Gość: anka IP: *.szeptel.net.pl / *.szeptel.net.pl 17.07.02, 17:49 kto idzie dzis do kina? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chatka_ Re: kino 17.07.02, 18:11 Aniu a moze Dzikaa namowi Cie na rolki ???:))Szukala towarzystwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka-dzikaa Re: kino IP: *.szeptel.net.pl / *.szeptel.net.pl 17.07.02, 18:16 to ja jestem dzikaa :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: kino 17.07.02, 18:17 pomyslam ze kolezanka z pracy, bo adres ten sam :))) To zdecyduj sie do kina czy na rolki chcesz isc? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikaa Re: kino IP: *.szeptel.net.pl / *.szeptel.net.pl 17.07.02, 18:21 dzis kino, rolki pozniej :-) jutro albo na weekend Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: kino 17.07.02, 18:27 to na co chcialabys pojsc? Dzis koncze ksizke moze jutro wybiore sie na hm... tytul orginalny About the Boy, ten z Hugh Grantem...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikaa Re: kino IP: *.szeptel.net.pl / *.szeptel.net.pl 17.07.02, 18:30 ide na czekając na wyrok, wygrałam bilet i musze go dzis wykorzystać :-) ale chciałam na to pusc w koncu oscara przyznano za glowna role kobieca z tego filmiku Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: kino 17.07.02, 18:47 z tymi nagrodami roznie bywa, nie sugerowalabym sie, daja bo ktos czarny albo ze juz tyle razy byl nominowany ze w koncu mu sie nalezy, a tym razem nalezy mu sie najmniej etc. etc.. O filmie przyznaje nie slyszlam, ostanio ani telwizji ani kina nie ogladam, chociaz wciaz przed ekranem siedze :) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: kino 17.07.02, 18:33 chatka_ napisała: > to na co chcialabys pojsc? Dzis koncze ksizke moze jutro wybiore sie na hm... > tytul orginalny About the Boy, ten z Hugh Grantem...? Od osób, które były, słyszałem, że film jest nienajlepszy. A może by tak na "Byliśmy żołnierzami"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikaa Re: kino IP: *.szeptel.net.pl / *.szeptel.net.pl 17.07.02, 18:35 byłam niedawno na przepowiedni polecam, chociaz mogł byc troche bardziej straszny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikaa Re: kino IP: *.szeptel.net.pl / *.szeptel.net.pl 17.07.02, 18:45 to co? nikt do kina nie idzie? Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: kino 17.07.02, 18:48 Gość portalu: dzikaa napisał(a): > to co? nikt do kina nie idzie? Nie dziś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikaa Re: kino IP: *.szeptel.net.pl / *.szeptel.net.pl 17.07.02, 18:49 szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: kino 17.07.02, 18:53 Gość portalu: dzikaa napisał(a): > szkoda Też żałuję:((. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzikaa Re: kino IP: *.szeptel.net.pl / *.szeptel.net.pl 17.07.02, 18:55 jeszcze nic straconego :-) napeno sa bilety, bo duzo osob wyjechalo chyba ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: kino 17.07.02, 19:06 Gość portalu: Dzikaa napisał(a): > jeszcze nic straconego :-) napeno sa bilety, bo duzo osob wyjechalo chyba ;-) Ale jak pójdę jutro, to już bez Ciebie:(. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikaa Re: kino IP: *.szeptel.net.pl / *.szeptel.net.pl 17.07.02, 18:56 dobra ja spadam bo musze sie przebrac , i lece do kina, jeszcze musze jakis autobus znaleźć ładny, bo brzydkim nie chce sie jechac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikaa Re: kino IP: *.szeptel.net.pl / *.szeptel.net.pl 17.07.02, 18:57 jak wroce to wam opowiem film :-) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: kino 17.07.02, 18:58 Gość portalu: dzikaa napisał(a): > jak wroce to wam opowiem film :-) Miłej zabawy. A całego filmu nie musisz opowiadać. Wystarczy końcówka. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaa Re: kino 18.07.02, 10:07 slonczyło sie w nastepujacy sposob: kobieta ktorej syn zmarl po wypadku samochodowym (zostal potracony) i ktorej mąż zostal stracony na krzesle elektrycznym związała sie z wykonawca wyroku. Jakies pytania??? Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: kino 18.07.02, 10:10 dzikaa napisała: > Jakies pytania??? Ja mam jedno pytanie: Po co to napisałaś??? Przecież oczywiste jest, że zakończeń się nie opowiada - zwłaszcza w miejscu publiczny, gdzie każdy może to przeczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaa Re: kino 18.07.02, 10:15 nie musiales tego czytac, bo na poczatku bylo napisane: a skonczylo sie tak..... wiec po tych slowach mogles wyjsc i nie czytac. a przeczytaj sobie wypowiedz poprzednia. czytaj wszystko albo nic Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: kino 18.07.02, 10:22 > nie musiales tego czytac, bo na poczatku bylo napisane: a skonczylo sie > tak..... wiec po tych slowach mogles wyjsc i nie czytac. a przeczytaj sobie > wypowiedz poprzednia. czytaj wszystko albo nic Wątki czytam zwykle przez "pokaż treść wszystkich wiadomości", więc i wypowiedź poprzednią przeczytałem. Liczyłem jednak, że taką prośbę jak Freewolfa potraktujesz jak głupi żart. A poza tym na tym forum jest wiele rzeczy możliwych i wcale nie było powiedziane, że po słowach "a skończyło się tak" nie napiszesz jakiegoś żartobliwego tekstu (choć to zakończenie i tak brzmi dość dziwnie). Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaa Re: kino 18.07.02, 10:26 i tak iekszosc ludzi zna juz zakonczenie. a w moim wypadku jesi pisze a skonczylo sie tak: to zwykle pisze jak sie skonczylo. a poza tym nadal uwazam ze nie musiales tego czytac, bo po slowach skonczylo.... bylo juz opowiadanie zakonczenia. a poza tym czesc ludzi woli znac zakonczenie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: kino 18.07.02, 10:30 > i tak iekszosc ludzi zna juz zakonczenie. To jak większość już je zna, to te barany, które jeszcze nie były w kinie należy pozbawić tej przyjemności??? > a w moim wypadku jesi pisze a > skonczylo sie tak: to zwykle pisze jak sie skonczylo. Bo ja Cię już znam od tylu lat, że potrafię za Ciebie każde zdanie dokończyć i zawsze wiem, co napiszesz. > a poza tym czesc ludzi woli znac zakonczenie :-) To chyba Ci, którzy do kina idą nie po to, by oglądać film. Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: kino 18.07.02, 19:49 sluggard napisał: > Wątki czytam zwykle przez "pokaż treść wszystkich wiadomości", więc i > wypowiedź poprzednią przeczytałem. Liczyłem jednak, że taką prośbę jak > Freewolfa potraktujesz jak głupi żart. A poza tym na tym forum jest wiele > rzeczy możliwych i wcale nie było powiedziane, że po słowach "a skończyło > się tak" nie napiszesz jakiegoś żartobliwego tekstu (choć to zakończenie i > tak brzmi dość dziwnie). Nie wiem, co Cię, Sluggard, dzisiaj ugryzło, że tak naskakujesz na Dziką, gdyż w tym przypadku jedyne pretensje powinieneś kierować do Mnie, ponieważ cała ta sytuacja zaistniała z winy mojej i mojego postu. Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: kino 18.07.02, 10:27 dzikaa napisała: > nie musiales tego czytac, bo na poczatku bylo napisane: a skonczylo sie > tak..... wiec po tych slowach mogles wyjsc i nie czytac. a przeczytaj sobie > wypowiedz poprzednia. czytaj wszystko albo nic Nie ma to jak trafnie dobrany nick :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: kino 18.07.02, 10:39 dzikaa napisała: > co to mialo znaczyc z tym nikiem?????? Jak to co? Komplementa Ci żem powiedział :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: kino 18.07.02, 10:35 > Nie ma to jak trafnie dobrany nick :))))) :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: kino 18.07.02, 10:45 dzikaa napisała: > jacy wy jestescie blyskotliwi Dziękuję za komplement w imieniu swoim i Sluggarda :)))) To przyjemne być docenionym :))) Ty też jesteś fajna dziewczyna. Szkoda tylko, że taka dzikaa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: kino 18.07.02, 10:48 > Szkoda tylko, że taka dzikaa :))) Szkoda??? A moim zdaniem koleżanka nadawała by się do spółki:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaa Re: kino 18.07.02, 10:54 sluggard napisał: > > Szkoda tylko, że taka dzikaa :))) > > Szkoda??? > A moim zdaniem koleżanka nadawała by się do spółki:) do jakiej spolki?????? Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: kino 18.07.02, 10:54 sluggard napisał: > > Szkoda tylko, że taka dzikaa :))) > > Szkoda??? > A moim zdaniem koleżanka nadawała by się do spółki:) Co racja, to racja... :)) A zresztą, od przybytku głowa nie boli. Co innego też chyba nie... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: kino 18.07.02, 10:45 > jacy wy jestescie blyskotliwi I wszystkie żaluzje w lot wyłapujemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaa Re: kino 18.07.02, 11:04 ja chce do spólki :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: kino 18.07.02, 11:07 > ja chce do spólki :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) A wiesz już, o jaką spółkę chodzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaa Re: kino 18.07.02, 11:19 jeszcze nie, ale to co nieznane jest intrygujace, prawda?????? Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: kino 18.07.02, 11:28 Zgadzam sie pod waraunkiem ze przyniesciesz wlasny wklad, np. zakupy ze sklepu ze smiesznymi rzeczami? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaa Re: kino 18.07.02, 11:35 chatka wiesz o jaka spólke chodzi???? powiedzcie mi Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: kino 18.07.02, 11:37 to nie moj interes, niech sie zalozyciel wypowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inks Re: kino IP: *.ec.bialystok.pl 18.07.02, 12:41 Gdybym szedł, to pewnie wybrałbym sie na "Byłą sobie chłopiec", ale mam próbę zespołu i mrożę kasę na dziki weekend w Rajgodzie...Pozdrawiam. Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Do Dzikaa 18.07.02, 13:20 Skoro już się zapisałaś do spółki, to teraz powiem Ci o co chodzi: Otóż niejacy Marat, Sluggard, Bix i Rals założyli harem. Jako "personel" zapisały się do nas Anka1, Chatka, Annabl, Saunne oraz oczywiście Dzikaa. Działalność ma na celu wymianę "poglądów" w "grupach dyskusyjnych" o dowolnej konfiguracji (oczywiście oprócz wariantu męsko-męskiego!). Niezapomniane wrażenia gwarantowane! :))) Oczami wyobraźni widzę ten zachwyt na Twojej twarzy! :))) PS. I tylko nie mów,że się wypisujesz! Klamka zapadła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Do Dzikaa IP: *.piasta.pl 18.07.02, 13:25 Dzikaa do kina najpierw chciala isc.Co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Do Dzikaa 18.07.02, 13:31 Gość portalu: chatka napisał(a): > Dzikaa do kina najpierw chciala isc.Co ty na to? Do haremu można iść i po kinie. Jedno drugiemu nie wadzi... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Do Dzikaa IP: *.piasta.pl 18.07.02, 13:44 marat_ napisał: > Gość portalu: chatka napisał(a): > > > Dzikaa do kina najpierw chciala isc.Co ty na to? > > Do haremu można iść i po kinie. Jedno drugiemu nie wadzi... :))) Jaka szkoda ze nie moge z Wami pojsc :(((. Strasznie zaluje... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Do Dzikaa 04.08.02, 18:52 marat_ napisał: > Skoro już się zapisałaś do spółki, to teraz powiem Ci o co chodzi: > Otóż niejacy Marat, Sluggard, Bix i Rals założyli harem. Jako "personel" > zapisały się do nas Anka1, Chatka, Annabl, Saunne oraz oczywiście Dzikaa. > Działalność ma na celu wymianę "poglądów" w "grupach dyskusyjnych" o dowolnej > konfiguracji (oczywiście oprócz wariantu męsko-męskiego!). Niezapomniane > wrażenia gwarantowane! :))) > Oczami wyobraźni widzę ten zachwyt na Twojej twarzy! :))) > > PS. I tylko nie mów,że się wypisujesz! Klamka zapadła!!! Marat, nie pamietam zebym byl wsrod udzialowcow tego przedsiewziecia, ale rozumiem, ze moge to traktowac jako zaproszenie do spolki...? Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Do Dzikaa 04.08.02, 18:59 Z Haremu na razie nici, wlasciciel na urlopie,a ja zostalam odelegowana na szkolenie na miesiac do MAroka! Tak ze na serio moze wrocimy do tematu w pazdzierniku, oczywiscie dyskusja jest jak najbardziej potrzebna, wszystko musi byc dopieta przed inauguracja przedsiewziecia. A czy TY przyjmiesz zaproszenie? Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Do Dzikaa 04.08.02, 19:59 ralston napisał: > Marat, > nie pamietam zebym byl wsrod udzialowcow tego przedsiewziecia, ale rozumiem, > ze moge to traktowac jako zaproszenie do spolki...? Ralston, jeśli nic nie pokręciłem, to do współudziałowców należy każdy facet na forum, który chce tego i przejdzie pozytywnie lustrację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikaa Re: kino IP: *.szeptel.net.pl / *.szeptel.net.pl 18.07.02, 13:37 Gość portalu: inks napisał(a): > Gdybym szedł, to pewnie wybrałbym sie na "Byłą sobie chłopiec", ale mam próbę > zespołu i mrożę kasę na dziki weekend w Rajgodzie...Pozdrawiam. Piotr a w jakim zespole grasz, Rajgrod jest fajny ale fajniej jest w Woznawsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikaa Re: kino IP: *.szeptel.net.pl / *.szeptel.net.pl 18.07.02, 13:56 ok, niech bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: kino 18.07.02, 16:00 "Otóż (...) założyli harem. Jako "personel" Działalność ma na celu wymianę "poglądów" w "grupach dyskusyjnych" o dowolnej konfiguracji (oczywiście oprócz wariantu męsko-męskiego!). Niezapomniane wrażenia gwarantowane! :))) PS. I tylko nie mów,że się wypisujesz! Klamka zapadła!!!" > ok, niech bedzie Jeśli odpowiedź dotyczyła tego postu, to koleżankę należy podziwiać - pierwsza która wie czego chce i wyraziła to bez zbędnej bawełny. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaa Re: kino 18.07.02, 16:47 sluggard napisał: to koleżankę należy podziwiać - pierwsza > która wie czego chce i wyraziła to bez zbędnej bawełny. coz na to poradzic, taka jestem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: kino 18.07.02, 17:12 To jak byś jeszcze może napisała, co byś do interesu wniosła... PS: Nasze rozważania na ten temat ulokowane są w wątkach "Dobranoc" i "Marat". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: a na co??? IP: 212.160.195.* 18.07.02, 16:58 odpowiem sobie sama mam nadzieje, ze znajde jeszcze to o czm mysle, a co bylo gdzies w kwietniu ale zapomnialam tytulu (widzialam recenzje w kwietniowym lub majowym Tylko Rocku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: a na co??? IP: *.piasta.pl 18.07.02, 20:27 A ja myslalam ze Tobie chodzi o "a na co" nam nowa foremka do Haremu??? hi hi. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaa >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 18.07.02, 20:55 foremka???????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foremka czy Forumowicz jestes? IP: *.piasta.pl 18.07.02, 21:03 Dzikaa a co TY jeszcze w pracy o tej porze robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaa Re: czy Forumowicz jestes? 18.07.02, 21:04 w jakiej pracy?????????? o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: czy Forumowicz jestes? IP: *.piasta.pl 18.07.02, 21:09 Sorry nie chialam Cie niepokoic, do niedawna, zanim sie zalogowalas w GW mials w adresie nazwe firmy, pomyslam wiec ze pracy jestes, a firme znam bo sasiadami bylismy.POzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Dzikaa 19.07.02, 09:54 Mężczyzna/chłopczyk odwiedzający forum to forumowicz, a kobieta/dziewczynka to foremka. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaa Re: Dzikaa 19.07.02, 11:24 dzieki za wyjasnienie, jeszcze sie nie znam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaa Re: Dzikaa 19.07.02, 12:47 moze odrazu powinnam zamowic jakis slownik? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś