rafal_arciszewski 16.05.05, 23:05 Witam Szukam dobrego zespolu na wesele. Moze ktos cos moze dobrego poradzic?? Gdzies ktos bawil sie ostatniu na weselu??? Czy moze ktos zna zespol NEW SUKCES??? Jak wyszla zabawa z nimi?? Pozdrawiam ARCIK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tess Re: zespol NEW SUKCES IP: 81.15.254.* 18.05.05, 18:04 O tym zespole będę więcej wiedziała za tydzień. Będzie grać na weselu, na które zostałam zaproszona. Dam znać. Wiem tylko, że na pewno nie gra disco polo, ale stare i nowe przeboje muzyki popularnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania 25 Re: zespol NEW SUKCES IP: 212.33.78.* 27.05.05, 14:58 Tak się składa że ten zespoł grał na moim weselu w 2004. hm... nie wiem podobało sie nam jak grali, śpiewali, ale tak w ogole to są z nich straszne sztywniaki. Oczepiny krótkie, nudne, z poszanowaniem pary mlodej- oni(młodzi) to są święte krowy. Goście bawili się tak sobie, niektórzy narzekali na długie przerwy, ale inne zespoly robią podobne lub dłuższe.Było też dość głośno co czasami przeszkadzało. Dodam że wesele było w Niagarze. Z ceną to jest tak że mowią ci że masz zniżkę a i tak płacisz 1700+ alkohol (na weselu nie piją). Efekty specjalne (światła i dymy) bardziej przeszkadzaly niż były potrzebne i fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
estellla Re: zespol NEW SUKCES 09.06.05, 13:55 DO ANI!!! Mogę prosić o opinoe Niagary???Podobało wam się,jak organizacja i wogole??? Odpowiedz Link Zgłoś
olfi11 Re: zespol NEW SUKCES 09.06.05, 13:05 no cóż, mam odczucia podobne do poprzedniczki, grają naprawdę super, potrafią wszystko o co ich poprosisz i pod tym względem nie będę się czepiała, bawili się i młodzi i starsi i byli zadowoleni. Tylko ten pan prowadzący...hmmm troche nadęty i kiepskie poczucie humoru ale to chyba zalezy od czlowieka, jednemu sie spodoba drugiemu nie. Nie chce zeby moja opinia byla krzywdzaca dla zespołu bo podsumowując caŁą imprezke to bawilismy sie do białego rana i to pewnie w dużej mierze ich zasluga, nam dymy i światla nie przeszkadzaly, zreszta wcale nie trzeba sie na nie decydowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fabi Re: zespol NEW SUKCES IP: 195.177.196.* 09.06.05, 20:26 bylem na weselu Ani w niagarze zespol jest dosc sztywny, prowadzacy kiepski daleko mu do prawdziwego wodzireja, kiepskie zabawy tj.oczepiny czy rozne konkursy. jesli chodzi o muzyke to graja calkiem calkiem, mozna bylo ich prosic o co sie chce, jednak pod koniec wesela byli lekko na rauszu. w skali 1-6: 4- Odpowiedz Link Zgłoś
niunia_ania Re: zespol NEW SUKCES 10.06.05, 12:47 Niunia ania = gość ania25. Niagara jest w porzo. Najbardziej jedzenie... pychota nawet na poprawinach smakowało. Jedno zastrzeżenie: owoce i ciasta na taką ilość jaką się kupiło to mało tego było na stołach. Organizacja super naprawdę nie ma co sie martwić. Jest szatnia(pani szatniarce tylko trochę nie zależy na pracy), ochrona, pomieszczenie na alkohol jeśli ktoś chce skorzystać też jest. Sale ładne, oświetlenie spoko. Bardziej mi pasuje niż Santana. Jestem ciekawa czy Fabi naprawdę bawił się na naszym weselu. Kim jesteś, podaj jakiś znak rozpoznawczy. New Sukces na weselu nie pije!!!!! Dajesz (najlepiej whisky) już po!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wpisal sie fabi Re: zespol NEW SUKCES IP: 195.177.196.* 10.06.05, 15:54 pamietam popisy wokalne pana Jana, a na poczatku wesela "Time to say goodbye" czy chodzi nam o to samo wesele? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia_ania Re: zespol NEW SUKCES IP: 212.33.78.* 14.06.05, 11:43 Fabi, time to say goodbye to chyba u nich standard na rozpoczęcie zabawy ale się zgadza. Co do Jana... hm wielu ich na świecie. Mam pewne podejrzenia ale może stukniesz mi coś więcej o sobie na gg nr 1329323. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina i W Re: zespol NEW SUKCES IP: *.stnet.pl 27.07.05, 22:30 Byłam z chłopakiem na weselu w camelocie bardzo mi się podobało z niedowierzaniem słuchałam ich utworów głosy mają super oczepiny bardzo kulturalne ale mi się to podobało wydaje mi sie ze graja oni dla wybranego towarzystwa (zyższa szkoła jazdy) moge ich polecić na 100% miałam do nich telefon ale zgubiłam Prowadzący jest naprawde super tak jak cały zespół!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ketokonazol Re: zespol NEW SUKCES IP: 195.205.214.* 01.08.05, 17:40 Oto moja punktacja zespołu New Sukces (od 1 do 6): 1. wykonanie utworów - 6 2. prowadzący - 1 3. oczepiny - 2,5 4. "rozkręcanie towarzystwa weselnego" - 2 Z mojego subiektywnego rankingu wynika jasno, że śpiewają naprawdę super, ale ponadto brakuje im "tego czegoś" czyli umiejętności nawiązania kontaktu z ludźmi, czy na parkiecie, czy przy stołach. A to wszystko przez, niestety największą bolączkę zaspołu, prowadzącego (bywa arogancki i chamski w stosunku do gości, zupełny brak poczucia humoru). Zdecydowanie na plus można zapisać fakt, że zespół nie pije. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystian Re: zespol NEW SUKCES IP: *.stnet.pl 11.10.05, 20:10 Byłem w santanie na weselu wrzesien 2005 zespol super liga, wykonanie utworów super duzo instrumentów i bajerow typu swiatla, dymy, bardzo super prowadzacy dawal do pieca zwolennikom disco polo ma specyficzne poczucie humoru trzeba go rozumiec o co mu chodzi bo on prowadzi jakos inaczej orginalnie maja w repertuarze bardzo ambitne kawaly idac na wesele nie spodziewalem sie ze uslysze kawal dobrej muzy, chyba kierownik zespolu na takiego wyglonda ironizuje wtedy kiedy sie poprosi o disco polo udaje cwaniaczek ze nie wie co to jest boys i akcent ale moze im pasuje bez diso polo taki poporstu maja styl nazwal bym to stylem eleganckim taka kapela z wyzszej poly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ketokonazol Re: zespol NEW SUKCES IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 11:57 Chyba kolega Krystian jest z zespołu New Sukces albo jest znajomym... Jakiś ten tekst bardzo wypaczony i zbyt emocjonalny... Pozdrawiam wszystkich obrońców uciśnionych ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEW SUKCES Re: zespol NEW SUKCES IP: 83.9.54.* 08.12.05, 16:49 NEW SUKCES DZIĘKUJE ZA ZAINTERESOWANIE NASZYM ZESPOLEM. PODOBAJĄ NAM SIĘ RECENZJE TE DOBRE JAK I TE ZLE,ALE TO ZNACZY ZE ZESPOL ZYJE.WIEMY ZE CIEZKO ZNALEZC NASZE NAMIARY GDYSZ NIE OGLASZAMY SIE NIGDZIE.DLA ZAINTERESOWANYCH PODAJEMY NASZE NUMERY TELEFONOW.085-732-44- 36,504629742,693203872,502368876,ZESPOL POZDRAWIA WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH JAK I TYCH ZLOSLIWYCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: zespol NEW SUKCES IP: *.elpos.net 19.12.05, 22:20 Stary!!! Muzyka muzyką, ale na ortografię też czasem warto zwrócić uwagę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x-man Re: zespol NEW SUKCES IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 30.12.05, 18:52 zespół może gra ok ale niestety z playbaku na żywo nie grają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: zespol NEW SUKCES IP: *.elpos.net 24.01.06, 23:47 Robią dłuuuuuuuuuuuuuugie przerwy po kilku utworach. Nadęci, nieestetycznie ubrani, nawet nie chce im się udawać, że nie grają z playbacku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: zespol NEW SUKCES IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 15:14 New Sukces jesteście wporządku troche na was nagadałam nie prawdy bo wiecie kto mnie wkurzył wiem że dużo gracie i fajna z wami zabawa do waszych ciuchów też nic nie mam sorki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juz mezatka24 New Sukces IP: *.bialystok.vectranet.pl 01.10.13, 00:46 Super zespol, super prowadzenie,super biesiada.Nic dodac i nic ujac.Goscie jeszcze dlugo wspominali New Sukces,bo naprawde zespol pokazal sie na naszym weselu z jak najlepszej strony.Polecam ich szczerze bo warto.Sierpniowka 2013 Justyna i Rafal. Odpowiedz Link Zgłoś
zoska123456 Re: zespol NEW SUKCES 05.11.17, 14:06 Nie polecam zespołu New Sukces. za taką kasę można znaleść zespół bez zarzutu. Ogólnie zespół gra świetnie, ale sposób w jaki się zachowują zdecydowane NIE!! Podobno nie piją.... nie prawda u nas sie nabzdryngolili równo, a w dodatku rozleniwili się tak,że przed oczepinami była mega długa przerwa. Prowadzący oczarowywał gadką i zamiast być na swoim miejscu to zagadywał kogo tylko mógł, w dodatku było zdecydowanie za dużo gadania przez mikrofon ( goście stali i czekali kiedy wkońcu będą tańcee). Jeżeli zdecydujecie się na ten zespół topolecam podpisać jakieś zabezpieczenie ( jeżeli się napiją to mniej kasy), no i polecam pilnować ich przez cały czas. Odpowiedz Link Zgłoś
gienek333222 Re: zespol NEW SUKCES 01.01.18, 22:31 Jeśli ktoś ma zamiar nawiązywać współpracę z "zespołem" New Sukces to szczerze odradzam chyba że będą grali polski repertuar i bez swoich przeróbek.Brak w repertuarze klasyki , brak dopracowania w utworach , brak jakiegokolwiek doświadczenia w prowadzeniu imprez ( niemówiąc o profesjonalizmie) i przede wszystkim brakuje im akustyka który precyzyjnie ustawi wszystkie parametry.Jesli nikomu to nie da do myślenia to rzycze miłej zabawy i współpracy a gościom szczerze współczuję Odpowiedz Link Zgłoś