - do roboty! IP: *.BIAWAR.COM.PL 27.05.02, 16:37 Meza/Zone* wybierz prawidlowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 16:40 a ktora to pisarka mawiala ze Zone wolalaby miec, bo posprzatane,uprasowane, ugotowane, podane , pomyte itd?:))) to ja jestem za:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Koniec weekendu - do roboty! IP: *.BIAWAR.COM.PL 27.05.02, 16:53 Pewnie byla to Matka Polka Manuela Gretkowska! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 16:56 otoz wlasnie nie pamietam , ale to nie Ona, cos mi Chmielewska tupie po glowie ,ale tez nie jestem pewna na 100 %... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Koniec weekendu - do roboty! IP: *.BIAWAR.COM.PL 27.05.02, 17:04 To wszystko przez ten upal!Tobie tupie w glowie, a mnie burczy w brzuchu, bede sie zegnac.Papa Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 17:06 papa Chatka! milego popoludnia i wieczoru! zajrzyj jutro jak bedziesz mogla!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 17:10 Pa!Pa! I zajrzyj jeszcze dziś - nie czekaj do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Koniec weekendu - do roboty! IP: *.BIAWAR.COM.PL 27.05.02, 17:11 O to chodzi ze nie moge, odliczam dni kiedy wroce do swego biurka i komputerka.Jak z rana przed praca nie sprawdze co na forum to potem dopiero po pracy, jesli nie biegne do drugiej pracy, pozostaje wieczorem kafejka, ale kiedy???! A kino? a rolki:? a ksiazka? a pies ....by to drapal :( :)Pa Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 17:13 A gdyby tak skomputeryzowane rolki z dostępem do internetu? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 17:14 przydalby sie laptop, musza noga!!!:))) pa Chatka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 17:17 anka1 napisał(a): > przydalby sie laptop, musza noga!!!:))) pa Chatka!!! Do rolek możnaby podłączyć dynamo... taaaa, to zasilanie już mamy. Teraz tylko dostęp do netu... Kabelek? Ma swoje wady. Nie wiadomo, czy Chatka lubi jazdę na uwięzi. Może jakaś technologia z GSM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Koniec weekendu - do roboty! IP: *.BIAWAR.COM.PL 27.05.02, 17:23 Ale co z psem? ja naprawde juz musze leciec, z glodu zjadalabym juz nawet tego goracego psa :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 17:24 Dostęp do netu za pośrednictwem psa???? O tym jeszcze nie słyszałem. Oj, coś mi się widzi, że ten upał coraz większy, bo dyskusja schodzi na psy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Koniec weekendu - do roboty! IP: *.BIAWAR.COM.PL 27.05.02, 17:30 ralston napisał(a): > Dostęp do netu za pośrednictwem psa???? O tym jeszcze nie słyszałem. > Oj, coś mi się widzi, że ten upał coraz większy, bo dyskusja schodzi na psy... Rals nie wsciekaj sie ....:))) W ktorym watku ja wlasciwie jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 17:25 i poleciala:)) Rals komorki na podczerwien?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 17:29 Pewnie jakąś komórkę mają na tym torowisku do jazdy na rolkach. Gdzieś przecież muszą trzymać sprzęt. Trzeba tylko sprawdzić czy jest czerwona od spodu... Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 17:29 > Do rolek możnaby podłączyć dynamo... taaaa, to zasilanie już mamy. Teraz tylko > dostęp do netu... Kabelek? Ma swoje wady. Nie wiadomo, czy Chatka lubi jazdę na > > uwięzi. Może jakaś technologia z GSM? Proponuję małą antenkę, w zależności od zasobności portfela: satelitarną - zaletą jest mnogość innych zastosowań radiową - jak znalazł przed mistrzostwami można sobie przy okazji w przypływie patriotyzmu flagę przyczepi. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 17:36 i jeszcze jakis maszcik telefonii komorkowej,zeby czerwona-pod lepiej dzialala:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 17:49 Pod maszcik konieczna będzie czapka z daszkiem - pod kolor. I tym sposobem wyjdzie nam Czerwony Kapturek początków XXI wieku... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 17:51 i tym sposobem Chatka bedzie w dwoch bajkach:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 17:52 anka1 napisał(a): > i tym sposobem Chatka bedzie w dwoch bajkach:))) A druga to "Chatka Puchatka"? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 17:54 o kurcze to juz w trzech!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 17:59 przepraszam Chatke!!! o piernikowej chatce Baby Jagi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 18:01 Właśnie tak myślałem, że nasunęło Ci się to perfidne skojarzenie, które ja przemilczałem. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 18:01 A była jeszcze "Chata wuja Toma"... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 18:04 tak ale chata nie chatka:)) a Chatke przeprosilam!!!! zreszta to nie chatki wina ze w niej Baba mieszkala:))) a ta na kurzej nozce to podobno sama Babie kopa dala:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 18:35 W chatkach mieszkały też Smurfy, a to milsze stworzonka od jakiejś Baby! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 18:40 Od Baby Jagi były też milsze trzy świnki. A one też chatki budowały! Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 18:42 Tylko, że o ile pamiętam te chatki mizerne były. Ciekawe jak to się ma do Chatki? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 18:43 O przepraszam! Conajmniej jedna chatka była O.K. Z czego wynika, że statystycznie co trzecia jest w porządku. Ciekawe jak z Chatką? Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 18:47 Hehehe O ile pamiętam, ta co była OK to była z pustaków. [bez związku z Chatką - tylko luźna uwaga] Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 18:50 1.Ja mam książeczkę, w której jest z cegły. Solidnej - nie jakiejś tam "dziurawki" 2. Nasza Chatka musi być "w dechę", bo przecież jeździ na desce... a nie - na rolkach..., to ... już sam nie wiem... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 18:52 Jak jeździ na rolkach to napewno jest zakręcona:) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 18:54 Jak by była prostolinijna - to nie dałaby rady jeżdzić. Przecież trzeba jakoś skręcać, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 18:58 Co racja to racja. Może Chatka sama się jutro do naszych gdybań ustosunkuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 18:59 Oj, boję się, że jak się już ustosunkuje, to nam obu w pięty pójdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 19:01 Chatko, z góry błagam o niski wymiar kary. Jako okoliczność łągodzącą wymienię wysoką temperaturę, która wpływa na poziom bredzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 19:04 A ja jako usprawiedliwienie powiem, że to Ralston mnie podpuszczał hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 19:06 I to ma być kolega!? To jako kolejną okoliczność łagodzącą podaję, że się obracam w złym towarzystwie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 19:09 > To jako kolejną okoliczność łagodzącą podaję, że się obracam w złym > towarzystwie :))) Dobrze, że chociaż w necie możesz z inteligentnymi ludźmi poobcować:) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 19:10 sluggard napisał(a): > > To jako kolejną okoliczność łagodzącą podaję, że się obracam w złym > > towarzystwie :))) > > Dobrze, że chociaż w necie możesz z inteligentnymi ludźmi poobcować:) To właśnie o tych z netu mi chodziło :)))) Czy takim to można zaufać? Skąd? Tu sobie gadu, gady, a jak co do czego, to Ralston podpuścił... Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 19:17 > To właśnie o tych z netu mi chodziło :)))) > Czy takim to można zaufać? Skąd? Tu > sobie gadu, gady, a jak co do czego, to Ralston podpuścił... O kurcze, nie obrażaj się! Mam lepszą propozycję, zwlamy wszystko na tego, kto zaczął o tych bajkach:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 19:18 Anka, no wiesz - jak mogłaś tak Chatce zrobić!? Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 19:26 > Anka, no wiesz - jak mogłaś tak Chatce zrobić!? Wstyd! A my się tak obaj daliśmy zmanipulować! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 19:28 sluggard napisał(a): > > Anka, no wiesz - jak mogłaś tak Chatce zrobić!? Wstyd! > > A my się tak obaj daliśmy zmanipulować! > Też wstyd! Takie duże chłopaki! Mam nadzieję, że nas Chatka zrozumie, że to wszystko nie ze złej woli... Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 19:32 Myślę, że nam wybaczy. Przecież wie, że my ją BARDZO lubimy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 19:34 Taaak! Bardzo, bardzo, bardzo i w ogóle poprosimy o więcej opowieści o wyprawach do Azji... i o jeździe na rolkach... Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 19:37 Zwłaszcza jak rozwiązała problem z dostępem do netu w trakcie jazdy. Choć z drugiej strony pewnie nie rozwiązała, bo by tu teraz była. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 18:08 Co się dzieje z tym miastem? Ustaje ruch po osiemnastej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzka Re: Koniec weekendu - do roboty! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.02, 18:10 A wcale bo nie!!! Ruch sie dopiero zaczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 18:12 Ostatnimi czasy obserwowałem przerwę/spadek w aktywności Forum po osiemnastej. Jedni już wyszli z pracy, inni niekoniecznie jeszcze usiedli w domach przy klawiaturze. Cieszę się, że może dziś będzie inaczej. Cześć Zuzka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzka Re: Koniec weekendu - do roboty! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 12:17 ralston napisał(a): > Jak się miewa Sociu? Dobrze się miewa... :-) Jeśli nie liczyć "radości", jaką przeżywa z związku z sesją, to jest w całkiem dobrym stanie :-) Szkoda tylko, że tak daleko ode mnie :- ( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzka Re: Koniec weekendu - do roboty! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.02, 18:17 Cześć Rals!!! Masz rację z tym spadkami... ale ja np. siedzę zawsze od 18tej. W ciągu dnia nie mam okazji. Albo chęci... różnie bywa :-) Internet mam w domu, więc niby mogę być zawsze, kiedy zechcę... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 18:18 Ja o tej porze jeszcze w pracy. Ale z reguły jest już trochę luźniej i mogę pozaglądać. W ciągu dnia bywa różnie... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 18:20 a ja sie z Wami pozegnam, bo bede prace opuszczac. milego wieczoru i spokojnej nocy! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 18:22 Cześć Aniu. Miło było pogadać... Do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 18:34 Jak Anka zniknęła to i wszyscy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzka Re: Koniec weekendu - do roboty! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.02, 18:52 Jestem, jestem... tylko musiałam pościągać ustawy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 18:55 O i Zuzka jest, i PoziomK się pojawił. Aktywność rośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 19:08 Zuzka - co jest? Znowu ściągasz ustawy? Jesteś tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzka Re: Koniec weekendu - do roboty! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.02, 19:18 Och jestem, ale raczej duchem, niz cialem, poniewaz teraz byla ustawa o komornikach... musze miec teksty ujednolicone, bo te nasze prawo wciaz sie zmienia... a przeciez nie da sie nanosic popraweczek... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 19:19 Z komornikami wolałbym nie mieć nic wspólnego. Nawet tymi ujednoliconymi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzka Re: Koniec weekendu - do roboty! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.02, 19:21 Sam komornik jeszcze nie jest taki straszny, jak rowniez wspolpraca z nim, ale znacznie gorzej, gdy dojdze do egzekucji na Twoim mieniu... ale zawsze mozesz poudawac, ze jestes niesciagalny.. jak wiekszosc dluznikow. I nic Ci nie zrobi taki komornik... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzka Re: Koniec weekendu - do roboty! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.02, 19:24 Musze juz leciec, za dlugo tu siedze... :-) Poza tym musze sie uczyc, przeciez sesja juz za rogiem. Buuuuu!!! Po co komu ta sesja. No ale dobrze, naprawde spadam, pa wszystkim, Komisja Specjalna na mnie czeka... :-) Do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 19:30 Skoro tak, to do jutra :) Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 19:30 > Musze juz leciec, za dlugo tu siedze... :-) Poza tym musze sie uczyc, przeciez > sesja juz za rogiem. Kurcze Zuzka, przez Ciebie dopadły mnie wyrzuty sumienia, że ja już na dzisiaj książki odstawiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 19:32 sluggard napisał(a): > > Musze juz leciec, za dlugo tu siedze... :-) Poza tym musze sie uczyc, prze > ciez > > sesja juz za rogiem. > > Kurcze Zuzka, przez Ciebie dopadły mnie wyrzuty sumienia, że ja już na dzisiaj > książki odstawiłem. No to może teraz na Zuzkę zwalić? Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 19:35 > No to może teraz na Zuzkę zwalić? Nic nie będę zwalał na Zuzkę:) Po prostu ja na dzisiaj swoje już odkułem - i wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzka Re: Koniec weekendu - do roboty! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 12:19 ralston napisał(a): > sluggard napisał(a): > > > > Musze juz leciec, za dlugo tu siedze... :-) Poza tym musze sie uczyc, > prze > > ciez > > > sesja juz za rogiem. > > > > Kurcze Zuzka, przez Ciebie dopadły mnie wyrzuty sumienia, że ja już na dzi > siaj > > książki odstawiłem. > > No to może teraz na Zuzkę zwalić? A pewnie!!! Najłatwiej to na Zuzkę zwalić... ech ci faceci... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Koniec weekendu - do roboty! 28.05.02, 20:02 Zuzka, nie dziw się. W zwalaniu na kogoś do spółki ze Sluggim nabraliśmy już wprawy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 19:27 Eeee, co do tej współpracy, to mam zastrzeżenia od strony praktycznej. Skuteczność jest często pod zdechłym azorkiem. Może ze względu na to udawanie dłużników, o którym piszesz. Z drugiej strony zaskakuje czasami gorliwość wobec tych, którym po prostu biznesy się zawaliły, bez żadnych przekrętów. Dziś nie mają nic i nie mają widoków na to, żeby mieć coś w przyszłości, bo komornik regularnie odwiedza a i przed sądem co jakiś czas muszą składać zeznania na okoliczność liczby posiadanych kompletów sztućców, pościeli etc. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Koniec roboty! Czas do domu! 27.05.02, 19:38 Na mnie już pora. Cześć Sluggard. Fajnie się przekomarzało. Pozdrawiam i do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Koniec roboty! Czas do domu! 27.05.02, 19:44 Nawet nie wiesz, jaki Ci będę pewnie jutro wdzięczny, szkoda kończyć tę rozmowę, ale skoro już idziesz to pewnie jednak czegoś się jeszcze douczę, a na egzaminie lepiej wypadnę. Narazie! Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Koniec weekendu - do roboty! 27.05.02, 19:46 W jeden dzień na tym wątku ponad 100 postów się pojawiło - to rześmy się wzięli do roboty:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Koniec weekendu - do roboty! 28.05.02, 08:14 pracusie z nas pracusie, od samego rana:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Koniec weekendu - do roboty! 28.05.02, 08:59 Ano pora znowu zakasać rękawy. Tylko ciężko się stuka w klawiaturę, kiedy się trzyma kciuki (za egzamin Sluggarda)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Koniec weekendu - do roboty! IP: *.bwk.tue.nl 28.05.02, 10:11 ralston napisał(a): > Ano pora znowu zakasać rękawy. Tylko ciężko się stuka w klawiaturę, kiedy się > trzyma kciuki (za egzamin Sluggarda)... moze tak klikac na dwie myszy? albo juz lepiej potrzymam te kciuki (za egzamin M.)... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Koniec weekendu - do roboty! 28.05.02, 10:39 To jeszcze trzeba za kogoś trzymać kciuki? (Jakiś tajemniczy(a) M?) No dobra - ale jeszcze jedna osoba i już zabraknie kciuków - mam tylko dwa! Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Koniec weekendu - do roboty! 28.05.02, 12:47 Dzięki Ralston:) Wcale nie było tak źle, dostałem 4. Ale nie jestem do końca zadowolony, bo gość przede mną za mocno próbował wleźć w d... (cytat: "to może ja opowiem dowcip związany z tematem") i mu nie wyszło - a to odbiło się na ocenie zarówno jego jak i kilku kolejnych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Koniec weekendu - do roboty! IP: *.BIAWAR.COM.PL 28.05.02, 16:23 Pieknie, pieknie pouzywaliscie sobie moim kosztem wczoraj! Droga Redakcjo jesli ktos za ma dosatc kubek za te 100+ postow to powinnam byc to ja , za moje straty moralne! Primo, zosatlam posadzona ze niby ja by uprawiac moj ulubiony sport potrzebuje jakies dynamo akcesoria; podwaza sie tez moje umiejetnosci, ze rzekomo na ląży jeszcze jezdze, i ze przy czerwonym swietle! Secundo: Ani ja puchata nie jestem, a tym bardziej juz nie deska!, ani ja baba, ani Jaga (chociaz tez na J), ani kurna ani nawet za wsia, a juz na pewno jakiegos tam Toma! Odplace wam PIEKNYM za nadobne. Takiej Chatki to nawet Czarny i POziomka nie widzieli! www.republika.pl/chatka_lopez Zegnam sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Koniec weekendu - do roboty! IP: *.bwk.tue.nl 28.05.02, 16:33 chyba nie widzialam pomaranczowego prostokata po prawej, cos mi sie tu miesza... pozniej napisze bo mi zmeczenie na mozg pada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Koniec weekendu - do roboty! IP: *.BIAWAR.COM.PL 28.05.02, 16:41 pewnie rodzice ci blok zalozyli byc takich rzeczy nie ogladala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Koniec weekendu - do roboty! IP: *.bwk.tue.nl 28.05.02, 19:35 Gość portalu: chatka napisał(a): > pewnie rodzice ci blok zalozyli byc takich rzeczy nie ogladala! ta, mam klapki na oczach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzka Re: Koniec weekendu - do roboty! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 19:33 Niezle chatka, niezle... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Koniec weekendu - do roboty! IP: *.BIAWAR.COM.PL 29.05.02, 07:25 Te na motocyklu podoba mi sie najbardziej! na plazy tez jest niezle, albo te z tygryskiem, tylko te na sofie hm...nazbyt oczywiste nie bardzo mi sie podoba. Ale gdzie sa Panowie Leniwy i General?? Chyba im poszlo bardziej niz w piety! Ps. Aha Anka tez powinna dostac kubek za obraze zony! Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Koniec weekendu - do roboty! 29.05.02, 09:14 Chatka, Ty takie teksty, a ja Ci od wczoraj filmów do rzutnika szukam... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Koniec weekendu - do roboty! 29.05.02, 09:32 Gość portalu: chatka napisał(a): > Ale gdzie sa Panowie Leniwy i General?? A kim są ci dżentelmeni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Cala prawda o Ralstonie! IP: *.BIAWAR.COM.PL 29.05.02, 12:41 Sluggard i General Ralston!I to czterogwiazdkowy!!! Czas ujawnic swoje prawdziwe oblicze! Prosze bardzo www.zet.pl/info27933.html Myslalam ze mlodszy jestes! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Cala prawda o Ralstonie! 29.05.02, 18:18 No to wsypa! Wydało się. Na szczęście na lotnisku byłem w przebraniu... Dobra szkoła konspiracji :)))) Brawa dla Chatki za wyjątkowy talent szpiegowski. Czyżby rolki miały wbudowany detektor czterogwiazdkowych generałów? Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Chatko znalazłem!!! 29.05.02, 09:43 Mam aż 64 filmy, w tym takie hity jak: "Nocne kłopoty zabawek Doroty" "O przyjaznym zajączku" "Jak Taś-Taś powędrował w świat" i moi ulubieni "Trzej muszkieterowie". Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Chatko znalazłem!!! 29.05.02, 10:24 Chatka ja na samym poczatku blagalam o wybaczenie! slowo!!!:))) jak chcesz to moge staropolskim zwyczajem wszystko pod lawa odszczekac, tylko sredniowieczna lawe mi znajdzcie!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Chatko znalazłem!!! IP: *.BIAWAR.COM.PL 03.06.02, 11:25 anka1 napisał(a): > Chatka ja na samym poczatku blagalam o wybaczenie! slowo!!!:))) jak chcesz to > moge staropolskim zwyczajem wszystko pod lawa odszczekac, tylko sredniowieczna > lawe mi znajdzcie!:))) Aniu to bedziemy szczekac razem. Z lawka czy bez odszczekam ze Sluggard jest leniwy, ale to przeciez nie ja wymyslilam ten nick!sluggard zszedl do samej piwnicy i odszukal dla mnie filmy!!! Ciekawe gdzie on teraz jest, musze sie z nim umowic! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Chatko znalazłem!!! 03.06.02, 11:28 Gość portalu: chatka napisał(a): > Aniu to bedziemy szczekac razem. Z lawka czy bez odszczekam ze Sluggard jest > leniwy, ale to przeciez nie ja wymyslilam ten nick!sluggard zszedl do samej > piwnicy i odszukal dla mnie filmy!!! Ciekawe gdzie on teraz jest, musze sie z n > im > umowic! No patrzcie. Niektórzy to się muszą napocić, nastarać, nakombinować... a Sluggy tylko zszedł do piwnicy i już się dziewczyny z nim chcą umawiać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Chatko znalazłem!!! IP: *.BIAWAR.COM.PL 03.06.02, 11:35 ralston napisał(a): > Gość portalu: chatka napisał(a): > > > Aniu to bedziemy szczekac razem. Z lawka czy bez odszczekam ze Sluggard je > st > > leniwy, ale to przeciez nie ja wymyslilam ten nick!sluggard zszedl do same > j > > piwnicy i odszukal dla mnie filmy!!! Ciekawe gdzie on teraz jest, musze si > e z n > > im > > umowic! > > No patrzcie. Niektórzy to się muszą napocić, nastarać, nakombinować... a Sluggy > > tylko zszedł do piwnicy i już się dziewczyny z nim chcą umawiać! Tak szczegolnie napocic, nic bardziej podniecajacego jak spocony podkoszulek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Chatko znalazłem!!! IP: *.BIAWAR.COM.PL 29.05.02, 12:45 sluggard napisał(a): > Mam aż 64 filmy, w tym takie hity jak: > "Nocne kłopoty zabawek Doroty" > "O przyjaznym zajączku" > "Jak Taś-Taś powędrował w świat" > i moi ulubieni "Trzej muszkieterowie". Jestes cudowny!!!!To moze moglabym przed weekendenm je pozyczyc. W zamian proponuje filmy dla doroslych (pare postow wyzej) i projektor! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Chatko znalazłem!!! IP: *.BIAWAR.COM.PL 29.05.02, 14:30 Chyba jednak po weekendzie, bo juz lece :),a na wolne dni pewnie gdzies wyjade :). Pozdrawaim was wszystkich!Dajcie odpoczac klawiaturze! Pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Chatko znalazłem!!! 29.05.02, 16:22 znaczy ze forum znow zwolni tempo przez weekend?:)))papa Chatka! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: 29.05.02, 18:20 Ano znowu zwolni i znowu trzeba będzie wyciągnąć gdzieś z dołu znany wszystkim wątek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka witam IP: *.BIAWAR.COM.PL 03.06.02, 11:20 ralston napisał(a): > Ano znowu zwolni i znowu trzeba będzie wyciągnąć gdzieś z dołu znany wszystkim > wątek... Co tez ninijeszym czynie! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: witam 03.06.02, 11:25 Cześć Chatko! Nie o ten wątek akurat chodziło, bo wcześniej rozmowa była o weekendzie - ale na tę chwilę obecny wątek jest odpowiedniejszy. Jakoś tu dziś niemrawo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: witam IP: *.bwk.tue.nl 03.06.02, 17:52 tylko jakimi narzedziami? namrawiajacymi? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Koniec weekendu - do roboty! 25.11.02, 14:03 Weekend się skończył! A tu na forum ciągle jeszcze jakiś marazm... Z rzadka tylko ktoś się odezwie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Koniec weekendu - do roboty! IP: *.zigzag.pl 25.11.02, 14:15 ralston napisał: > Weekend się skończył! A tu na forum ciągle jeszcze jakiś marazm... Z rzadka > tylko ktoś się odezwie... Weekend przypomina wyspę, do której dopływa się resztkami sił. Zawsze z tygodnia zostaną jakieś nie załatwione sprawy, przez weekend staramy się o nich nie myśleć, ale już poniedziałkowy poranek jest czasem oczekiwania na sygnał, że ktoś czeka na naszą aktywność zawodową. Być może "na posadzie" jest inaczej. Dla mnie poniedziałek jest dniem, w którym zaglądanie na forum jest większą "stratą czasu" niż w inny dzień tygodnia. Przecież muszę pracować, pracować , pracować... Weekend się skończył! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Koniec weekendu - do roboty! 25.11.02, 14:27 Habi - "na posadzie" jest podobnie... Ale trzeba sobie jakoś znaleźć chwilę czasu na drobne przyjemności. Inaczej - po co żyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Koniec weekendu - do roboty! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.02, 17:55 ralston napisał: > Habi - "na posadzie" jest podobnie... O rany, znikąd nadziei... >Ale trzeba sobie jakoś znaleźć chwilę > czasu na drobne przyjemności. Inaczej - po co żyć? Nie zawsze wejście na forum jest przyjemnością. Czasem można się nieprzyjemnie zdziwić. Ale, w istocie, kontakty z ludźmi, zwłaszcza życzliwymi, kreatywnymi i bezpretensjonalnymi (nawet tak powierzchowne jak w Inernecie) odginają strumień życia w bardziej słoneczną stronę. Przynajmniej ze mną tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka_ Re: Koniec weekendu - do roboty! IP: *.piasta.pl 25.11.02, 20:18 Bywa ze nie jest przyjmnoscia, rzadko, ale zdarza sie na forum chamstwo.Na szczescie to odosobnione przypadki, ktore nie zabawiaja tutaj dlugo. Szybko orientuja sie ze za grzecznie tu dla nich, przez chwile probuja atmosfere popsuc, z zazdrosci, bo sami przyjemnosci z bycia z innymi i bycia wobec kogos serdecznym nie doswiadczyli. Raals dzieki za wyciagniecie watku, przeczytalam pokladajac sie ze smiechu, od razu poprawil mi sie humor i do pracy znowu moge wracac! Pozdr. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Koniec weekendu - do roboty! 26.11.02, 15:03 A od czego tu się ze śmiechu pokładać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Koniec tygodnia - do roboty! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 11:02 ralston napisał: > A od czego tu się ze śmiechu pokładać? Nic do śmiechu. Czas szykować się do Świąt. W tym roku zrobię z patyczków stajenkę (mam figurki do szopki - ale bezdomne). Sprzątanie to drobiazg. Dekoracja - przyjemność! Gotowanie - czysta przyjemność! Pieczenie ciasta - koszmar (zawsze jest coś nie tak). Pozdrowienia i uściski. Habitus Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Koniec tygodnia - do roboty! 13.12.02, 23:38 Gość portalu: habitus napisał(a): > ralston napisał: > > > A od czego tu się ze śmiechu pokładać? > Nic do śmiechu. Czas szykować się do Świąt. W tym roku zrobię z patyczków > stajenkę (mam figurki do szopki - ale bezdomne). Sprzątanie to drobiazg. > Dekoracja - przyjemność! Gotowanie - czysta przyjemność! Pieczenie ciasta - > koszmar (zawsze jest coś nie tak). Pozdrowienia i uściski. > Habitus Habi, bardzo bardzo do smiechu jest wspolne pieczenie pierniczkow! Juz sa ! Balwanki, choinki, serca, pingwiny i kufelki :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Koniec tygodnia - do roboty! 13.12.02, 23:39 chatka_ napisała: > > Habi, bardzo bardzo do smiechu jest wspolne pieczenie pierniczkow! Juz sa ! > Balwanki, choinki, serca, pingwiny i kufelki :) To my z Maratem prosimy o kufelki :) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Koniec weekendu - do roboty! 13.12.02, 12:39 Oj nie Ralsie, nie smieje sie z Waszych trudow powrotu do pracy, ale z calgo watku. To moje poczatki na forum. To nasze przekomarzanie sie bylo bardzo bardzo zabawne i mile. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Koniec weekendu - do roboty! 13.12.02, 23:15 Taaa... wtedy to się działo na forum... Potrafiliśmy koło setki postów na jednym tylko wątku wymienić :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka_ Re: Koniec weekendu - do roboty! IP: *.piasta.pl 13.12.02, 23:26 i wszytkie oczywiscie byly na temat zgodny z tytulem watku! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Koniec weekendu - do roboty! 13.12.02, 23:28 No nie. Wszystko można nam zarzucić, tylko nie to, że się trzymamy tematu wątku... :))) Witaj Chatko! Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Koniec weekendu - do roboty! 13.12.02, 23:29 Witajcie Ralsie witajcie Habi! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Koniec weekendu - do roboty! 13.12.02, 23:32 chatka_ napisała: > Witajcie Ralsie witajcie Habi! Hmmm... nie wiedziałem, że do Habi trzeba w liczbie mnogiej... ale skoro tak, to: Witajcie Habi! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Koniec weekendu - do roboty! IP: *.zigzag.pl 13.12.02, 23:39 ralston napisał: > chatka_ napisała: > > > Witajcie Ralsie witajcie Habi! > > Hmmm... nie wiedziałem, że do Habi trzeba w liczbie mnogiej... ale skoro tak, > to: Witajcie Habi! :) Witajcie, Chatko! Co tam u Was? Witajcie, Ralsie! Jak się macie? Odpowiedz Link Zgłoś