Gość: jazzlady IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 21.04.05, 21:40 przepraszam, gdzie jest skrzyzowanie hetmanskiej i zielonogórskiej?? wydaje mi się że takie nie istnieje.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: Miliony na drogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 21:54 budują przedłużenie hetmańskiej do zielonogórskiej:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mocniak Re: Miliony na drogi IP: *.stnet.pl 22.04.05, 14:51 Będą :) Oto Mapka: www.masa.miasto.bialystok.pl/img/zielone.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Miliony na drogi IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 22.04.05, 07:23 Sporo pieniędzy wydaliśmy na wymianę asfaltu na Koszykowej. raczej na Kozłowej koszykowa jest ulicą pokrytą brukiem więc jak można ją łatać asfaltem czyżby pan Tyszkiewicz nie wiedział jakie ulice naprawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eJanek Re: Miliony na drogi IP: *.static.qsc.de 22.04.05, 08:35 Ile trzeba bylo czekac... Odpowiedz Link Zgłoś
pilzbery Re: Miliony na drogi 22.04.05, 08:44 a ciekawe co z kopernika???! zamknęli jeden pas i już po kłopocie? najnowszy sposób na dziury: zamknąć ulicę. Odpowiedz Link Zgłoś
plm73 Re: Miliony na oświetlenie 22.04.05, 09:19 szkoda że o tym nie wspomnieli. Ambitni urzednicy magistratu wpadli na pomysł - "celem oszczedności" za 4 mln zamontować urządzenia do obniżania napięcia w starym oświetleniu drogowym. Z tego co mi wiadomo inne gminy wymieniają je stosując lampy energooszczędne. Porównywalne koszty i oszczedności, nie mówiąc już o estetyce i zwykłej gospodarności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komunik Re: Miliony na oświetlenie IP: *.tinet.pl 22.04.05, 13:11 ja juz od dluzszego czasu obserwuje opisany przez Ciebie problem. Przeciez lampy swiecace swiatlem zoltym swieca duzo jasniej niz biale. Sprawdzic jest latwo - wystarczy stanac w polowie drogi pomiedzy takim roznymi latarniami i oswietlac nas i jeszcze kawalek przestrzeni ze wszystkich stron bedzie swiatlo zolte a nie biale. Jesli wiesz cos wiecej na temat lamp - szczegolnie kosztow zakopw i ich pozniejszej eksploatacji to wpisuj tutaj - moze zaintersuje sie tym ktos z dziennikarzy. Chcociaz ostatnio watpie, czy potrafia pisac sensownie o czyms innym jak krowach i nowalijkach.... Odpowiedz Link Zgłoś