Gość: zzz IP: *.isb.com.pl 24.06.05, 12:59 Halo,halo!JUż jestem!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mz Re: BIOLOGIA IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 13:02 udalo mi sie rozwiazac probkem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: BIOLOGIA IP: *.isb.com.pl 24.06.05, 13:05 jak Ci się podoba forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: BIOLOGIA IP: *.isb.com.pl 24.06.05, 13:06 jakiś koleś na gg się do mnie przyczepił:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mz Re: BIOLOGIA IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 13:08 wystaw kolesia do wiatru: ) jak biola idzie!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: BIOLOGIA IP: *.isb.com.pl 24.06.05, 13:12 próbuję,ale nie daję rady... a biologia?Super!zostały mi płazińce,trypanosoma,plasmodium poza tym reszta wykłądów,naprawa DNA itd.mam nadzieję,że zdąże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mz Re: BIOLOGIA IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 13:14 kasia, nie wiesz moze jaki pytania , jakiego typu byly w zeszlych latach?1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: BIOLOGIA IP: *.isb.com.pl 24.06.05, 13:15 podobno prawo Hardy-Weinberga,zegary i chronobiologia,pasożyty(dla których rezerwuarem jest gleba i woda) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mz Re: BIOLOGIA IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 13:18 co to znaczy, ze jest rezerwuarem?! tylko 4 pytanka???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: BIOLOGIA IP: *.isb.com.pl 24.06.05, 13:21 rezerwuarem,tzn. że zarażamy się poprzez np. jedzenie niemytych owoców z ziemi,lub pijemy zanieczyszczoną wode,albo np.Acanthamoeba i Naegleria-nimi zarażamy się w środowisku wodnym.Chodzi o te,których formy rozwojowe znajdują się w tych środowiskach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mz Re: BIOLOGIA IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 13:24 acha, jakos te pojecie czesto sie powtarza, a ja nie rozumialam go precyzyjnie. cos jeszcze ciekawego slyszalas o bioli?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: BIOLOGIA IP: *.isb.com.pl 24.06.05, 13:28 wczoraj był 3 termin zerówki,pytania:Karol Linneusz,opisz białko G,cykl rozwojowy obleńca nie związanego z krwią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mz Re: BIOLOGIA IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 13:10 troche tu niewygodnie sie rozmawia - duzo klikania,nie widac calosci rozmowy, ale jest spoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mz Re: BIOLOGIA IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 13:12 : ) : ) : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: BIOLOGIA IP: *.isb.com.pl 24.06.05, 13:13 rozbawił mnie ten koleś.Czasem na forum są całkiem ciekawe dyskusje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mz Re: BIOLOGIA IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 13:12 jestes tam!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: BIOLOGIA IP: *.isb.com.pl 24.06.05, 13:14 jestem,jestem,lekkie opóźnienie,spławiam kolesia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: BIOLOGIA IP: *.isb.com.pl 24.06.05, 13:17 a ten koleś przyczepił się,gdy wysłałam do Ciebie maila,bo chyba masz w Erze,tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: BIOLOGIA IP: *.isb.com.pl 24.06.05, 13:17 nie maila,tylko smsa.Już jestem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mz Re: BIOLOGIA IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 13:20 w erze nie jestem...,a koles niech nie bedzie taki zazdrosny: ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: BIOLOGIA IP: *.isb.com.pl 24.06.05, 13:23 jest z Nakła i ma na imię Łukasz(biedaczek się przestawia itd. a ja nic mu nie mówię,hehe):)Chyba jedzie na narty wodne do Augustowa,z wypowiedzi tak wynikało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mz Re: BIOLOGIA IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 13:25 to ty wredna jestes, koles sie stara, otwiera ,a ty co!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: BIOLOGIA IP: *.isb.com.pl 24.06.05, 13:27 a ja nie ufam ludziom,nic na to nie poradze...taka już jestem,może kiedyś to zmienie,nie wiem...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mz Re: BIOLOGIA IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 13:16 ok czekam, ake pospiesz sie!: ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: BIOLOGIA IP: *.isb.com.pl 24.06.05, 13:19 nie wiem,co jeszcze może być,jakiś cykl rozwojowy,choroby genetyczne,pojęcia z ekologii,nad którą siedzę,wykłady.NIe wiem tylko,jak długo będziemy pisac i ile czasu to zajmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mz Re: BIOLOGIA IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 13:21 czego uczysz sie z wykladow???????????????????????????????????????????????/// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: BIOLOGIA IP: *.isb.com.pl 24.06.05, 13:26 nauczyłam sie czynnikow biologicznych szkodliwych dla czlowieka,z parazytologii 2 wykładów,chorób i teorii mitochondrialnej starzenia sie,bioterroryzmu,komórki roślinnej. o genomie prokariota i eukariota,naprawie DNA,plazmidach,transpozonach,rodzinach genów,replikacji,transkrypcji,translacji,transformacji nowotworowej i chronobiologii musze sie jeszcze pouczyć zwróce tez uwage na Noblistów od 1990 do 2004 roku(chociaz kilka nazwisk i wszystkie odkrycia,bo nie wiadomo,co może dać) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mz Re: BIOLOGIA IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 13:29 kaska, nie wiesz jak naszym poszla anatomia?! jak poszlo ani b.?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mz Re: BIOLOGIA IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 13:33 ok. nie ma sprawy. nie wiedzialam,ze tak trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: BIOLOGIA IP: *.isb.com.pl 24.06.05, 13:36 a jak Twoja biologia???mnie sie juz nie chce,prawie śpie z głową w książce,masakra.Jeszcze Edyta mnie dołuje,mówiąc że czeka ją kampania wrześniowa z bioli. P.S.to masz tel. w IDEI?jeśli tak,to fajnie,mam jeszcze pakiet na tą sieć(do innych nie mogę wysyłać wiadomości tekstowych,chyba że skorzystam z telefonów pozostałych domowników albo netu:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mz Re: BIOLOGIA IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 13:39 biologia kuleje , pasozyty nakladaja sie na siebie..., ucze sie ekologii,ale bez przekonania mam tel. w plusie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: BIOLOGIA IP: *.isb.com.pl 24.06.05, 13:41 a fakt,dopiero zauważylam.Może zmienie sieć,tylko nie wiem,na jaką.Myślałąm jakiś czas temu o Heyah,a teraz już sama nie wiem.Idea mnie denerwuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mz Re: BIOLOGIA IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 13:42 kazda siec ma mnostwo wad,grunt to sie za mocno nie przejmowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mz Re: BIOLOGIA IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 13:40 zaraz musze uciekac... obiadek prawie gotowy i juz mniw wolaja: )!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: BIOLOGIA IP: *.isb.com.pl 24.06.05, 13:42 ok,ja sie wezme za chronobiologie i skończe ekologie i parazyty:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: BIOLOGIA IP: *.isb.com.pl 24.06.05, 13:42 a masz gg albo jakiś komunikator? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mz Re: BIOLOGIA IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 13:44 gg nie mam, niestety! komunikator? np. na jakims czcie badz tel.: ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: BIOLOGIA IP: *.isb.com.pl 24.06.05, 13:45 tak pytam,bo ja np. mam komunikator tlen i dzieki temu moge sie porozumiewac z ludzmi z gg.Mireczka i Wiolka też ma tlen:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mz Re: BIOLOGIA IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 13:45 uciekam i pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: BIOLOGIA IP: *.isb.com.pl 24.06.05, 13:47 ok,ja też,pa pa:)do poniedziąłku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz nikt nie chce dyskutować na temat parazytów i IP: *.isb.com.pl 24.06.05, 13:55 chronobiologii???uuuuu...szkoda! Do widzenia więc!!! Odpowiedz Link Zgłoś