Dodaj do ulubionych

zabawy dzieci

IP: 212.244.106.* 02.07.02, 10:52
córka włożyła nogę w koło jadącego roweru. wypadek. gips. zakaz chodzenia.
siedzi bidulka w domu. znacie jakieś fajne zabawy?
Obserwuj wątek
    • ralston Re: zabawy dzieci 02.07.02, 10:59
      Mój był chory przez kilka ostatnich dni - dużo w tym czasie rysował- i idzie mu
      coraz lepiej. Lubi też jak mu się czyta książki :)
      • pandapanda11 Re: zabawy dzieci 06.05.15, 17:14
        olx.pl/oferta/animator-imprez-dla-dzieci-CID619-IDa2k7D.html
        • wwredny Re: zabawy dzieci 06.05.15, 19:32
          i oto pandapanda11 zdobyl tytul "szpadla roku" za wykopanie watku sprzed 13 lat.
    • poziomk Re: zabawy dzieci 02.07.02, 11:00
      W zeszlym roku na Camping`u kolo Budapesztu szedlem sie golic. W
      lazience lekki poslizg i...... rozwalona glowa, tak ze normalnie rana byla
      taka , ze musieli szyc . Oczywiscie wegierski jast takim jezykiem , ze trzeba
      bylo na migi sie porozumiewac. Fajna zabawa byla
      • marat_ Re: zabawy dzieci 02.07.02, 11:07
        poziomk napisał(a):

> W zeszlym roku na Camping`u kolo Budapesztu szedlem sie golic. W
        > lazience lekki poslizg i...... rozwalona glowa, tak ze normalnie rana byla
        > taka , ze musieli szyc . Oczywiscie wegierski jast takim jezykiem , ze trzeba
        > bylo na migi sie porozumiewac. Fajna zabawa byla

A ta fajna zabawa to był to jak rozwaliłeś głowę, czy jak cię zszywali? :)))

• poziomk Re: zabawy dzieci 02.07.02, 11:17
          Jedno i 2-gie.
          Na poczatku nic nie czulem ze rozwalilem. Wstalem ..... i do lusterka, no i
          w momencie zobaczenia tej rany (szer. 3 cm) . zaczela sie 1 zabawa
          A zabawa 2 zaczela sie wtedy jak trzeba bylo szukac kogos by pomogl
          dostac sie do jakiegosz szpitala.
          Fajnie bylo jak trzeba bylo sie dogadac. Wegrzy nie znaja j. obcych. Tak
          jak w PL uczylismy sie j. rosyjskiego, tak oni bulgarski . Troche na
          rysunkach i na migi, ale skonczylo sie ok
          • ralston Re: zabawy dzieci 02.07.02, 11:36
            A co im rysowałeś - jak wygląda Twój ulubiony ścieg?
            • poziomk Re: zabawy dzieci 02.07.02, 11:38
              Nie rob jaj . teraz mozna sie posmiac ale przedtem....
              • Gość: chatka Re: zabawy dzieci IP: *.BIAWAR.COM.PL 02.07.02, 11:53
                Ja kiedys uwielbialam bawic sie w teatrzyk, zaciagac zaslony, robic atmosfere,
                krzesla znosci wszystkie, kocami zakrywac, w ogole dom wywracac do gory nogami !
                Ale ale czy to nie twoja corcia na teatrze tanca, w dni Balegostoku, krzyczala
                tak ze sie ludzie obracali, "Nudzi mi sie, tato! Nuuuudaaaaaaa! Ten pomysl
                wiec odpada :(((((
                To moze rummicub (nie wiem czy to sie tak pisze, cos jak scrabble, tylko z
                cyferkami) hit w moim towarzystwie!
                • anka1 Re: zabawy dzieci 02.07.02, 11:56
                  moja bratanica uwielbia krwawe gry komputerowe :))))
                • poziomk Re: zabawy dzieci 02.07.02, 12:11
                  Pamietam kiedys w przedszkolu (daaaaaawno to bylo) bralem wozek dla
                  lalek i jezdzilem
                  • Gość: chatka Re: zabawy dzieci IP: *.BIAWAR.COM.PL 02.07.02, 12:22
                    Z wozkiem czy w wozku? Bo mysmy robiac juz powazny teatr na podworku wozilismy
                    jakas Krolewne w takim wielkim dzieciecym wozku, znalezionym pod schodami!
                    • poziomk Re: zabawy dzieci 02.07.02, 12:26
                      Do wozka lalek bym sie nie zmiescil, podobno lalki wyrzucalem i sam
                      wozek ciagalem
                      • Gość: chatka Re: zabawy dzieci IP: *.BIAWAR.COM.PL 02.07.02, 12:29
                        chcialm powiedziec ze bedziesz dobrym ojcem, z wozkiem bedziesz wychodzil na
                        spacer, no wlasnie... z wozkiem, a co zrobisz z dziecina???!!!!;))))
                        • marat_ Re: zabawy dzieci 02.07.02, 12:35
                          No proszę, jest i Chatka!! :)))
                          Gdzie ta moja robota? O, jest. No i sruuuuu!!! w kąt!!

No, to rozumiem. Chatka - buziaki!
                          • Gość: chatka Re: zabawy dzieci IP: *.BIAWAR.COM.PL 02.07.02, 12:45
                            Witam, a ty jak zabawilbys dzieci?
                            • marat_ Re: zabawy dzieci 02.07.02, 12:51
                              Skomplikowana sprawa. Doświadczenia brak. Chyba bym zrobił tak jak mój wujek ze
                              mna i z moją siostrą jak byliśmy kaczanami.
                              Naleliśmy w pieluchy jak to kaczany. Wujaszek się nie bawił w jakieś tam
                              przewijanie. Powiedział tylko: o tam, d..pami do kaloryfera i stać aż
                              wyschniecie!
                              • Gość: chatka Re: zabawy rodzicow IP: *.BIAWAR.COM.PL 02.07.02, 13:01
                                marat_ napisał(a):

> Skomplikowana sprawa. Doświadczenia brak. Chyba bym zrobił tak jak mój wujek ze
                                >
                                > mna i z moją siostrą jak byliśmy kaczanami.
                                > Naleliśmy w pieluchy jak to kaczany. Wujaszek się nie bawił w jakieś tam
                                > przewijanie. Powiedział tylko: o tam, d..pami do kaloryfera i stać aż
                                > wyschniecie!
                                Moi rodzice bawili sie z nami calkiem podobnie tylko ze ja z siostra musialysmy
                                stac na kolanach pod drzwiami wejsciowymi z rekami do gory!!! Teraz na
                                wspomnienie tego placze ze smiechu, wtedy bynajmniej plakalysmy nie ze smiechu...
                                Do tej pory nie wiem o co w tej grze chodzilo. Wiecej na szczescie juz w to nie
                                gralismy.

• poziomk Re: zabawy dzieci 02.07.02, 12:50
                          oczywiscie dziecka nie wyrzuce, ale najpierw trzeba je miec
                          • Gość: koro Re: zabawy dzieci IP: 212.244.106.* 04.07.02, 09:29
                            dzięki za wszystkie pomysły. za książkami moja córa nie przepada, ale pomysł z
                            teatrzykiem jest niezły. Wystawimy jakąś krwawą gre komputerową we
                            własnoręcznie narysowanych dekoracjach, zapraszam na premierę, bo potem
                            planujemy tournee po węgierskich fryzjerach.
    • gobo2 Re: zabawy dzieci 25.05.15, 18:23
      bialystok.gazeta.pl/bialystok/1,35241,17825779,Bialostoccy_radni_chca__wyjezdzac___Zdaniem_prezydenta.html
      Gość portalu: koro napisał:

znacie jakieś fajne zabawy?
    • gobo2 zabawy dzieci w wasilkowie 27.05.15, 20:33
      Nagranie z dyskoteki szkolnej w podlaskim Wasilkowie jest teraz jednym z najpopularniejszych filmów w polskim internecie. Przedstawia grupę 10-13-letnich dzieci, które śpiewają chórem piosenkę o "piź... nad głową" w klubie go-go. - Zanim się zorientowaliśmy, dzieci zdążyły odśpiewać to niecenzuralne zdanie - komentuje dyrekcja szkoły. Dzień po dyskotece zawiadomiła policję.

Cały tekst: wyborcza.pl/1,75478,17990480,Cala_szkola_odspiewala_wulgarna_piosenke_rapera_Popka_.html#ixzz3bMhaelqf

Gość portalu: koro napisał:
      znacie jakieś fajne zabawy?
      • gobo2 Re: zabawy dzieci w wasilkowie 27.05.15, 20:44
        www.youtube.com/watch?v=d9PTWolqpCo

gobo2 napisał(a):
        >
        > Gość portalu: koro napisał:
        > znacie jakieś fajne zabawy?
    • lenari Re: zabawy dzieci 27.05.15, 23:15
      Ostatnio moja koleżanka zaproponowała genialną grę którą pokazali jej na konferencji dla nauczycieli na której były warsztaty z Bambino. Tworzenie z dzieckiem od podstaw gry planszowej samemu i potem można w nią grać. Taka wymarzona gra pobudza wyobraźnie bardzo i jest czasozabijaczem :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka