Dodaj do ulubionych

Kościół ma bonifikatę

IP: *.csk.pl 29.04.05, 11:11
A ja myślałem, że żyję w państwie świeckim... Chyba jednak myliłem się. Ale
też liczę na 75% zniżki na zakup działek od miasta. Bo też mam potrzebę, żeby
wybudować coś "tanim kosztem". Jak myślicie, pan Tur udzieli mi jej??? Nie
wiem kto miał tak wiele oleju w głowie, żeby głosować na tego
przeinteligentnego pana - poza, oczywiście, moherowymi berecikami :>
Obserwuj wątek
    • nekroskop88 Re: Kościół ma bonifikatę 29.04.05, 13:29
      to moze lepiej za darmo oddac.... ;/
      • Gość: Poganin Re: Kościół ma bonifikatę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 14:31
        To normalne jak w wyborach wybiera się każdego ciołka który pokaże się w
        kościele albo ma bozie w klapie to co się dziwić. Trzeba było wybrać kogoś z
        antyklerykałów. Już dawno było wiadomo, że czarna mafia wspiera każdego kto
        realizuje ich plany. Dla maluczkich pieprzy się o religii i aniołkach a na boku
        robi się niezła kasę. A przecież to taka zama firma jak wiele w tym kraju z tą
        różnicą, że oni nie płacą podatków tylko my ich utrzymujemy.
    • Gość: pil Re: Kościół ma bonifikatę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 15:26
      do rozdawania kościołowi terenów tur jest pierwszy. szkoda że do niczego innego się ni nadaje.
    • fiat_lux Re: Kościół ma bonifikatę 29.04.05, 16:17
      zaraz uslyszysz ze jak nie dajesz na tace to sie powinienes nie odzywac
      • Gość: Z.P. Re: Kościół ma bonifikatę IP: *.elpos.net / *.elpos.net 29.04.05, 20:46
        Fiacie-lux, jak nie dajesz na tacę, to się nie odzywaj.
        • zenon_smiglo Re: Kościół ma bonifikatę 30.04.05, 05:04
          A ja znowu szczodrze dam na tace. Po co? Zeby was, bolszewiki troche wkur.ic.
          • Gość: ccc Re: Kościół ma bonifikatę wyliczenia IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 30.04.05, 10:54
            - Ważne, że na tym kupnie nic nie tracimy - po prostu zamieniamy się działkami -
            oni od nas kupili z opustem za 286 tysięcy i my od nich kupujemy za tę samą
            cenę, choć bez opustu - odwraca temat Jerzy Wenclik
            tylko że oni dostali działke budowlaną a miasto kawałek trawnika (w przyszłości
            chodnika)

czyli za 286000 zł kupili o,1ha czyli 1000m2 = 286zł m2 chodnika czyli 95 USD
            takiej ceny to nawet developer pod budowę bloku nie zapłaci a co dopiero za
            chodnik
            i jeszcze kościołowi remontują mur i robią schody przy kinie TON
          • Gość: Ian Re: Kościół ma bonifikatę IP: 80.55.171.* 02.05.05, 19:31
            Widzisz Zenon, żeby oni w tym magistracie dobrze gospodarowali miastem, to nikt
            by nie powiedził złego słowa na takie darowizny na kościół. W końcu to nasz
            Kościół. Ale widzisz oni są bliźsi ideałom bolszewika niż sobie wyobrażasz!
            Brać od tych co pracują i dawać komu się chce! A to już rzeczywiście bolszewia
            przykryta hipokryzją dewocją!

Precz z łapami od Bojar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: exxpert2 Taak, raczej pierwszy raz zapłacił więcej niż 1zł IP: *.csk.pl 03.05.05, 11:53
      nie ma Wojtyłły nie ma placów za 1zł...
      dobry początek!

Heil Papa!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka