Dodaj do ulubionych

Halo, czy tu działa cenzor?!!!

15.02.05, 17:58
Gdzie jest szanowny adminie mój wątek "o. Tadeusz Rydzyk we własnej osobie"?
Dlaczego został skasowany?
Czy szanowny administrator należy również do rodziny Radia Maryja?
Co on przeszkadzał?

Przecież tam był tylko link do telewizji Trwam!

Czekam na odpowiedź!!!!
Obserwuj wątek
    • koczisss Dla adminka:) 15.02.05, 18:12
      Dla adminka
    • max39 Re: Halo, czy tu działa cenzor?!!! 15.02.05, 18:16
      To juz nawet dzidziusie pokazuja fuck yuu :))))))))))))))))))))))))))))))
      • koczisss Re: Halo, czy tu działa cenzor?!!! 15.02.05, 18:17
        Jak się komuś należy, to i owszem:)
    • Gość: Uważajcie Re: Halo, czy tu działa cenzor?!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 21:09
      slowawsieci.com/stopforum/
    • koczisss Re: Halo, czy tu działa cenzor?!!! 15.02.05, 23:59

Ojciec założyciel nie kazali umieszczać takich wątków?
      Kochany drogi administratorze Forum Białystok, wyrwij się z sideł tej przestęprzej organizacji "Rodzina Radia Maryja"

Ponawiam pytanie, czemu zniknął ten wątek?
      • zenon_smiglo Re: Halo, czy tu działa cenzor?!!! 16.02.05, 00:50
        Nie slucham tego radia, ale:

Odczep sie od starszego czlowieka ty zboczencu !!!!
        • Gość: tidi Re: Halo, czy tu działa cenzor?!!! IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 16.02.05, 07:34
          A zakladajac ten watek ,"koczisss" , to chciales sie popisac swoja wiedza , czy
          ignorancja w temacie "Radio Maryja" ?
          • koczisss Re: Halo, czy tu działa cenzor?!!! 16.02.05, 09:22
            A jak myślisz?
            Na pewno nie podzielam poglądów ojca założyciela, a kochanego administratorka pewnie uraziło to, iż link był zatytułowany "Jedynie słuszna telewizja". Zabolało go chyba, że było to w tonie prześmiewczym:)

Apel do admina:
            Wyrwij się chopie z matni Rodziny Radia Maryja, wyjdzie Ci to na zdrowie!!!
        • koczisss Re: Halo, czy tu działa cenzor?!!! 16.02.05, 09:23
          Wiesz popaprańcu, ja też nie słucham, a jeśli chodzi o rzecz, tu nie chodzi o radio a o telewizję.
          W takim razie z jakiego powodu adminio wywalił ten wątek?
          Ojcio Rydzyko kazali!!!!!
          • Gość: tidi Re: Halo, czy tu działa cenzor?!!! IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 16.02.05, 09:32
            a to "popaprancu" to do kogo piszesz ? Malo masz roznych bied ?
            • koczisss Re: Halo, czy tu działa cenzor?!!! 16.02.05, 09:42
              A o co chodzi?
            • koczisss Re: Halo, czy tu działa cenzor?!!! 16.02.05, 09:46
              Jak ktoś do mnie zboczeńcu, to ja popaprańcu!
              Jasne?
              • Gość: .. Re: Halo, czy tu działa cenzor?!!! IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 10:33
                koczisss napisał:
                > Jak ktoś do mnie zboczeńcu, to ja popaprańcu!
                > Jasne?

To jesteś prawowiernym Żydem? "Oko za oko, ząb za ząb!"
                To nie po chrześcijańsku. "Nie odpłacajcie złem za zło. Zło dobrem
                zwyciężaj". "Jeśli kto w ciebie kamieniem, ty w niego chlebem".
                • koczisss Re: Halo, czy tu działa cenzor?!!! 16.02.05, 10:46
                  To pokaż mi takiego chrześcijanina, który stosuje się do przykazań. Ze świecą nie znajdziesz. Chrześcijaństwo, to obłuda i zakłamanie, a tacy ludzie jak papcio Rydzio są tego dobitnym przykładem.
                  • Gość: .. Re: Halo, czy tu działa cenzor?!!! IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 11:12
                    koczisss napisał:
                    > To pokaż mi takiego chrześcijanina, który stosuje się do przykazań. Ze świecą
                    nie znajdziesz.

Wielu uważa za takiego "proroka naszych czasów" - Karola Wojtyłę. Wszystkim
                    wybacza i przeprasza.
                    • koczisss Re: Halo, czy tu działa cenzor?!!! 16.02.05, 11:13
                      No to jest jeden i na tym koniec:)
                      • Gość: .. Re: Halo, czy tu działa cenzor?!!! IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 11:30
                        > No to jest jeden i na tym koniec:)

Dlaczego nie chcesz być drugim? Po jego bliskiej już śmierci - byłbyś jedynym.
                        • koczisss Re: Halo, czy tu działa cenzor?!!! 16.02.05, 11:37
                          Nie byłem, nie jestem i nie będę.
                          Mam gdzieś tę fałszywą wiarę nie naszych przodków.
                          A, że mam chrzest w kościele katolickim, no cóż, nie miałem na to żadnego wpływu.
                          Polali mnie wodą i tyle, jako niemowlak nie miałem nic do gadania.
                          • Gość: .. Re: Halo, czy tu działa cenzor?!!! IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 11:45
                            > Nie byłem, nie jestem i nie będę.
                            > Mam gdzieś tę fałszywą wiarę nie naszych przodków.

"Nie odpłacajcie złem za zło. Zło dobrem
                            zwyciężaj". "Jeśli kto w ciebie kamieniem, ty w niego chlebem". To nie są
                            przykazania kościelne, ale nauki Jezusa.
                            Widocznie bardziej odpowiadała by Ci religia twoich pogańskich przodków.
                            • koczisss Re: Halo, czy tu działa cenzor?!!! 16.02.05, 11:49
                              A Jezus kim był, jak nie samozwańcem!
                              Jakie są dowody, na to, że był synem bożym?

Mahomet też był samozwańczym prorokiem, a teraz wierzy w niego znaczna część ludzkości!
                              • Gość: .. Re: Halo, czy tu działa cenzor?!!! IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 11:58
                                >A Jezus kim był, jak nie samozwańcem!
                                >Jakie są dowody, na to, że był synem bożym?

Spełniło się wszystko, co mówiły o nim Pisma, on sam działał z upoważnienia
                                swego Ojca - Boga Jahwe i potwierdzały to jego potężne, zdumiewające czyny.
                                • koczisss Re: Halo, czy tu działa cenzor?!!! 16.02.05, 16:24
                                  Nostradamus też przepowiadał i sprawdza się.
                                  • Gość: .. Re: Halo, czy tu działa cenzor?!!! IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 16:39
                                    Moja ciotka mówiła kiedyś, że sprawdziło się wszystko, co jej wywróżyła
                                    Cyganka - kiedy wyjdzie za mąż, ile będzie miała dzieci. Miała też umrzeć w
                                    wieku 60 lat, a ma już 70.
    • Gość: piecyk gazowy Re: Halo, czy tu działa cenzor?!!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 16.02.05, 10:46
      Trochę z innej beczki:

Informuję, że 15 lutego złożyłem w prokuraturze zawiadomienie o popełnieniu
      przez użytkowników forum "GW" przestępstwa z art. 256 (nawoływanie do nienawiści
      na tle narodowościowym) oraz 257 k.k. (znieważenie grupy etnicznej). Mam
      nadzieję, że dojdzie do precedensowego procesu, który być może w pewnym stopniu
      wpłynie na postawę całego społeczeństwa.

www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_050216/publicystyka/publicystyka_a_12.html

Alex.4, trzymaj się!
      • koczisss Re: Halo, czy tu działa cenzor?!!! 16.02.05, 10:50
        Nie dojdzie do precedensu, a swoją drogą rusofobia jest uzasadniona, a ostatnie wystąpienia tawariszcza Putina i rosyjskiego (radzieckiego, sowieckiego) MSZ tylko podsycają tę rusofobię.
    • Gość: liberal Re: Halo, czy tu działa cenzor?!!! IP: *.iig.pl / *.iig.pl 16.02.05, 10:48
      Zauważyłem trzy formy cenzury:
      1.post znika - pojawia się nawias "usuniety ze względu na złamanie regulaminu"
      2.temat jest przenoszony do "hyde parku"
      3.temat znika bez śladu
      Ciągle trudno mi złapać zasady kiedy co. Czasem bluzgają do siebie forumowicze
      wyzywając się odróznych zydokomuchów, aż czytać cięzko i to wisi. Czasem zdarza
      się, że znikają tematy zupełnie niewinne. Ktoś może mnie oświecić jakie są
      reguły gry?
      • koczisss Re: Halo, czy tu działa cenzor?!!! 16.02.05, 10:55
        Po prostu nasz adminio nie jest obiektywny, a tnie jak mu się podoba. Tak jak napisałeś, czasem rzucanie i obrażanie innych jest jak najbardziej na miejscu, a niektóre wątki giną bez śladu, tak jak mój, bez żadnego uzasadnienia.

PRECZ Z CENZURĄ!!!!
    • Gość: liberal Re: Halo, czy tu działa cenzor?!!! IP: *.iig.pl / *.iig.pl 16.02.05, 11:08
      To jeszcze spytam o kryteria i sens umieszczania tematów w "hyde parku".
      Przeglądam ten dział i nie mogę złapać zasady. Czym się rózni np.
      temat "ciężarówki z Białegostoku" od "do kochanych tatusiów i mamuś"? Podobna
      tematyka, jeden w "Białystok" drugi w "Hyde Parku" albo: "Wałęsa ostrzega
      przed "psycholami od Rydzyka" i "Lech Wałęsa zawsze ma rację, nawet gdy jej
      nie ma" itd, itp...
      Podobnie jest w innych podforach. Czy obecny podział nie wprowadza większego
      bałaganu? Po co oddzielne forum o inwestycjach, skoro mało osób tam pisze, a o
      inwestycjach duzo jest na głównym forum...
      Nie wystarczy zasada, żeby obraźliwe wątki i tematy po prostu wyrzucać, a cała
      reszta w jednym forum? Przeglądanie prostsze byłoby...
      • prawdziwy.www.zieloni.w.pl ZOSTAJA WYZWISKA I BLUZGI,wykasowuje ciekaweTematy 17.02.05, 01:21
        DOKLADNIE ZOSTAJA WYZWISKA I BLUZGI, wykasowuje ciekawe tematy
        Dezinformacja zamiast informacji
        Propaganda zamiast dyskusji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka