Gość: rek IP: *.siemens.pl 06.11.01, 15:07 Coś Legia nie ma szczęścia do zagranicznych zawodników , po Juliano teraz Yahaya znalazł się na izbie wytrzeźwień . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zbyszko Re: Yahaya na bani !!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 15:16 ale jaja - yahaya ...na wtrzeźwiałce w grodzie kraka... rozumiem , że na kolskiej ..ale to, to mi pachnie krakowskim kantem ;))) ...wzięli chłopaka, schlali, podrzucili biały proszek (koka?,wąglik?, mąka?).. wstrętne krakusy! ;) no cóż walka o mistrzostwo będzie bezwzględna ...niech no tylko się tu franek w wawie pojawi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Yahaya na bani !!!! IP: 193.150.166.* 06.11.01, 15:32 czy on pierwszy trafil na izbe wytrzezwien? Kochani w tym kraju 5 % meskiej populacji przynajmniej raz w zyciu trafia na izbe wytrzezwien, nie spotkalem doroslego mezczyzny, ktory przynajmniej raz nie upilby sie, a my mowimy o jakims nawalonym murzynku....nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kan Po co ? IP: 157.25.84.* 06.11.01, 15:34 Po co rozpoczynać nowy wątek, skoro już taki istnieje o tym temacie : "ciekawy news z Krakowa na temat pewnego piłkarza" Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Yahaya na bani !!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 22:08 To jakaś paranoja! Człowiek idzie ulicą, nikogo nie zaczepia i wysyłają go do izby wytrzeźwień! To już nawet napić się w tym kraju nie można??? Policja powinna go oficjalnie przeprosić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazza Re: Yahaya na bani !!!! IP: *.waw-mec.dialup-ppp.ids.pl 06.11.01, 22:33 u mnie na osiedlu jest codziennie pod sklepem z wódą 50 takich jak jahaja i milicja sie ich nie czepia. znam osobiscie kilkudziesieciu chopaków którzy grają w 2 i 3 lidze (okregówki nie licze) oni po każdym meczu nadają sie do izby wytreźwień.nie rozumiem tego całego zamieszania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: Yahaya na bani !!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 00:16 panowie! tłumaczę; wytrzeźwiałka to nie jest wór bez dna.. ma pewne ograniczenia związane z przrobem .. wszyscy sie nie zmieszczą (powiem wiecej - jedynie pewien minimalny promil społeczeństwa ma zaszczyt trafić do tego ekskluzywnego grona)... miejsca rezerwuje się tylko dla jednostek wybitnych ...jak na przykład artyści (np znana aktorka albo ktoś wybitnie artystycznie nayebany) czy inni tacy tam... jak dorwą kogoś kogo kojarzą z tv to ma szansę... ale konkurencja duża ps w tym kraju psy mogą zrobić wszystko... z pijaczkami, handlarami i nastolatkami... gorzej im idzie z bandytami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzek Re: Yahaya na bani !!!! IP: *.bauholding.pl 07.11.01, 11:57 Uważam, że dla legii to bardzo dobrze, że yahaya przez parę meczów nie pogra, bo słaby z niego napastnik, tylko potrafi marnować stworzone przez zespół sytuacje, i nie widziałem jeszcze, żeby porządnie strzelił na bramkę. Gdyby nie to, ze jest czarny i niektórym moze się kojarzyć z olisadebkiem, w życiu nie zasługuje na grę w pierwszym zespole, przynajmniej w obecnej formie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Yahaya na bani !!!! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 12:31 Wzieli mnie kiedyś na izbę bo myśleli że brałem udział w bójce.Kiedy okazało się że to nie ja a lekarz nie chciał mnie tam zostawić bo byłem trzeżwy, to zawieżli mnie na komisariat do wyjaśnienia.Policja myśli że jak przyzna się do błedu to straci twarz.Każdy może się upić bo nie ma w Polsce prohibicji.Wczoraj jak o tym gadali to myslałem że on jechał samochodem, ale skoro szedł a nawet jak sie przewrócił to się od niego odwalcie. Nie mówcie że sportowcowi nie wypada bo w izbie londują również księża i nauczyciele.Ewentualne konsekwencje może wyciągnąć klub bo może zakaz picia ma w kontrakcie, nie wiem. Ale rodacy co z naszą gościnnością i tradycją?.Karać kogoś w naszym kraju za to że nagrzany?Już nam te walentynki i halołiny resztki rozumu poodbierały czy co?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Yahaya na bani !!!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 13:04 Niech mi nikt nie mówi że Polacy nie są rasistami!!! Przypominam, że tak samo mówi o nas Olisadebe. Co do postępowania naszej wspaniałej POLICJI to nie wymaga dyskusji. A co do okoliczności w jakich doszło do zatrzymania, to zawsze rację będzie miała policja!! Nie znaczie tego? :)) Odpowiedz Link Zgłoś