Gość: koro IP: 212.244.106.* 02.07.02, 10:52 córka włożyła nogę w koło jadącego roweru. wypadek. gips. zakaz chodzenia. siedzi bidulka w domu. znacie jakieś fajne zabawy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: zabawy dzieci 02.07.02, 10:59 Mój był chory przez kilka ostatnich dni - dużo w tym czasie rysował- i idzie mu coraz lepiej. Lubi też jak mu się czyta książki :) Odpowiedz Link Zgłoś
pandapanda11 Re: zabawy dzieci 06.05.15, 17:14 olx.pl/oferta/animator-imprez-dla-dzieci-CID619-IDa2k7D.html Odpowiedz Link Zgłoś
wwredny Re: zabawy dzieci 06.05.15, 19:32 i oto pandapanda11 zdobyl tytul "szpadla roku" za wykopanie watku sprzed 13 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: zabawy dzieci 02.07.02, 11:00 W zeszlym roku na Camping`u kolo Budapesztu szedlem sie golic. W lazience lekki poslizg i...... rozwalona glowa, tak ze normalnie rana byla taka , ze musieli szyc . Oczywiscie wegierski jast takim jezykiem , ze trzeba bylo na migi sie porozumiewac. Fajna zabawa byla Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: zabawy dzieci 02.07.02, 11:07 poziomk napisał(a): > W zeszlym roku na Camping`u kolo Budapesztu szedlem sie golic. W > lazience lekki poslizg i...... rozwalona glowa, tak ze normalnie rana byla > taka , ze musieli szyc . Oczywiscie wegierski jast takim jezykiem , ze trzeba > bylo na migi sie porozumiewac. Fajna zabawa byla A ta fajna zabawa to był to jak rozwaliłeś głowę, czy jak cię zszywali? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: zabawy dzieci 02.07.02, 11:17 Jedno i 2-gie. Na poczatku nic nie czulem ze rozwalilem. Wstalem ..... i do lusterka, no i w momencie zobaczenia tej rany (szer. 3 cm) . zaczela sie 1 zabawa A zabawa 2 zaczela sie wtedy jak trzeba bylo szukac kogos by pomogl dostac sie do jakiegosz szpitala. Fajnie bylo jak trzeba bylo sie dogadac. Wegrzy nie znaja j. obcych. Tak jak w PL uczylismy sie j. rosyjskiego, tak oni bulgarski . Troche na rysunkach i na migi, ale skonczylo sie ok Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: zabawy dzieci 02.07.02, 11:36 A co im rysowałeś - jak wygląda Twój ulubiony ścieg? Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: zabawy dzieci 02.07.02, 11:38 Nie rob jaj . teraz mozna sie posmiac ale przedtem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: zabawy dzieci IP: *.BIAWAR.COM.PL 02.07.02, 11:53 Ja kiedys uwielbialam bawic sie w teatrzyk, zaciagac zaslony, robic atmosfere, krzesla znosci wszystkie, kocami zakrywac, w ogole dom wywracac do gory nogami ! Ale ale czy to nie twoja corcia na teatrze tanca, w dni Balegostoku, krzyczala tak ze sie ludzie obracali, "Nudzi mi sie, tato! Nuuuudaaaaaaa! Ten pomysl wiec odpada :((((( To moze rummicub (nie wiem czy to sie tak pisze, cos jak scrabble, tylko z cyferkami) hit w moim towarzystwie! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: zabawy dzieci 02.07.02, 11:56 moja bratanica uwielbia krwawe gry komputerowe :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: zabawy dzieci 02.07.02, 12:11 Pamietam kiedys w przedszkolu (daaaaaawno to bylo) bralem wozek dla lalek i jezdzilem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: zabawy dzieci IP: *.BIAWAR.COM.PL 02.07.02, 12:22 Z wozkiem czy w wozku? Bo mysmy robiac juz powazny teatr na podworku wozilismy jakas Krolewne w takim wielkim dzieciecym wozku, znalezionym pod schodami! Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: zabawy dzieci 02.07.02, 12:26 Do wozka lalek bym sie nie zmiescil, podobno lalki wyrzucalem i sam wozek ciagalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: zabawy dzieci IP: *.BIAWAR.COM.PL 02.07.02, 12:29 chcialm powiedziec ze bedziesz dobrym ojcem, z wozkiem bedziesz wychodzil na spacer, no wlasnie... z wozkiem, a co zrobisz z dziecina???!!!!;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: zabawy dzieci 02.07.02, 12:35 No proszę, jest i Chatka!! :))) Gdzie ta moja robota? O, jest. No i sruuuuu!!! w kąt!! No, to rozumiem. Chatka - buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: zabawy dzieci IP: *.BIAWAR.COM.PL 02.07.02, 12:45 Witam, a ty jak zabawilbys dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: zabawy dzieci 02.07.02, 12:51 Skomplikowana sprawa. Doświadczenia brak. Chyba bym zrobił tak jak mój wujek ze mna i z moją siostrą jak byliśmy kaczanami. Naleliśmy w pieluchy jak to kaczany. Wujaszek się nie bawił w jakieś tam przewijanie. Powiedział tylko: o tam, d..pami do kaloryfera i stać aż wyschniecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: zabawy rodzicow IP: *.BIAWAR.COM.PL 02.07.02, 13:01 marat_ napisał(a): > Skomplikowana sprawa. Doświadczenia brak. Chyba bym zrobił tak jak mój wujek ze > > mna i z moją siostrą jak byliśmy kaczanami. > Naleliśmy w pieluchy jak to kaczany. Wujaszek się nie bawił w jakieś tam > przewijanie. Powiedział tylko: o tam, d..pami do kaloryfera i stać aż > wyschniecie! Moi rodzice bawili sie z nami calkiem podobnie tylko ze ja z siostra musialysmy stac na kolanach pod drzwiami wejsciowymi z rekami do gory!!! Teraz na wspomnienie tego placze ze smiechu, wtedy bynajmniej plakalysmy nie ze smiechu... Do tej pory nie wiem o co w tej grze chodzilo. Wiecej na szczescie juz w to nie gralismy. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: zabawy dzieci 02.07.02, 12:50 oczywiscie dziecka nie wyrzuce, ale najpierw trzeba je miec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: zabawy dzieci IP: 212.244.106.* 04.07.02, 09:29 dzięki za wszystkie pomysły. za książkami moja córa nie przepada, ale pomysł z teatrzykiem jest niezły. Wystawimy jakąś krwawą gre komputerową we własnoręcznie narysowanych dekoracjach, zapraszam na premierę, bo potem planujemy tournee po węgierskich fryzjerach. Odpowiedz Link Zgłoś
gobo2 Re: zabawy dzieci 25.05.15, 18:23 bialystok.gazeta.pl/bialystok/1,35241,17825779,Bialostoccy_radni_chca__wyjezdzac___Zdaniem_prezydenta.html Gość portalu: koro napisał: znacie jakieś fajne zabawy? Odpowiedz Link Zgłoś
gobo2 zabawy dzieci w wasilkowie 27.05.15, 20:33 Nagranie z dyskoteki szkolnej w podlaskim Wasilkowie jest teraz jednym z najpopularniejszych filmów w polskim internecie. Przedstawia grupę 10-13-letnich dzieci, które śpiewają chórem piosenkę o "piź... nad głową" w klubie go-go. - Zanim się zorientowaliśmy, dzieci zdążyły odśpiewać to niecenzuralne zdanie - komentuje dyrekcja szkoły. Dzień po dyskotece zawiadomiła policję. Cały tekst: wyborcza.pl/1,75478,17990480,Cala_szkola_odspiewala_wulgarna_piosenke_rapera_Popka_.html#ixzz3bMhaelqf Gość portalu: koro napisał: znacie jakieś fajne zabawy? Odpowiedz Link Zgłoś
gobo2 Re: zabawy dzieci w wasilkowie 27.05.15, 20:44 www.youtube.com/watch?v=d9PTWolqpCo gobo2 napisał(a): > > Gość portalu: koro napisał: > znacie jakieś fajne zabawy? Odpowiedz Link Zgłoś
lenari Re: zabawy dzieci 27.05.15, 23:15 Ostatnio moja koleżanka zaproponowała genialną grę którą pokazali jej na konferencji dla nauczycieli na której były warsztaty z Bambino. Tworzenie z dzieckiem od podstaw gry planszowej samemu i potem można w nią grać. Taka wymarzona gra pobudza wyobraźnie bardzo i jest czasozabijaczem :) Odpowiedz Link Zgłoś