Gość: analex.4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 19:51 faszyzm jest zly i nie potszebny i nalezy go tepic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lopez Re: Przeciw faszyzmowi IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 24.06.05, 22:20 Jaki faszyzm, czy oni wiedza co to jest faszyzm ?? chyba tylko w ich glowach istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Przeciw faszyzmowi IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 24.06.05, 22:30 Parada "faszystów": www.freerepublic.com/focus/f-news/1425718/posts?page=1,50 ikos.webd.pl/t24-pl Ta sama parada w "GW": serwisy.gazeta.pl/fotografie/1820649,35076,2774736.html Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Jedna rasa, ludzka rasa 25.06.05, 12:38 pod względem genetycznym nie mozna mówić o rasach u Homo Sapiens Odpowiedz Link Zgłoś
czabanow Re: Jedna rasa, ludzka rasa 25.06.05, 12:42 to dlaczego demonstrujacy krzyczeli? Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Jedna rasa, ludzka rasa 25.06.05, 14:17 bo nieudoczeni prawicowcy cały czas mówią o rasach:) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Przeciw faszyzmowi 25.06.05, 12:38 w paradzie równości PIS i LPR brało udział 500-1000 osób. W paradzie nielegalnej równości wzieło udział 3,5-5 tys. osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Przeciw faszyzmowi IP: *.elpos.net / *.elpos.net 24.06.05, 22:44 To ja też jestem faszystą? Odpowiedz Link Zgłoś
czabanow Re: Przeciw faszyzmowi 24.06.05, 22:47 Gość portalu: Z.P. napisał(a): > To ja też jestem faszystą? ty jestes terrorysta islamskim wspierajacym palestynskie bojowki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Przeciw faszyzmowi IP: *.elpos.net / *.elpos.net 24.06.05, 22:50 To odetchnąłem z ulgą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Przeciw faszyzmowi IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 24.06.05, 22:53 Tzw. demokraci rozumieją terrorystów: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2782785.html?as=1&ias=5 Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: Przeciw faszyzmowi 24.06.05, 22:57 Gość portalu: T-800 napisał(a): > Tzw. demokraci rozumieją terrorystów: > <a href="wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2782785.html?as=1&ias=5" target="_blank">wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2782785.html?as=1&ias=5</a> frasyniuk to baran co on sie martwi giertychem przeciez on i tak nie wygra jesli jakims cudem przejdzie do drugiej tury to bedzie tak jak z walesa ludzie beda glosowac nawet na tyminskiego zeby tylko nie giertych Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: Przeciw faszyzmowi 24.06.05, 22:49 Gość portalu: Z.P. napisał(a): > To ja też jestem faszystą? tego nie wiem ale masz problemy z czytaniem - to na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Przeciw faszyzmowi IP: *.elpos.net / *.elpos.net 24.06.05, 22:53 Wyluzuj się fiat-luks. Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: Przeciw faszyzmowi 24.06.05, 22:59 czytanie ci nie idzie, latwo wiec musi byc ci zwalic swoje zyciowe niepowodzenia na niewidoczna tajemnicza grupe trzymajaca wladze jak zydzi czy pedaly czy masoni. to jestes faszysta czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
czabanow Re: Przeciw faszyzmowi 24.06.05, 23:01 fiat_lux napisał: > czytanie ci nie idzie, latwo wiec musi byc ci zwalic swoje zyciowe niepowodzeni > a > na niewidoczna tajemnicza grupe trzymajaca wladze jak zydzi czy pedaly czy > masoni. to jestes faszysta czy nie? to dlatego nie lubisz muzulmanow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z.P. Re: Przeciw faszyzmowi IP: *.elpos.net / *.elpos.net 24.06.05, 23:21 Jestem nie tylko faszystą, ale i terrorystą. I nie wylewaj łez nad moim losem. Odpowiedz Link Zgłoś
czabanow Re: Przeciw faszyzmowi 24.06.05, 23:24 Gość portalu: z.P. napisał(a): > Jestem nie tylko faszystą, ale i terrorystą. I nie wylewaj łez nad moim losem. Jeszcze nic straconego. W remach resocjalizacji zostaniesz wyslany na gejowski oboz integracyjny. Instruktor fiat_lux zrobi z ciebie przykladnego obywatela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Przeciw faszyzmowi IP: *.elpos.net / *.elpos.net 24.06.05, 23:27 Żywcem mnie nie wezmą. Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: Przeciw faszyzmowi 25.06.05, 00:39 czabanow napisał: > Gość portalu: z.P. napisał(a): > > > Jestem nie tylko faszystą, ale i terrorystą. I nie wylewaj łez nad moim l > osem. > > Jeszcze nic straconego. W remach resocjalizacji zostaniesz wyslany na gejowski > oboz integracyjny. Instruktor fiat_lux zrobi z ciebie przykladnego obywatela. hehehehe dobre mysle ze taki oboz nie jest potrzebny na wasze szczescie na jednej ze stron giertychjugend widzialem link do strony profesora van nostranda ktory potrafi leczyc m.in. heteroseksualizm mysle ze kazdy tato powienien przyjrzec sie czy jego dzieci nie nabawily sie pedalstwa przez np ogladanie parady w telewizji. nastepnie wyslac podejrzane dziecko do holandii a po powrocie oddac sie lasce boskiej i postepowac tak jak mowi pismo swiete np w ksiedze rodzaju 19:31-36. prawdziwy polak katolik nie moze zgodzic sie z ta choroba i postepowac wg pisma Odpowiedz Link Zgłoś
czabanow Re: Przeciw faszyzmowi 25.06.05, 01:00 Najwazniejsze, ze uklada ci sie z twoim chlopakiem i nic sie nie martw o faszystow. Oni nie zniszcza tej harmonii a homofobie da sie leczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: Przeciw faszyzmowi 25.06.05, 01:30 a ty co? mama nie kochala a tato tylko w nocy? Odpowiedz Link Zgłoś
czabanow Re: Przeciw faszyzmowi 25.06.05, 12:02 ucze sie tolerancji i staram sie zrozumiec twoj przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Przeciw faszyzmowi 25.06.05, 14:18 homofobioe da sie leczyć przez zdobycie wiedzy:) czabanow masz sporo do dowiedzenia się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Przeciw faszyzmowi IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 24.06.05, 23:28 Gość portalu: z.P. napisał(a): > Jestem nie tylko faszystą, ale i terrorystą. Zapisałeś się do tej partii internetowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Przeciw faszyzmowi IP: *.elpos.net / *.elpos.net 24.06.05, 23:30 Jestem bezpartyjnym faszystą. Odpowiedz Link Zgłoś
czabanow Re: Przeciw faszyzmowi 24.06.05, 23:00 nie da rady, Palestynczycy depcza mu po pietach Odpowiedz Link Zgłoś
czabanow Re: Przeciw faszyzmowi 24.06.05, 23:05 max39 napisał: > Protestujacy maja racje. www.allaboutpalestine.com/ ich protest jest sluszny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Przeciw faszyzmowi IP: *.elpos.net / *.elpos.net 24.06.05, 23:52 Żeby dzisiaj robić demonstracje antyfaszystowskie pod kościołami, trzeba mieć wydmuszki zamiast głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: Przeciw faszyzmowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 09:50 z tego co przeczytałem w artykule demonstracja była pod centralem i pod pomnikiem piłsudskiego. to że przeszli także pod kościół, to zapewne tylko przypadek. trudno jest bowiem w białymstoku przejść gdziekolwiek, aby nie znaleźć się pod kościołem Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Przeciw faszyzmowi 25.06.05, 12:36 1 nazizm był jawnie pogański i antykatolicki. Dlatego nawiązywanie przez grupy neonazistowskie do katolicyzmu to jest brak logiki i idiotyzm 2 faszyzm (czyli ustrój wprowadzony przez Musoliniego) był prokoscielny, ale z katolicyzmem też nie ma wiele wspólnego. 3 ruchy neofaszystowskie (tym terminem okresla się radykalne grupy posługujace się frazeologią konserwatywną - co nie znaczy zawsze chrześcijańską- hasłami populistycznymi, występujace przeciwko mniejszościom etnicznym) maja różny stosunek do kościołów. W Holandii ledetem takich populistów był P. Foytune, który był gejem. W Polsce takimi populistami są MW i LPR, szermuja oni ghasłami przywoiązania do tradycji i religii. Ale z obecną doktryną kościelna maja oni niewiele wspólnego, chyba tylko socjalizm gospodarczy i niechęć do aborcji i homoseksualizmu. Zdaje się, że nawet taki konserwatysta jak benedykt XVI jest przy Giertychu liberałem (szczególnie jesli się pamięta jak papież nawołuje do zbliżenia z braćmi prawosławnymi). U nas nawet partie które głoszą przywiązanie do tardycji są dosyć na bakier z nauką katolicką, czy to ze względów gospodarczych (obecnie katolicyzm jest bardzo socjalistyczny gospodarczo, dobrez w tym mieści się LPR czy PiS, ale UPR jest już ardykalnie daleki od poglądów katolicyzmu w sferze gospodarczej) czy sprzeciwu wobec kary śmierci (wszystkie partie prawicowe maja odmienne zdanie w tej amterii niż kościól katolicki, który jednoznacznie potępia tą karę). 4 paradoksem jest to, że katolicyzm w sferze społecznej za czasów JPII skręcil bardzo w lewo i dziś powoływanie się na liberalizm gospodarczy i katolicyzm zaczyna być rodwojeniem jaźni... Odpowiedz Link Zgłoś
czabanow Re: Przeciw faszyzmowi 25.06.05, 12:40 jeszcze troche trzeba poczekac zanim zaakceptuja zwiazki homoseksualne tak jak w twoim zwiasku wyznaniowym. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Przeciw faszyzmowi 25.06.05, 14:19 kościól nie taka przeżywał już rewolucję:) Zresztą wtedy takie osoby jak Paetz czy jankowski bedą mogły zyć zgodnie z swim sumieniem i skłonnościami:) Odpowiedz Link Zgłoś
czabanow Re: Przeciw faszyzmowi 25.06.05, 17:24 pytanie do alex.4 czy w twoim zwiazku wyznaniowym akceptuja zwiazki homoseksualne ? Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: Przeciw faszyzmowi 25.06.05, 12:57 Gość portalu: koro napisał(a): > z tego co przeczytałem w artykule demonstracja była pod centralem i pod > pomnikiem piłsudskiego. to że przeszli także pod kościół, to zapewne tylko > przypadek. trudno jest bowiem w białymstoku przejść gdziekolwiek, aby nie > znaleźć się pod kościołem :)))) swieta prawda Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Przeciw faszyzmowi 25.06.05, 12:40 Gość portalu: Z.P. napisał(a): > Żeby dzisiaj robić demonstracje antyfaszystowskie pod kościołami, trzeba mieć > wydmuszki zamiast głowy. alex: Dlaczego???? Przecież kościół zwalcza rasizm, antysemityzm,... wydmuszki trzeba mieć zamiast głowy głosząc z jednej strony katolicyzm a z drugiej rasizm albo antysemityzm:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Przeciw faszyzmowi IP: *.elpos.net / *.elpos.net 25.06.05, 23:10 alex: Dlaczego???? Przecież kościół zwalcza rasizm, antysemityzm, ____ Więc sądzisz, że to była akcja poparcia dla Kościoła? ********** alex: ... wydmuszki trzeba mieć zamiast głowy głosząc z jednej strony katolicyzm a z drugiej rasizm albo antysemityzm:):):) _____ Zgadzam się. Jednak trzeba przyznać, że u nas nadużywa się pojęcia antysemityzm. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Przeciw faszyzmowi 26.06.05, 15:57 u nas nie nadużywa się pojęcia antysemityzm. Pokazuja to badania statystyczne. Kościół zwalcza rasizm, antysemityzm, jedna się z starszymi braćmi w wierze Żydami, oraz obecnie próbuje zbliżyć się do prawosławia. MW i LPR jest dosyć daleka od kościołą. Tym bardziej, że benedykt XVI z polskiego kościołą chce awansować Życińskiego, który występuje przeciwko ekscecom LPR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Przeciw faszyzmowi IP: *.elpos.net / *.elpos.net 26.06.05, 22:24 Alex.4 napisał: u nas nie nadużywa się pojęcia antysemityzm. Pokazuja to badania statystyczne. ______________ Alex.4, Ty nadużywasz pojęcia antysemityzm. Co mają do tego badania statystyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Przeciw faszyzmowi IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.06.05, 14:29 Gość portalu: Z.P. napisał(a): > Żeby dzisiaj robić demonstracje antyfaszystowskie pod kościołami, trzeba mieć > wydmuszki zamiast głowy. Twardogłowi faszyści z partii internetowej mają wydmuszki zamiast głowy i nie tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Przeciw faszyzmowi 25.06.05, 14:31 czyzbys piecyk sugerował że LPR to partia internetowa???? Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Przeciw faszyzmowi 25.06.05, 14:32 nawiasem cały czas zadziwa mnie fakt jak mało ma do powiedzenia piecyk. poza wklejeniem głupoty, która znalazł na forum kraj sam z siebie nie ejst w stanie sklecić dwóch sensownych zdań. Piecyk przyznajać się do sympatii do UPR, osmiesza tą partię:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAAF łyso wszędzie, ciemno wszędzie IP: *.elpos.net 25.06.05, 14:34 Sprawa nie jest błacha, jeszcze niedawno nikt nie słyszał w Białymstoku o neofaszystach, ale w obecnych warunkach szybko to może się zmienic, blokowiska, brak zajęć dla młodzieży, pracy może spowodować prawdziwy wysyp łysych czopków. Ostatnia akcja plakatowa na śmietnikach, czopków spod znaku MW (gwiazda Dawida wbijająca się w mapę Polski, tylko o co w tym chodzi to nie wiem, o jakich tu Żydów chodzi, może tych z Grabówki?) to potwierdza. Nie na to ma reakcji zwierzchników kościoła, prasy i władz, a brak negacji może oznaczać zgodę, aprobatę. Może szczęśliwie Białystok nie jest jednorodny etnicznie, ale czopki rekrutują się z kręgów nie wybiegających myślą z osiedla, a co dopiero mówic o korzeniach czy historii. W każdym razie akcje rowerzystów doprowadzą jedynie do zepchnięcia akcji antyfaszystowskiej w krąg jakiejś subkultury, dziwactwa młodzieży, to musi być jasna reakcja władz, szczególnie zwierzchników kościoła kat. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: łyso wszędzie, ciemno wszędzie 25.06.05, 14:36 dla MW jedyna wartością jest pobicie kogos kto mysli...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liberał Re: łyso wszędzie, ciemno wszędzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 15:00 a nie trawię chłopaków z MW ale przynjmniej są szczerzy i ideowi w przeciwieństwie np. do takich młodzieniaszków karierowiczów z SLD, PD czy PO a teksty o neofaszyzmie mnie śmieszą grupka sfrustrowanych lewaków szuka i kireuje sobie wroga by móc sie czymś zająć i jeszcze na to kasę wyciaga z rządu a teraz z Unii (vide stowarzyszenie Nigdy Więcej) pomijam juz fakt, ze w Plsce mozna odwoływać się do lenina ale do hitlera nie a ta pierwsza sytacja jest nagminna a druga? hmmm nie słyszałem..moze gdzieś jakiś łysy bandzior cos tam...pewnie tak inna spraw to deprecjajcja pojęcia "faszyzm" czy wręcz hitleryzm ja wiem, ze wynika to z systematycznej polityki lewicówców by wszyst5kich innych mieszać z błotem i łatką "faszysta" tylko, żeby się nie zdziwli jak kiedyś rzeczywiscie zjawia się faszyści...pewnie ich nie zauważą gdyz są zajęci swą walką z wymyślonym wrogiem Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: łyso wszędzie, ciemno wszędzie 25.06.05, 15:10 wytłumacz dlaczego wedle ciebie MW jest bardziej ideowa niż młodzieżówki innych partii? Bezsens. Głupie MW jest ksenofobiczna, rasistowska i zarzuca się jej antysemityzm. Kultywuje ona kult siły. Jak ulał pasuje do neofaszyzmu czyli prawicowego populizmu, który jest reprezentowany przez skrajne siły w wielu państwach UE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcbride Re: łyso wszędzie, ciemno wszędzie IP: 212.122.214.* 25.06.05, 16:52 "mw była jeszcze w radzie konsultacyjnej i są komuchami i pedałami" zapomniałeś tego dopisać do swej litanii obłąkany pedeku Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: łyso wszędzie, ciemno wszędzie 26.06.05, 15:52 mcbride postkomunistycznych korzeni LPR nie sposób ukryć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcbride Re: łyso wszędzie, ciemno wszędzie IP: 212.122.214.* 28.06.05, 00:51 alex.4 napisał: > mcbride postkomunistycznych korzeni LPR nie sposób ukryć:) jezeli LPR jest postkomunistyczna to czym jest PD??????????? toć tam prominentni członkwoie PZPR sąna świeczniku..... nie wiesz o tym? buhahaaaaaahahahahahahahahahhaa Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: łyso wszędzie, ciemno wszędzie 28.06.05, 12:11 w PD są tylko tacy postkomuniści którzy zrozumieli że w latach siedemdziesiątych czy osiemdziesiatych stali po złej stronie. Tak jak M. Święcicki czy J. hausner. Tymczasem w LPR są postkomuniści którzy mają takie same poglądy jak w czasach PRL, nie zmienili ich. Towarzysze M. Giertych, Bender i cała ta hałastra postkomunistów z PAX, ZSL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: łyso wszędzie, ciemno wszędzie IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.06.05, 14:43 Ale MW nie zamierza podkładać bomb, tak jak kierowca ciężarówki. Bojówkarze z jego partii w senasach nienawiści nawet palili kukły swoich przeciwników polityczych. I najśmieszniejsze jest to, że to wszystko odbywa się pod hasłami tolerancji, wolności i demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: łyso wszędzie, ciemno wszędzie 25.06.05, 14:56 piecyk czy ty rozumiesz co to jest METAFORA [uwaga trudne słowo] i ALEGORIA [uwaga jeszcze trudniejsze słowo]... ach zapomniałem takowych słów nie ma w twoim słowniku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Cytat – dla tych, którzy nie widzieli IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.06.05, 15:01 Katarzyna Kolenda-Zaleska: To co trzeba z tym zrobić? Władysław Frasyniuk: Jak słucham, to być może trzeba podłożyć bombę i wysadzić to wszystko w powietrze. A co można zrobić, niech pani powie. Katarzyna Kolenda-Zaleska: Pan jest politykiem, ja pana pytam. Władysław Frasyniuk: Ja sam nie wiem, kto ma oceniać. Jestem przerażony. Co można zrobić? Bohaterów narodowych jest tak dużo, tak dużo ludzi cierpiało, zwłaszcza polityków; co można zrobić w sytuacji, gdy kandydat a prezydenta Maciej Giertych uzyskał status pokrzywdzonego za to, że współpracował z gen. Jaruzelskim. A co zrobić w sprawie Lecha Wałęsy, który nie współpracował z gen. Jaruzelskim. Katarzyna Kolenda-Zaleska: To prawda. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2782785.html?as=1&ias=5 Ekstrema... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Cytat – dla tych, którzy nie widzieli 25.06.05, 15:16 piecyk zakochał sie w Frasyniuku, jak go słyszy to dostaje orgazmu:)\\ Frasyniuk ma racje: - M. Giertych wsppółpracował z SB (w ramach akcji truteń, był uznawany przez SB za kontakt) oraz był w PRON i był członkiem Rady Konsultacyjnej przy Jaruzelskim - taki sam status w IPN ma M. Belka jak m. Giwertych. Co jest neisprawiedliwe bo Belka nie donosił i nie szkalował na opozycje jak M. Giertych - L. Wałęsa był liderem Solidarności, czego Piecyk nie może zaprzeczyć Piecyk mysli, że jak bedzie wystepował za starym socjalistą M. giertychem to LPr weźnie na listy wyborcze UPR. Ostatnio UPR wyrzuycił poprzedniego lidera, Wojterę bo ten nie znalazł partii która chciałą wziąść UPR na swoje listy. PO ich nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcbride Re: Cytat – dla tych, którzy nie widzieli IP: 212.122.214.* 25.06.05, 16:48 frasyniuk sieje nienawiść i propaguje przemoc to jest fakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Cytat – dla tych, którzy nie widzieli IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.06.05, 20:54 Pod hasłami demokracji, wolności i tolerancji... Nie dopisuj się do postów trolla. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Cytat – dla tych, którzy nie widzieli 26.06.05, 15:54 piecvyk to dziwny facet. ten troll podobno nie znosi agentów. A chce głosować albo na Korwina-Mikkego, który podpisywał kwity w SB. ostatnio stwierdził, że moze zagłosuje na PO, a przecież jednym z tenorów był agent SB Olechowski (nadal jest w PO), a Rokita był przy okrągłym stole... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Cytat – dla tych, którzy nie widzieli 26.06.05, 15:52 faktem jest że M. Giertych sieje nienawiść i kłamie, i próbuje zniekształcać historię. Odpowiedz Link Zgłoś
czabanow Re: Cytat – dla tych, którzy nie widzieli 26.06.05, 22:35 alex.4 napisał: > faktem jest że M. Giertych sieje nienawiść i kłamie, i próbuje zniekształcać > historię. wniosek, taki sam lajdak jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Cytat – dla tych, którzy nie widzieli 27.06.05, 15:34 czabanow gybyś ty był jeszcze tak inteligentny jak jesteś nienawistny... a tak wsytaje ci słoma z butów i głupiś jak but:) Odpowiedz Link Zgłoś
czabanow Re: Cytat – dla tych, którzy nie widzieli 27.06.05, 22:13 rzucasz obelgami jak giertych i lepper wniosek, twojego lajdactwa nie da sie ukryc Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Cytat – dla tych, którzy nie widzieli 28.06.05, 12:11 ja nie rzucam obelgami tylko piszę prawdę Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Przeciw faszyzmowi 25.06.05, 19:04 Podejrzewam, że było to lewactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Przeciw faszyzmowi 27.06.05, 15:34 uważasz że tylko lewactwo może bronić wolności obywatelskich?????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Przeciw faszyzmowi IP: *.elpos.net / *.elpos.net 27.06.05, 22:03 To tak wygląda obrona praw obywatelskich? Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Przeciw faszyzmowi 28.06.05, 12:12 tak. tak wygląda obrona praw obywatelskich. Na przykłąd prawa do wolności zgromadzeń. Odpowiedz Link Zgłoś