Dodaj do ulubionych

PARK ZASRANY I ZASZACZNY PRZES PSY!!!!!

IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.05, 12:47
W dniu dzisiejszym miałem wątpliwą przyjemnośc pospacerowania z dziećmi po
białostockich Plantach. To co tam się wyprawia to jest po prostu SZOK!!! Ja
wiem że temat był wałkowany kilkakrotnie ale może im więcej się będzie o tym
pisać tym szybciej ta nienormalna sytuacja się zmieni. Nie wyobrażam sobie po
tym co dziś zobaczyłem zaprosić kogokolwiek z przyjezdnych znajomych na
spacer po naszym parku.
I tak przy okazji- pomijam dziadków, których psy wyprowadzają na spacer i
ciągają po alejkach. Ogromne bydlaki bez kagańca spacerują sobie z 80-letnimi
właścicielami. O biegających bez smyczy szkoda nawet pisać (spluwa
odbezpieczona w kieszeni powinna być zatem nieodłącznym atrybutem spacerów- w
najgorszym wypadku gaz paraliżujący w żelu- pryskamy na psa i właściciela).
Albo niech ktoś się za to w końcu zabierze na serio albo czekajmy na jakąś
tragedię.

Obserwuj wątek
    • nekroskop88 Re: PARK ZASRANY I ZASZACZNY PRZES PSY!!!!! 20.02.05, 14:00
      a co ten pies zawinil, robi to co musi, tam gdzie przyprowadzil go wlasciciel
    • Gość: straznik miejski i co z tego ? mamy teraz powazniejsze zadania IP: *.gazeta.pl / *.berlin1.eu.schoenland.com 20.02.05, 18:11
      wielka mi tu rzecz - zasrany park! pies przeciez jak sie nazre i sobie pobiega
      to musi sie przeciez gdzies wysrac - a na klozet go chyba nie posadzisz, he he
      poza tym - my straznicy miejscy - nie mamy teraz czasu na ganianie sie z psami.
      aktualnie zaczajamy sie na wlascicieli domow jednorodzinnych - nie odsniezaja
      chodnikow przed swoimi chalupami. a to bardzo niebezpieczna sprawa bo w
      niedziele ludzie ida rano do kosciolka.
      • max39 Re: i co z tego ? mamy teraz powazniejsze zadania 20.02.05, 19:31
        Czy masz na mysli straz miejska z Berlina(ip) ?
      • Gość: kruszonek Re: i co z tego ? mamy teraz powazniejsze zadania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 23:35
        prawdziwy polski harcerz-katolik nie odsnieza w niedziele
        bo to praca
        a praca to grzech
    • max39 problem to nie psy 20.02.05, 19:35
      tylko mlodziez pijaca w parku alkochol i zaczepiajaca przechodniow.
      • Gość: kruszonek Re: problem to nie psy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 23:31
        prawdziwy harcerz nie pije
        w parku
        tylko w harcówce
        harc-core party rulez
        • ormond Re: problem to nie psy 21.02.05, 02:48
          Gość portalu: kruszonek napisał(a):

> prawdziwy harcerz nie pije
          > w parku
          > tylko w harcówce

... a ja myslalem, ze w harcowce sie harcuje. Z druhem Boruchem oczywiscie.
          • Gość: b9 Re: problem to nie psy IP: 212.33.74.* 21.02.05, 08:15
            psy to problem nie tylko w parku. w moim bloku mieszkaja ludzie ktorzy hoduja
            dwa potwory. rottweilera i cos do niego podobne tylko cale brazowe. wypuszczaja
            je na klatke bez kagancow i smyczy.administracja na skargi nie reaguje.ciekawe
            kto bedzie odpowiadal jak w koncu kogos pogryza.
            • alex.4 Re: problem to nie psy 21.02.05, 09:25
              psy to problem, a raczej ich właściciele...

powinni oni sprzątać po swoich pupilach, oraz nie spuszczać ich bez kagańców
    • Gość: kika Re: PARK ZASRANY I ZASZACZNY PRZES PSY!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 14:36
      Nie tylko park jest zasrany!
      Caly Bialystok jest zasrany!
      A wlasciciele psow chodza dumni,ze to ich swiete prawo
      -zostawiac gowna swoich pupilkow na prawo i na lewo.
      Ludzie,zrobmy cos z tym,bo wymiotowac sie chce,jak sie
      spojrzy na trawniki.Stolce niektorych wielkich psow
      sa wieksze niz ludzkie!No,nie moge!
      • Gość: elele Re: PARK ZASRANY I ZASZACZNY PRZES PSY!!!!! IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 21.02.05, 14:41
        proponuję zlokalizować mieszkanie takiego właściciela i pozostawić mu dorodną
        kupę na jego własnej wycieraczce.
        • Gość: PASIBRZUCH Re: PARK ZASRANY I ZASZACZNY PRZES PSY!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 16:05
          Chyba to oczywiste, że mój wpis potępiał przede wszystkim właścicieli SRAJĄCYCH psów. Choćby z tej prostej przyczyny, że psy raczej na Forum Wyborczaej nie zaglądają, a nawet jeśli to chyba nie za dobrze idzie im czytanie. Zgadzam się, że zasrane jest całe miasto, co zwłaszcza w zimie jest wybitnie widoczne. Ja swoje codzienne spotkania z PSIM GÓWNEM (sorry za wyrażenia ale rzeczy trzeba nazywać po imieniu :-)) rozpoczynam już w momencie wyjścia z klatki. Na każdym rogu po drodze śnieg jest żółty z centralnie położonym psim stolcem. Tak więc zamiast podziwiać piękno osiedlowego krajobrazu, wsłuchiwać w śpiew ptaszków, zachwycać atrakcyjnością mijanych przedstawicielek płci odmiennej SKUPIAM SIĘ (tfu :-)) nad lawirowaniem między jedną kupą a drugą. Jednocześnie muszę uważać na tor chodu swego dziecka, które lubi czasem zboczyć z chodnika w celach poznawczych. W tym miejscu należy nadmienić, że część właścicieli piesków lubi jak srają one na środku chodnika, ewentualnie przed czyimś garażem a także na dziecięcych placach zabaw.
          Co do poruszonego tematu Straży Miejskiej: Zasadnośc a raczej bezzasadność jej istnienia ze względu na beznadziejne sprawowanie swoich obowiązków została już tu dawno przez wiele osób udowodniona. Straż owa jest równie gó..ana jak gówna psów z którymi nie może sobie poradzić od lat.
          W związku z tym mam propozycję dla naszych radnych, posłów, senatorów lub jeszcze tam innych szyszek. Może np. Pani Antypiuk jako przedstawicielka stóżów moralności, uosobienie kobiecej delikatności, wzór atrakcyjności wniesie projekt ustawy, która umożliwi ODKUPIENIE win przez mieszkańców zakładów karnych.Osobnicy ci zamiast siedzieć i produkować własne gówna za nasze pieniądze mogliby byc użyteczni w usuwaniu gówien produkowanych przez pieski, co przyczyniłoby się do odgó..enia Naszego Miasta.
          Czego wszystkim mieszkańcom i sobie serdecznie życzę.
          • alex.4 Re: PARK ZASRANY I ZASZACZNY PRZES PSY!!!!! 22.02.05, 09:03
            własciciele psów maja obowiązek sprzatać po swoich pupilach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka