Dodaj do ulubionych

Muszyński i jego poplecznicy WON!

IP: *.szeptel.net.pl 09.06.02, 00:11
Niniejsze forum jest jaskrawym przykładem zwykłej gadaniny.Można napisać, co
się chce, przytaczać argunenty, dowody, świadków, powoływać się na autorytety,
braki autorytetów, honor i Bóg wie co jeszcze a życie i jego sprawy zmierzają
własnym tropem. Tak naprawdę (przynajmniej tymczasowo) posty na forum nic nie
rozwiązują a kto wie czy nie pomagają nieudacznikom czego przykladem ostatnie
doniesienia z Radia Białystok. Janek Smyk - OK. Pewnie sam chciał. Teraz jego
Prix Italia i inne ważne nagrody położy na szali "przeciwwagi". Reszta? Wiadomo.
Dotychczasowy Prezes - kanalia (zresztą zgodnie z zawodem: inżynier ds.
oczyszcania ścieków), Kazik (Puciłowski) trochę wyżej - doktor nauk
technicznych, po trwałym unicestwieniu Telewizji Białystok, gdzie pełnił
funkcję tzw. dyrektora oddziału (nie przedłużono mu uwowy, "zachorował" i
poszedł na zwolnienie dość długie), w czasie 2-letniej "odstawki" starał się o
ponowne przyjęcie do uczelni macierzystej (Politechnika Białostocka) ale
odmówiono mu (znają się tam na statystyce - "jak położyłeś TVB, to pewnie
położysz PB"). Kariera K.P. nie zakończyła się jednak tak szybko. Choć
chorowity (borelioza) "wstąpił" w szeregi Rady Nadzorczej Radia Białystok,
gdzie zaszczytną funkcję sprawował do czasu... powołania go na fotel
wiceprezesa R.B. Kółko się zamyka. Choć nie do końca. Jak będzie trzymał jęzor
za zębami, to może stołek (fotel) utrzyma. Jeśli nie, spotka go los
dotychczasowych v-ce prezesów (ostatnio członków (sorry) zarządu) K.K. i J.K.
Czy ktoś chce jeszcze poszczekać?
Obserwuj wątek
    • mario99-4 Re: Muszyński i jego poplecznicy WON! 09.06.02, 00:36
      Jesli masz chociaz odobine honoru, to zastanow sie, co ty zrobiles zeby bylo
      lepiej?Myslisz,ze NIC nie mozesz?To,co sie stalo jest nieodwracalne?Te palanty
      tylko na to licza.Jawnie smieja sie z takich ja Ty.Uwierz,ze w przeciwienstwie
      do Ciebie,oni spia spokojnie i takich jak Ty naja w DUPIE!Czy moze teraz (choc
      troche...)rozumiesz Ludzi, ktorzy popieraja SAMOOBRONE, widzac w Lepperze
      jedynego goscia, ktory rozpieprzy ten spisek? (think 'bout 'em)
      • Gość: igua Re: Muszyński i jego poplecznicy WON! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 00:45
        rozumiem, nawolujesz do obywatelskiego obowiazku udzialu w wyborach - jesli
        przecietny czlowiek glosuje, to sam sobie planuje przyszlosc. ale z przykladem
        wzoru postaci, ktora ma wyswobodzic ten kraj, a moze swiat (sic!) z obludy
        troche przesadziles :)
      • Gość: Jerzy Re: Muszyński i jego poplecznicy WON! IP: *.proxy.aol.com 10.06.02, 00:49
        Mario, gratuluję idola !!!
        Gdyby "polską naiwnosć" można bylo sprzedawać na kilogramy,to Polacy byli by
        bogaci-tyle jej w narodzie;a ty Mario- multimilionerem,sponsorującym
        wrzaskliwych kretynow.

P.S.Cos wspominasz o mysleniu w swoim poscie?!!- ano przydalo by się czasami
        pomysleć;tylko samodzielnie,bez szukania "przewodnikow stada",idoli,wrzaskliwych
        oszolomow!!Takie samodzielne myslenie ma wielką moc- bo nie pozwala
        wykorzystywać Cię,przez tych ktorzy chcą być> wielkimi tego swiata<.
    • Gość: DDD Re: Muszyński i jego poplecznicy WON! IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 09.06.02, 08:54
      Niewiele wiem o sprawach radia. Wlasciwie nic. Nawet go nie slucham. Ale
      wypowiadajacy sie tutaj chyba tez niewiele wiedza o sprawach o ktorych pisza.
      Chce sprostowac nieprawdziwe informacje o prof. Puciowskim. O ile mi wiadomo,
      jest doktorem habilitowanym nauk technicznych. To po pierwsze. Po drugie -
      pracowal i w dalszym ciagu pracuje w Politechnice Bialostockiej. O czym kazdy
      moze sie latwo przekonac. Jesli pozostale informacje podawane w tym watku sa
      tej samej jakosci, co te o prof. Pucilowskim, to szkoda gadac. DDD
      • Gość: cichy Re: Muszyński i jego poplecznicy WON! IP: *.szeptel.net.pl 09.06.02, 09:56
        Pucilowski nadal pracuje w PB?Tym gorzej dla niego!Co na to Rada Nadzorcza
        Radia Bialystok,ustawa o spolkach handlowych i Minister Skarbu RP. O sumieniu
        zainteresowanego nawet nie wspominam.
        • Gość: koro Re: Muszyński i jego poplecznicy WON! IP: 212.244.106.* 10.06.02, 10:46
          Od pewnego czasu zauważam na forum pewnego niebezpiecznego osobnika, raz
          podpisuje sie on ptak, innym razem karta, w zasadzie za każdym razem inaczej.
          Ale styl rozpoznać łatwo: pełna nienawiści głupota, zlepek plotek oszczerstw i
          kłamst, a wszystko w niestrawnej brei gramatyczno-stylistycznej. wydaje mi się,
          że znam ten styl i wiem kto to jest. skoro zaś sam sypiesz wokół nazwiskami to
          i ja pozwolę sobie zapytać: panie Michale Piekarek to pan? I jeszcze raz
          ponowię swój apel! śmiało! masz odwagę pluć ludziom za plecami - miej również
          odwagę podpisac się pod swoimi oszczerstwami tchórzu!
          wojciech koronkiewicz
          • Gość: michalp Odpal się, Koronkiewicz! IP: 195.205.214.* 10.06.02, 16:41
            Gość portalu: koro napisał(a):

> Od pewnego czasu zauważam na forum pewnego niebezpiecznego osobnika, raz
            > podpisuje sie on ptak, innym razem karta, w zasadzie za każdym razem inaczej.
            > Ale styl rozpoznać łatwo: pełna nienawiści głupota, zlepek plotek oszczerstw i
            > kłamst, a wszystko w niestrawnej brei gramatyczno-stylistycznej. wydaje mi się,
            >
            > że znam ten styl i wiem kto to jest. skoro zaś sam sypiesz wokół nazwiskami to
            > i ja pozwolę sobie zapytać: panie Michale Piekarek to pan? I jeszcze raz
            > ponowię swój apel! śmiało! masz odwagę pluć ludziom za plecami - miej również
            > odwagę podpisac się pod swoimi oszczerstwami tchórzu!
            > wojciech koronkiewicz

Koronkiewicz - ty lepiej ze mnie zleź, bo za siebie nie ręczę! Już raz raczyłeś,
            palancie, napisać na łamach, stek bzdur na temat zwolnienia mnie z pracy w
            telewizji przez Jóźwiaka, wyprzedzając znacznie pewne fakty i włażąc w d... w/w
            dyrektorowi! (Za to myślę o powództwie cywilnym, ale jeszcze musi minąć nieco
            czasu!) I co - opłaciło się wazelinić twoim "idolom" z Włókienniczej, których
            teraz radośnie pozdrawia prokurator?! Wystawicili cię na listę do odstrzału! I
            co - gdzie teraz twój pan dobrodziej b. dyrektor? Na zwolnieniu, o Boże, choreńki
            jakiś! I ma cię w pierwszej krzyżowej! No ale nic - szukaj, Azorek, szukaj pana,
            może znajdziesz!
            P.S. Nie wiem kto to jest karta ani jakiś ptak, ale na temat stylu to ty się
            raczej nie wypowiadaj, bo bełkoczesz gramatyczno - stylistycznie, aż się kurzy!
            Ty pewnie słyszałeś, że można pisać felietony ale, biedactwo, nie wiesz jak się
            to robi! Szanuj więc Czytelników Porannego i daj sobie luzu!
            Bez poważania: Michał Piekarek
          • Gość: michalp Re: Muszyński i jego poplecznicy WON! IP: 195.205.214.* 11.06.02, 12:46

> Ale styl rozpoznać łatwo: pełna nienawiści głupota, zlepek plotek oszczerstw i
            > kłamst, a wszystko w niestrawnej brei gramatyczno-stylistycznej. wydaje mi się,
            >
            > że znam ten styl i wiem kto to jest. skoro zaś sam sypiesz wokół nazwiskami to
            > wojciech koronkiewicz

Ty mnie, Koronkiewicz, nie denerwuj! Ty proponujesz, żebym się zniżył do
            zaśmiecania dyskusją z tobą niniejszego szacownego miejsca! Ja tobie
            przypominam - już raz kiedyś dawałem ci tę szansę, wzywając do polemiki na
            łamach „Porannego”, kiedy to wysmażyłeś na mój temat niewybredny paszkwil. I ty
            wtedy skomentowałeś, że nie warto tracić na to atramentu! No to ja teraz mam dla
            ciebie propozycję: ty mnie, Koronkiewicz, pocałuj łaskawie w moją z lekka
            przywiędłą dupę, zejdź ze mnie skutecznie, nieodwracalnie i nieodwołalnie!! Idź
            ty już lepiej klecić dalej te swoje infantylne tekścidła. Przy odrobinie szczęcia
            Czytelnicy „Porannego” być może nie dostaną od razu skłonności do robótek
            ręcznych, czyli totalnego haftowania po przeczytaniu tych żygowypocin. Ty nimi,
            Koronkiewicz, gusta wypaczasz i gmin rozumowi bluźnisz. Ty się, Koronkiewicz,
            popraw!
            Jak zwykle, bez poważania - Michał Piekarek
            P.S. Ja tobie, Koronkiewicz, dam jedną radę jako ten, który jednak coś w pisaniu
            felietonów kuma: kiedyś, za wiele lat, (kiedy już może będziesz duży, ale nie w
            sensie długości) jak już będziesz chciał tak naprawdę, tak szczerze, tak aż do
            bólu, że nie będziesz się mógł opanować, tak ze wszystkiego najbardziej na
            świecie - napisać felieton, to ty weź i ...go naprawdę napisz!!

• Gość: k. Panie Koronkiewicz! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 15:03

>
            > wojciech koronkiewicz

Panie Koronkiewicz!
            Jest Pan na tyle głupi (w TV może to kogoś bawi w życiu nie!) że nie osoby
            publiczne i prywatne to jedno.
            Dla mnie jet Pan niespełnionym przygłupem i tanim błaznem bez polotu.
      • Gość: k. Re: Muszyński i jego poplecznicy WON! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 15:00
        Jak dla mnie Kazio Pucio moze miec i 5xprof. a i tak bedzie głupim PSLowskim
        CZŁONKIEM. Że jest na Polibudzie to tylko żle świadczy o tej (mojej) uczelni.
    • Gość: baba Re: Muszyński i jego poplecznicy WON! IP: 212.244.106.* 10.06.02, 20:34
      Trzymajcie sie chłopaki
      • Gość: 2-a baba Re: Muszyński i jego poplecznicy WON! IP: *.adminpan.waw.pl / 10.1.3.* 11.06.02, 09:38
        albo dajcie sobie po mordzie
        • Gość: michalp Re:~Bić albo nie bić? IP: 195.205.214.* 11.06.02, 12:48
          Bić albo i nie bić?! Zbyteczne dilemma: jak bić w pysk taką mordę, która twarzy
          nie ma?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka