Gość: roller IP: *.client.attbi.com 17.07.02, 02:12 wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=935831&dzial=krk010100 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka1 Re: na rolki IP: 212.33.74.* 17.07.02, 08:27 yyyyyyyy jakos nie lubie tego zespolu a na rolkach to wolalabym Chatke zobaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Chatka na rolki! 17.07.02, 09:24 Gość portalu: anka1 napisał(a): > ....a na rolkach to wolalabym Chatke zobaczyc Otóż to! Czy szanowna Chatka mogłaby uchylić rąbka tajemnicy i powiedzieć jakie miejsca preferują kobiety na rolkach? Zawsze to przyjemniej jeździć wobec wiwatującego tłumu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Chatka na rolki! 17.07.02, 12:35 W Bialymstoku, jest tylko jedno takie miejsce.Ale czasami lamie prawo i jezdze po parku pozna noca :) Wiwatujacych mi nie brakuje bo rownych sobie nie mam - wszyscy moi znajomi dopiero sie ucza :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Chatka na rolki! 17.07.02, 13:44 chatka_ napisała: > W Bialymstoku, jest tylko jedno takie miejsce.Ale czasami lamie prawo i jezdze > po parku pozna noca :) Ja też bym tak chciał!! :))))) > Wiwatujacych mi nie brakuje bo rownych sobie nie mam - wszyscy moi znajomi > dopiero sie ucza :))))))) A jak oni wiwatują? Bo ja tobym mógł stanąć na rzęsach, przytupać uszami i przyklaskać podeszwami... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Marat na rolki??? 17.07.02, 13:52 Wystarczy ze sa i jezdza ze mna bo samej mi sie nudzi! Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Marat na rolki??? 17.07.02, 13:56 A może byśmy się pościgali - Ty na rolkach, ja na rowerze? :))) PS. Chatko, jak rozmowa kwalifikacyjna? Tak mocno trzymałem za Ciebie kciuki, że w pracy nawet palcem niczego nie tknąłem. O, nawet piwo przez słomkę piłem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Marat na rolki??? 17.07.02, 14:03 marat_ napisał: > A może byśmy się pościgali - Ty na rolkach, ja na rowerze? :))) Jesli bedziesz na Wigrach to moze bede miala jakies szanse :))) > PS. Chatko, jak rozmowa kwalifikacyjna? Tak mocno trzymałem za Ciebie kciuki, > że w pracy nawet palcem niczego nie tknąłem. O, nawet piwo przez słomkę > piłem :))) Milo ze pytasz, odpowiedz bedzie dopiero w poniedzialek "Rozpatrzymy , zadzwonimy do PAni bla bla bla", ale chyba mam szanse :)Bedziesz trzymal kciuki? Wiem ze to bardzo trudne nie pracowac, ale zalezy mi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Marat na rolki??? 17.07.02, 14:11 chatka_ napisała: > marat_ napisał: > > > A może byśmy się pościgali - Ty na rolkach, ja na rowerze? :))) > > Jesli bedziesz na Wigrach to moze bede miala jakies szanse :))) Niestety, Wigry już nie są na chodzie. Ale w ramach wyrównania szans mogę w moim Mongoose Treshold zdjąć jedno koło... :)) > > PS. Chatko, jak rozmowa kwalifikacyjna? Tak mocno trzymałem za Ciebie kciu > ki, > > że w pracy nawet palcem niczego nie tknąłem. O, nawet piwo przez słomkę > > piłem :))) > > Milo ze pytasz, odpowiedz bedzie dopiero w poniedzialek "Rozpatrzymy , > zadzwonimy do PAni bla bla bla", ale chyba mam szanse :)Bedziesz trzymal > kciuki? Wiem ze to bardzo trudne nie pracowac, ale zalezy mi :))) Obijać się w pracy to nic trudnego. Ale przez cały weekend pić piwo przes słomkę? To już duże poświęcenie... :))) Ale skoro Ci zależy... OK Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Marat na rolki??? 17.07.02, 14:19 marat_ napisał: > chatka_ napisała: > > > marat_ napisał: > > > > > A może byśmy się pościgali - Ty na rolkach, ja na rowerze? :))) > > > > Jesli bedziesz na Wigrach to moze bede miala jakies szanse :))) > > Niestety, Wigry już nie są na chodzie. Ale w ramach wyrównania szans mogę w > moim Mongoose Treshold zdjąć jedno koło... :)) Uff ulzylo mi, kiedys jak juz mnie miales w pracy odwiedzic, stalam akurat przy recepcji gdy przyjechal ktos na Wigrach i piwem bylo czuc i pomyslam jak to Ty to ja sie nie przyznam ze to ja :)))))))) Jeeeejku dziecko lampke pobilo :((((!!!!! na razie > > > Obijać się w pracy to nic trudnego. Ale przez cały weekend pić piwo przes > słomkę? To już duże poświęcenie... :))) > Ale skoro Ci zależy... > OK Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Marat na rolki??? 17.07.02, 14:24 Uff lampce nic sie nie stalo, ale nie wiem czy to dobry pomysl by sie teraz zarowka bawil? Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Marat na rolki??? 17.07.02, 14:33 chatka_ napisała: > Uff ulzylo mi, kiedys jak juz mnie miales w pracy odwiedzic, stalam akurat przy > > recepcji gdy przyjechal ktos na Wigrach i piwem bylo czuc i pomyslam jak to Ty > to ja sie nie przyznam ze to ja :)))))))) Ależ Chatko, jak mogłaś tak pomyśleć?!! Jeżdżąc na rowerze nie piję piwa! Znacznie lepsza jest Finlandia Cranberry :)))) > Jeeeejku dziecko lampke pobilo :((((!!!!! na razie Bardzo mi przykro z tego powodu :((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Mam tylko nieśmiałą nadzieję, że nie warczysz pod nosem: "To wszystko przez tego sierściucha Marata! Niech no go dorwę... Łeb urwę!" Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Marat na rolki??? 17.07.02, 14:47 > > Ależ Chatko, jak mogłaś tak pomyśleć?!! Jeżdżąc na rowerze nie piję piwa! > Znacznie lepsza jest Finlandia Cranberry :)))) Ja tez jak jade to nie pije, ale zanim pojade to chetnie :) Poza tym jak tu inaczej jak nie na rowerze wrocic po polnocy do domu :) > > > Jeeeejku dziecko lampke pobilo :((((!!!!! na razie > > Bardzo mi przykro z tego powodu :((((((((((((((((((((((((((((((((((((( > Mam tylko nieśmiałą nadzieję, że nie warczysz pod nosem: "To wszystko przez > tego sierściucha Marata! Niech no go dorwę... Łeb urwę!" Cos mi sie zdaje ze Ty nie mialbys nic na przeciwko bym Cie dorawala i bys glowe stracil :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Marat na rolki??? 17.07.02, 14:52 chatka_ napisała: > Cos mi sie zdaje ze Ty nie mialbys nic na przeciwko bym Cie dorawala i bys > glowe stracil :))))) Wróżka czy co???!!! :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Marat na rolki??? 17.07.02, 15:04 nie wiedzialm ze potrafie czarowac :)) Bede uciekac, dziecko stracilo do mnie cierpliwosc :((( papatki ~~~~ Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Marat na rower 18.07.02, 10:35 chatka_ napisała: > Bede uciekac, dziecko stracilo do mnie cierpliwosc :((( O, to przykre :( Ja natomiast jeszcze nie :))) > papatki ~~~~ Papatki też, ale to za wczoraj :))) A dzisiaj dzińdybry :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Dzien dobry 18.07.02, 10:48 marat_ napisał: > chatka_ napisała: > > > > Bede uciekac, dziecko stracilo do mnie cierpliwosc :((( > O, to przykre :( > Ja natomiast jeszcze nie :))) Odwzajemniam sie tym samym :))) > > papatki ~~~~ > Papatki też, ale to za wczoraj :))) > A dzisiaj dzińdybry :)) Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Dzien dobry 18.07.02, 13:05 Cześć Chatko :)) Jak się dziś miewasz Ty, Twój słodki dzieciak z zalotnym uśmiechem i lampka? :)) PS. Aha, byłbym zapomniał: a co z winkiem, piwkiem i lodami? Czy wyżej wymieniony zestaw ma szansę przeleżeć w lodówce dłużej niż kwadrans? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Rolki 18.07.02, 20:13 1. Gdzie w Białymstoku można kupić dobre rolki? 2. Ile to kosztuje? Dzięki z góry za odpowiedź, saunne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Rolki IP: *.piasta.pl 18.07.02, 21:18 Nie radze kupywac w supermarketach, nie mysle zeby mieli dobry wybor, jak to w suprmatketach musi byc tanio i czesto byle jak. Warto sprobowac w malutkim sklepiku obok Mandali rog Kilinskeigo i Legionowej (Palacowej?)Ile kosztuja nie wiem bo, swoje z Anglii przywiozlam. Ktos mowil o 300 zl? Dobrze byloby kupowac z kims kto sie zna. Trzeba zwrocic uwage na tworzywo z jakiego zrobione sa kolka, powinny byc z przewaga kauczuku. Jej nie wiem co jeszcze... dla mnie wyzancznikiem byla cena, nie kupilam ani najdrozszych ani najtanszych.Daruj sobie ochraniacze. Zbyteczny wydatek. Kupic wiec Ci nie bardzo moge pomoc, ale lekcje bardzo chetnie udziele!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Rolki IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 22:28 Gość portalu: chatka napisał(a): > Nie radze kupywac w supermarketach, nie mysle zeby mieli dobry wybor, jak to w > suprmatketach musi byc tanio i czesto byle jak. Warto sprobowac w malutkim > sklepiku obok Mandali rog Kilinskeigo i Legionowej (Palacowej?)Ile kosztuja nie > > wiem bo, swoje z Anglii przywiozlam. Ktos mowil o 300 zl? Dobrze byloby kupowac > > z kims kto sie zna. Trzeba zwrocic uwage na tworzywo z jakiego zrobione sa > kolka, powinny byc z przewaga kauczuku. > Jej nie wiem co jeszcze... dla mnie wyzancznikiem byla cena, nie kupilam ani > najdrozszych ani najtanszych.Daruj sobie ochraniacze. Zbyteczny wydatek. > Kupic wiec Ci nie bardzo moge pomoc, ale lekcje bardzo chetnie udziele!!!!!! Dziękuję Chatko :))) zaczynam więc oszczędzać na rolki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Rolki IP: 212.33.92.* 18.07.02, 22:41 A czy kiedykolwiek juz probowals jezdzic moze najpierw warto przyjsc na rolkowisko i przekonac sie czy Ci sie to podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Rolki IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 22:45 Gość portalu: chatka napisał(a): > A czy kiedykolwiek juz probowals jezdzic moze najpierw warto przyjsc na > rolkowisko i przekonac sie czy Ci sie to podoba? dawno, bardzo dawno temu... A podobać się będzie na 100% :) znam siebie :) a poza tym szybko adaptuję się do nowych sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Rolki IP: *.zigzag.pl 18.07.02, 23:07 A mnie bolą stopy od rolek i od łyżew. Wszystkich bolą, czy po prostu moje pasują tylko do nart i płetw? Rolki są fajne, ale w mojej wsi nie ma gdzie jeździć. Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Rolki 18.07.02, 23:12 Habi może są źle dobrane? mi często bolą po dłuższej jeździe samochodem :) (a propos pamiętacie samochód Flinstonów?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Rolki IP: *.piasta.pl 18.07.02, 23:14 Gość portalu: habitus napisał(a): > A mnie bolą stopy od rolek i od łyżew. Wszystkich bolą, czy po prostu moje > pasują tylko do nart i płetw? Rolki są fajne, ale w mojej wsi nie ma gdzie > jeździć. Witajcie Habi i Saunne, siedze sobie tutaj pocichutku i pisze, zaraz skoncze kolejny odcinek o tym jaki dziki jest swiat. A na nartch jest gdzie u was we wsi jezdzic? :)Albo na pletwach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Rolki IP: *.zigzag.pl 18.07.02, 23:24 Na płetwach i owszem, w sąsiedniej wsi jest basen. Na nartach teoretycznie też. Nawet latem, bo jest obok góra ze sztuczną nawierzchnią do zjazdów. Ale zjazd kosztuje 60 zł! Takim amatorem nart to ja nie jestem. Niestety najwięcej jeżdżę samochodem, bo wszędzie daleko (budowy są na ogół na obrzeżach miasta) no i mam zawsze pełno klamotów: miarki, próbki, rysunki, tubę na rysunki, teczki kartonowe, kalosze, wasserwagę, zakupy do domu no i w sezonie dzieci ze szkoły. Tak patrzę teraz, że mam strasznie załadowany samochód... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Rolki IP: *.piasta.pl 18.07.02, 23:30 Habi a ja myslam ze ty o Warszawce z taka czuloscia piszesz "w mojej wsi", a Ty naprawde jestes na wsi!!!W taka ciepla noc siedzisz sobie pewnie na werandzie, pachnie czym co teraz kwitnie... chyba juz nie maciejka, ale wiciokrzew chyba jeszcz tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Rolki IP: *.zigzag.pl 19.07.02, 00:13 Gość portalu: chatka napisał(a): > Habi a ja myslam ze ty o Warszawce z taka czuloscia piszesz "w mojej wsi", a Ty > > naprawde jestes na wsi!!!W taka ciepla noc siedzisz sobie pewnie na werandzie, > pachnie czym co teraz kwitnie... chyba juz nie maciejka, ale wiciokrzew chyba > jeszcz tak? Ja mieszkam na wsi. Akurat tu, gdzie mieszkam Warszawa ma na mapie takie wgięcie. Do centrum niedaleko, a wieś szczera. Nie mam wiciokrzewu, niestety. Koleżanka obiecała mi szczep Caprifolium, ale posadzę dopiero pod koniec sierpnia. Zakwitnie może w przyszłym roku. O Warszawie z czułością? Ot, miasto, jak miasto. Jakoś tak użytkowo je traktuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Rolki IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 23:27 Gość portalu: chatka napisał(a): > Witajcie Habi i Saunne, siedze sobie tutaj pocichutku i pisze, zaraz skoncze > kolejny odcinek o tym jaki dziki jest swiat. > A na nartch jest gdzie u was we wsi jezdzic? :)Albo na pletwach? > Mam nadzieję, że uda mi się przeczytać, bo cały czas mnie wylogowuje i pokazuje errory i wooooooolnoooo chodzi :((( od trójkowego ekspresu chodzi za mną jedna piosenka - "Pick Up The Phone" The Notwist (Chatko co to znaczy?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Rolki IP: *.piasta.pl 18.07.02, 23:46 "Odbierz telefon" Nie znam zespolu, trojkowego ekspresu rzadko slucham. Nie wiem nawet dlaczego nie moja pora sluchania radia, ale lubie Kostrzewy granie, takie kanciaste :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Rolki IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 23:52 Gość portalu: chatka napisał(a): > "Odbierz telefon" > Nie znam zespolu, trojkowego ekspresu rzadko slucham. Nie wiem nawet dlaczego > nie moja pora sluchania radia, ale lubie Kostrzewy granie, takie kanciaste :) eee chodziło mi o nazwę zespołu... to, że Pick up the phon to odbierz telefon to wiem... Kostrzewę lubię srednio, czasami jest zarozumiały, no i ostatnio lansuje hip- hop za którym nie przepadam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Rolki IP: 212.33.92.* 18.07.02, 23:56 Sorry :)) Notwist cos pewnie ze slangu, nie wiem, moze nie lubia twista, albo innych przekretow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Rolki IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 23:59 OK :) nic się nie stało :) też mi się to z twistem skojarzyło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Rolki IP: 212.33.92.* 19.07.02, 00:01 sprobuje pozniej w interncie poszukac slownika salngu ang. jestem pewna ze to cos znaczy. Kurcze polnoc, ide bic w dzwony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Rolki IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 00:05 Gość portalu: chatka napisał(a): > sprobuje pozniej w interncie poszukac slownika salngu ang. jestem pewna ze to > cos znaczy. Kurcze polnoc, ide bic w dzwony! ojej Chatko nie trzeba, nie chciałabym Cię obarczać dodatkową pracą, ja tylko tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Rolki IP: *.piasta.pl 19.07.02, 00:13 moze faktycznie innym razem, bo siedze tu i gadam i jednoczesnie probuje skonczyc opowiastke z Gobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Rolki IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 00:16 czekam z niecierpliwością na Gobi :) (w tle janis joplin tym razem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Rolki IP: *.piasta.pl 19.07.02, 00:21 Tez jak bylam.....to jej sluchalam!!! A Boba Marleya i Zanny Biczewskiej sluchasz? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Rolki IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 00:27 Gość portalu: chatka napisał(a): > Tez jak bylam.....to jej sluchalam!!! A Boba Marleya i Zanny Biczewskiej > sluchasz? :))) Marleja troszkę w liceum, teraz tylko jak jestem u kogoś :) a Zanny nie znam niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Rolki IP: 212.33.92.* 19.07.02, 00:38 Zartowalm sobie, kto wtedy czy teraz slucha Zanny Biczewskiej, tylko On!!!. Mam duzy sentyment, chlopiec moj wtedy mi ja gral, "razluka ty razluka ciuzala daraga nikto nas niee ...:))) sorry, uciekam ,jak juz po rosyjsku zaczyam spiewac to jest zle...I Tobie radze. Moze z rana jeszcz wpadne, ale na wsiakij sluczaj ( o znowu!) zycze ci milego weekendu. Jutro juz nad Siemianowke jade, na dzialke, wroce strzaskana sloncem!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Rolki IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 00:42 dobrego snu zatem i pieknej pogody jutro i w cały weekend :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Rolki IP: 212.33.92.* 19.07.02, 00:44 Tobie tez, zebys jak najszybciej zasnela, i wypoczela, w weekend milych spotkan papatki ~~~~ Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Habi i Saunne 19.07.02, 10:45 Habi mnie też zawsze nogi bolą po łyżwach, a mam dopasowane - nie wiem jak temu przeciwdziałać. Saunne "notwist" to chyba jest też nazwa takiego zamykania np. słoików, gdzie wieczka się nie wkręca, ale wciska - ciężko wytłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś