Dodaj do ulubionych

Przeciw nienawiści

IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 20.03.05, 15:04
Lektura wielu wątków tego forum wskazuje, że nie potrafimy się różnić. Racje
zastępowane sa inwektywami. Zaczyna byc groźnie. Polecam uważną lekturę
nniniejszego tekstu
serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34591,2609411.html
Obserwuj wątek
    • Gość: piecyk gazowy Re: Przeciw nienawiści IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 22.03.05, 10:00
      Władysław Frasyniuk - Unia Wolności:

Gdybym pobił posła Stryjewskiego, to myślę, że w tę sprawę powinien być włączony
      rzecznik praw dziecka, bo różnica między mną a posłem Stryjewskim jest mniej
      więcej różnicą czterdziestu kilogramów wagi. Co oznacza, że kontakt ze mną byłby
      takim samym kontaktem jak z samochodem ciężarowym. Czyli mówiąc wprost - poseł
      Stryjewski by nie mówił, tylko byście go mogli pokazać.

www.radio.com.pl/trojka/usta/mp3/frasyniuk.mp3
      • kurna_felek Re: Przeciw nienawiści 22.03.05, 15:46
        Mam wrażenie, że wzorem dawnych bojowników o pokój, UW/PD nienawidzi nienawiści.
    • fiat_lux Re: Przeciw nienawiści 22.03.05, 17:02
      lektura wielu watkow na tym forum moze pozbawic czlowieka wlosow przez noc gdyby
      brac je na serio. mysle ze potrafimy sie roznic, a na forum pisze wielu
      stuknietych i niedouczonych prowokatorow typu tidi zenek tkac czy orteus
      ja nie biore tego do serca i sie nie przejmuje
      • Gość: ET [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 17:22
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • zewsi Re: Przeciw nienawiści 22.03.05, 19:26
          prawda jak prosto jest kogoś obrazić, ET?
      • Gość: semeon Re: Przeciw nienawiści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 23:09
        Trzeba spojrzeć na to, na przyklad, oczyma Egipcjanina Sinuhe, który zwykł
        mawiać: " a mowa jego była jako brzęczenie much". A czyż rozmawia się z
        muchami?
        • zenon_smiglo Re: Przeciw nienawiści 22.03.05, 23:25
          fiat_lux napisał:

> lektura wielu watkow na tym forum moze pozbawic czlowieka wlosow przez noc
          gdyb
          > y
          > brac je na serio. mysle ze potrafimy sie roznic, a na forum pisze wielu
          > stuknietych i niedouczonych prowokatorow typu tidi zenek tkac czy orteus
          > ja nie biore tego do serca i sie nie przejmuje
          -----------------------------------
          A co sadzisz "douczony juz nie-prowokatorze" a alexie? Czy to moze ja czy tidi
          zakladamy prowokacyjne watki, cuchnace prymitywna propaganda? Dziwna wybiorcza
          czy tez "Wyborcza" slepota?

To moze przypomnij forumowiczom, pod jakim nickiem pisales poprzednio.

Jezeli okaze sie, ze obecnie tez uzywasz innych nickow, tez poinformuje
          forumowiczow. W kazdym badz razie bede bacznie sie przygladal.
      • kamilar Re: Przeciw nienawiści 22.03.05, 23:21
        I sam miotasz inwektywaqmi ale oczywiście ty jesteś ponad to!!!!!!!
        • Gość: Tkac Re: Przeciw nienawiści IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 23:34
          kamilar napisał:
          > I sam miotasz inwektywaqmi ale oczywiście ty jesteś ponad to!!!!!!!

Bo on "ma zawsze rację".
          • zenon_smiglo Re: Przeciw nienawiści 23.03.05, 05:51
            Dlaczego wrocilem na forum? Czy ktos zauwazyl, ze cichutko zniknalem na kilka
            miesiecy?

Zniknalem, poniewaz zauwazylem, ze powstala pewna solidarnosc forumowiczow w
            zwalczaniu niewywazonych wypowiedzi niezaleznie od tego, kto jest w jakim
            obozie. Solidarnie reagowaliscie na rozne prowokacje, niezaleznie od tego,
            ktorej strony dotyczyly. Wielu ekstremistow zmienilo nicki i zaczelo pisac
            bardziej wywazone posty. Moja rola sie skonczyla i zamienilem sie w biernego
            czytelnika.

Jednak alex, osmielony moja nieobecnoscia rozpoczal nowa krucjate. Personalne
            ataki na innych, zakladane przez niego watki o kosciele, LPR itd zaczely
            stanowic wiekszosc tematow a wzmozona, wrecz chorobliwa aktywnosc propagandowa
            sprawila, ze jego posty stanowily prawie 20% wszystkich wypowiedzi na forum. Z
            poczatku niesmialo a potem coraz smielej dolaczyli do niego inni. Zareagowalem
            troche zbyt pozno.

Dopoki sami nie rozwiazecie problemu alexa, Zenon Smiglo bedzie na tym forum,
            bo jest potrzebny.
            • alex.4 Re: Przeciw nienawiści 23.03.05, 13:02
              www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_050323/publicystyka/publicystyka_a_1.html
    • Gość: piecyk gazowy Urban, przyjaciel Michnika,też przeciw nienawiści IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 23.03.05, 13:47
      www.opoka.org.pl/biblioteka/T/TH/THO/popieluszko_09.html
    • Gość: piecyk gazowy Jerzy Pilch, PD, też przeciw nienawiści! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 23.03.05, 22:06
      Jerzy Pilch w „Polityce”:

"Przez nas Koniu [Roman Giertych] wszedł w politykę, przez nas zaczął marzyć o
      władzy, myśmy - robiąc mu częściej niż się należało "wydrę"w toalecie męskiej -
      myśmy mu bakcyla władzy zaszczepili. (Oczywiście nie tak jak Rokicie, który też
      z nami do klasy chodził i któremu za to, że był przemądrzałym, małym rudym
      kujonem w okularkach, robiliśmy "wydrę" codziennie i na każdej pauzie, nie
      wspominając już o Kaczorkach, którym robiliśmy rzeczy do dziś nie do
      opowiedzenia)".

Pilch znajduje się na liście osób, które popierają nową jakość, umiar,
      rozsądek, tolerancję itd.:
      serwisy.gazeta.pl/kraj/1,63871,2574888.html
      • Gość: Tkac Jest ktoś za nienawiścią? IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 22:08
        • kamilar Re: Jest ktoś za nienawiścią? 23.03.05, 22:10
          Zależy do kogo ;)
        • kamilar Re: Jest ktoś za nienawiścią? 23.03.05, 22:11
          Nienawidzę, niekompetencji polskich polityków, zakłamania elit, dziur na
          drogach, kiboli, cyklistów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka