Gość: AdamG IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.06.02, 22:59 W przyrodzie powinna byc rownowaga (taki Ying i Yang), wiec pytam: co uwielbiacie? Pierwsze typy: - forum bialystok na gazeta.pl - VI LO im. Krola Zygmunta Augusta :) AdamG Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ag Re: Co uwielbiacie? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 17.06.02, 23:14 stan zakochania chodzenie do kina dobre książki Evę Cassidy fotografowanie piękne smsy kawę z mlekiem lody bakaliowe ciszę Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Co uwielbiacie? 18.06.02, 08:23 zapach poziomek, wczesna wiosne, narcyzy, dolce far niente, pewna Osobe i jeszcze duzo innych rzeczy! Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Co uwielbiacie? 18.06.02, 08:34 Uwielbiam dalekie podróże których nie odbyłem ciekawych ludzi których nie poznałem fascynujące kobiety których nie kochałem ekscytujące uczucia których nie dane mi było przeżyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Co uwielbiacie? IP: *.BIAWAR.COM.PL 18.06.02, 09:15 duzo duzo roznych rzeczy...zapachy, slowa, gesty, cialo, łąki, pomarancze, jazde bez trzymanki tego nawet zazdrosza nam aniolowie u Wima Wendersa w Niebo nad Berlinem, to najpiekniejszy film o ulubionych rzeczach, a piosenka? Prosze bardzo!Najlepiej w wykonaniu Al Jarreau i Kathlyn Battle Raindrops on roses and whiskers on kittens Bright copper kettles and warm woolen mittens Brown paper packages tied up with string These are a few of my favourite things Cream coloured ponies and crisp apple strudel Doorbells and sleigh bells and schnitzel with noodles Wild geese that fly with the moon on their wings These are a few of my favourite things Girls in white dresses with blue satin sashes Snowflakes that stay on my nose and eyelashes Silver white winters which melt into spring These are a few of my favourite things When the dog bites when the bee stings When I'm feeling sad I simply remember my favourite things And then I don't feel so bad... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Co uwielbiacie? IP: *.BIAWAR.COM.PL 18.06.02, 09:34 ;))))))))))))) To zaznacz slowa ktorych ty nie ponial to przetlumacze Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Co uwielbiacie? 18.06.02, 09:39 Gość portalu: chatka napisał(a): > ;))))))))))))) > To zaznacz slowa ktorych ty nie ponial to przetlumacze To zaczyna się od: "Al Jarreau i Kathlyn ...", a kończy na "...I don't feel so bad..." Resztę w miarę kumam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Co uwielbiacie? IP: *.BIAWAR.COM.PL 18.06.02, 09:44 Da sie zrobic! Zapomnialm tez dodac ze uwiebim tlumaczyc!wole to niz nowe inwestycje, ktore czekaja wcisniete miedzy Dokument1- Microsfot... i Gazeta.pl. w dole ekranu.Niestety najpierw obowiazek potem przyjemnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus A LO Zygmunta Augusta jest VI czy IV? IP: *.zigzag.pl 21.06.02, 22:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akir Re: Co uwielbiacie? IP: 212.160.130.* 18.06.02, 09:25 Zmiany (najchętniej na lepsze) Święty spokój Wiem że to sprzeczności, ale teki mój los No i oczywiście Dobre Jedzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Co uwielbiacie? IP: *.BIAWAR.COM.PL 18.06.02, 09:29 Gość portalu: Akir napisał(a): > Zmiany (najchętniej na lepsze) > Święty spokój > Wiem że to sprzeczności, ale teki mój los > > No i oczywiście > Dobre Jedzenie Oczywiscie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Co uwielbiacie? IP: *.tkb.pl / *.sav.tkb.net.pl 18.06.02, 10:09 jazz, mozarta, góry, brokuły i oliwki, dobre wino i jeszcze opowieści chatki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Co uwielbiacie? IP: *.BIAWAR.COM.PL 18.06.02, 10:55 A opowiesci w chatce w Puszczy Knysznskiej, pozna jesienia pod kocem przy kominku, z herbatka z imbirem, cynamonem i gozdzikami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludzik Re: Co uwielbiacie? IP: 217.97.164.* 18.06.02, 10:11 wakacje, drżenie serca, zupę pomidorową, misie żelkowe, mundialowy zwarót głowy, włoskie jedzonko, włoski język, stare komedie, stare książki chmielewskiej, stan między jawą a snem, ciepłą wodę w gorącym morzu i wiele wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Co uwielbiacie? 18.06.02, 10:58 poczucie że coś wiem kiedy ktoś dzięki mnie czuje się szczęśliwy kiedy potrafię komuś pomóc rower i las Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Co uwielbiacie? 18.06.02, 11:55 nie moge dzisiaj myslec jest za duzy upal w takiej chwili uwielbiam tylko wielgachna porcje zimnych lodow, zimnego shweepsa i prosze o chlodniejsze noce rany, jak goraco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Co uwielbiacie? IP: 212.33.74.* 18.06.02, 12:14 wreszcie goraco:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Co uwielbiacie? 18.06.02, 12:35 herbatę gotowaną w górach, na ognisku, czajnik z otwartą przykrywką, żeby więcej dymu z bukowego drewna wchłonęła woda ze strumienia, wypitą w absolutnej ciszy, w której tylko własne myśli słychać... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Co uwielbiacie? 18.06.02, 13:34 I jeszcze szum strumienia przy zasypianiu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: Co uwielbiacie? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 13:39 Ja uwielbiam urlop spędzać w okolicach Białego. Bede już za dwa tygodnie w Sobolewie Całusy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Co uwielbiacie? IP: *.athome.tue.nl 18.06.02, 13:40 to ja jeszcze spiew ptakow o czwartej nad ranem Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Co uwielbiacie? 18.06.02, 14:16 Czytam i czytam te wasze sentymentalne wynurzenia i nie moge sie nadziwic: taki brak szczerosci. Skoro tak, to ktos musi to w koncu to powiedziec: Prawidlowa odpowiedz brzmi: 1. sex, 2. sex, 3. sex 4. inne rzeczy ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: Co uwielbiacie? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 14:23 oooooołłłłłłłł jjjjjeeesssss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Co uwielbiacie? IP: *.athome.tue.nl 18.06.02, 15:28 a, rzeczywiscie Ormond, prawda;) ormond napisał(a): > Czytam i czytam te wasze sentymentalne wynurzenia i nie moge sie nadziwic: taki > > brak szczerosci. Skoro tak, to ktos musi to w koncu to powiedziec: Prawidlowa > odpowiedz brzmi: > 1. sex, > 2. sex, > 3. sex > 4. inne rzeczy ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lebster Re: Co uwielbiacie? IP: *.duna.pl / 192.168.3.* 18.06.02, 15:24 cisze, inteligentnych ludzi, przyrode ozwiona i nieozywiona, III LO, socjologie, moja dziewczyne, mojego przyjaciela, ciekawe rozmowy, forum bialystok, jazde samochodem, jak mi cos wychodzi, poczucie spelnienia, trojke (ale stara bardziej), narazie tyle.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Co uwielbiacie? IP: *.BIAWAR.COM.PL 18.06.02, 15:28 jagody w buzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Co uwielbiacie? IP: *.sav.tkb.net.pl 18.06.02, 15:40 jagody z Jagodą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Co uwielbiacie? IP: *.athome.tue.nl 18.06.02, 15:43 maliny w malinowym chrusniaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Co uwielbiacie? IP: *.sav.tkb.net.pl 18.06.02, 15:43 ormond są tam u was jagody? Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Co uwielbiacie? 18.06.02, 15:45 ...jagody sa (na plantacjach), ale Jagody niema :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Co uwielbiacie? IP: *.sav.tkb.net.pl 18.06.02, 15:47 możej jakiś import by poratował... Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Co uwielbiacie? 18.06.02, 15:49 Oj poratowalby, poratowal... Jest tam jaks chetna Jagodka (tylko zonie nic nie mowcie) ;)) > możej jakiś import by poratował... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Co uwielbiacie? IP: *.sav.tkb.net.pl 18.06.02, 15:50 tylko podobno poczta to by szło z dwa tygodnie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Co uwielbiacie? IP: *.BIAWAR.COM.PL 18.06.02, 15:49 oj pewnie teraz to juz caly Jagodnik?:( Mam racje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Co uwielbiacie? IP: *.sav.tkb.net.pl 18.06.02, 15:51 działalnośc można rozszerzyć:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Co uwielbiacie? IP: *.athome.tue.nl 18.06.02, 15:53 masowy exodus jagod na ucieche ludzkosci... (annabl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Co uwielbiacie? IP: *.sav.tkb.net.pl 18.06.02, 15:57 trzeba jednak coś sobie zostawić, choć hasło "wejdżmy do UE z naszymi jagodami" wydaje się być atrakcyjne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Co uwielbiacie? IP: *.17.79.204.lifespan.org 18.06.02, 17:27 Ormond uprzedzil mnie na temat tego co uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Co uwielbiacie? IP: *.on.planeta / 1.0.0.* 19.06.02, 11:14 „A opowiesci w chatce w Puszczy Knysznskiej, pozna jesienia pod kocem przy kominku,...” ...zapachy, slowa, gesty, cialo, łąki, pomarancze, jazde bez trzymanki tego nawet zazdrosza nam aniolowie...” Ormond a to nie seks? tylko moze bardziej subtelnie lub jak wolisz sentymentalnie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Co uwielbiacie? 19.06.02, 11:17 Chatka - czy ty jestes Chatka (maly domek) czy Chatka (od angielskiego to chat)? > „A opowiesci w chatce w Puszczy Knysznskiej, pozna jesienia pod kocem pr > zy > kominku,...” > ...zapachy, slowa, gesty, cialo, łąki, pomarancze, > jazde bez trzymanki tego nawet zazdrosza nam aniolowie...” > > Ormond a to nie seks? tylko moze bardziej subtelnie lub jak wolisz > sentymentalnie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Co uwielbiacie? IP: *.on.planeta / 1.0.0.* 19.06.02, 11:21 Juz wyjasnialal w watku nik, a czemu pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Co uwielbiacie? IP: *.on.planeta / 1.0.0.* 19.06.02, 11:17 Jeszcz dodam smoooooth jazz. Ormond Jon Scraig nadaje na www.jazzfm.co.uk. Alez muzyka!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Co uwielbiacie? 19.06.02, 11:23 > Jeszcz dodam smoooooth jazz. Ormond Jon Scraig nadaje na www.jazzfm.co.uk. Alez > > muzyka!!!!! Niestety wlasnie wychodze. No ale jak z Twoim nikiem: domek czy pogawedka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Co uwielbiacie? IP: *.on.planeta / 1.0.0.* 19.06.02, 11:28 Dwa razy w zyciu czatowalam raz na hotmailu i raz na Gazecie.pl, z "chat" zrobilam chatke, chatka juz bylo, odrzucialo, wyszla wiec malachatka, od tego czasu troche uroslam wiec dzis jest znowu chatka i al eciagle blizej mi do malego domku niz chatownika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Co uwielbiacie? IP: *.on.planeta / 1.0.0.* 19.06.02, 11:34 i ja znikam, moj czas sie skonczyl. Papatki od Chatki :) do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Co uwielbiacie? 19.06.02, 12:59 Dziki galop po łące, pośród kwiatów i gór, gdy wiatr rozwiewa końską grzywę, gdy już wiesz, że teraz stanowisz z nim jedność, gdy naprawdę mu ufasz, gdy czujesz się naprawdę wolny, tylko ty i najwspanialsze zwierzę na świecie, a zarazem twój najlepszy przyjaciel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: Co uwielbiacie? IP: *.man.bialystok.pl 20.06.02, 00:00 whisky,piękne kobiety, święty spokój.. niekoniecznie w tej kolejności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acro Natalie Portman IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 00:12 Specjalnie dla niej odkochałem się z Wynony Rider. Coż, oczy pudla przegrały z młodzieńczym usmiechem... A propos - nikt nie ma do niej numeru komórki? Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Edytę Górniak 20.06.02, 16:29 Gość portalu: Acro napisał(a): > Specjalnie dla niej odkochałem się z Wynony Rider. Coż, oczy pudla przegrały z > młodzieńczym usmiechem... > A propos - nikt nie ma do niej numeru komórki? Polki zawsze były i będą najpiękniejsze na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acro Re: Edytę Górniak IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 16:55 Ależ one na pewno mają polskie korzenie! A przynajmniej korzonki! Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Edytę Górniak 20.06.02, 17:59 Gość portalu: Acro napisał(a): > Ależ one na pewno mają polskie korzenie! A przynajmniej korzonki! Tak, korzonki, a nawet żylaki i hemoroidy;) Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Edytę Górniak 20.06.02, 20:00 Jako, że tytuł wątku brzmi: "co uwielbiacie?" muszę zaprotestować przeciwko przedmiotowemu traktowaniu kobiet - chyba że posiadacie wersje gumowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acro Re: Edytę Górniak IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 22:47 Ależ ja je uwielbiam w sposób absolutnie podmiotowy! Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Edytę Górniak 21.06.02, 09:56 sluggard napisał(a): > Jako, że tytuł wątku brzmi: "co uwielbiacie?" muszę zaprotestować przeciwko > przedmiotowemu traktowaniu kobiet - chyba że posiadacie wersje gumowe. My nie lekarze, nie traktujemy ludzi przedmiotowo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Edytę Górniak 21.06.02, 10:05 Sluggard Oni o aktorkach pisza nie o kobietach:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Edytę Górniak 21.06.02, 15:54 > Sluggard Oni o aktorkach pisza nie o kobietach:))) Moim zdaniem aktorki są jednymi z najbardziej kobiecych kobiet:) Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Edytę Górniak 21.06.02, 15:54 SLUGGARD NAPISAŁ: > muszę zaprotestować przeciwko przedmiotowemu traktowaniu kobiet Wolf napisał: > My nie lekarze, nie traktujemy ludzi przedmiotowo!!! Czy z mojego stwierdzenia nie wynika, że nie toleruję przedmiotowego traktowania ludzi?! Więc nie rozumiem Twojego postu. Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Edytę Górniak 21.06.02, 17:49 sluggard napisał(a): > SLUGGARD NAPISAŁ: > > muszę zaprotestować przeciwko przedmiotowemu traktowaniu kobiet > > Wolf napisał: > > My nie lekarze, nie traktujemy ludzi przedmiotowo!!! > > Czy z mojego stwierdzenia nie wynika, że nie toleruję przedmiotowego > traktowania ludzi?! Więc nie rozumiem Twojego postu. Sluggard, jeszcze nie jesteś lekarzem!!! Zdąży ci się jeszcze wszystko odmienić:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Jak mąż przynosi mi rano kawę do łóżka, IP: *.zigzag.pl 21.06.02, 22:29 nigdzie się nie spieszy, uśmiecha się i jest sobota. Zdarzyło się kilka razy. Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Jak mąż przynosi mi rano kawę do łóżka, 24.06.02, 11:33 >Zdarzyło się kilka razy. Tylko....? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kiedy on mnie uspokaja IP: *.athome.tue.nl 24.06.02, 11:31 i mowi: "spokojnie, cichutko..." Odpowiedz Link Zgłoś