Gość: Gupik IP: 83.175.158.* 17.06.05, 15:00 to jest moja propozycja, powód, objazdy autobusamy naokoło, korki, czy ktos z was poparł by to ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zzz Re: zamknąć deptak na stałe IP: *.isb.com.pl 17.06.05, 15:04 a przeszkadzają Ci objazdy?Mni się to nawet podoba!:) Byłeś/aś kiedyś w Krynicy Górskiej?Tam jest świetny deptak,godny pozazdroszczenia.W Białymstoku też może być całkiem niezły,ale na to potrzeba czasu,nawet miesiąc nie minął od momentu jego otwarcia,a już słychać narzekania...To smutne!Jestem przeciwna!!!:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: zamknąć deptak na stałe 17.06.05, 15:36 koczisss napisał: > Popieram koleżanke zzz:))) > koleżanka zzz dziękuje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: zamknąć deptak na stałe 17.06.05, 15:39 To koleżanka zmieniła nicka, tzn. zalogowała się??? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: zamknąć deptak na stałe 17.06.05, 15:39 koczisss napisał: > To koleżanka zmieniła nicka, tzn. zalogowała się??? > uos,przez przypadek się wydało...:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: zamknąć deptak na stałe 17.06.05, 15:41 bad_habit napisała: > koczisss napisał: > > > To koleżanka zmieniła nicka, tzn. zalogowała się??? > > > uos,przez przypadek się wydało...:)a miałam się nie ujawniać... Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: zamknąć deptak na stałe 17.06.05, 15:58 No widzisz, moja wina:))) Może nikt nie przeczyta:D Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: zamknąć deptak na stałe 17.06.05, 15:59 koczisss napisał: > No widzisz, moja wina:))) > Może nikt nie przeczyta:D > mam nadzieję!!!:)))Ktoś na pewno pzreczyta(mam tylko nadzieję że nikt znajomy!!!):D Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: zamknąć deptak na stałe 17.06.05, 17:01 hej Koczisss,jakby co to niech to pozostanie tajemnicą ok?:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebas Re: zamknąć deptak na stałe IP: 217.97.203.* 17.06.05, 17:12 Hahaha porownales Bialystok i Krynice Gorska - no ja pierdziele, super trafiles Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: zamknąć deptak na stałe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 17:06 jak ktoś porównuje Krynicę Górską do Białegostoku to ma chyba lekk zaćmę. Co tam Krynica, zróbmy sobie monciak sopocki, niech Tur+Wyborcza molo tylko zbija z desek i ijuz jesteśmy Sopotem ! Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: zamknąć deptak na stałe 18.06.05, 17:11 Gość portalu: jasio napisał(a): > jak ktoś porównuje Krynicę Górską do Białegostoku to ma chyba lekk zaćmę. Co > tam Krynica, zróbmy sobie monciak sopocki, niech Tur+Wyborcza molo tylko zbija > z desek i ijuz jesteśmy Sopotem ! hmm,dziękuję bardzo za radę,chyba się zgłoszę do mojego okulisty,niech wyleczy tę wadę wzroku,skoro taki ekspert jak Ty,zauważył,że jest z nim coś nie tak.:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebas Re: zamknąć deptak na stałe IP: 217.97.203.* 17.06.05, 17:13 Ja bym poparl. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: zamknąć deptak na stałe 17.06.05, 17:21 Gość portalu: sebas napisał(a): > Ja bym poparl. ale mi nawrzucałeś,nie mogę!Od kilku minut jestem facetem...hahahaha:D Odpowiedz Link Zgłoś