Dodaj do ulubionych

Groźny wypadek

IP: *.bsk.vectranet.pl 20.05.05, 09:09
strach jezdzic po naszych drogach, gdy uzytkuje sie je wspólnie z taka chołotą
Obserwuj wątek
    • Gość: jomci Re: Groźny wypadek IP: 5.1.* / *.kuleuven.ac.be 21.05.05, 14:17
      a kto mi wyjaśni jeszcze jaki cioł sadzi drzewa wzdluż jezdni,ile ludzi nie
      starciłoby życia lub zdrowia gdyby tego dzewa tam nie było.No nikt mi nie wmowi
      że drzewo lepij chroni(niby czym pniem!?!?) do wiatru niż krzaki a wjechać w
      krzaki to nikomu nic się nie stanie.
      • Gość: LasVegasMan Re: Groźny wypadek IP: *.dyn.sprint-hsd.net 21.05.05, 15:41
        I to jest to. Drzewa nie tylko wygladaja szkaradnie, bo czesto je szlag trafia
        z roznych przyczyn, to jeszcze sa przyczyna tragedii.
        • Gość: rowerzyk Re: Groźny wypadek IP: 195.177.197.* 21.05.05, 16:04
          Jak sie nie umie jezdzic, to kazda wymowka dobra.
        • Gość: PL Re: Groźny wypadek IP: *.bsk.vectranet.pl 21.05.05, 23:16
          do gościa: jomci i LasVegasMan.
          Jeżeli macie problemy to zapraszam na wąskie drogi mazur z drzewami stojącymi pół metra od asfaltu. Tam się na pewno nauczycie jeździć. przestańcie psioczyć na drzewa tylko cegła pod pedał gazu.
      • Gość: rowerzyk Re: Groźny wypadek IP: 195.177.197.* 21.05.05, 16:04
        Dzis przeszkadzaja ci drzewa, a jutro? Slupy, znaki, samochody zaparkowane i
        jadace z naprzeciwka?
        Rzadajac wycinania drzew brniesz dobry czlowieku w slepa uliczke.

Pozdrawiam
        • Gość: wyciąć drzewa Re: Groźny wypadek IP: *.n.net.pl 21.05.05, 22:11
          Rowerzyk jadąc tylko 70 km/h walnie ci opona(moze sie zdarzyc)przy zderzeniu z
          drzewem nie masz zadnych szans nawet poduszki nie pomogą(na discovery pokazana
          była symulacja co się dzieje z samochodem po zderzeniu z drzewem przy tej
          prędkosci,nie było co zbierać)a nikt 70 nie jezdzi
          • Gość: rowerzyk Re: Groźny wypadek IP: 195.177.197.* 21.05.05, 23:09
            Jestes zdziwiony tym, ze samochod nie jest takim bezpiecznym pudeleczkiem jak
            to na reklamach maluja? W czym tu zawinily drzewa?
            Dbaj o stan techniczny samochodu i jedz z predkoscia odpowiednia do warunkow
            na drodze.

Pozdrawiam

ps. Sorry za te "żądając".
            • Gość: wyciąć drzewa Re: Groźny wypadek IP: *.n.net.pl 21.05.05, 23:30
              Dbam o stan techniczny auta,ale nie da się pewnych rzeczy przewidzieć,druga
              sprawa -niech ktoś mi w miarę racjonalnie wytłumaczy po jaką cholere sadzi się
              drzewa przy szosach(dla środowiska i tak nie mają większego znaczenia)
            • conveyor Re: Groźny wypadek 22.05.05, 00:19
              W cywilizownych krajach drzewa nie sa sadzone w poboczu...
            • conveyor Re: Groźny wypadek 22.05.05, 23:22
              No to wyobraz sobie ze czasem musisz sp.ierdalac z drogi zupelnie nie ze swojej winy. Wtedy drzewa stanowia smiertelne zagrozenie.
      • shp80 Re: Groźny wypadek 22.05.05, 14:24
        > a kto mi wyjaśni jeszcze jaki cioł sadzi drzewa wzdluż jezdni,ile ludzi nie
        > starciłoby życia lub zdrowia gdyby tego dzewa tam nie było.

W miejsce drzew, które się wytnie, mogą pojawić się piesi, czy rowerzyści...
        Wolę drzewa...
    • Gość: pasażer Re: Groźny wypadek IP: 195.205.3.* 22.05.05, 17:47
      słuchaj chłopcze jak nie wiesz dokładnie jak było to sie nieudzielaj i nie
      nazywaj mego kolegi chołotą. Ja byłem pasażerem tego samochodu, prędkość nie
      była przekroczona.
    • Gość: pasażer tego sam. Re: Groźny wypadek IP: 195.205.3.* 22.05.05, 17:54
      ta ostatnia wypowiedż tyczyła się tego cioła pod pseudonimem kierowca
    • Gość: bercik Re: Groźny wypadek IP: 195.205.3.* 22.05.05, 17:58
      twój pseudonim kierowca jest chyba tylko pseudonimem bo widać po wypowiedzi że
      nie jesteś kierowcą ani nie jesteś inteligentny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka