IP: *.isb.com.pl 24.06.05, 12:59
Halo,halo!JUż jestem!:)
Obserwuj wątek
    • Gość: mz Re: BIOLOGIA IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 13:02
      udalo mi sie rozwiazac probkem
      • Gość: zzz Re: BIOLOGIA IP: *.isb.com.pl 24.06.05, 13:05
        super!
      • Gość: zzz Re: BIOLOGIA IP: *.isb.com.pl 24.06.05, 13:05
        jak Ci się podoba forum?
      • Gość: zzz Re: BIOLOGIA IP: *.isb.com.pl 24.06.05, 13:06
        jakiś koleś na gg się do mnie przyczepił:(
        • Gość: mz Re: BIOLOGIA IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 13:08
          wystaw kolesia do wiatru: )
          jak biola idzie!?
          • Gość: zzz Re: BIOLOGIA IP: *.isb.com.pl 24.06.05, 13:12
            próbuję,ale nie daję rady...
            a biologia?Super!zostały mi płazińce,trypanosoma,plasmodium
            poza tym reszta wykłądów,naprawa DNA itd.mam nadzieję,że zdąże
            • Gość: mz Re: BIOLOGIA IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 13:14
              kasia, nie wiesz moze jaki pytania , jakiego typu byly w zeszlych latach?1
              • Gość: zzz Re: BIOLOGIA IP: *.isb.com.pl 24.06.05, 13:15
                podobno prawo Hardy-Weinberga,zegary i chronobiologia,pasożyty(dla których rezerwuarem jest gleba i woda)
                • Gość: mz Re: BIOLOGIA IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 13:18
                  co to znaczy, ze jest rezerwuarem?! tylko 4 pytanka????
                  • Gość: zzz Re: BIOLOGIA IP: *.isb.com.pl 24.06.05, 13:21
                    rezerwuarem,tzn. że zarażamy się poprzez np. jedzenie niemytych owoców z ziemi,lub pijemy zanieczyszczoną wode,albo np.Acanthamoeba i Naegleria-nimi zarażamy się w środowisku wodnym.Chodzi o te,których formy rozwojowe znajdują się w tych środowiskach
                    • Gość: mz Re: BIOLOGIA IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 13:24
                      acha, jakos te pojecie czesto sie powtarza, a ja nie rozumialam go precyzyjnie.
                      cos jeszcze ciekawego slyszalas o bioli??
                      • Gość: zzz Re: BIOLOGIA IP: *.isb.com.pl 24.06.05, 13:28
                        wczoraj był 3 termin zerówki,pytania:Karol Linneusz,opisz białko G,cykl rozwojowy obleńca nie związanego z krwią
        • Gość: mz Re: BIOLOGIA IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 13:10
          troche tu niewygodnie sie rozmawia - duzo klikania,nie widac calosci rozmowy,
          ale jest spoko
        • Gość: mz Re: BIOLOGIA IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 13:12
          : ) : ) : )
          • Gość: zzz Re: BIOLOGIA IP: *.isb.com.pl 24.06.05, 13:13
            rozbawił mnie ten koleś.Czasem na forum są całkiem ciekawe dyskusje:)
        • Gość: mz Re: BIOLOGIA IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 13:12
          jestes tam!?
          • Gość: zzz Re: BIOLOGIA IP: *.isb.com.pl 24.06.05, 13:14
            jestem,jestem,lekkie opóźnienie,spławiam kolesia:)
            • Gość: mz Re: BIOLOGIA IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 13:15
              • Gość: zzz Re: BIOLOGIA IP: *.isb.com.pl 24.06.05, 13:17
                a ten koleś przyczepił się,gdy wysłałam do Ciebie maila,bo chyba masz w Erze,tak?
                • Gość: zzz Re: BIOLOGIA IP: *.isb.com.pl 24.06.05, 13:17
                  nie maila,tylko smsa.Już jestem!!!
                  • Gość: mz Re: BIOLOGIA IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 13:20
                    w erze nie jestem...,a koles niech nie bedzie taki zazdrosny: )
                    • Gość: zzz Re: BIOLOGIA IP: *.isb.com.pl 24.06.05, 13:23
                      jest z Nakła i ma na imię Łukasz(biedaczek się przestawia itd. a ja nic mu nie mówię,hehe):)Chyba jedzie na narty wodne do Augustowa,z wypowiedzi tak wynikało
                      • Gość: mz Re: BIOLOGIA IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 13:25
                        to ty wredna jestes, koles sie stara, otwiera ,a ty co!?
                        • Gość: zzz Re: BIOLOGIA IP: *.isb.com.pl 24.06.05, 13:27
                          a ja nie ufam ludziom,nic na to nie poradze...taka już jestem,może kiedyś to zmienie,nie wiem...:)
            • Gość: mz Re: BIOLOGIA IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 13:16
              ok czekam, ake pospiesz sie!: )
    • Gość: zzz Re: BIOLOGIA IP: *.isb.com.pl 24.06.05, 13:19
      nie wiem,co jeszcze może być,jakiś cykl rozwojowy,choroby genetyczne,pojęcia z ekologii,nad którą siedzę,wykłady.NIe wiem tylko,jak długo będziemy pisac i ile czasu to zajmie.
      • Gość: mz Re: BIOLOGIA IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 13:21
        czego uczysz sie z wykladow???????????????????????????????????????????????///
        • Gość: zzz Re: BIOLOGIA IP: *.isb.com.pl 24.06.05, 13:26
          nauczyłam sie czynnikow biologicznych szkodliwych dla czlowieka,z parazytologii 2 wykładów,chorób i teorii mitochondrialnej starzenia sie,bioterroryzmu,komórki roślinnej.
          o genomie prokariota i eukariota,naprawie DNA,plazmidach,transpozonach,rodzinach genów,replikacji,transkrypcji,translacji,transformacji nowotworowej i chronobiologii musze sie jeszcze pouczyć
          zwróce tez uwage na Noblistów od 1990 do 2004 roku(chociaz kilka nazwisk i wszystkie odkrycia,bo nie wiadomo,co może dać)
          • Gość: mz Re: BIOLOGIA IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 13:29
            kaska, nie wiesz jak naszym poszla anatomia?! jak poszlo ani b.?!
            • Gość: mz Re: BIOLOGIA IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 13:33
              ok. nie ma sprawy. nie wiedzialam,ze tak trzeba...
              • Gość: zzz Re: BIOLOGIA IP: *.isb.com.pl 24.06.05, 13:36
                a jak Twoja biologia???mnie sie juz nie chce,prawie śpie z głową w książce,masakra.Jeszcze Edyta mnie dołuje,mówiąc że czeka ją kampania wrześniowa z bioli.
                P.S.to masz tel. w IDEI?jeśli tak,to fajnie,mam jeszcze pakiet na tą sieć(do innych nie mogę wysyłać wiadomości tekstowych,chyba że skorzystam z telefonów pozostałych domowników albo netu:(
                • Gość: mz Re: BIOLOGIA IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 13:39
                  biologia kuleje , pasozyty nakladaja sie na siebie..., ucze sie ekologii,ale
                  bez przekonania
                  mam tel. w plusie.
                  • Gość: zzz Re: BIOLOGIA IP: *.isb.com.pl 24.06.05, 13:41
                    a fakt,dopiero zauważylam.Może zmienie sieć,tylko nie wiem,na jaką.Myślałąm jakiś czas temu o Heyah,a teraz już sama nie wiem.Idea mnie denerwuje...
                    • Gość: mz Re: BIOLOGIA IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 13:42
                      kazda siec ma mnostwo wad,grunt to sie za mocno nie przejmowac!
                • Gość: mz Re: BIOLOGIA IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 13:40
                  zaraz musze uciekac... obiadek prawie gotowy i juz mniw wolaja: )!!!!!!!!
                  • Gość: zzz Re: BIOLOGIA IP: *.isb.com.pl 24.06.05, 13:42
                    ok,ja sie wezme za chronobiologie i skończe ekologie i parazyty:(
                  • Gość: zzz Re: BIOLOGIA IP: *.isb.com.pl 24.06.05, 13:42
                    a masz gg albo jakiś komunikator?
                    • Gość: mz Re: BIOLOGIA IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 13:44
                      gg nie mam, niestety!
                      komunikator? np. na jakims czcie badz tel.: )
                      • Gość: zzz Re: BIOLOGIA IP: *.isb.com.pl 24.06.05, 13:45
                        tak pytam,bo ja np. mam komunikator tlen i dzieki temu moge sie porozumiewac z ludzmi z gg.Mireczka i Wiolka też ma tlen:)
    • Gość: zzz Re: BIOLOGIA IP: *.isb.com.pl 24.06.05, 13:40
      jesteś tam jeszcze?
      • Gość: mz Re: BIOLOGIA IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 13:45
        uciekam i pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: zzz Re: BIOLOGIA IP: *.isb.com.pl 24.06.05, 13:47
          ok,ja też,pa pa:)do poniedziąłku
    • Gość: zzz nikt nie chce dyskutować na temat parazytów i IP: *.isb.com.pl 24.06.05, 13:55
      chronobiologii???uuuuu...szkoda!
      Do widzenia więc!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka